Nechcem takto žiť
Dnes som bola na nákup v Tescu, prisaham, ze cely nakup som zmestila do jednej tašky. Nekupila som žiadne mäso, žiadne pečivo, žiadnu drogeriu, žiadne vody, deckam plienky ..
Bolo tam zopar jogurtov, zopar korenin, flasa vina, kava, cokolada (ideme gratulovat), caje a nejake este veci do kuchyne, platila som 70e. Uz 3x som ten bloček prekontrolovala, ci kdesi nebola chyba lebo za jednu tasku nakupu dat 70e je fuuuuuu.
Ja som na rodičaku, muž chodí do roboty, sme normalna rodina, deckam kupujem oblecenie cez bazos, plienky si pytam ked maju sviatok, tak by som to povedala, ze mame vsetko co potrebujeme.
Ale som nešťastná z toho, ako islo vsetko extrémne hore. Nemozme si vyskakovat, vsade pozeram na cenu, pozeram po akciach.
Chcela by som si toto kupit ale nemozem, leno je to drahe, nemôžem si to dovoliť.
Oblečenie na seba som si nekupila uz hadam aj 5 rokov.
Nechcem žiť tak ze zoberem deti do obchodu, vezmu si z regalu toto a ja im to nemôžem kupit lebo si to nemôžem dovoliť.
Doma sa snazime šetriť ako sa len da, už to neni tak ako pred ttm, ze telka bezala v pozadi každý den od rana az do vecera, teraz sa telka u nas uz pomaly ani nezapina. Mam susicku ,ale kym sa da tak pradlo vyvesam na terasu. Umyvacku riadu zapinam az je totalne napratana. Ach jaj, fakt ako hovoria starší "dobre uz bolo" už to ide cele dole vodou.
Neviem ako mam prispieť do rodinneho rozpočtu, ked mame 2 male deti, doobeda na ihrisko, rychlo domov navarit, dat ich spat a potom zas s nimi . Chceli sme deti tak mame deti, ziadne jasle, babka, dedko, teta , ujo nepripada do uvahy.
A som fakt mantava, ja neviem nic, ja neviem vysivat, sit, strikovat, nic proste nic, neviem kde sa mam realizovat.
Neviem kreslit, nemam ziadneho tvoriveho ducha. Ooo boze . Manzel ma toho v praci vela, verim ze je unaveny a vycerpany ale nebyt jeho neni splatena hypo uver proste nic, nemame co jest. Zo 400e nedokazem vyzit a neviem s nimi hospodarit.
Aai uz neviem co viac este napisat. Je mi smutno.
Ked som ja bola dieta, tak som dostala raz za rok na sviatok nejake sladkosti aj to nejaku polsku cokoladu najlacnejsiu. Dedila som oblrcenie po brachovi, kupali sme sa len v sobotu. Mimo soboty to musela byt rychla sprcha. Ale zas mali sme kopec kamosov a krasne spomienky na detstvo mam. Ale
Ja nechcem aby moje deti zili tak isto.
@zoro9836 Tebe drbka? Oni tu bombu vyvinuli, odpalili ju, volala sa Tsar Bomb, a urobili ju s polovicnou silou nez planovali, lebo ich vlastni inzinieri mastnych komunistickych dedkov varovali, ze sila bomby narusi zemsku koru a vychyli planetu.
Nehnevaj sa, ale tvoje vedomosti su slabe, tvoja argumentacia podpriemerna.
Tak ja netusim, kolko stoji sackova polievka.. ale ak okolo 1 eura, tak za tych 10 si mohla kupit cele kura, ryzu, 2 mrkvy, 2 zemiaky, hrasok a mala by si komplet obed na dva dni. Tvoj muz by sa urcite potesil viac, ako sackovej polievke, bez debaty
Prestan kupovat hluposti a prestan fnukat nad niecim, co nevies zmenit. Naopak, zmen vsetko, co zmenit vies k tomu, aby vam bolo lepsie

@zoro9836 Inak za svojich čias chceli Sovieti vyvinúť vodíkový bambu takú čo by v prípade núdze dokázala zničiť celú zem.
A od toho ustúpili. Prečo asi?
LEBO SU MIERUMILOVNY NAROD??