Nechcem, aby bola moja švagrina na svadbe
Ahojte žienky potrebujem názor iných ľudí budúci týždeň máme mať svadbu a na drzovku mi prišla správa od budúcej švagriny ,že kde to máme je stará komunistická reštaurácia mňa to urazilo keď,že je podľa mňa drzosť niečo také to napísať neveste, začala som to riešiť,že keď sa jej nepáči nech nejde. Svokra si ma zastala a švagrina povedala ,že ona srandovala .Možno by som ani nevybuchla keby toho z jej strany nebolo tak veľa keď ma spoznala oslovavala ma menom byvalej priateľky.Keď zistila ,že to máme o 13tej tak mi písala nech to zmeníme jej malá vtedy chodí spať.Teraz napísala priateľovi, že ona sa tešila na našu svadbu na rozdiel od niekoho komu sa tam nechce pýtali sme sa o koho sa jedná odmietla povedať,že ona nebude zlá.Ja ju tam už nechcem.A čo ma nasralo ,že napísala či sa zmestí moja rodina na naše zanašky čo sú u priateľa
a ak je nešťastná vo svojom vlastnom vzťahu o to ťažšie je pre ňu vidieť zamilovaný pár vo svojej blízkosti, musí najskôr vyriešiť seba, svoje vzťahy a potom sa to celé zlepší
@simi9 počet osôb nemeň, švagrinú ignoruj, neodpovedaj jej, len sa na ňu usmej, je to vaša svadba a nedaj siju pokaziť intrigami... nemysli na to.. Neprijmy jej hovor,, ako ti radili, nech to rieši ženích.
Taký ľudia majú radosť, ked urobia zlo..Láska je silnejšia.
Predstav si ju ako malého chrobáka, ktorý sa vzďaluje od teba....
Krásny a šťastný svadobný deň prajem a a veľa spoločných rokov v láske.
@lucka_ke skvor je to tak že žiarli na to že staviame dom kde ony bývajú pred tým mal vztah kde sa stretaval dva krat do týždňa a sestra ho mala za takeho ze na auto si požičal od rodičov a potom ostala v šoku keď zistila že sme kupili pozemok a že na auto si zarobil sam mi sme spolu stale a podporujeme sa ona ho mala za človeka co bude stáť na jednom mieste a zrazu ked sa začali diať veci tak začala nám písať názory na pozemok .
Do konca ma aj odhovarala nech nechcem pozemok tam kde sme kupili a ako je tam zle a ze ona by odtial vypadla najracej a toto zacala aj mojim rodičom vraviet že prečo tam sme si kúpili ked sme ho kupovali nevedela o tom lebo sme to riesili mi dvaja s rodičmi az po kupe to zistila a bola hotova z toho
Prosím ťa, zbytočná dráma. Kašli na ňu. Pripravila by som si pár reakcií, ak začne niečo zase komentovať. Potvrd komentár, usmej sa a tým ju odstavis. Tvoja svadba, nekaz si deň.
Zvykaj si. Ak je aká je, tak takýchto zabomysich vojen vyprodukuje ešte veľa. Keď máš trosku chochmesu a hrdosti, tak sa do nich zatiahnuť nenechas. Nikdy. Ak sa do nich zatiahnut necháš, nie si o nič lepšia ako ona.
@lucka_ke to sa bohužiaľ neda vyriešiť lebo jej muž nechce dva roky o kolo nej len chodí žiadne pohladenie nič predtým sa jej venoval nosil ju po vyletoch a ona vraj zabudla aj na rodičov vôbec tam nechodila ani o brata za nezaujimala ked jej muž sa zmenil začala tam chodit vela kamaratiek sa nanu vykaslalo zato ako sa chovala ked mala šťastný vztah do konca jej muz isiel vyletovat a nas zavolala na výlet ze nechce byt sama doma ale podotkla ze len zato ze sama si netrúfa šoférovať tak ďaleko a zato ze jej muž ju nechal samu
@simi9 prepáč ale urážaš sa pre blbosti....švagrinej si napísala jasne, ak sa jej nepáči, nech nejde....vážne chceš teraz niekomu povedať aby na svadbu nechodil? a to sestre tvojho muža? fúúúú, to je teda odvaha...hádam si uvedomuješ že tým si pokazíš vzťahy v celej rodine tvojho priateľa....lebo neberieš si len jeho, ale s ním musíš rešpektovať aj jeho rodinu....a predpokladám že tvoj priateľ na svadbe sestru chce....
@simi9 nerieš že povedala že nejde. Len sa robí chrumkavá aby ste ju prosili nech príde 😃 normálne miesto pre ňu zarátaj a ty sa s ňou nekontaktuj, brat nech jej dá vedieť že s ňou počítate, že je to na nej ako sa rozhodne. Uvidíš že tam bude natlačená medzi prvými.
Ty budeš za normálnu či sa už dostaví alebo nie. Odporúčam ti ju odteraz ignorovať, prípadne pri rýpaní ju párslovne odzbrojiť s výrazom najväčšieho nezáujmu. O nejaký čas ju to prejde keď bude vidieť že tie blbé reči ťa nerozhodia. Ale naschvály by som jej nerobila, na takú úroveň neklesni, odteraz to bude rodina takže budeš tancovať na tenkom ľade.
Čím skôr sa nad ňou povznesieš, tým lepšie. S ňou nič neurobíš, jedine na sebe môžeš pracovať a len s úsmevom mávnuť rukou. Mne sa zdá, že sa trochu nudí a práve ten rozruch jej vyhovuje. To, že sa necháš vyprovokovať jej len dodáva energiu.
@simi9 ja by som jej miesta nahlasila ( pises ze hlasite pocet aranzerke) a normalne s nou ratala. Nerobila by som si zlobu a dalsie problemy, su veci, nad ktore je lepsie sa povzniest. Naco to hrotit este viac. Pri tej sume za svatbu je to miesto plus minus jedno, dve uz jedno. Jej by som povedala, ze miesto ma, pozvanie plati. Ak si to rozmysli a prehodnoti svoje rozhodnutie, je vitana. A tymto by to bolo pre mna uzavrete. Pride - bude, nepride - nevadi. Ja ako nevesta by som mala cisty stit. Bud dama, diplomat😉
Jasne, ze dnes to vidim inak, casom, vekom , no pred xy rokmi, ked som sa vydavala, by som tiez ako mlada nevesta chrlila siru, keby sa toto stalo😄 A k comu by to bolo? K nicomu, svar, zlo a nenavist do buducnosti.
Švagrina je ako male decko. Nemusis sa jej v nicom prisposobovat pozvy ju ak chce nech pride aj nie Jej vec. Zabavite a uzijete si aj bez nej- a mozno aj viac ak nepride. Hlavne si zachovaj svoju hrdost a neznizuj sa na jej uroven( uroven maleho decka). Prajem ti nech mate svadobny deň podla vasich predstav.🤗
@simi9 bože mať take problemy som šťastným človekom, ver mi ze v zivote sú ovela hrošie veci čo treba riešiť.Keď sa za take somariny vadíte čo bude o par rokov ked bude treba niečo važnejšie riešiť.V každom vztahu su aj nezhody, bud ich respektuj a kus si najsť zlatú cestu alebo sa vobec ani nevydavaj.
Manzelova sestra bude stale manzelova rodina tak isto ako aj ti keď sa za neho vydaš
@zuzinka888 ďakujeme 🙂❤️
@stellarstar omyl, ich svadba, ich pravidlá, myslím, že aj ženích môže co to povedať 😉
@simi9 si si istá, že ste dospeli? Lebo tak toto fakt riešiť.... Ze povedala, že je to stará komunistická restika a? Nakoniec asi je... No a? Zasmejem sa a idem ďalej. Ale kto chce, hľadá problémy a hľadá a hľadá... Až nájde
Pozvana uz je Takze je to len na nej ci pride uz to nechaj tak. No v mobile ci fb by som ju blokla. Ked Tak nech riesi cez tvojho muza . Nie ste kamosky ani nikdy nebudete. Asi nie je velmi stastna a irituje ju ze sa mà Niekto blizky lepsie ako ona. Nic jej o vasom zivote nehovor nech sa vsetko dozvie od brata svokry tu snou nemusis nic mat a na blbe reci sa len usmej a zamestnaj sa niecim inym nevenuj jej moc pozornost.
Neviem vôbec by som ju neriešila, nech si ju teda rieši tvoj snúbenec veď pozvaná je a či príde ti môže byť jedno

z toho čo píšeš mám pocit, že žiarli na brata, že ho už nemá len pre seba
po svadbe by si oni dvaja mali sadnúť a poriadne od srdca sa porozprávať, on by ju mal uistiť, že vždy bude jeho milovaná sestrička, ale súčasne, že je dospelý a má svoj život so svojou ženou... bude to ťažké, možno to nepôjde na prvýkrát, ale mohlo by sa to zlepšiť
a ak by ste ju nahovorili aj na psychológa, pomohlo by jej to (aj vám)