Nebavíme sa. Chcel vypnúť?
Baby, len ma zaujima Vas postoj - nazor.
Pred tyzdnom isiel moj manzel von s kamosom z vysokej skoly. Stretavaju sa kazde 3 mesiace, ked je ten chalan v meste na 2,3,4 hodinky. Idu na obed.
Poziadala som muza, ked odchadzal z bytu, nech sa mi ozve, kedy cca pride. Nemusi presne. Prikyvol.
Mojho muza nebolo od 15:00 - 00:30, neprisiel opity.
Pohadali sme sa, teda ja, ze som ho poprosila, ze nech sa mi ozve. Ja som bola doma s 2 detmi a on nemal chochmes sa mi ozvat 1SMS.
Odvtedy sa nebavime.
Kto je v prave? Ja, ze sa mi neozval? Alebo on a tie muzske keci, ze zrejme chcel vypnut?
M
Nenapisal ti kedy cca pride, pretoze nevedel kedy pride. Isiel von s kamaratom, kecali a opil sa a prisiel domov. Mozno by si mu mohla dat trochu pohov. Keby isiel niekde na druhy koniec republiky autom alebo na do Tatier - ok. Ale posediet s kamosom raz za 3 mesiace a vypisovat sms.ky? To mi pride prilis. Tiez by som sa nahnevala byt tvojim muzom
Ja by som mu na to povedala, nemusim ti varit nie som kucharka, takisto prat, nie som sluzka, boli sme dovypravani.
@kittykat22 ake smsky? Stacila jedna, zlatko zdrzim sa, necakaj ma. Par sekundova zalezitost.
@morusha
Ale ona sama písala, že keď prišiel tak na neho vyletela. Tebe by sa páčilo kebyže otvoríš dvere a tvoj muž ti slovne "vylepí" takú facku, že ani nechápeš, čo sa vlastne stalo?
Všetko sa dá riešiť s chladnou hlavou, aj keď si nahnevaná, urazená, sklamaná...
Ja osobne by som si muža posadila, opýtala sa ho, ako bolo, a potom pekne, slušne mu povedala, že som sa strachovala, lebo sa neozval ako sľúbil a že budem rada, ak sa to nebude opakovať. A ak by sa to opakovalo, tak by potom autorka mala právo takto vyletieť...ale nie, že ide prvýkrať takto von a už z toho robí drámu, lebo panička sama dobre vie, že ani nešlo o to, že niekde bol a neozval sa, ale o to, že mu nedôveruje a vie, že sa asi zabával aj so ženským osadenstvom. To citujem len jej slová.
@tanyag nedávam si nic, vidim do ludí, ako trpia, pri teroristoch, ktorých majú doma. Moj príspevok je ti extrém, ale za extrém neoznacujes to, ako sa zle, ponizujuco, cakatelsky , blbo, cíti autorka, a to pri vlastnom muzovi, od ktoreho by mala zodpovednost, laska, dobrota k nej a rodine srsat ako svajciarske hodinky, tak ona dostava pomlete omrvinky, namocene v bahne. Ty asi nemas doma to, co ona, ale ja ju chapem. Stretla som sa uz s takymito muzmi a poradila som autorke doslova prežitie - nastavit utocnikovi vlastne zrkadlo.
@kassandra25 a ty vieš ako ten chlap to má pri autorke doma? každá strana má 2 mince...čo ak autorka je tá, ktorá terorizuje? ale asi do jej manžela nevidís...😉
@soldi nelutuj ma ty s tvojou uprimnostou, na ktoru ani odkazana a ani zvedava nie som. Ked sem napise nejaka zena prispevok : isiel ten moj na pivko s kamaratom, blbli, pofotili sa tam obidvaja, potom mi aj volal, ze nabuduce ma sem zoberie tiez si sadnut, a pytal sa ma, ze co robim a kde som, povedal, ze pojdu s kamosom este do obchodu a potom za dve hodiny pádí domov, - tak tu by bolo asi vsetko all ringht a zasmiali by sme sa. Tvoj svet, Soldi, je zvlastnym, ked zboznujes tyranov, ktori skryto tyraju svoje manzelky ingnorom a blbymi reakciami a blbym spravanim a este ludom, ktori chcu poradit a stat na strane takejto manzelky, ktora sa nema dobre, ty pises, ze ich ti je lúto. No ak pre teba takyto manzel predstavuje noblesu zivota, uz len aby sme ti zariadili stretka s takym a aby si si uzivala dobreho zivota s takym." ". Osobne si myslim, ze chlap, ktory lubi svoju manzelku, sa sprava tak, ze manzelka sem ani v najmensom pisat svoje priserne prispevky nemusi, take, z ktorych sa ti zaludok prevracia.
@tanyag ano, urcite ho ona terorizuje, a preto sem aj ona nešťastná píše, uplne si to múdro odhadla, nie je tu nad teba a šmykaj sa s nim zoznamovat, pri tebe sa ten chlap bude mat ako v raji, na teba čakal
@kassandra25
😁 ach jaj žena...
@tanyag V ideálnom svete ( a teda aj v tvojej domácnosti) to asi tak je. To si zaslúži obdiv. Ale ani ja som si muža pekne, slušne neposadila, ale pod vplyvom emócií, strachu naňho vyletela. Ale keďže vedel, že prestrelil, ospravedlnil sa. V tom momente mi zobral vietor z plachiet a všetko bolo ok. To asi čakala aj autorka. Akúsi mužovu sebareflexiu. Niekedy stačí málo, aby sa situácia ukľudnila.
@0kristina0 zlatko 🙄 ... myslim, ze si jedna z tych, ktora nedokaze pochopit, ze clovek v dlhodobom vztahu moze ist kludne von a nemusi sa zrutit svet.
Vkaždom prípade , ak takto muž reaguje protiútokom , zvyčajne sa niečo stalo , niečo čo by druhá strana nemala vedieť, niečo sa tam zomlelo .
@kassandra25 Ahoj. Cize mam byt k nemu taka, ako on ku mne?
Nevsimat, ignorovat?
ja by som povedala že áno . To ako sa chováš k nemu ho len utvrdzuje že robí dobre, on si v tom stave ochká , hovie a priam sa vyžíva ako ťa trestá . Prestaň mu robiť čaje a obskakovať ho , nosiť mu obed a tak.
@kittykat22 ty radsej ani nemysli
@0kristina0 bud stihacka aj nadalej a podporuj v tom aj ostatnych. My ostatni si v pohode uzijeme volnosti a pocitu dovery 🙂
@subartic ja si nedovolim sudit co sa stalo a ako sa veci maju, pokial mam verziu len jednej strany.
Z toho co pisala autorka to vsak citam tak, ze pokial sa dokazu tyzden hadat kvoli takejto hluposti, tak tam bude nejaky ovela hlbsi problem.
Osobne by som ho urcite neobskakovala a nerobila mu caje, ani sa ziadno inak nepodlizovala.
A na druhu stranu by som urcite nesla do vojny - ignoracia a nevsimavost. Vsak je to jej zivotny partner, nie nepriatel.
Povedala by som mu, ze ked sa bude citit na kludny rozhovor bez emocii, ze sa ho rada zucastnim.
A opakujem znova- velmi zalezi na tom aka bola autorkina reakcia ked chlap prisiel domov. Predpokladam ze bola velmi vybusna a utocna.
Predstav si tu situaciu, ze ides si posediet s kamoskou, dobre kecate, zabudnes na pojem o cas. Pozries na mobil, najdes sms od manzela, ze kedy prides. V dobrej nalade, netusiac, co preziva a ako hysterci druha strana, odpises, ze uz ides. Ides domov, mas prijemne pocity, tesis sa ako si lahnes do postele, otvoris dvere a tam stoji rozzurena polovicka co po Tebe zacne ziapat a utocit na Teba a Ty nechapes co sa deje.
@kassandra25 chcela som ti napísať ze si strašne zatrpknuta ale ako čítam ďalej, to už je na diagnózu...
@kassandra25 a ty si z Okr GA? 🤣🤣 suseda
@kittykat22 ano som stihacka mig 29 🤣 ty vsade bola vsetko vie 🤦♀️
@soldi nedokážeš súdiť, keď poznáš jednu verziu,ale keď si tu vyplakávala ty ,tak Ti nevadilo, že 1/2 koňa nepozná druhú verziu..
@miskakyska veru, ktovie aká bola verzia inej strany, keď až 3 zo 4 boli úplne iné ako jej...
@subartic s tym ja uplne suhlasim. ale chapem aj to, ze ked ona po nom hned agresivne vyletela, tak stratil chut sa ospravedlnovat a ostal iba urazeny. Chyba nam informacia co presne a akym sposobom mu autorka povedala a ona sa k tomu opakovane nevyjadrovala, takze predpokladam ze si sama uvedomuje ze to nebolo uplne v poriadku.
Myslim vsak, ze vacsina sa zhodujeme na tom, ze je to uplne zbytocna hadka kvoli kravacine
@miskakyska samozrejme, preto ma mat kazdy clovek kriticke myslenie a zamyslat sa nad tym, co a ako mu je prezentovane.
V mojom pripade moj exmanzel rozprava samozrejme uplne inu verziu udalosti ako ja. Kazdy z nas ma ine vnimanie a zmyslanie, kazdy clovek vnima realitu subjektivne, preto ked dvaja ludia opisuju tie iste udalosti, tak sa vzdy viac ci menej odlisuju.
V mojom pripade su vsak aj urcite fakty, ktore sa nedaju spochybnit. Napr ze ma zakaz priblizenia, ze ma zakaz vstupu do vlastneho domu, ze na zaklade znaleckych posudkov mu bol urceny minimalny styk s detmi napriek tomu ze sa snazil o striedavku. Toto su objektivne a nespochybnitelne fakty. A na druhu stranu, ja nepotrebujem nikoho presviedcat o svojej pravde, nech si mysli kto chce, co chce 🙂
Ja len jedno nechapem tak ty sa bojis kde je a ani mu nenapises, ani mu nezavolas - len sa zacnes durdit. Vsak ked viem, ze muz isiel niekam a zda sa mi, ze je az prilis dlho, pripadne mam hormony az prilis pojasene tak mu poslem message a opytam sa ci je vsetko ok. Nie vystrajat ako 15tka, ze jej frajer nepise kazdu pol hodinu

Koľko tolerantných názorov, až sa čudujem, prečo sa toľko vzťahov rozpadá😁a teraz vážne, ja ťa chápem, tiež by som bola nahnevaná. Naposledy sa aj mne muž tak zabudol ozvať, keď bol s partiou kamarátov. Vlastne ozval, že za 2 hod bude doma. No prišiel óóóveľa neskôr, v noci. Netvárila som sa, že je to v pohode, keďže nedal vedieť, že sa zdrží. Nevadilo mi, že je preč ale to, že som naňho zbytočne čakala a mohla si urobiť iný program. Ale, keď prišiel, ospravedlnil sa mi, že na to pozabudol, tak som hneď vyfučala. To ale nie tvoj prípad, tvoj to neurobil, ešte sa na teba urazil. Tiež neviem, čo by som robila na tvojom mieste, keďže sa sa s tebou týždeň nebaví,ale držím palce, aby sa to u vás čím skôr urovnalo a aby ste si to vysvetlili.