Nebavíme sa. Chcel vypnúť?
Baby, len ma zaujima Vas postoj - nazor.
Pred tyzdnom isiel moj manzel von s kamosom z vysokej skoly. Stretavaju sa kazde 3 mesiace, ked je ten chalan v meste na 2,3,4 hodinky. Idu na obed.
Poziadala som muza, ked odchadzal z bytu, nech sa mi ozve, kedy cca pride. Nemusi presne. Prikyvol.
Mojho muza nebolo od 15:00 - 00:30, neprisiel opity.
Pohadali sme sa, teda ja, ze som ho poprosila, ze nech sa mi ozve. Ja som bola doma s 2 detmi a on nemal chochmes sa mi ozvat 1SMS.
Odvtedy sa nebavime.
Kto je v prave? Ja, ze sa mi neozval? Alebo on a tie muzske keci, ze zrejme chcel vypnut?
M
Fuu. Tak ja by som ho ináč zdrbala. Bežne chodí na 2-3-4 hodinky a zrazu príde o 03:00 ráno? A ešte sa sfučí, že prečo by sa ti mal ozývať? To fakt? By som mu studenú večeru šplechla do xichtu, že napríklad pre toto. Po prvé, nemal povedať, že sa ozve. Po druhé - ak by sa s tebou aj dohodol, že sa neozve - do tretej ráno??? Keď som predpokladala, že príde najneskôr o 19.00? Veď by som bola už celá dosratá strachom, že čo sa preboha stalo, kde je??? A doma ženská s dvoma malými deťmi a ešte má riešiť, že či jej chlap neleží niekde v priekope prizabitý alebo čo? Toto by som mu fakt dala vyžrať, to bolo od neho maximálne nezodpovedné a hnusné, že nevedel aspoň tri slová napísať zdržím sa dlhšie, alebo čo.
@subartic s takou osobou ako ty si nemienim debatovať ✌️
@stellarstar počuj, ja nikde necítim, že by
@subartic na teba či niekoho vyskakovala. Iba slušne opýtala a trvá na odpovedi, kde si vyčítala, vycítila, pochopila že autorka je stíhačka.
Aha, máš 10 prstov, z jedného vycucala...
@cacianka čo keď nemám tých 10 prstov?
Neviem , ale ja to čo som sľúbila aj plním aj voči mužovi aj voči deťom . A to som žena . Muž by mal na to dbať ešte viac. Ak sa nedá , zabudol som, tak sa jednoducho ospravedlním .
@doriiis tak ale to an inemusela byť hádka z jej strany.
Veď to mohlo kĹudne začať prečo si sa mi neozval ? A on miesto toho aby povedlal , prepáč , veľmi ma to mrzí , nejako som sa pozabudol , tak zrejme išiel do protiútoku a už to bolo .
Mňa by vôbec nenahnevalo že bol vonku s kamarátmi , ale to že nesplnil to čo mal a ešte sa bude do mňa obúvať. Ja proste som na takýchto mužov čo neplnia sľuby vysadená .
Robiť vedu kvoli jednej smske 🙈 ja som sa neozvala pár krát celý deň môjmu priateľovi a to som bola viac ako 1500 km ďaleko a sme tu 🤷♀️
@doriiis ja sa nehadam, lebo my si to nerobíme, ale autorka na dve malé deti, muž 9 hodín v prdeli, sľúbil sa ozvať, tak je to slušnosť, úcta a záujem .
Keď tebe vyhovuje 24, 48 hodín, či týždeň, že nevieš kde je tvoj chlap, alebo nevie to on kde si ty, to je tvoja voľba,nie však bežná slušnosť. Teraz v ére rôznych možnosti komunikácie ?!
Hej, fotky rýb posielať , zo čas má, aj keď ona záujem nemá alebo stačí ukázať keď príde domov, ale zmiznúť od 2 detí, bez reakcie 9 hodín, mi veru nepríde normál.
Ty si zariad ako chceš
@doriiis pán manžel teda nemal sľubovať. Mal mať gule a povedat to manželke , vieš čo neozvem sa ti , prídem keď prídem,som dospelý jedinec .
Ale tu nie je podstata toho práva opustiť, veď ju opustil , veď nenamietala , len mu povedala že nech sa ozve. Povedal že sa ozve. No a neozval sa. možno 60 sekund je napísať sms, pre mňa je to slušnosť , úcta a rešpekt voči druhému partnerovi .
@luccija kazdy moze urobit chybu. Ak sa ja zabudnem ozvat, ospravedlnim sa a povazujem to za vyriesene. Ale ak by som sa zabudla ozvat (co sa mi uz tiez stalo) a moj partner by ma za to zacal pucovat ako male decko, urazat ma ci vykrikovat mi nieco, tak by som sa veru tiez vytocila ze ako sa to so mnou bavi.
Jej muz neurobil nic zle, len sa zabudol ozvat. Kazdy z nas obcas na nieco zabudne a nie je to dovod aby nas kvoli tomu niekto buzeroval
Čím som staršia a stretavam viac a viac ľudí tým viac si uvedomujem,že za väčšinu problémov a zbytočných konfliktov,hádok,nervov a zničených vzťahov môžu viac ženy.Cim ďalej sa mi to len potvrdzuje
@doriiis aj ja čím som staršia tak som presvedčená o tom že za to môžu muži, práve tým ako sa chovajú . V konečnom dôsledku o tom pojednáva aj psychológ Milan Studnička, veľmi pekné videá. Len sú v uzavretej skupine. On sám je veľmi kritický voči mužom , voči tomu ako si " serou do huby,chovají sa ako idioti atď, malé decka" Když chlap řekne že v sobotu tak to bude v sobotu ... atď.

@stellarstar nie , zrazu skáčem do teba. V tomto momente si úplne bezzubá , treskneš sprostosť a ani nevieš zdôvodniť svoj názor na autorku . Ale mňa nezaujímajú iné názory, mńa zaujíma ten tvoj . Jendoducho nevieš.