icon

Nechce svadbu, vraj som náladová

4. júl 2022

Priateľ bol x rokov v manželstve a máme spolu dieťa..A na otázku svadbu mi povedal že keď prestanem byť naladova , keď zmením svoje nálady tak potom... Neviem ale naladova som vždy bola a aj na začiatku vedel že som naladova tak akože viete mi povedať či sa náladový človek dokáže zmeniť?

Strana
z2
zanka777
4. júl 2022

Ja si myslím že určite ja s otcom svojho syna tak isto už nie sme spolu ale malý ma jeho priezvisko a nechcem to ani meniť... Ale podľa mňa nebude problém

abbey1
4. júl 2022

Sorry, ale ja tieto vzťahy nepochopím. Niekoľko rokov žijete s nejakým človekom v spoločnej domácnosti, máte spolu dieťa zrazu svadba je problém, lebo to či ono? Veď to je len papierové potvrdenie vzťahu. Či po svadbe by zrazu tvoja povaha bola ešte horšia? Či by s tebou nežil pod jednou strechou 24 hodín aké už zrazu 30?
Pred dieťaťom ste sa dostatočne nepoznali? Ale na dieťa to bolo dostatočné? Dokonca i na priezvisko pre dieťa po otcovi?

mamadievcatiek
Autor odpoveď zmazal
zlatkapaps
4. júl 2022

Ak by bol problem len vo svadbe, je to len papier, pokial vztah funguje, osobne neviem, asi by som sa s tym zmierila, no vo vasom pripade je zjavne tych problemov viacej

whatever1
4. júl 2022

Dieta sa ma vzdy volat po matke. Zena musi suhlasit s tym aby sa dieta volalo po otcovi, inak sa automaticky zapisuje pod jej priezviskom. Verim, ze si s tym suhlasila len preto lebo si verila, ze si ta vezme a vsetci by ste sa volali rovnako. Z mojho pohladu ta podrazil, a ak nechce svadbu bolo by ferove aby suhlasil so zmenou priezviska.

autor
6. júl 2022

Mali sme návštevu a začali spomínať že prečo sa nevezmeme a priateľ povedal že v druhom živote,a keď odišli tak sa má opýtal že prečo si chcem zobrať práve jeho že mám povedať prečo..Tak som mu povedala že to tak cítim že chcem byť pri ňom už nastálo, že ho ľúbim a chcem mať naplnenú rodinu keďže mám za sebou taktiež vzťahy z rozvedenymi kde som robila len posteľ, Boxovacie vrece, peňaženku atď

bessie12
6. júl 2022

a co ti na to povedal ??

autor
6. júl 2022

@bessie12 Nič a jeho pohľad bol flegmaticky, takže baviť sa o tom už nejdem a podľa jeho otázky si viem aj domyslieť za čo ma má

bessie12
6. júl 2022

to je blbec. V takom pripade by som asi porozmyslala nad tym, ci ma vobec ten vztah nejaku perspektivu. On svadbu podla toho ako zareagoval nechce. 😕

autor
6. júl 2022

Nechcem si namyšlať ale myslím že muž ktorý by ma asi naozaj ľúbil tak by nepotreboval počuť dôvody na manželstvo či?

bessie12
6. júl 2022

urcite nie. Moj priatel je rozhodnuty ma poziadat o ruku a teda na ziadne dovody sa ma nepytal. Ani by ho to nenapadlo nieco take sa pytat.

stanulienkat
6. júl 2022

Po prve-chranit ste sa mali obaja, ked ste nechceli dieta. To, ze ste nezodpivedni, este neznamena, ze sa musite aj zobrat. Najma ak on uz jednu negativnu skusenost ma. Naco by to robil? Ak mate vztah ako tak ok, tak neries. Po druhe-ktora z vas, co ho tu odsudzujete, by si zobrala naladoveho,hysterickeho chlapa??? Ja teda nie. Talianske manzelstvo nie je moja salka kavy.

kayyaa
6. júl 2022

Zacni si v prvom rade vazit samu seba. Evidentne mas problem so sebauctou.
Ked ti chlap povie, ze si ta nevezme, z akehokolvek dovodu, a ty sa preto chces zmenit...no ja neviem...je fajn pracovat na sebe, ale nie je ok, aby on manzelstvo takto podmienoval ...vobec si ta nevazi.
Ked ti povie, ze si ta vezme, ked budes chodit po rukach, tak co ? Zacnes chodit po rukach ? On vie, ze s tebou mpze zametat a tak to vyuziva.
Co je to za cloveka ? Ked uz vedel spravit naladovej zene dieta, nech sa k tomu postavi ako chlap a tu naladovu zensku nech si aj vezme za zenu🤷‍♀️. Akoby on bol nejaky dokonaly...uz len toto ako sa k tebe sprava, je dost zle, takze bez chyby isto nie je.

autor
6. júl 2022

@stanulienkat Okey beriem ja som zodpovednosť prijala a od začiatku nášho vzťahu vedel a aj pocíti že som naladova...A baby čo píšu vyššie majú pravdu... Žiť so mnou mu nevadí ale moja náladovosť,vyvaranie,luxovanie,obskakovanie, otváranie nôh mu nevadí....Keby mu to fakt tak strašne vadilo tak by ma už dávno vyhodil pretože bývam unho.. Šla som 150 km k nemu bývať

autor
6. júl 2022

@kayyaa Predomnou mal známosť s 1 dieťaťom ktorá naladova nebola len ževraj ju živil 6 mesiacov a tak ju poslal tam odkiaľ prišla..Povedal že ani jedna žena ( vrátane jeho exmanželky a bývalej priateľky)nemala to čo ja a to sebestačnosť a pracovitosť a aj napriek tomuto má až tak nemiluje takže týmto to uzávieram a myslím si len svoje

sense
6. júl 2022

On to berie tak ze načo sa ma zenit ved ma všetko akoby ženatý bol ( full service doma - upratovačku, kuchárku, milenku), dieťa s jeho menom len ma ešte ako bonus slobodu, ze keď ho hra na rodinu prestane baviť tak otvorí dvere a povie ti zbohom....

stanulienkat
6. júl 2022

A co by sa svadbou zmenilo? Skoro nic. Ja ho aj chapem. Uz ma skusenost. A pri talianskom manzelstve moze lahko nadobudnut druhu skusenost. Tak ale ked sa nechranil, nech si to vyzerie.

Strana
z2