icon

Nebaví ma stretávať sa s kamarátkami a ani s kolegyňami

23. dec 2022

... najradšej som sama alebo iba s partnerom, keď ideme von na prechádzku, na túru niekam do prírody. vôbec ma nebaví sa stretávať s kamoškami ani s kolegyňami a im to všetkým príde čudné a majú ma za čudáčku.... ale mňa vôbec nebaví chodiť na kávy a tak sa baviť o ich veciach. ani nikam na zábavy ma nebaví chodiť... mám 33 rokov. keď nie som s partnerom tak som radšej sama, ako keby som mala ísť treba s kamoškou von, ale je pravda že mám kamošky skôr extrovertky veľké a nemám pri nich takú dôveru, lebo keď som im v minulosti aj niečo povedala, hneď mali potrebu to hovoriť druhým. v podstate v mojom okolí mám len samých takýchto ľudí, veľkých extrovertov a ja som medzi nimi ako päsť na oko. snažím sa aj pretvarovať ale ani to ma už veľmi nebaví. má to niekto podobne alebo som fakt ako z Marsu prídená?

Strana
z2
eva112014
25. dec 2022

Autorka nebaví ťa to, lebo nedôveruješ! Sama si si odpovedala. Ani mňa by nebavilo stretávať sa s človekom, ktorému nedôverujem.

gabika0825
26. dec 2022

Nie, si proste len introvert a nerozumieš si s extrovertmi. To je úplne normálne preto sa ľudia delia na tieto 2 povahy. Ako tu niekto písal vyššie skôr by som si našla kamarátky ktoré majú podobne záujmy ako ty a partner, najlepšie si kľudne nájsť nejaký pár, s ktorým občas vybehnete na túru alebo na lyžovačku, vylet hocikde, nech ste aj s partnerom v spoločnosti. Ale ak ti to vyhovuje byt iba s partnerom a nejdete sa pozabíjať 😀😀, tak prečo nie. Tento dotaz mi príde taký zbytočný

galioska
26. dec 2022

ani sa ti necudujem, ja tiez obmedzujem na minimum. Kazdy o sebe a hlavne volaju aby sa vyspovedali, mna to nebavi pocuvat, mne je dobre s mojimi detmi a manzelom 😇

Strana
z2