icon

Nechcený darček

erifuk
25. dec 2022

Ženy, ako by ste reagovali,kebyže pod stromček dostanete od muža spodné prádlo, ALE....vy ste sa o tom s nim uz nie raz bavili,ze mate špecifickú postavu a pradlo si ťažko vyberiete aj sama a hlavne!v určitých veciach sa necítite dobre....a on vám to kúpi. A ešte povie,že dúfam, že potešilo.....akoze... sory,ja som nahnevaná a je mi doplaču...príde mi to provokácia....VEDEL,že mi to není po chuti a kúpi to?!... a samozrejme kto je nevdacny...? ...😔😔😔

erifuk
autor
25. dec 2022

@enya00 nezdá dá mi,že sa so mnou niekto v posteli niekedy nudil ani môj manžel podľa jeho slov nie ✌️😉 dokážem ho zaujať aj bez toto ,čo na sebe nechcem mať . Tu išlo o to,ze keby to bol aj fén, ale keď poviem,že HO NECHCEM ,tak nechoď ho kupovať! Tod vše

erifuk
autor
25. dec 2022

@h2o2 však...dohoda bola,NEKUPUJMEME SI 🙈

enya00
25. dec 2022

@erifuk no,neviem,ja sa pred mužom nehanbím v ničom a to nemám postavu modelky 😂 viem,že sa mu páčiš a neriešim kilá navyše…neviem,tak to zahod do kosa,keď ta to tak pobúrilo 😊

jana_eyre_2
25. dec 2022

A keď si mu odpovedala že nie, nepáčil sa mi darček a vravela som ti už dopredu že to nechcem čo povedal?

daniela1911
25. dec 2022

Z môjho pohľadu je to egoistky chlap, kúpil čo chcel bez ohľadu na teba. Nedala by som si prádlo z princípu.

erifuk
autor
25. dec 2022

@sidicek 🤣🤣🤣

mandzula
25. dec 2022

@erifuk a este stale je v hre aj ta moznost, ze to nebolo urcene pre teba, len sa sekol v balickoch😀

terezka1947
25. dec 2022

@erifuk a prečo sa s ním o tomto nebavis,ale riešiš to tu s nami?

ikissedagirl
25. dec 2022

@erifuk podla mna to kupil skor, ako si opakovane povedala, ze to NECHCEŠ. Ale ked uz to bolo kupene, tak to dal pod strom.

maciatkolulu
25. dec 2022

@eeffka 🤣🤣🤣však urob stan pre deti

simca06022011
25. dec 2022

@erifuk neries, hod do suflika. Nosiť nemusíš.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
siska53
25. dec 2022

@erifuk ak on z toho potom nerobi dramu, ze to nenosis.. nezamyslala by som sa nad tym.. horsie je, ked robi kvoli tomu skor ci neskor sceny..

enya00
25. dec 2022

@sheila121 😂😂😂 trápnejší komentár som už dlho nevidela….áno,áno …aj sa mu klaniam 😂 dopriala by som ti takého muža,ako mám ja,no našťastie si vyberá len to najlepsie 😂 vidím,že tu väčšina z vás iba ,,berie”a nič nedáva…na čo aj ďalej strácať čas s tebou?

tianna
25. dec 2022

@erifuk ktovie či si on vôbec pamätá že si mu hovorila že také nechces.. 😂 muži občas majú obdivuhodne krátku pamäť 😀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
enya00
25. dec 2022

@sheila121 ja sa teda nebojím 😘 nie som ty ❤️

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sarahh09
Autor odpoveď zmazal
enya00
25. dec 2022

@sheila121 silou mocou mi chceš podsunut svoje obavy zo života? 😂 chod sa radšej venovať chlapovi,ak máš akému a stojí o to….pekný zvyšok večera 😘

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mamkalentedkova
25. dec 2022

Daruj mi niečo ,čo mu sa mu nepáči a opýtaj sa , či ho potesilo 😁,alebo uvar ,čo nemá rád a opýtaj sa ,či chutilo🤣 alebo si to skrátka na seba obleč aspoň raz ,urob mu radosť a odloz to hlboko do skrine 🤣, možno budeš mať šťastie a hneď na prvýkrát to na tebe roztrha 😁

hrabovo
25. dec 2022

A nedáš sem foto, nech zhodnotime aký má fesi vkus?

enya00
25. dec 2022

@sheila121 😂 rozkaz mojko 😘 a mám aj lepši kostým,klauna si nechaj ty,ale zas keď ta tak vidím,možno by sa tvoj chlap potesil aj tomu klaunovi,lebo aj to by bolo lepsie …

sheila121
Odpoveď bola odstránená
nataly420
25. dec 2022

@erifuk úplne ta chápem pretože podľa mna je dôležité aby partner vedel čo mám rada a čo nie a rešpektoval to 🙂 a kupovať oblečie a spodné prádlo pre ženu je podľa mna nemožne. Dôrazne mu to vysvetli a vráť to naspak do obchodu a kup si niečo čo sa ti páči . Ja by som mu nastavila zkradlo a bola sebecka pretoze aj on bol 🙂

erifuk
autor
25. dec 2022

@svokrinjazykmonika kludne nech si nájde, ak má opustí len kvôli pradlu( mimochodom, nie so všetkým mam problém....viem zaujať aj týmto stylom) tak mu dám maslu na kufor,lebo taky človek nepozná moju a ani svoju hodnotu ...a s tym by som zit nechcela ✌️😉 Tu vôbec nešlo o nefungujuci sex a o nesplnené želania.

judar
25. dec 2022

Taku situaciu som zazila ze ma chlap chcel navliect do roznych handier ktore sa jemu pacili napriek tomu ze ja take veci nenosim...boli z toho hadky lebo ma chcem pretvarat na jeho predstavu...a o pradle na vianoce ani nehovoriac 🤦 po obdrzani som to narovinu vybalila ze moze zabudnut ze sa navleciem do spagatov ako nejaka lundra....od hnevu som to rovno cez okno vyhodila a bolo mi absolutne jedno ze to pristalo niekomu dole na aute

lenqua_12325
25. dec 2022

@hrabovo tiež na to čakám 😏

erifuk
autor
26. dec 2022

Ženy, ospravedlnil sa mi( chcel urobiť radosť, tak šiel do značkového obchodu a " rozsantil sa" mysliac si,ze ocenim kvalitu) tie čo ste čakali, že ma podvádza ,ze to nebolo pre mňa atď, tak vás sklamem asi 🙂, mame dosť dôverný a pevný vzťah na to,aby som vedela,či mu niečo chýba,asi aj preto prišlo to sklamanie u mňa...vysvetlil mi,že chcel mi kúpiť,co potrebujem ( podprdu) a tak sa dal risknut aj nohavičky z laaaasky( skoro uhádol veľkosť 😆 ) a predavačka ho nahovorila aj na podvazkovy pas( ich úlohou je predsa predať, tak mu povedala, že to je set...) a ze on aj vedel ze to uz je asi " príliš " ale ok...skúsil... netrval na tom,aby som si to navliekla proti vôli,takže je to ok. Som rada,ze sme si to vydebatovali a zasexovali kvalitne aj bez pásu ✌️🤣 Dakujem za názory, týmto prvá séria seriálu "" muži su z Marsu" konci 😄 krásny zvyšok sviatkov ♥️