Nechce so mnou komunikovať
Zdravím
Rovno na úvod by som chcela aby ste sa vyhli komentarom že prečo som si zakladala s takým človekom rodinu a podobným nazorom
Som nešťastná
Sklamaná
Zničená
Zlomena
Cele roky som bola presvedčená o tom že som s tým správnym partnerom a že ak niekedy budeme mať rodinu že to bude bomba
Pozorný
Milý
Rozumný
Nesebecky
Všetko sa zmenilo keď som otehotnela
Náš vzťah ochladol alebo skôr sa rozpadol
Prestala som byt pre neho atraktivna pritazliva . V jeho očiach snáď ani ženou nie som len matkou . Prestali sme spolu spavat hneď na to ako sa dozvedel o tom že budeme mať dieta a uspokoje sa asi sam
Presťahoval sa do inej izby
Malý budem mať rok a pol a je to ešte horšie ako som si myslela že môže byt
Nekomunikujeme. Nechce so mnou komunikovat . Zatvára sa do izby alebo odchádza vždy keď som doma
Nikde spolu nechodíme celý čas je len s kamarátmi alebo si užíva život
Je viac ako o desať rokov starší a neviem či náhodou neprechádza krízou stredného veku a ma pocit že mu všetko utečie
Myslela som si že je rodinný typ ale jemu sa páči len tá myšlienka že je otec nie to že ma rodinu
Neriešime vzťah s dietatom ten je v poriadku
Ja takto exitovať nedokážem ja si môžem vyplakať aj oči a aj tak nie je nic čo by ho udržalo doma alebo sa snažil niečo zmeniť
Mám čakať kým toto jeho obdobie prejde alebo sa mam chovať ako on a budovať si vlastný život bez neho ?
Snažila som sa urobiť už všetko
Som v tabore “nehovorit muzovi nic” zatial.
So konca roka dokážem našetriť peniaze na to, aby sme mali finančnú rezervu
Ja mám pocit že ešte chvíľku keď zotrvam tak sa zbláznim lebo už to trvá príliš dlho
Kým pôjde dieťa do škôlky je ešte hodná chvíľa
Za ten čas mi môže nejakú príjemnú ženu naraziť ktorá mu bude pchať potom rozumy do hlavy a potom sa ťažko dohodneme
@anonym Do konca roka to nie je az taka doba ako 1,5 roka .aj keby to trvalo do nastupu do skolky a dalsieho 1,5 roka ,ked si to vydrzala doteraz vydrzis presne tolko isto s tym,ze budes mat financnu istotu,byvanie a plan.teraz nemas nic
Rozumiem ti a viem ze je to obrovska zataz psychicka ktora ta ubera aj fyzicky.
Ale pre vase dobro , budes mat hnaciu silu a svetly bod.horsie,ak by aj financne sa nedalo.to by bolo este zdlhavejsie
Tento vztah urcite treba ukoncit, ked za dva roky tvojho snazenia sa to nepohlo k lepsiemu, nestracaj s nim cas.
Mám rovnaký problém akurát keď som odpísala to svoje tak som si všimla tvoj príbeh, ak budeš chciet nápíš. Myslím že sa máme o čom rozpravat
Poznam to, uz som si na to trochu zvykla,Ke sa ktomu pridaju narcisticke crty tak takto sa s nim dlho neda zit.A s detatom sa ako bavi?,lebo nase deti dokonca boli radi,ked ho doma nebolo
@vorkola miluje svoje dieťa
Vždy máš kam ísť .
Sú podnájmy prípadne pomoc od rodičov, súrodencov.
Len treba nabrať odvahu.
Mať prácu, príjem a chuť žiť a zabezpečiť svojmu dieťaťu šťastný život...teda hlavne sama sebe a potom bude aj dieťa šťastné a hrdé na svoju mamu.
Ostávať načo?
Max na obdobie kým si nájdeš iné bývanie, prácu a dieťaťu jasle..môžeš trochu ušetriť peňazí ale s plánom že čo najskôr ako to bude možné odchádzaš..medzitým podať návrh o rozvod a zverenie dieťaťa do tvojej starostlivosti. Môžeš si všetko vopred pripraviť naplánovať.
Potom vytret zrak tomu individuu.
Pán tvorstva ti dal jasne najavo že ťa nechce. Nie je čo zachraňovať vo vzťahu.
Zachráň seba . Neboj to zvládneš.
Je kopa žien ktoré su samé s 2-3-4 deťmi
Áno je to ťažké ale rozhodne menej ako žiť s niekým kto ťa takto trápi.
Držím palce.
@apolka77 nie vzdy je ta pomoc zo strany rodicov ,surodencov samozrejma...v niektorych rodinach aj ked je dobre,je pomoc,podpora takmer nulova...
V takomto pripade ak su aj finance problemy,je rozhodnutie ist aj do azylov velky stres ,zmena,hlavne pre deti,ktora ma velky vplyv na vyvoj deti,chapanie....
@fantaghiro21 pre deti je veľký stres a trauma na celý život keď žijú aj v nefunkčných rodinách kde si partneri nevedia prísť na meno, kde otec nemiluje svoju ženu pohŕda ňou a je k nej zlý. Je to väčší stres a trauma ako ísť do azylového domu kde si ľudia pomáhajú a su k sebe dobrí.
Áno, je to ťažké .
Preto treba hľadať riešenia aby ten azylovy dom bol úplne posledné riešenie.
Mať prácu, alimenty je pravdaže základ aby z ena vedela platiť trebárs podnájom. Potrebuje odbornú pomoc aby kazdy krok bol plánovaný.( Ísť za sociálnymi pracovníkmi a žiadať pomoc na čo všetko na nárok).
Ja sama žijem s deťmi uz 10 rokov a viem o čom píšem.
Šťastná mama aj v 1- izbovom byte je pre deti viac ako nešťastný rodičia v dome kde po materiálnej stránke nič nechýba ..
Treba vždy hľadať riešenia, obrátiť sa na pomoc trebárs na meste podať žiadosť o bývanie v mestských bytoch , sociálnych bytoch...dať si inzerát trebars na lacnejší podnájom v pôvodnom stave ( že to vymaluje a bude sama udržiavať)...je to ťažké áno nehadam sa bez rodiny a peňazí veľmi ťažké ale oveľa ťažšie pre všetkých je trápiť sa celý život s takým manželom...to bude ľutovať potom keď bude mať 40-50-60 rokov že všetku mladosť zahodila,,,
19.34.
Nenarazil si skôr chlapa?
Nie je skrytý homo?
No nespi s tebou asi dlhšiu dobu a niekde si to rieši.
Koho máš najbližšieho, niekoho z jeho rodiny? Zver sa niekomu z nich💔
lenze to, ze ju ignoruje a nie je moc s nou ju stresuje a ten stres sa prenasa aj na dieta. ako pokial sa to nezmeni, nema podla mna v takychto vztahoch nejak preco pokracovat, o tom predsa manzelstvo a vztah nie je
Napodiv to prebehlo relatívne pokojne
Najprv sa tváril zaskocene
Ale táto téma na stole už bola pred rokom
Asi nečakal moju iniciatívu a myslel si že on rozhodne kedy bude ten správny čas , ale nejdem špekulovať
Vidíme to rovnako že spoločne si viac nemáme či dať ale obom nám je ľúto že nebudeme s dietatom tak často ako by sme boli keby sme žili naďalej spolu
Teraz už len doladiť detaily ( teda dosť dôležité detaily )
Teraz ma čaká najväčšia výzva nájsť bývanie lebo u nás je extrémny dopyt a ponúk minimum alebo je to buď predražene alebo veľké
Ešte je to síce len v teoretickej úrovni a verím že prejdem rôznymi fázami smútku osamelosti atd ale úprimne strasne mi odľahlo
Prajem si aby sme boli šťastní všetci traja nech už sme v živote akokoľvek nastaveni a budeme ich zdieľať možno po bokoch iných ľudí ale hlavne aby naše dieťa netrpelo našimi budúcimi rozhodnutiami a strasne si želám aby sme našli vždy spoločnú reč a kompromis pri riešeniach spojených s výchovou

Nic mu nehovor, setri peniaze na kauciu a 2 najomne a ak sa da vydrz takto do doby, nez bude moct ist tvoje dieta do skolky. Bude to asi este dlho trvat, ale pripravujes sa na samostatny zivot. Pre dieta sa ti oplati pockat, az budes silnejsia. Takze sa s nim nebav a nevycitaj. Rob ako by tam nebol.