icon

Nechcem muža mojej sestry na svojej svadbe

27. júl 2022

Ahojte, ide si k vam mile zienky po radu lebo neviem co ma robit, Blizi sa termin mojho velkeho dňa idem sa vydavat za svoju lasku 17.septembra ..a uz sa neviem dockat..len jedna vec mi to cele kazi..sme tri sestry ja som najmladsia..s najstarsou sestrou a jej muzom vychadzam skvele ale problem je druha sestra a jej debilny muz ktory sa absolutne nevie spravat..a co je ešte horsie ked si vypije (a vypije si vdzy rad) sprava sa ako totalny magor. Uvediem par prikladov: na svadbe najstarsej sestry ozraty ovracal stol a skoro sa pobil s DJom pretoze mu nezahral jeho oblubenu pesnicku..na otcovej 50 tke pred 5 rokmi sa pobil so susedom tak ze musela prist policia..a na svadbe najstarsej sestry pred tromi rokmi si zmyslel ze unesie nevestu o pol noci nasilim a ked mu v tom chcel zenich zabranit dostal pastou do tvare (podotykam ze sestra- nevesta bola v 5. mesiaci a naozaj nemala chut ist niekde do baru piť a cakat na zenicha) proste sprava sa velmi agresivne ked si vypije,..ak sa pytate co na to sestra (jeho zena?)--nic..ona sa na nom bud smeje alebo to neriesi a povie ze vsak on sa iba zabava..ja fakt neviem ci sa ho boji..ale ked som jej nedavno naznacila ze velmi nechcem aby bol na mojej svadbe kedze viem ako sa sprava hned sa vyjadrila ze bez neho samorzejme nepride ani ona..ze vsak aj na jej svadbe som bola ja s priatelom (o chvilu manzel) tak co riesim..hej ale moj partner sa spraval ako clovek nie ako hulvat..ja neviem co mam robit zeny ja sa fakt bojim ze mi pokazi svadbu..

Strana
z2
saraxyz
27. júl 2022

Pozvala by som oboch . Pekne by som si ho ešte teraz posadila pred seba a povedala mu, ze ho pozývam iba kvôli sestre. A akonahle urobi jeden (aj maly preslap), tak ho dam vyhodiť. Vymenovala by som mu všetko, co povazujem za "prešľap".

michkat
27. júl 2022

Zdá sa, že im to budeš musieť povedať, obom čo je vo veci, pretože, ak pozves iba ju a on nebude vedieť dôvod, ofučí sa minimálne on. Ak by aj súhlasil, že sa bude krotiť, neverila by som, ale zaobstarala si niekoho, kto ho vyvedie preč, ak začne vystrajat. Ako nič v zlom, sestra by sa hnevala, ale človek čo vždy spôsobí takýto konflikt by na moju svadbu nepatril!! Keď sa sestre nepáči, čo už, nech si dôležité udalosti necháva kaziť ona. Bodka.....

jujala
27. júl 2022

napadla ma jedna vec. davno cca 25r dozadu sa vydavala kamoska ako 18r a bola uz tehotna a jej rodicia si nezelali aby si zobrala otca dietata a vyhrazali sa jej, ze jej to prekazia. Ona normalne mala po celu dobu 2 policajtov najatych aj na oslave aj na urade. jej rodicia prisli a policajti ich veru nepustili nikam....Co taketo nieco si zabezpecit?

horalka1986
27. júl 2022

Vies co by som spravila ja? Pustila nejaku tu stovku na viac a normalne si tam zavolala vyhadzovaca. Aj sa s nim dohodla a nech si s nim poradi on.

sardinka32
27. júl 2022

Sestru chceš na svadbe a bez muža nepôjde, takže je to jasné...pozvať ho musíš...ale ked by ste ho išli pozývať, treba mu dôrazne a priamo povedať, aby si dával pozor na alkohol, pospomínať jeho predošlé excesy alkoholové a zdôrazniť, že je to svadba aj Tvojho snúbenca jeho rodiny!!!...nie len nejaké Vaše rodinné mecheche, kde ho rodina v rámci možností toleruje, aj keď sa ožerie. Ak sa urazí, O.K. Ty aspon nebudeš tá zlá, ktorá ho nepozvala a nemôže sa na Teba hnevať ani sestra.

lija22
27. júl 2022

ozrat debila este pred obradom nech zadrichme co najskor alebo ich stol bude bez alkoholu a rovno dooci by som mu povedala, lebo sa spravas ako cct, alebo mu dat do pripitku dake prehanadlo nech si svadbu odsere 😃
no ja by som ho tiez nechcela a sestre by som drzala miesto, ak nepride, pizre si fotky. zas nemoze byt taka sprosta, ze toto je pidla nej ok

0kristina0
27. júl 2022

Priklanam sa k nazoru, ze ak svagor zacne vystrajat v tom momente mu volam taxik nech ho berie domov. Ale predtym by som to obidvom oznamila, aj sestre aj svagrovi, ze pozyvas ho na svoju svadbu ale akonahle tam zacne robit bordel tak leti jak spinave pradlo.

lujza123
27. júl 2022

Preháňadlo mu dajte do drinku. Strávi svadbu na WC a nebude mať čas pit😃

Ale teraz vážne, normálne by som mu osobne povedala ze nakoľko sa na každej vašej oslave správal agresívne pod vplyvom alkoholu je pozvaný iba pokiaľ nebude piť.

momoftwo
27. júl 2022

@lija22 nech si svadbu odsere😂😂😂😂😂 ale inak to nieje vobec zly napad!..bud to, alebo ten vyhadzovac a pri prvom naznaku by ho bral ze by sa zaprasilo za somarom

matullienka
27. júl 2022

Ja by som mu na rovinu povedala, že ho na svojej svadbe nechceme a prečo. Sestru by som pozvala a ak by povedal, že bez neho nepríde by som jej povedala, že mi je ako sestre ľúto, že ona si kvôli alkoholikovi a buranovi nechá ujsť tvoju svadbu ale ty si ju nenechas alkoholikom a buranom pokaziť. A ochrankára by som zaplatila aj tak hlavne nejakého dobre stavaného ak by sa ukázal na svadbe aj tak nech mu ukáže kde je sever. Možno si dá na najbližšej oslave potom bacha ako sa bude správať

ankare
27. júl 2022

To je riadny debil teda... 🤦

lintu
27. júl 2022

Čo keby mu chlapi vysvetlili ešte pred svadbou, ako sa má správať? Snáď aspoň pred niekým rešpekt má. Na ženy dajú tieto indivíduá málokedy.

gladys_07
27. júl 2022

Este raz som precitala co si pisala a nechapem…

On dal nam sestrinej svadbe pastovku tvojmu svagrovi a ty ho chces pozvat? Je to svadba aj tvojho snubenca (a jeho rodiny) a uplne seriozne riskujes, ze dostane cez drzku a budete mat pokazeny svadobny den.

Napad s bodyguardom znie dobre ale prevedenie asi nebude take elegantne - ked niekto ovracia stol alebo sa pohada s DJom, to si ludia vsimnu urcite. Tiez pochybujem ze sa necha vyviest potichucky a dobrovolne

Spominas ze sestra sa tesi a nechces ju ranit, ale rozmysla ona nad tym, ze prvej sestre pokazil jej manzel svadbu…? A ze mas padny dovod nevolat ho. Opakujem nevolat JEHO, ona je pozvana a rozhodnutie je na nej 🤷‍♀️

svetlonos
27. júl 2022

Moj dem, moja svadba. Sestru ani muza jej by som nepozvala. Ked je sestra blba slepa nechapava, v pohode by som isla do toho s tym, ze sa skoncia nase vztahy. To, ze ona akceptuje zivot s bulom, je jej vec. Ved on sa len zabava ?? Wtf ? Nas dvojrocny, ked je unaveny sa tiez len tak zabava- pride k nam a plesti nas alebo hadze vecami. Ani ja ani muz sa nesmejeme, vzdy povieme - to nesmies, boli to! A nie smiat sa a nechat ho.
Este by som ku dveram aj niekoho postavila, keby sa nahodou nepozvany objavil.

matullienka
27. júl 2022

@gladys_07 ja si skôr myslím, že sestra keby išla sama tak by jej doma spravil peklo preto radšej povedala, že sama nepôjde. Aj keď tiež musí byť asi nie moc pri zmysloch keď by radšej dovolila aby jej sestre zničil veľký deň

svetlonos
27. júl 2022

@lintu taky aj ked by mu niekto pojem respekt vysvetlil, nepochopi

mandarinka555
27. júl 2022

Potom nám tu napíš, ako to dopadlo....normálne som zvedavá....

gertys
28. júl 2022

Normlane povedz sestre ze bud pride bez neho alebo ich pozvi oboch a pri prvej prilezitosti ked sa opije volaj 158 a vezmu ho na zachytku a mozes si byt ista ze ho tam podrzia do rana

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
h2
28. júl 2022

Vyhadzovač? Policajti?! To fakt? Toto by ste niektoré chceli na vlastnej svadbe?
Autorka, bola si na sestrinej svadbe aj so svojím nastávajúcim. Je teda základná slušnosť pozvať sestru aj s manželom. Ja by som ich pozvala oboch a veľmi dôrazne by som požiadala, že si neželám na svojej svadbe situácie, aké nastali vtedy a vtedy... (opíš presne všetko, čo si tu spomenula, každú jednu situáciu, kedy sa správal nevhodne). Snáď sa zahanbí už pri tom vymenovávaní jeho výčinov. Sestru popros, pred ním, aby to počul, aby naňho dala pozor. Ostatní mužskí členovia rodiny ho už zrejme dobre poznajú, tak snáď budú v prípade potreby pripravení urobiť s ním poriadok.

cacianka
28. júl 2022

@h2 môže mu aj traktaty prednášať, aj obom, on si ide svoje lebo ego do výšav, viď spevák, viď pästovka,

Autorke :Ona mu je seberovna, toleruje mu výčiny a buranské správanie, leze na akcie iba s ním, defakto ho v tom podporuje lebo sa na výčinoch len smeje...
s prepáčením sú obaja mešuge a ja už ako stará kofola čo si prežila všelijaké zážitky života, by som sestre veľmi slušne a jasne vysvetlila, že je srdečne pozvaná vítaná , ale bez neho a basta. Ak by začala frflat, zrátala by som farebne výčiny jej muža, že nechceš pokazenú svadbu, znechutiť svadbu aj ženíchovej rodine, vy aj svadobčania vycalujete dost veľké peniaze a o takéto nechutne divadlo jej muža nemáte záujem, nechcete robiť policajtov, niekoho z rodiny otravovať aby strážili hulváta a ožrana, najímať sbs či čo. .je na jej zvážení či pochopí a príde.
Porizpravajte sa hneď, aby do 17. 9.stravila tvoje slová , mala by jej aj jemu dohovoriť aj vaša mama, ja keby nám takého zaťa,syna suseda, tak mu prehovorím do duše, spucujem ho ako hada a zakážem sa priblížiť na 100m od svadby !
Ani ja ako hosť nemám záujem o ožrate divadlo, asi by som radšej odišla, keď svadobná rodina toto dopraje svojim hosťom...

nurielka
28. júl 2022

Pozvala by som len sestru. Ovracany stôl? Fúha. Ak nepríde tak by som to rešpektovala, ako aj ona teba musí respektovat a musí vedieť koho má doma. Ak tam vystroji bordel, ona si s ním rady nevie takže tým by debata o tom, prečo tam jej muz nepôjde skončila.

laurika999
28. júl 2022

@h2 Slušnosť- neslušnosť. Kašlať na celú slušnosť, keby mala mať celoživotný zážitok pokazený. Aby tam narobil problémy a hanbu. Len či on by sa tam choval slušne. Asi nie. Takého človeka "neprevychováš".

autor
28. júl 2022

moji rodicia tiez nechcu aby bol na svadbe tiez sa boja toho isteho..ale problem je zase sestra

matullienka
28. júl 2022

Tvojej sestre by neprekážalo, že ten jej buran pokazí svadbu všetkým? To jej potom asi na tebe až tak veľmi nezáleží

kvetinka75
28. júl 2022

@momoftwo len aby sa nevysr... uprostred parketu

kvetinka75
28. júl 2022

autorka - pozri, nikto ho tam nechce, tak povedz sestre, že jeho nepozývaš a ona sama nech sa rozhodne či príde alebo nie. Má muža ožrana, tak musí znášať dôsledky. Žial, aj takýto je život

koniarova
28. júl 2022

Točíš dookola stále to isté. Vy ho nechcete, rodičia ho nechcú, hostia ho nechcú. Tak to oznám sestre a hotovo. Ona keď chce, nech príde. Čo akože očakávaš od tejto diskusie. Na dve strany máš popísané, čo by sme robili a ty si ideš zase svoje.

jablcko1982
31. máj 2023

Ahoj, ako to dopadlo?? 😊🤗

Strana
z2