icon

Nechcem žiť s jeho synom

sashulka
30. okt 2011

Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.

kepassa
31. okt 2011

@sashulka strasne si sebecka prepac ale jeho otec, je jedno za akych podmienok, bol pri jeho pocati a je plnohodnotnym rodicom, tak ako ma prava ma aj povinnosti
doteraz sa starala on jeho matka, teraz nebudem riesit ci bolo spravne, ze zdrhla do Talianska so svojim nabijakom a mladsim synom, teraz riesim to, ze syn, kt. je synom aj tvojho manzela bude rovnako vzdy tak jeho dietatom ako vase druhe dieta, kt. sa narodi vam. Nebude o nic menej. S tym sa zmier. Ak si tieto problemy mat nechcela tak si si mala vziat chlapa bez zavazkov, bez deti, bez rodiny, bez minuleho zivota. Ja neviem ale prosim ta zamysli sa nad sebou, to fakt by si chcela aby sa vykaslal na syna z predosleho manzelstva? a to by ta vobec netrapilo co by spravil tebe a tvojmu dietatu? ja viem ze si nastvana ale jeho syn za to nemoze. Kto by uz len chcel byt a najma v problematickom dospievajucom veku byt na obtiaz? ako handrova babika, kt. si hadzu medzi sebou jeho vlastni rodicia? ma to tazke, o to viac by ste mu mai by oporou a podrzat ho. Tvoj muz by sa mal zachovat seriozne a doteraz kym sa starala on jeho matka prevziat v tejto situacii na seba povinnost otca a byt dobrym otcom. Zatial by som situaciu na tvojom mieste riesila tak ako sa to tusim uz tu spominala citala som len prvu stranu, spravila by som mu izbu a babatku zvlast izbu, my by sme spali v spalni aby aj male malo sukromie. Este mas cas este tehotna nie si a kym porodis situacia sa moze este aj uplne zmenit. Len nebud sebecka a egoisticka lebo sa ti to raz kruto vrati

irriss
31. okt 2011

@sashulka
Pripominas mi silne Brianu....i ta to zakoncila tim, ze s matkou zit nemuze, ze dite si musi nechat vzit...protoze nema kam jit...ale na Diskoteku ze chodi s matkou spolecne ..
Neco jako Tve vyvrcholeni s dilerem a Rumunskem a zastrelenym....
Do nebe volajici....................
Prestan...😉

sashulka
autor
Odpoveď bola odstránená
stardust
31. okt 2011

@irriss co si myslela pod tym Saxaninym znakom ci co si to spominala par stran dozadu?

sashulka
autor
31. okt 2011

@irriss najsmutnejsie na tom je to, ze to je naozaj pravda...nech to znie akokolvek pritiahnuto za vlasy, je to tak.

lenka3007
31. okt 2011

@stardust
@irriss no to som chcela aj ja vedieť s tou Saxanou 🙂

irriss
31. okt 2011

@stardust
a nejen v Republice...hranice jsou otevrene... 😉

irriss
31. okt 2011

@sashulka
tapetuje mu izbu?? A kde ??

katren
31. okt 2011

@sashulka precitaj si pravidla fora a potom nieco pis...uz si ich tu vela krat porusila

stardust
31. okt 2011

@sashulka ved sa v tom zmysle vyjadrujes. A uz si dala manzelovi precitat svoje vyplody v tejto diskusii? Suhlasil s tebou?

irriss
31. okt 2011

@lenka3007
@stardust
nic..to nema nic spolecneho s tematem..proste se mi objevuje pod nekterymi prispevky jakesi kodovaci symboly....ale uz to prestava..minuly tyden to bylo frekventovane.. 😉

kubuliatko
31. okt 2011

tak ja ta sashulka napriklad chapem. ja by som si nezacala s muzom ktory uz ma dieta a keby sa stalo tiez by som nechcela zit s jeho detmi.

saranata
31. okt 2011

@sashulka no nebude to lahke ale ked ho otec príjme čo je jeho povinnost tak sa s tým budeš musiet nejako zmierit a urobit všetko pre to aby sa vám žilo dobre, predovšetkým sa trochu inak nalaď,lebo ked to už je teraz také negatívne z tvojej strany tak to bude len horšie...vela síl ti prajem......

a ostatné ....ja to poviem tak, všetky tu máte plno kecov, a nehovorím že niektoré nie su pravda, ale chcela by som uprimne, vidiet tie vaše otvorene náruče keby ste boli v tejto situácii....
nie je to pre nikoho lahke , ale to čo tu niektoré popísali su len a len kecy ...toť moj názor..zožerte ma

irriss
31. okt 2011

odpovez mi prosim na toto!!!!!!!!!!!!
irriss @sashulka
zrejme mas zkreslene predstavy o tom, co by mohlo nastat..jak jsi k nim dospela? Podle sebe? Jsou neco jako Pravidla rodiny a spolecneho souziti...
Na tom je zalozen spravny a zdravy chod rodiny...

Jeste jsi mi neodpovedela, mel u Vas mistecko, kam se "schovat s knizkou nebo CD", kdyz byl u tatinka?Ma svou zidli a zubni kartacek? Ma u Vas pradlo na prevleceni? Ma u Vas pochopeni a Lasku?
Kde je chyba devce..je u VAS..ne v matce....ale u VAS

Dnes o 14:21 • 4 deti • Odpovedz • 1 užívateľovi sa to páči •

sashulka
autor
31. okt 2011

@stardust V COM so so mnou suhlasil? ze mam taketo pocity? ja si myslim, ze su uplne normalne, preco by som sa mala radovat? ja som predsa nenapisala, ze maleho neprijmem alebo ze mu budem robit zle, ja som len napisala, ze sa tomu netesim a vnutorne to mam tak, ze s nim zit nechcem....a toto moj muz vie.

lenka3007
31. okt 2011

@stardust ona tu kyda na jeho syna, ktoremu on s laskou tapetuje izbu... Manzel je asi jediny, kto sa na Filipa tesi...

kaby
31. okt 2011

no... "uroven" vyjadrovania autorky ako sa patrí... 😅
Inac ako to tu uz niekto spomenul - muzi , ktorí sa rozvedu sa zvyknu zamerat na velmi podobny typ zeny ako byva ta prva.... 😵

Tak uz chuderke sashulke tolko nenakladajte, ma to velmi tazke. Ten caps lock nie je dobre znamenie - bitie sa do prs zeny, ktoru nikto nechape, mali by ste sa fakt spamatat, zeny!....
Dve identity je tazke spracovat v tak rozsiahlej diskusii. Navyse ked nevie zniest nazory osob, ktore sa s nou nestotoznuju........
Ach, ach.....

vefi89
31. okt 2011

@sashulka stačí, keď si hneď na začiatku vyjasníte podmienky... má dosť rokov, aby pochopil... u nás som stanovila nasledovné: budeš si po sebe robiť poriadok... naješ sa, odnesieš si tanier, upratuješ si izbu, nevodíš domov kamarátov (a teda ani raz tu neboli), keď ideš von, povieš mi kde, a kedy prídeš, a hneď po príchode zo školy sa naučíš.... ťažké? 😕 😅 😀

kubuliatko
31. okt 2011

tak ja ta sashulka napriklad chapem. ja by som si nezacala s muzom ktory uz ma dieta a keby sa stalo tiez by som nechcela zit s jeho detmi.

katy1979
31. okt 2011

@sashulka pozri mas len dve cesty bud to v sebe nejako spracujes a vyrovnas sa s tym alebo nespracujes a bude to zle pre vas vsetkych. medzicesta asi neexistuje.

sashulka
autor
31. okt 2011

@irriss takze ona chybyu neurobila? a ja hej? ty nechapes, ze on nie je moj? a ano, mal u nas vsetko, ked prisiel, davnejsie sa totiz stavalo, ze bol u nas aj mesiac. ale vzdy som si vydychla, ked sa vratila isiel pekne krasne naspat k mamicke a ja som mala doma konecne poriadok.

vefi89
31. okt 2011

@sashulka z posledného príspevku musí byť tvoj muž "šťastný" že si ťa vzal 😀😀😀 mňa by ten môj vyhodil hádam!!

bodka13
31. okt 2011

...čítam,čítam a žasnem ...som strašne sklamaná a nahnevaná z príspevkov @sashulka a @lavazza1988
som ešte len na 10 strane ....ale nedá mi nenapísať odpoveď k príspevku @sashulka "filipova matka ma napriklad videla len dva krat, asi pol minuty, nikdy sme sa spolu nebavili. ona s uplnym kludom necha svoje dieta babe, o ktorej nevie nic...ale ja som ta najhorsia...
Včera o 20:41 •" ....ona nenecháva Filipa tebe ,ale jeho otcovi 😉

desmodka
31. okt 2011

ako neechapem co tu riesite... schaldte sa...
@sashulka chapem tvoje rozhorcenie, ale tiez si myslim, ze ono sa to utrasie, toto su tvoje pocity na zaciatku, bojis sa toho... ale uvidis, ze casom si zvyknes a bude to oki...
drzim palce

sashulka
autor
Odpoveď bola odstránená
sashulka
autor
31. okt 2011

@kubuliatko No neverim ze moze mat niekto aj iny nazor ako tieto panny orealnske :o)

lenka3007
31. okt 2011

@sashulka a ty si myslis ze ma uraziš? caaaav babika, lutujem aj to, co z teba vylezie.... 😀 😀 😀 😀

ivka2903
31. okt 2011

@sashulka toto je veľmi citlivá téma .. ja si myslím, že pokiaľ zmeníš svoj postoj a budeš manželovi oporou, ktorú on teraz neskutočne potrebuje od teba cítiť, len sa utvrdí v tom, že si žena jeho života a stojíš pri ňom v dobrom aj v zlom, bude si ťa aj o mnoho viac vážiť. Potom budeš mať istotu, že v budúcnosti ti nebude vyčítať, že si ho nebodaj chcela "odtrhnúť" od syna na margo svojich záujmov a plánov do budúcnosti. Ja by som bola v tomto veľmi opatrná, lebo by sa ti to mohlo vypomstiť. Ale hlavu hore, veci nebývajú až také zlé ako sa na prvý pohľad zdajú 🙂

vejula
31. okt 2011

@sashulka nikto ti nehovori že maš byť šťastna, ale zachovať sa ako dospela zrela žena!!!! Inak neviem prečo si mi neodpovedala ešte ani na jeden moj prispevok. MAm pocit že odpovedaš len na to čo sa ti hodi 😖

katren
31. okt 2011

@kubuliatko ty si sa dnes zaregistrovala a hned si nahodou nasla tuto temu.....a nahodou mas ten isty nazor ako
@sashulka .....no koniec...niekto si tu nevie uz pomoct a tak si spravil dalsi nick 😠 😠