Nečakaný rozchod
Po 5tich mesiacoch sa so mnou rozisiel priatel (ja 29r., on 50r.) Bol to moj prvy vazny vztah v zivote, nikdy som neverila na lasku, no on ma dokazal presvedcit o opaku a zalubila som sa do neho, sice postupne, ale uprimne. Priatel je rozvedeny, 2 dospele deti, ktore s nim ostali byvat.
Partner ma lubil, daval mi to zakazdym najavo. No nikdy ma nepredstavil svojim detom, hovoril, ze jeho dcera by to neprezila. Plne som to akceptovala, predstavila som ho aj mojim rodicom-jeho vrstovnikom, prijali ho. Mali sme obcas nedorozumenia, najma co sa travenia volneho casu tyka, sluboval mi rozne aktivity, no nikdy ich skutocne nenaplanoval, skor sme niekam isli podla aktualneho napadu (Vieden, prechadzky a pod.) Rozumeli sme si vynikajuco v posteli, bol znamenity milenec. Az jedneho dna po mojej uprimnej vypovedi, ze sa mozno cas nasho vztahu naplnil, no rozchadzat sa nechcem a musime zacat spolu poriadne komunikovat, mi napisal, ze suhlasi a zrazu o par dni na to sa rozhodol, ze sa stretavat uz so mnou nebude. Tyzden som ho lamala na osobne stretnutie, aby mi vysvetlil, preco sa tak rozhodol. Povedal mi, ze uz to na vztah neciti a nechce pokracovat, no mozme ostat kamaratmi.
Prerusila som uplne kontakt, plakala som, hnevala sa. Az sme sa o tyzden nahodne stretli a on mi povedal, ze sa citi vinny, ze mi nedal ani len sancu ma vypocut a ze nas rozchod mozu nase nezhody tak 10%, zvysok su okolnosti, ktore mi nemoze a nechce povedat. Bolo na nom jasne vidiet, ako bojuje sam so sebou, ako na mna pozera s laskou, no v zapati povedal, ze mne ostal cierny Peter a nechce sa so mnou rozist, no musi. Toto ma ranilo najviac, dodnes neviem, preco a najma nemala som dosah na nas rozchod. Tipujem, ze sa rozhodol pre rodinu, ktora cochvila vyleti z hniezda a on ostane sam. Neverim, ze sa niekto dokazal tak obetovat, v jeho veku a vedomosti, ze ho nova priatelka miluje...
Poradte mi, prosim, ako sa z toho dostat, lebo teraz citim, ze mi odisla zivotna laska a nikoho uz nebudem tak milovat ako jeho
@lelas27 prepac ale to je tvoja chyba ze ta on matie. ty jeho nematies? 2 tyzdne ste rozideni a potom ides opat onho "bojovat" /jak by bol nejaka trofej...o cloveka sa nebojuje, s clovekom sa BUDUJE vztah/ vzapati pochopis, ze nema zmysel onho bojovat a potom opat ides s nim na rande... a tak dookola. On to iste rozprava , ty otravujes... 😝
asi mas samotryznitelske sklony abo co. ked sa snazit z popola vzkriesit vztah, ktory nema buducnost 😕
čo máš robiť? no vykašli sa na to celé a nájdi si nejakú dobrú záľubu, zíde z očí, zíde z mysle .... možno sa ti ešte pár tyždnov či mesiacov bude s ním snívať, ale to prejde ... niekde na teba čaká niekto, kto s tebou bude naozaj chcieť mať vzťah a nebude len hrať takúto hlúpu hru na schovávačku...
ak sa tak rozhodl, tak to skus prijat...chce to vela casu a ono to preboli...ale nesnaz sa bolesz potlacat ani to cele nijako menit...casom sa s tym vyrovnas...drzim paplce
Netvrdim, ze ta vobec nema rad, ale podla toho, co pises, by jemu vyhovoval volnejsi vztah, sem tam sa stretnut s tym, ze si nedohodnete dalsie stretnutie, muz nikdy, opakujem NIKDY nenavrhne zene, ze mozu zostat kamaratmi, keby o nu mal vazny zaujem. A ty chces vztah, vazny, seriozny vztah, na ktorom sa da stavat, planovat buducnost a pod. Tvoje ponimanie vztahu nie je pomylene, ale urcite nie s tymto muzom. Pokial nedokazes pristupit na jeho predstavu fungovania vasho vztahu, tak uplne prerusenie kontaktu z tvojej strany bolo to najlepsie riesenie. Co boli, to preboli, ver mi.
@lelas27 .... chlapík sa s tebou hrá...hladká si ego, že ho chceš a kontaktuješ 😒
Zaľúbený muž toto nerobí...a už vôbec nie taký, ktorý má o teba záujem ...nikdy by ťa nedostal do situácie doprosovania ...ozval by sa sám a narovinu všetko povedal.
Nesprávaj sa ako malé dieťa...vymazávanie čísla, blokovanie ...NAČO ???? ... s pokojom angličana mu síce zdvihni, keď zavolá, ale buď zdržanlivá....nechaj ho ísť. Btw. je to starý chlap ...nájdi si nepopísaný papier...
@lelas27, zide z oci, zide z mysle. Nestretavaj sa s nim, nekontaktuj ho, inak to nikdy nepreboli. Uvedomil si, ze si mlada, ze tuzis po rodine a nemoze ti ju dat. Aspon v tom je chlap. Horsie by bolo, keby ti urobil dieta a vykaslal sa na vas. Zmier sa s tym, aby si bola schopna casom normalne vztahu, kt. ma buducnost. Pre teba sa tento vztah na teraz skoncil happy endom.
@lelas27 tie bajky o tom, ze ti nechce/nemoze povedat, preco a ty sa domyslas, ze ho dotlacila dcera/exmanzelka ... prepac, smiesne. ak by bol chlap, na rovinu povie - nechcem ta, lebo ... takto je to curino a ty sa mu podkladas ako rohozka. prepac, mozno silne slova, no vplyva to tak na mna ... 5 mesiacov si uzil a zistil, ze priority ma inde. zapamataj si pekne chvile, alepouc sa a hladaj si partnera seberovneho, ktory dokaze naplnit tvoje ocakavania. drzim t v tom palce.na tohto zabudni. ked sa teraz nevie k tebe spravat ferovo, akokolve by s ho aj nahodou uhovorila na dalsi vztah, nikdy to nebude ciste a ferove spravanie. takze zavri, zahod kluce avzhuru k vyskam a lepsim chlapom.

vyzera to ze chlapi nas velmir adi trapia