Nechcem otca na vlastnej svadbe
Nechcem otca na vlastne svadbe
Váš nazor?
Take svadby bežne sú.
A?
Na toto sa nedá tak krátko odpovedať ako bola tvoja otázka.
Je to tvoje rozhodnutie. Nas nazor moze byt kadejaky, ale ako to ovplyvni tvoje pocity a rozhodnutie?
Ani manžel nemal otca na svadbe. Mali sme na to svoje dôvody a preto sme nemali potrebu to nikomu vysvetľovať, alebo sa za to ospravedlňovať. Rob, ako uznas za vhodné. Ale ak sa k tomu potrebuješ pýtať na názor cudzích ľudí, tak s tým asi nie si úplne stotožnená.
Mas na to pravo a verim, ze mas na to aj opodstatnene dovody.
Prečo by som mala mat názor na to? Veď je to tvoja vec
chcieť ho samozrejme nemusíš....pokiaľ si financuješ svadbu sama , pozývaš koho chceš....samozrejme ak ho nepozveš, neočakávaj ani dar či gratuláciu...a ani to že s tým bude ostatná rodina z jeho strany ok....
Tak aký máme mať názor?
Nemaj.
Vieme my,prečo?asi mas vážny dôvod,inak si neviem predstaviť nemať otca na svadbe.
Je to v poriadku. Ja som svojho otca zbavila funkcie môjho otca, keď som mala 6r. Vnutorne sama pre seba som si povedala, že ty môj otec nebudeš.
Splnilo sa mi to po jeho smrti, keď som mala 28r a mama mi povedala, že to môj otec nebol.
Ja ti úplne rozumiem. Tiež budeme mať tohto roku svadbu a môjho otca tam nevolame. Aj zbytok rodiny mi povedali, že to chápu a je to moja vec
Je to Tvoja vec.
Nechces ho lebo trucujes alebo ti ublizil? Lebo je to dost rozdiel. Kolko mas rokov?
Koho to zaujima?
@beata_k no presne. Skor sa mala pytat na dovod, nie na rozhodnutie
Za mna OK
Môj názor k danej problematike je, že IDGAF.
Ani ja som nemala 👍
no tak ho tam nemaj. Čo ti máme na to povedať, keď o vašich vzťahoch vôbec nič nevieme?
Ja som ho ani nemala. 🙂
Ani ja som ho nemala😃 ved na svadbe by si mala mat len ludi, ktorych mas rada a chces ich tam
Je to úplne v pohode, máš na to nárok, sprav podľa seba a necit vinu. Uzi si svadbu 💕
Ani ja som nemala... A ked zacala buduca svokra rypat, ci ho predsa nepozvem, tak som jej povedala, ze kludne, ale v tom pripade na svadbu nepridem ja 😁😁😁

Že je to tvoja vec