Nebavíme sa. Chcel vypnúť?
Baby, len ma zaujima Vas postoj - nazor.
Pred tyzdnom isiel moj manzel von s kamosom z vysokej skoly. Stretavaju sa kazde 3 mesiace, ked je ten chalan v meste na 2,3,4 hodinky. Idu na obed.
Poziadala som muza, ked odchadzal z bytu, nech sa mi ozve, kedy cca pride. Nemusi presne. Prikyvol.
Mojho muza nebolo od 15:00 - 00:30, neprisiel opity.
Pohadali sme sa, teda ja, ze som ho poprosila, ze nech sa mi ozve. Ja som bola doma s 2 detmi a on nemal chochmes sa mi ozvat 1SMS.
Odvtedy sa nebavime.
Kto je v prave? Ja, ze sa mi neozval? Alebo on a tie muzske keci, ze zrejme chcel vypnut?
M
Mňa by to tiež nahnevalo za celý ten čas tu jednú sms mohol napísať
Autorka, vidno ze reagujes len na komentare, ktore ti davaju za pravdu 😁 tak sa dalej hrajte na urazenych, vela stastia v manzelstve zelam, budete ho naozaj potrebovat...
@anna777115 Moj muz ma "vybeh", aký chce.
Mam 2 zasady: aby som vedela kde je a kedy asi pride.
Moj muz je sportovec a vasnivy rybar. Nebranim mu nikdy v nicom. Ved ja som aj rada, ze vypadne z bytu. Ja si porobim aj popri 2 detoch + aj si oddychnem.
Len pred tyzdnom to prehnal, ze 9,5hodiny sa nevedel ozvat, ked z ryb sa ozyva, foti ryby, co chytil. Zo sportov sa ozyva - sam od seba po 2,3 hodinach.
Ten kamarat mu musel velmi ucarovat, ked sa na mna vykaslal 9,5 hodiny.
Ďakujem, ze ma chapes.
@maranta_leuconeura O taketo komentare nemam zaujem, lebo asi aj Ty si vidis maximalne na koniec svojho nosa a necitas s porozumenim a empatiou.
Len aby mu neucarovala kamaratka...
8 hodín sa nenechal rušiť + cesta...
Chod za ním, ze si to teda prehnala
a ci sa môžte zasa normálne baviť a napíš reakciu. 🍀🌞
@maranta_leuconeura jasné aj ja som si to všimla 🤣🤣
tak ale ženy slovo robí chlapa . Tak ked raz povedal že sa ozve , má sa ozvať. Nikto si nemá srať do huby a už vôbec nie chlap . Mne by to vadilo tiež . Veď tu nikto nikomu nevyvoláva , nikto nikoho nestolkuje, skutočne by ho zabilo oznámiť kedy asi príde, mal by zrejme z toho odoživotnú traumu ?
Potom sa čudujeme že nám tu vyrastá doslovne generácia mužských idiotov .
@subartic a z autorky by ubudlo, keby mu zavolala, ak sa teda naozaj bala? Bol prec ,,az" 9,5 hod. Od tretej poobede a dosiel kratko po polnoci. Nestratil sa na celu noc, vedela s kym isiel, mobil nemal vypnuty.
@maranta_leuconeura ale prečo by mu mala volať ? Čo on je sopľavé decko , ktoré nevie čo povie a čo sľubi ? Jeho povinnosť presuniem na seba ?
Ja osobne takýchto mužov nemám rada , na koho sa dá potom spoľahnt ak nie na vlastného chlapa ?
Vies jak najlepsie spravíš? Ked pojdes von aj ty a pekne na celý vecer, do neskorej noci... Potom napis ako si dopadla. Ak sa ti nebude ozyvat, tak ani ty mu nabudúce nevypisuj, ani neziadaj aby sa on ozyval.
@subartic ano, ma sa ozvat, ved aj pise, ze sa normalne ozyva, teraz sa pozabudol, autorke rupli nervy, dala mu to vyzrat, bola hadka o tom, potialto dokazem pochopit. Stalo sa. Ale nebavit sa spolu kvoli takejto ♦️vine tyzden a riesit tu kto je v prave alebo kto by sa mal komu ospravedlnit, tomu fakt nerozumiem.
Keby toto spravila zena ze odide naobed z domu a vrati sa po polnoci tak sa chlap posere sam s detmi. Uz by ta zhanal ze kde tolko si 😅 ale ked on je bohviekde tak je to v poriadku a este aj urazeny co od neho chces.
Jasne ze sa mal ozvat, nemyslitelne aby sa takto vyparil a ani chyru ani slychu. Blbu spravu mohol poslat ze su este vonku a pride neskor
Zrazu tu kolko tolerantnych zien a pritom keby to urobil ich muz tak tiez sa o neho boja
A panko este urazeny tyzden 🤦♀️
@maranta_leuconeura ja som za to aby mu jasne povedala čo sa jej nepáči , mal sa ozvať. On sa mal ospravedlňiť a povedať že ho to mrzí a bude sa snažiť aby sa to už neopakovalo , nie ísť do protiútoku , zrejme ( asi ) no a čo keď som sa neozval , veď nič sa nestalo . Takto vznikla hádka ako prasa a konflikt.
Ak by bol rozumný , dávno za ňou príde a jednoducho sa ospravedlní . Lenže on ako veľká časť mužov vyčkáva kedy sa mu prihovorí žena a otvorí túto tému , aby si to vyjasnili . Aj tolerancia má svoje hranice a byť veľmi tolerantná žena sa jednoducho nevypláca. Napodiv my ženy očkávame vďačnosť za to aké sme skvelé , tolerantné ale často aj sprosté až to bolí . Muži takéto vlastnosti nikdy neocenia , behajú si kade tade , lebo však žena je tolerantná , ale opačne je to už málokedy . Odísť z domu o 15 hodine, neozvať sa a nechať doma muža s deťmi , príst po polnoci by sa zrejme u muža už s takým pochopením nestretlo .
Ak ste sa tak dohodli, ozvat sa mal.
Napisem len tolko,tiez ked som s kamoskou,tak sa zabudnem ozvat a ten cas zbehne velmi rychlo. A nie,ziadny muzi nas nezaujimaju
Veď to je úplne jednoduché, keď sľúbi, má dodržať, už je dosť veľký, aby rozumel tomuto mechanizmu. My si príchody nehlasime, ale čo jeden sľúbi, to druhý automaticky očakáva. Keď zabudnem dodržať sľub, stane sa, normálne si priznám nedodržanie slova a ospravedlním sa. Problém vyriešený.
@petulda333 To aj ja a presne si viem predstaviť, že by som sa zabudla ohlásiť, aj keby som to pôvodne fakt mala v pláne, ALE keby ma na nedodržanie sľubu potom manžel upozornil, určite ho nebudem nazývať žiadnymi menami a ešte hrať urazenú 😅
@thoughtfulweirdo no to ano,ale zas nevieme ako ho privitala ona. Mne stacil koment,ze mozno tam bolo zenske osadenstvo. Co aj keby sa ozval,tak by tam mohlo byt 🤫 tak nejak mam pocit,ze asi urobila peknu scenu doma
A za co je vlastne urazeny? Ja mam niekedy fakt pocit, ze ked ludia nemaju ine problemy, tak si nejake vymyslia. Ak takto nadlho nechodieva, bala by som sa aj ja. Podla mna vedel, ze bude dlho, preto ti len prikyvol, hoci sa ti ozvat nechystal. Mna by zaujimal dovod, preco sa tentokrat ozyvat nechcel…
@petulda333 Tak aj ja by som asi bola riadne nasratá, keby manžel odmietol priznať, že zabudol na sľub, veď hádam zo seba nebudeme robiť blbečkov 😄 z druhej strany, ak by za takéto zabudnutie vyletel manžel na mňa, bola by som určite dotknutá, ale to by stále nezmenilo, fakt, že ja som zabudla, takže by som si to najskôr dotknuto priznala a potom ho dotknuto požiadala o racionálnu komunikáciu 😅 každopádne sú to u mňa dve rôzne veci, vedieť si priznať vlastnú chybu a ohradiť sa voči prehnanej reakcii, krásne dospelo sa dá urobiť oboje.
@thoughtfulweirdo ja by som si tiez uznala chybu,ale ak by namna vyletel,mozno obvinoval z kadecoho,tiez by som bola urazena
@petulda333 Áno, to je fér. Ale autorkin manžel si chybu priznať odmietol a ja priznávam, že takéto trápne popieranie niečoho očividného je aj pre mňa ako pre býka mávanie suknom a penila by som, hoci teda nie pre to samotné neozvanie sa.
@thoughtfulweirdo vies co,take chobotiny som riesila mozno v 17 tich. Teraz by mi taka blbost za hadku nestala. Na druhu stranu,napisala mu,on odpovedal. Dalej by som neriesila a nerobila sceny. A obzvlast,ked pise,ze to bolo prvykrat. Teraz maju tichu domacnost kvoli blbosti.
@petulda333 Mňa takéto nepriznanie si chyby dráždi aj v 27, pracujem na tom, aby som namiesto hádania sa pragmaticky komunikovala, takže snáď by som sa za to nepohadala, ale ani by som nad tým nemykla plecom 😅
Viem, to pochopiť, ja mám doma poľovníka, rybára.V robote ťahá dvanástky až osemnástky.Stretneme sa dúfam pri štedrovecernom stole...😂
@miskakyska nervové zrútenie? Komplexy? Preto, že sa nepototo, keď mi chlap príde domov po polnoci a ja ho nemám pod kontrolou každú minútu? Aj ty patríš medzi stíhačky, čo bez muža nevedia, čo so sebou a potrebovala si len vypľuť jedovatú slinu na niekoho, kto to tak nemá? Či len nuda?
@senta_sofia Pytala som sa ho, nic som sa nedopytala ani dnes rano. Je ticho. Neodpoveda na otazku, preco sa pred tyzdnom neozval, ked slubil. Nic neviem.
Ja po takomto nepriznani si a hlavne nekomunikovani s nim o com. Nejdem sa prosit ako chudera, aby so mnou komunikoval.
Postavil si hlavu. Moj muz je prvotriedny manipulator. On chce vo mne vzbudit pocit viny, aby som sa mu JA prva ospravedlnovala.
@senta_sofia Neviem za co je urazeny. Asi ze som sa ohradila, ze sluby sa plnia a nemal si s... do huby.

Muž má slovo dodržať a nie si serinkať do úst. Tak ked ti povie že sa ozve, má sa ozvať .