icon

Nebaví ma žiť

3. aug 2025

Nikto ma nemôže pochopiť ako strašne trpím. Strasne ma to už všetko boli. Matka na mňa kašle, muž na mňa kašle nemám nikoho. Zastáva si len svoju matku. Pekne sa ku mne chová len keď odomna niečo chce inak pre neho nič neznamenám. Mame veľké finančné problémy, každý deň trpnem či budem mať z čoho variť čo im dať jesť. Všetko kôli mužovi ale on si to nikdy neprizná. Že narobil dlhy. Mňa nikto nemiluje a mrzí ma, že v návale zlosti a depresie som povedala, že ich deti nechcem aby sa o ne staral aj muž. Totiž na všetko okolo nich som sama a keď som si ľahla lebo mi bolo zle tak povedal, že si len lezkam a že sa nechcem o ne starat. Ja som to povedala v zlosti a mrzí ma to. Ale chcela som len od neho aby ich aspoň raz okúpal čo je na tom. A on ze len lezkam. Nebaví ma žiť. Ja viem, že má deti potrebujú ale ja nevládzem. Nechcem už žiť. Nič pre neho neznanemam. Prečo pre nikoho nič neznamenám. Ja tak strašne tuzim celý život po láske objatí. Ale od nikoho sa mi to nedostáva. 😢 mrzí ma to ešte teraz, že som to povedala na deti.😢

30majka71
3. aug 2025

@anonym_autor ste zobratí? Kde bývate? Ak je odpoveď nie a v prenájme, tak sa zbaliť a odísť preč, a žiť sama, je to úplne jedno, aj tak vám nepomaha

slniecko39
3. aug 2025

Mrzí ma, čo prežívate ale verím, že deti Vás milujú a túžia po objatí rovnako ako Vy. Nevyčítala by som si, že bolo niečo povedané v návale zlosti, niekedy to vyčistí vzduch a ujasní myšlienky. Žite pre nich, všetko zvládnete. Deň za dňom. Posielam virtuálne objatie🤗💪

anonym_14a8b6
3. aug 2025

To, ako sa k Tebe sprava muž alebo mama, neurčuje Tvoju hodnotu. Máš nesmiernu cenu a pre svoje deti si celý vesmír! Je to s nimi určite velmi náročné, ale pre ne sa oplati žiť a aj hľadať zmenu, aby si bola aj Ty šťastná. Drzim palce. Veľa odvahy!

domkakvet
3. aug 2025

@anonym_autor deti ta maju urcite radi a neries co si povedala, ked ma clovek nervy povie aj co tak vobec nemysli a ze si lezkas, len si lezkaj, ked si potrebujes oddychnut a on nech sa radsej stara miesto hlupych reci.

cukroska
3. aug 2025

@anonym_autor To sú príliš silné slová,lebo pre deti si celý vesmír. A nech je matka aká chce, to dieťa ju vidí úplne inak. Ľúbi ju najviac na svete.A na toho chudáka kašli. Deti ťa potrebujú a ty ich.Kazdemu sa stane, že povie aj čo nechcel a nemal, ajr deti sú najväčší dar a my si ich musíme chrániť starať sa o nr s láskou a oni nám to oplácajú každý deň.

slovakboy
3. aug 2025

@anonym_autor to čo píšeš je vážne a bolo mi smutno keď som to čítal. Si sama, si vyčerpaná a preťažená. Je pochopiteľné, že o povedala čo si povedala a neviň sa za to. Takto ďalej nemôžeš žiť a musíš niečo zmeniť. Ale Nehovor že nechceš žiť. Cítiš sa na dne ale to ešte nie je koniec. Potrebuju ťa deti. A ty potrebuješ niekoho, kto vidí aj teba. Skús niekomu napísať. Vyžalovať sa. Aj to že si tu napísala si urobila dobre. Nepoznám ťa ale nie je mi jedno ako sa cítiš. Neodsudzuj sa za slová v zlosti. Si človek. Si vyčerpaá, zranený, zúfalá. Ale tvoj žiaľ a tvoja túžba po láske hovoria, že ti záleží. A to je dôkaz, že v tebe je ešte nádej, svetlo, sila. Že proste chceš. Stále sa to dá zmeniť nestrácaj nádej. O mesiac môže byt všetko inak. Plač a dovoľ si byť lenivá pred mužom. Nech si hovorí čo chce na tvoju adresu. Ty mu povedz že potrebuješ lásku ale nerob mu výčitky. Nechal som si poradiť aj AI a poslala mi takýto príklad ako môžeš jasne dať mužovi najavo čo cítiš a súčasne nevyčítať: “Cítim sa strašne osamelo. Bolí ma, že necítim z tvojej strany lásku ani záujem. Každý deň sa snažím zvládať všetko – deti, domácnosť, finančný stres – a som už vyčerpaná. Potrebujem vedieť, či ti na mne ešte záleží, pretože takto už ďalej nevládzem. Nechcem žiť v prázdnom vzťahu. Potrebujem aspoň trochu lásky, podpory, ľudskosti.”. Nepýtaj sa ho ale či ťa on miluje. Len povedz svoje pocity. Podľa mňa on si ani neuvedomuje aký je debil a takto sa môže spamätať. Možno s ním komunikujes cez výčitky a nie cez jasne vyjadrenie svojich pocitov. A on potom útočí. To že si si ľahla nepochopil ako prejav tvojej bolesti, ale ako nejaký drzý štrajk. A toto sa musí v jeho vnímaní zmeniť. Pozor však, ak je to manipulátor, tak obráti všetko proti tebe. Potom sa musíš chrániť a vyhľadať čo najskôr odbornika.

anonym_54a49d
4. aug 2025

@anonym_autor je mi ľúto, čo prežívaš. Nepotrebuješ muža, ktorý tu narobil dlhy, ani matku, ktorá na teba kašle. Obráť sa na nejaké zariadenie pre ženy s deťmi a začni znova. Iba ty a deti. Drž sa

anonym_3163dd
4. aug 2025

@anonym_autor urcite si zasluzis byt milovana, zacni s tym ty sama.

bolo by super keby si mohla na nejaky cas odist a premysliet si veci , napriklad ku kamaratke, alebo do Tatier, k moru, k vzdialanej rodine, do Prahy, do Viedne..... niekam dalej, a byt sama so sebou. Premysliet si, co dalej ale hlavne, zacat
zit pre seba. Tvojim detom najlepsie urobis, ked budes vediet milovat seba, vediet sa zo seba radovat, vazit si seba.

evafed
4. aug 2025

@anonym_autor 😢

deniiisia
6. aug 2025

Mysli na to ze deticky ta miluju a pre nich si cely svet. Ver tomu ze nikto ti neda taku cistu bezpodmienecnu lasku ako prave deti a aj ked nas zlostia, zivot bez nas si nevedia predstavit

anonym_ec2b0f
6. aug 2025

@anonym_autor možno máš depresiu. Začni si hľadať lekára -najskor psychológa a ak budeš potrebovať lieky, doporučil ťa k psychiatrovi. čo najskôr, lebo ich je málo. A neberú všetci. To sa často stáva, keď si zasunuta do úzadia a všetko je dôležitejšie ako Ty n

viera012345
6. aug 2025

@anonym_autor Čo Vám napíšem ako reakciu na Vaše slová, možno vyznie ako omieľané frázy, ale je to pravda.Ked nik iný, Vaše deti Vás majú rady a potrebujú Vás.Prezivate možno ťažkú životnú etapu, ale verte mi,ze aj v tejto chvíli je na svete mnoho ľudí, ktorí by veľmi chceli žiť, ale nie je im to dané,ich hodiny sú zrátané.Kolko ľudí žije a snaží sa nájsť v živote radosť a dobré veci napriek tomu,ze sa musia popasovať so zdravotnými, rodinnými a finančnými problémami.Hlavu hore, hľadajte riešenie problémov, radosť z maličkostí, silu žiť a naučte sa mať rada aj seba.

silviaab
9. aug 2025

@anonym_autor nikto to nemoze pochopit,co zažívas ....ale mas zmysel zivota,NIKDY neurob ziadnu hlúposť. Co by bolo s detmi?Sama som sa kedysi takto citila,ale našťastie som sa spamatala,motlitbou veeeela zmozes.Aj muz sa odhodlal na protialkoholicke.Drzim palce,bude dobre.