icon

Názor na takýto dlhodobý vzťah

7. okt 2021

Ahojte, chcela by som sa opytať na váš názor, ako sa to zdá vám. Mám vo svojom okolí pár, ktorý je už spolu vyše 10 rokov. Obaja sú po 30tke, on starši ( do 35), každý býva osve u svojich rodičov, od seba dú vzdialení cca 15 kilometrov. Za tú dobu sa ani nezasnúbili, ona jeho navštevuje minimálne, skor on chodí ku nim, vypomocť a na návštevu , ale to možno raz do týždňa- cez víkend. Cez týždeň každý je vo svojej práci a potom domov, údajne si hodiny denne telefonujú. Aký máte na to názor? Ev. možno niekto z vás zažil niečo podobné? Mne to prijde v tomto veku divné, pretože každý by sa už asi chcel niekam posunúť , akoby tam bolo váhanie či by to bolo správne rozhodnutie byť spolu. Každý len benefity po svojom, využívať služby “mama hotelu”, ráno si pospinkať, vstať na obed cez víkend, neviem, mne osobne by to vadilo, nebyť s partnerom spolu. A ešte druhá vec, za tých 10 rokov ani raz na spoločnej dovolenke, nemyslím zahraničnej, ani tu na Slovensku, ani na predlženom víkende, nikde neboli, pritom ani jeden z nich neprispieva na domácnosť ani centom, semtam nákupy potravín a to je asi všetko. Ja v tom vidim aj veľké lakomstvo. Prijde vám to normálne?

Strana
z5
levantine
8. okt 2021

@viestta mne sa strasne pacia tvoje komenty 🤣 u made my day ♡

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
8. okt 2021

@viestta som rada, ze ti vyplnam tvoj volny cas. Dam ti radu- čitaj s porozumením a až potom sa vyjadruj. O msmahoteli som napisala jednej komentujucej, ze je tu niekolko tem podobnych, tak som nspisala, ze tu je pointa niekde inde, neriesim mamahotel ale neposunutie vztahu po tak dlhej dobe. To, ze poznam rodicov jedneho znamena, ze nemozu byt z nlizkeho okolia? Buď taká laskavá a už sa tu prestaň vyjadrovať, lebo len stále odkrývaš zo seba viac a viac, hlavná komentátorka na modrom koníkovi. Prečo sa neuchádzaš o nejaký post v televízii alebo buď influencerka 😂keď ti ide komentovanie tak od ruky , akože mám dosť tých tvojich komentov

viestta
Odpoveď bola odstránená
mihula
8. okt 2021

@cocolino234 vyjadrila si sa raz,a to hadam stači.Autorka predsa neriesi Anču s Jozom a čoje za tým,ty neries

autor
8. okt 2021

@viestta jasné, že možeš pisať, ale k veci a nie od veci 🤪nie len hrr hrr stále vypisovať, prvý príspevok ok, napísala si svoj názor, akceptujem, ake tie dalšie?? načo je to dobré? iné žienky vedia napísať raz názor a v pohode a zopár takých , čo sa budú krútiť okolo 1 vety ( obrazne napísané- aby si to zase neanalyzovala ) ešte 2 týždne 🤦🏽‍♀️najprv treba dobre prečítať a potom komentovať, ale už sa mi nechce toľko k tomu vyjadrovať, ty proste musíš mať stále posledné slovo. Veď tu aj niekto spomenul, že aj v iných diskusiách stále tie isté mená. Keď si taká skvelá v komentovaní, uplatni sa niekde inde a nemrhaj tu svojim talentom

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
8. okt 2021

Som len taký pozorovateľ tejto diskusie, ale len ma tak napadlo, ty nemusis mať posledné slovo?

jvasenka
8. okt 2021

Velmi zaujimave ze v poslednej dobe tu pribudaju prispevky ze niekto koho poznam zije tak a tak, robi to a to, a aky na to maju ludia nazor...autora debaty sa to osobne netyka (udajne) ale zaklada o tom temu..to je novy sposob pletkovania (ohovarania)??

autor
8. okt 2021

@jana_eyre_2 ľahká matematika/fyzika- akcia vyvola reakciu- ja odpovedam jej, pretože ona ma stále potrebu komentovať, ináč by som sa ku nej nevyjadrovala. To sa nikto nepozastaví nad tým? prečo musí stále komentovatť, keď svoj názor už vyjadrila? Uštipačnými poznámkami nikomu nepomože, ja by som ju ináč nekomentovala

autor
8. okt 2021

@jvasenka ja mozem povedať za seba: neviem o akom ohováraní je reč? Podľa mňa, ale možno zle to chápem, je ohováranie spojene s nejakou konkrétnou osobou a v okruhu ľudí, ktorí tu osobu poznajú. Čo sa tu dá z toho uplatniť v tomto prípade? Nič. Mnohé ženy v pohode komentujú, povedali si svoje, ja v tom žiadne ohovśranie nevidím. Ja sa s takým spodobom vzťahu nestotožňujem, nikdy som takto nežila, myslím si svoje ale nikomu to nepredkladám, že len to moje je správne, nech si každý robí ako chce. Podľa názorov je to raritnejšie, ale nájde sa aj zopár takých párov, ale ja nikomu rozumy nejdem dávať. To ma zaujímalo a to je asi tak všetko

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
jvasenka
8. okt 2021

Skor som tym chcela povedat ze ak sa s tym nestotoznujes a mas na to svoj nazor tak preco tomu venujes energiu? Naco to riesis s inymi ludmi-hoci aj anonymne? Ved to je strata casu ak si o tom myslis svoje, navyse tu ti zeny nepovedia ich dovody preco to tak maju (pokial ich nepoznaju) takze sa aj tak nedozvies nic relevantne

mihula
8. okt 2021

@cocolino234 ty si zrejme na kraj nosa nedovidíš,že?

lvula
8. okt 2021

Inak toto mi príde asi najzbytocnejsia téma tu na MK s najzbytocnejsimi komentármi 🤣 v podstate su tu dva tábory a každý sa s každým dotahuje 🤣🤷🏻‍♀️

Strana
z5