Nechce ísť k starým rodičom
Ahojte. Rada by som si vypocula vase rady a skusenosti.
Moj brat s manzelkou byvaju v Bratislave, nasi rodicia v Kosiciach. Brat ma 3 rocneho syna. Jeho manzelka, svagrina, odmieta chodit na navsetvy k nasim rodicom, lebo sa jej u nas nepaci a neciti sa dobre. Nasi rodicia uz su 65tnici a nemozu cestovat do Bratislavy tak casto, aby si s malym vytvorili blizky vztah. Brat im vola cez skype aj s malym kazdy druhy den, ale kontakt cez skype nie je jasna vec taky, ako osobne.
2x bol bol brat s malym na vikend u nas doma. Cely den sme sa hrali, cez den mamu nespomenul.
Ked sa brat s malym vratili domov a svagrina sa ho pytala ako bolo a ci este pojde k dedkovi a babke, povedal ze nepojde. Aj ked telefonujeme a babka sa spyta, ci ju pojde navstivit, tak vravi ze nie (alebo povie ze len s mamou. Co sa nestane nikdy)
Svagrina sa citi "na koni" (aj ked predo mnou malemu o rodicoch nic negativne nehovori) a mna to trapi, lebo nasi rodicia sa mu max venuju, kupili by aj modre z neba ked isiel brat s malym druhykrat k nasim, tak mu ani nepovedali kam idu, lebo by bez mamy nechcel ist.
Rada si vypocujem vase skusenosti
T

@misa_3 scagrina "na Koni"? To myslis vazne? Ty nemas asi deti. Dieta ma 3 roky, a je naviazane na matku, ktora s nim je od narodenia. Moje deti maju 6a4 a tiez velakrat bezo mna nejdu nikam. To, ze vasi rodicia by mu dali aj modre z neba s tym nema nic spolocne.
Kazdopadne, mne by sa tiez nechcelo ani 6x cestovat taku vzdialenost, dajme tomu len na vikend.
Ale chapem aj rodicov.