icon

Navštívili ste rodičov bez manžela?

kika541996
5. júl 2026

Boli ste nieledy navštiviť vašich rodičov aj bez manžela? Napr.na 4dni?? Samozrejme s deťmi myslím. Nakoľko u mojich rodičov je málo miesta tak si chcem s malým zobrať nejakú izbu, ale moji rodičia to asi nepochopia a obávam sa ich reakcie, a tak isto aj môj muž nech sa tlačim 2izb byte, kde býva sestra, jej muž plus dieťa a moji rodičia.

Strana
z2
kika541996
autor
5. júl 2026
@biba_18

ja to chápem z pohľadu rodičov - chcú si každého užiť na 110%
budú to trochu sparťanské podmienky, ale mohla by byť švanda 😆

@biba_18 švanda asi nie, keď majú doma sestra autistu

biba_18
5. júl 2026
@kika541996

@biba_18 švanda asi nie, keď majú doma sestra autistu

@kika541996 to vo svojich príspevkoch nepíšeš

anonym_a114d6
5. júl 2026

Vy zijete ako uplne.....

anonym_eba068
5. júl 2026

Chápem to správne?
Tvoji rodičia majú dvojizbový byt.
A v tom byte žijú Tvoji rodičia (2) a aj Tvoja sestra s mužom a dieťaťom (3)? Čize 5 ľudí žije v dvoch izbách a kuchyni? A máš tam prísť Ty s deťmi a manželom? Čiže by Vás tam bolo 9???????
Pre mňa nepredstaviteľné. Keď sme boli s mužom sami dvaja, žili sme v dvojizbáku a povedala, že tam dieťa mať nebudeme.

biba_18
6. júl 2026
@anonym_eba068

Chápem to správne?
Tvoji rodičia majú dvojizbový byt.
A v tom byte žijú Tvoji rodičia (2) a aj Tvoja sestra s mužom a dieťaťom (3)? Čize 5 ľudí žije v dvoch izbách a kuchyni? A máš tam prísť Ty s deťmi a manželom? Čiže by Vás tam bolo 9???????
Pre mňa nepredstaviteľné. Keď sme boli s mužom sami dvaja, žili sme v dvojizbáku a povedala, že tam dieťa mať nebudeme.

@anonym_eba068 a ešte dačo o autistovi píše, ale v tom som sa stratila…

anonym_eba068
6. júl 2026
@biba_18

@anonym_eba068 a ešte dačo o autistovi píše, ale v tom som sa stratila…

@biba_18 ak by som bývala v dvojizbovom byte s rodičmi, babkou a dedkom a ešte by tam chodili na prespavačku tetka a ujko s deťmi, tiež by som bola autista 😵‍💫

anonym_7437b9
6. júl 2026

@kika541996 ak nemá ten dvojizbák 80m2 a dostatok postelí, išla by som do hotela alebo iného ubytka. Ja nerozumiem, ak tam žije 5 ľudí, kde sa tam vmestíš s dieťaťom?? Navyše píšeš že sestra má autistu, ďakujem pekne, a to autistické deti ľúbim. Určite choď do svojho ubytka, nech si rodičia vravia čo chcú, asi sú zo starej školy, všetci na hromade. Ak si chcú užiť vnuka tak im ho daj na celý deň a choď so sestrou na nákupy, jej tiež dobre padne vypadnúť.

anonym_01a1ab
6. júl 2026

to vazne sestra s muzoma dietatom ziju v 2 izbaku s rodicmi? kks, to uz radsej na ubytovni pre slobodne matky

anonym_3f62db
6. júl 2026

Niektori ludia sa bez dovolenia fakt ani nevys.ru.. 🙄

anonym_3a0b57
6. júl 2026
@anonym_3f62db

Niektori ludia sa bez dovolenia fakt ani nevys.ru.. 🙄

@anonym_3f62db Aby som sa ako dospela bala, co povie manzel a rodicia na uplne trivialnu vec...no nevolnictvo suviks. Niekedy pri tychto prispevkoch sa pozeram na rok v kalendari a neverim.

tiezjedna
6. júl 2026
@kika541996

Tak moji rodičia sú obmedzení, a nechápu že človek potrebuje mať svoj pokoj to je celé. Ja som sa len opýtala či ste to niektorá tiež takto

@kika541996 pravidelne chodím k našim bez manžela... a s tromi deťmi. Bývajú vo veľkom 2 izbovom byte, vždy to nejako vyskladáme. Mohla by som brať hotel alebo ísť k bratovi, ale zase viem, že pre našich je ten čas s deťmi vzácny, tak to vydržím😉

bielasovicka
6. júl 2026

Ja len rozmýšľam keď bývajú v 2izbaku 5 ľudia, že kde majú ešte 3,4 umiestnené postele navyše pre vás. 🤔 Keď tam prídete.

jaroe
7. júl 2026

@kika541996 ano, počas RD som chodievala k rodičom na pár dní sama s 3 deťmi. Miesta ale bolo dosť. Rodičom vysvetli, že by to bolo v 2 izbovom byte náročné. A tvojmu mužovi prekáža čo konkrétne? Že minieš peniaze na ubytko?

natalka13
7. júl 2026
@bielasovicka

Ja len rozmýšľam keď bývajú v 2izbaku 5 ľudia, že kde majú ešte 3,4 umiestnené postele navyše pre vás. 🤔 Keď tam prídete.

@bielasovicka tiez nechapem to by spali v 1 izbe bud s rodicmi alebo so svagrovcami🙈
To je mozne tak na Luniku9

simca06022011
7. júl 2026

pred rokmi sme bezne takto chodili ale k babke, dokonca sa tam velakrat nasli aj 3 synovia s detmi.. .:DD ciize u babky v 2izbaku sme sa vyspali s kludom minimlane 8... da sa... to ci to vam vyhovuje je NA VAS. Co take robite ake sukromie riesite je tiez na vas... Dospeli ludia spravidla nemusia nic vysvetlovat, bude ako si spravite, prespite, neprespite.. zoberies muza, nezoberies je na tebe. Nie nevidim dovod ani ist kamkolvek bez muza iba s detmi...

tiezjedna
7. júl 2026
@natalka13

@bielasovicka tiez nechapem to by spali v 1 izbe bud s rodicmi alebo so svagrovcami🙈

@natalka13 tak záleží na výmere, nie na počte izieb. Naši majú 2+1, ale s rozlohou, ktorú majú dnes luxusnejšie 4+kk... Takže sa dá u nich v pohode existovať aj vo vyššom počte

bielasovicka
8. júl 2026
@natalka13

@natalka13 a nie len v 1 izbe, ale aj na 1 posteli 🤭

anonym_be379d
Dnes o 21:15

@kika541996 Samozrejme. Zoberiem deti a ideme na par dni k starym rodičom. Bez muža. On chodi do prace. Aj teraz ideme. Maju nastastie veľký dom, takze problem s ubytovaním nie je. No do 2-izbaku by som nesla spat, ani keby tam bývajú len moji rodicia. Človek potrebuje súkromie, hlavne, ked uz je dospelý a ma svoje deti. A starí rodicia detto.

anonym_be379d
Dnes o 21:18
@simca06022011

pred rokmi sme bezne takto chodili ale k babke, dokonca sa tam velakrat nasli aj 3 synovia s detmi.. .:DD ciize u babky v 2izbaku sme sa vyspali s kludom minimlane 8... da sa... to ci to vam vyhovuje je NA VAS. Co take robite ake sukromie riesite je tiez na vas... Dospeli ludia spravidla nemusia nic vysvetlovat, bude ako si spravite, prespite, neprespite.. zoberies muza, nezoberies je na tebe. Nie nevidim dovod ani ist kamkolvek bez muza iba s detmi...

@simca06022011
Bože, to by som nedala 🫣😝😂.

Strana
z2