Nechcem sa k nemu sťahovať
Ahojte.. v skratke asi toľko že priateľa milujem ale nechcem sa sťahovať k nemu. Zaujimalo by má ak niektorá mala podobný pocit a sťahovala sa do “dočasného” bývania na určitú dobu koľko sa dá prežiť niekde kde to nemusím ? Cítim sa totálne na dne,previnilo ale energeticky nedávam miesto kde žije..a nechcem ísť proti sebe..
Nám svokor nechal byt, v ktorom žila jeho mama a býval v ňom niekoľko rokov po rozvode aj on. Cítila som sa v ňom tiež ako v múzeu a psychicky som to nedávala. Takže všetko išlo pekne preč a vyhodili sme po rokoch aj zopár drobností, ktoré si chcel nechať "na pamiatku". Zo začiatku to bol ale boj, veľa sme sa hádali, ale keď pochopil, že ho radšej opustím, ako žiť s tými haraburdami, tak radšej rýchlo konal 😆 Držím palce.
ja by som to dala vypratať nejakou firmou a bol by pokoj.Neviem asi som čudná ale mne to ako extra velký problém teda nepríde.Uprace a vyprace sa a bude
Každopádne sa musíte vážne porozprávať. Musíš mu povedať, že tam nedokážeš žiť s tými vecami, že chces bývať niekde inde a či teda je ochotný ísť s tebou do toho. Inak sa musíte rozísť, v tomto proste kompromis neexistuje. Podľa mňa on vôbec nechápe, ze pre teba je to taký vážny problém.

Ja by som skor uvazovala seriozne o zmene partnera. Poriadok mam rada, nie som punticjar a ked sa mi casom nazberalo kopec veci, mam sana z toho nervy priserne!
A to este byvat v sklade? No to ani nahodou! To je predprogramovana depka ako hrom.