icon

Nebola som na potrat a všade si ma zablokoval

30. jún 2023

Ten pocit keď chlap ktorý vás posielal na potrat zistil, že som tam nebola a všade si ma zablokoval 🤣🤣🙏🏻 pre boha to vážne existujú takýto chudáci...no koment

rfrd12
30. jún 2023

Pozri, ja som syna vychovala sama, nebolo to ľahké najmä finančne. Ale chalan je skvelý, empatický, živí sa športom, ktorý od mala miluje a od jeho cca 12 rokov nám prišiel do života chlap, s ktorým sme založili rodinu. Všetko zvládnete ❤️

autor
30. jún 2023

@rfrd12 Ďakujem krásne 🤍 verím tomu, že zvládneme

nikaeli
30. jún 2023

skús sa zamyslieť nad tým, že možno nie vždy budeš finančne zabezpečená, vždy sa môže niečo stať..

ja som vždy zarábala viac ako ex, ešte počas manželstva som ho živila a po rozvode som si hrdo vravela, že od neho nič nechcem.. chcela som len, aby trávil čas so svojim dieťaťom a on na to s prepáčením sral. A tak som po siedmych rokoch dostala rozum a začala bojovať. Každé euro od neho naviac odkladám do fondov a až príde ten čas, odovzdám ich dieťaťu, nech má na štart do života..

berkofff
1. júl 2023

Tradičná rodina, chudáci ste ale obaja

natalienka12
1. júl 2023

Mna by fakt zaujimalo, ako sa ti to mohlo
stat, ze si otehotnela. Velakrat zeny otehotneju len preto, lebo chcu dieta a chlap nechce. Take pozname ze milacik, zlyhala antikoncepcia (tabletky). Lebo ak dieta nechcel, tak gumu si vie nasadit aj retardovany. 21. storocie fakt nepochopim 🤦‍♀️

nelca0510
1. júl 2023

A ty si mu povedala,že ideš na potrat? Hold,nechcel to dieťa.a to že si na Tom teraz finančné dobre neznamená,že budeš aj o rok,dva. Neviem,podľa mňa tu nik nevyhral.

cacianka
1. júl 2023

Už ho nerieš, bolo by mi fuk či ma zablokoval, lebo by som ho blokla ja, persona Non grata

bloger
1. júl 2023

@sheila121 Nechápem ako to môžeš tak povrchne vnímať. Vyspala sa s chlapom a to len tak? Asi ho ľúbila a verila mu. Ja sa nestačím čudovať. Považoval som ťa za inteligentnú. Ale dajme tomu, že máš len blbú náladu.

portret7
1. júl 2023

Je to chudak, ale do RL by som ho zapisala, ak by sa nieco stalo.

natalienka12
1. júl 2023

@bloger Okolnosti mohli byt aj take, ze islo o nahodny, jednorazovy sex. Ziadne ze lubila ho 😂 Okolnosti, za ktorych sa to stalo nevieme. V kazdom pripade pri tom sexe boli obaja a obaja vedeli, ze je nechraneny.

jaskolka
1. júl 2023

A prečo ta to trápi? Veď bud rada, že ťa zablokoval a nebude ta už otravovať. Dieťa si si nechala, takže teraz sa sústreď len na to, aby si mala pokojne tehotenstvo.

archiebald
1. júl 2023

Smutné. Smiať by si sa ale mala skôr z toho, že takéhoto chlapa si Ty urobila otcom svojho dieťaťa.

beronsche
1. júl 2023

Keby tu autorka pisala v stadiu rozhodovania, ci si dieta nechat, kedze otec sa zachoval, ako zachoval a potom by napisala, ze na potrat teda nejde, prispevky by boli prevazne povzbudzujuce.. pozitivne.
Ona ma v tom vsak uz jasno, tak jej treba nalozit..
Nech si to vyzerie, ze?
Ze otehotnela neplanovane. Ze otehotnela s nespravnym muzom... A aj ze ona sa zachovala spravne a je zmierena so situaciou.. ale tak, co jej koniec koncov aj ostava...
Zase, keby bola zdrvena, tiez by jej tu takto "nenakladali"..

Nechapem tento pristup.. poniektore ani netusia, co je empatia.. nevedia citat medzi riadkami..

Autorka - drzim ti palce, znies ako silna zena, s babom to zvladnete!

bloger
1. júl 2023

@natalienka12 V každom prípade by si mohla mať nejakú empatiu. Ono je ľahko do niekoho si kopnúť. Pokiaľ človek danú situáciu nezažije.

toskanka
1. júl 2023

@bloger Súhlasím s tebou, že zvíťazil život nad smrťou. Keby sa to prihodilo mne a bola by som zabezpečená ako autorka, tiež by som nemala dilemu, ci si dieťatko nechať.

Ale stále zostáva faktom, že dieťa nebude mať otca, je to len "darca" spermií. Takto sa dokáže zachovať k žene len človek, ktorému išlo len o sex, kde nemohli byť žiadne city a žena toto musí vycítiť a patrične sa chrániť. Preto zas nerobme z autorky hrdinku, z ktorej by si mali zobrať príklad mladé dievčatá.

Teraz sa snaží z otca spraviť chudáka vtipným spôsobom, že pridáva úsmevceky, aký je to úbožiak, lenže ono to vôbec nie je vtipné, je to veľmi smutné.

bloger
1. júl 2023

@toskanka Nerobím z autorky hrdinku. Ani netvrdím, že si majú brať príklad od nej mladé dievčatá. Len je to pre ňu ťažké. Potrebuje súcit a podporu ako slobodná mamička. Stalo sa čo sa stalo nesúdim. Ale postavila sa k tomu zodpovedne. Možnosti sú vždy aj keby nebola zabezpečená. A v tomto podľa mňa je dobrým príkladom. Ona sa nesnaží z otca spraviť chudáka. Pomenovala len pravdivo to ako sa k nej zachoval. A snaží sa s tým vnútorne vyrovnať. Máš pravdu je to smutné. A hlavne to, že ju tu odsudzujú.

toskanka
1. júl 2023

@bloger Príspevok bol veľmi zle sformulovany, bez akejkoľvek informácie o vzťahu. Podľa reakcie tohto muža si predstavujem, že si vrzli niekde na diskotéke a poriadne nevie ani jej meno. Chýbajú informácie, kto to bol. A za ďalšie, neviem, aku podporu autorka čakala, že sa zapojíme do diskusie a budeme s ľahkosťou a usmevcekmi komentovať otca dieťaťa? Že aj nám sa to stalo a že to nič nie je? Vždy máme možnosť vyjadriť sa len k tomu, čo čítame. Preto možno aj takéto komentáre.

autor
1. júl 2023

@beronsche Ďakujeme krásne 🥹❤️

autor
1. júl 2023

@bloger Veľmi pravdivo napísané 🙏🏻

bloger
1. júl 2023

@toskanka To je niekedy vtipné, že ženy tu čakajú na to, že dotyčná tu napíše celý svoj životopis. Ale tu nešlo o to aby sme poznali podrobnosti. Keby nepoznal jej meno ťažko by si ju zablokoval. Nie skôr čakala podporu v zmysle, že neboj sa všetko bude v poriadku. Zvládneš to ako veľa iných podobne ťažko skúšaných žien. Obyčajnú ľudskosť nič viac. Ale som rád, že sa dočkala aj povzbudenia.

toskanka
1. júl 2023

@bloger V tomto prípade autorka nenapísala vôbec nič. Len že je to vtipné. Pozri, ja som sa komentára zdržala, napísala som len, že je to smutné. Len som sa ti snažila vysvetliť, ako tento príspevok môže na druhých pôsobiť.

beronsche
1. júl 2023

@bloger no, asi maju poniektore potrebu, zenu, ktora sa len tak nepodvoli osudu a nefnuka, ju tak trochu "schladit"... Lebo min.z priemeru modreho kona sa vymyka..
A akoby ona nevedela, ze jej situacia nie je idealna..
Asi ma sadnut do stroja casu a konat inak...

toskanka
1. júl 2023

@beronsche Presne tak. Autorka sama vie, že jej situácia nie je ideálna. Neverím, že jej tento chudák je ešte aj vtipný. Treba dať zo seba von skutočne pocity, určite by aj podpora bola iná.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
1. júl 2023

Aby tu bolo všetkým jasné..samozrejme že táto situácia nieje pre mňa ľahká, ale nechcela som si dať zabit vlastné dieťa viem, že podaktoré by na potrat išli, ale každá sme iná .. PS: tie smajliky v napíse sú preto, lebo už neviem či sa smiať, alebo plakať...resp lepšie povedané kvôli takému chlapovi ktorý sa zachoval takto sa asi trápiť neoplatí🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
toskanka
1. júl 2023

@autorka Nabudúce napíš príspevok, ktorý bude mať hlavu a pätu. Keď nedáš k príbehu žiadne informácie, dáš v diskusii priestor na domnienky. Kto má vedieť, ale máš ty skutočne pocity? Ak si s tým vyrovnaná, tak potom nechápem, prečo takýmto štýlom napíšeš príspevok a čakáš podporu.

veronikastrickova
1. júl 2023

Ono to neni len o tom, ze ho splodil. Je to genetika 50% z neho, prave preto ma byt v RL, co ked sa dietatu nieco stane a nedajboze bude potrebovat jeho kostnu dren napriklad? Je to nezodpovedne aj od teba. Neviem preco si myslite, ze ked ho nezapisete, ze ste nejako vyhrali. Nejde ani tak o peniaze, ako o tieto veci.
Takze pre mna si maximalne nezodpovedna.

autor
1. júl 2023

@veronikastrickova myslím, že keby sa dieťaťu niečo stane a potrebovalo by kostnu dreň nedal by mi ju, pretože je naozaj veľký ....