Nebola som na potrat a všade si ma zablokoval
Ten pocit keď chlap ktorý vás posielal na potrat zistil, že som tam nebola a všade si ma zablokoval 🤣🤣🙏🏻 pre boha to vážne existujú takýto chudáci...no koment
Ale prosim ta, ty si myslis? Mala si mysliet, pred tym ako si mala s nim nechraneny sex. Lenze nikomu nedojde co vsetko dieta obnasa. Co vsetko dedi dieta po rodicoch, OBOCH, nielen po tom co ho vychovava. Neni ziadne hrdinstvo nezapisat otca do RL. Ved ked ti nejde o peniaze fajn, daj nech sud urci otcovstvo, a pri otazke vyzivneho ziadaj 50€, to mu odkladaj, stretavanie nemusi byt ziadne. Ale absolutne nevies co to vsetko obnasa. Ja som bola tiez sama so synom, bio otec sa o neho absolutne nezaujima, ale z RL by som ho nezrusila, nie kvoli peniazom, ale keby sa nieco stalo, viem ho lahsie najst. A nikdy nevies co sa moze stat. Ci aj to dieta si takto planovala? Asi nie, cize sama musis uznat, ze zivot sa vie s clovekom naozaj zaujimavo pohrat. A ked ta uz teraz poslal do ri*i niesi prva ani posledna, ktora je na tom takto. Nikto ti nepise, aby si sa mu doprosovala aby ste tvorili rodinu, ale aby si mala tie zadne vratka co ak....
@veronikastrickova Pardon zle som sa vyjadrila..nemyslím ja to viem pretože mi povedal, že al sa stane jedného dňa, že bude dieťa choré nech ho ani len NEKONTAKTUJEM...asi toľko k tomu
Ale prosim ta, prestan byt hrda a maj aspon ty rozum. Ved ho ignoruj a ked sa dieta narodi, ries cez sud. Tu ide o dieta, ktoremu si sa rozhodla dat zivot, nie o hrdost 2ludi, ktory su evidentne nedospely obaja. Ved ty od neho nechces, aby prebaloval, ci sa staral. Tu ide o to dieta a jeho buducnost, neni si v nej len ty a nevznikol z darovanej spermie na klinike. Ty das dietatu lasku, vychovu, ale nie 100% DNA.
@judit47 ale ona praveze dietatu dala do zivota super príklad! Rozhodla sa pre ZIVOT a nie zbaviť sa ho. To je príklad, ktore mnohé zeny, hoci aj maju partnera nedajú s volia pohodlnejšiu cestu/ zbaviť sa neplánovaneho bábätka!
Dala mu príklad, ze clovek si dokáže pre vyšší cieľ niekedy zvoliť ťažšiu cestu. Dala mu príklad, ze dieta sa má počiatku milovať. A dala mu príklad, ze matka dokáže byt silná a pre svoje dieta urobit vsetko.
A to sa ako ku tebe choval,keď az teraz si zistila že je to chuj.Ked si snim liezla do postele chuj nebol?

Len toľko - si úžasná statočná žena s vlastnym názorom a srdcom na správnom mieste. Veľmi ti držím päste, maj radosť z bábätka. Ten hlupák si ani nedokáže predstaviť akým darom opovrhol. Neboj sa, zvládli to ostatné, zvládneš to aj ty. Radšej sama s dieťaťom ako robiť ešte aj chlapovi opatrovateľku.