icon

Nechcený darček

erifuk
25. dec 2022

Ženy, ako by ste reagovali,kebyže pod stromček dostanete od muža spodné prádlo, ALE....vy ste sa o tom s nim uz nie raz bavili,ze mate špecifickú postavu a pradlo si ťažko vyberiete aj sama a hlavne!v určitých veciach sa necítite dobre....a on vám to kúpi. A ešte povie,že dúfam, že potešilo.....akoze... sory,ja som nahnevaná a je mi doplaču...príde mi to provokácia....VEDEL,že mi to není po chuti a kúpi to?!... a samozrejme kto je nevdacny...? ...😔😔😔

januska12323
25. dec 2022

@erifuk chápem, poďakovala by som, ak vieš že sa na kritiku urazí, tak strčila do skrine a zabudnúť že to existuje. Nebudem si takými vecami kaziť sviatky.

queen_mary
25. dec 2022

Ak chlap nevie kupovat darceky, tak sa to nezmeni nikdy. Moj nevie kupit pekny dar uz 14 rokov. Vzdy mu hovorim, ze keby ma pocuva a keby sa nadtym zamysli, tak vie. Cloveka proste za taky cas uz poznas, a naozaj staci, ked sa nachvilu zastavis, porozmyslas a pogooglis.

A ja odmietam diktovat si, co mi ma kupit. Akoze halo.

Tento rok som dostala listky na 3 hodinovy koncert do prvej rady tyzden pred porodom. To proste su taki ludia co sa nezamyslia nad tym. Alebo este knihu k serialu, ktory som nevidela.

Cize u nas sa dary kazdy rok vracaju, vzdy sa kvoli tomu asi pol dna nebavime. 😀 ale nezmeni sa to uz nikdy asi proste.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
h2o2
25. dec 2022

Chvalabohu, že si na Vianoce s mužom darčeky nedávame.

spadnutaslivka
25. dec 2022

@queen_mary a to som si myslela, že len môj je taký. Inak je skvelý chlap, ale darčeky sú jedna vec, ktorú som proste vzdala a úprimne už ani nič nečakám. Nepomohli náznaky, nepomohli jasné pokyny, čo chcem. Jediná šanca by bola kúpiť si to sama a zabaliť si, ale to už je zbytočné. Ak niečo chcem, kúpim si mimo Vianoc, nebudem to ešte baliť pod strom. Čo ma ale dokáže prekvapiť, sú tie myšlienkové pochody, keď vysvetľuje, ako k tomu darčeku dospel. Tak nič. Beriem to tak, že to myslel dobre, len to proste zase raz nevyšlo 😀

erifuk
autor
25. dec 2022

@bilberryday prepáč,asi som si neuvedomila,ze uz som na teba reagovala. A...my sme sa dohodli,že nakupujeme si, a ak už teda mal potrebu kupovať,tak určite nie to,čo označíme ze nechceme( obaja,tiež nekúpim obtiahnute gay tepláky keď to neznasa,keby sa mi aj 400x páčili) a ok, no pre niekoho kowbojka,pre niekoho vec sklamania z nepocuvania ,lebo komunikácia tam je a je veľmi jasná. Pekne sviatky želám!

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
zuzinka888
25. dec 2022

To nosit nemusis. On ti to kupil,aby si si to obliekla a on vyzliekol🙊. To pradlo nenusi opustit spalnu. Tych par minut- kym to z teba strhne vydrzis, ci?

zuzanka.zuzu
25. dec 2022

@syslik81 skryne 🙈

svokrinjazykmonika
25. dec 2022

@erifuk a je to skutočne taký problém si to aspoň raz obliecť a vysexovať z neho dušu? Očividne po tom veľmi túži, keď nepočúva a ide si stále svoje. Tak to hoď do koša, ešte buď na neho odutá a urážaj sa. Potom sa tu nesťažuj že si našiel inú a kupuje jej sexi prádlo. Buď rada že po tebe túži a chce vám to okoreniť.

lenjaona
25. dec 2022

@erifuk chápem že je to nepríjemne, raz dva krát si to obleč pochváľ ho nech ma pokoj na duši a potom to odlož a nos čo máš ty rada
Kúp mu tanga alebo niečo extra na oplátku aby to pochopil

nikaeli
25. dec 2022

@erifuk vnímam to presne tak, ako to opisuješ a ako som napísala na začiatku - nevidím dôvod tváriť sa, že je to ok, chváliť ho za snahu a obliecť si to 2-3x len aby mal radosť, keď prioritne ty radosť nemáš. Nešla by som sama proti sebe. Niekedy som to robila a predstierala radosť, len aby som nesklamala ostatných. A kto pozeral na to, že som sklamaná? Nikto. A takto sa to pravidelne opakovalo, až som povedala dosť. Vianoce nie sú o darčekoch za každú cenu, len aby som kúpila blbosť a splnila si povinnosť. Ak neakceptoval tvoje nie a nepochopil to ani po tom, ako si si to rozbalila so sklamaním, je mi to ľúto 😐 on nemá byť čo urazený. Nesnažil sa ani za mak. Dievčence vy by ste fakt svojim mužom zahrali divadielko, že ste spokojné, hoc nie ste?? neverím....

queen_mary
25. dec 2022

@spadnutaslivka presne 😀😀 ale ja stale dufam. Aj ked sa nadej po tolkych rokoch rapidne straca 😀

ckocka
25. dec 2022

Je jedno či sexy prádlo alebo dovolenku na Aljaške, ak mi niekto podaruje niečo čo som jasne odmietla tak mu to s úsmevom vrátim, nech si s tým robí čo chce.

erifuk
autor
25. dec 2022

@nikaeli táto odpoveď sa asi najviac približuje mojej teórii a hlavne vystihuje hodnotu ktorú si samé dávame. Nie sne povinné byt šťastné aby on bol spokojný hlavne po tom,čo KOMUNIKUJEME....

betulinka1
25. dec 2022

@erifuk komunikacia je problem na oboch stranách. Neviem ako dlho ste spolu ale muz pocuva nasledovne …..bla bla bla….spodné pradlo……bla bla bla….Cize isiel kupit co jeho mozog spracoval, spodné pradlo 🤣🤣🤣 ja som sa naucila hovorit iba veci co chcem. Cize moj chlap pocuje…. Bla bla bla…. Pandora….bla bla bla 🤣🤣🤣 funguje to Skus. Cize hovor mu co chces.

ckocka
25. dec 2022

@erifuk Tak mu to vráť, nechaj pod stromčekom, hoď do koša... Ak nerozumie slovám, tak mu to musíš vysvetliť inak.

spadnutaslivka
25. dec 2022
h2o2
25. dec 2022

@betulinka1 Muž mi sám povedal že mu mám hovoriť len čo chcem že keď mu poviem aj to čo nechcem on si zapamätá prave to čo kupovať nemá a kupi to.🤷‍♀️

betulinka1
25. dec 2022

@h2o2 múdry muz ako pekne ti to povedal. Ja som na to prisla sama po pokusoch a az po styritsiatke. 🤣🤣🤣

sidicek
25. dec 2022

Kúp mu ružové slipove tangace 🙂a s úsmevom sa opýtaj, ci potešilo

googlinqa
25. dec 2022

@erifuk určite mu to vrátila ja si vždy darčeky vyberám sama

mandzula
25. dec 2022

@erifuk tak no, ty si si vybrala vadneho, tak nes nasledky, co ine ti na to povedat.

lienka.7
25. dec 2022

@erifuk mne vždy s obľubou kupovala spodne prádlo s moja matka 🤦‍♀️ podprda o 2 cisla väčšia, vravim jej co nemas oci?
Mm mi kupil 1x a to eroticky overal, veľkosť uni🤣 otrasne to je, ale tu 1 minútu na sebe to znesiem kým to da dole 🤣🤣🤣
K tvojej otazke, poďakuj, predaj a kup si podla seba 👌

sovica
25. dec 2022

Kočky, ktoré tu píšete, že manžel nevie kupovať darčeky a treba mu presne povedať, čo chce... Nečítate medzi riadkami? Manžel autorky kúpil sexy spodné prádlo s plným vedomím aj napriek tomu, že @erifuk takéto prádlo nosiť nechce, je jej to proti vôli, necíti sa v tom dobre a ponižuje ju to (povedala mu to dostatočne jasne). On ho kúpil len preto, že ho takéto prádlo vzrušuje a chce, aby si ho manželka obliekla (predpokladám, že len "do postele"). Kúpil ho pre svoje potešenie, nie pre potešenie manželky!
@erifuk, ako dlho ste manželia? Chcel/vyžadoval, aby si také prádlo nosila aj predtým, alebo je to nová záležitosť (týždne, mesiace...)? "Spíte" spolu normálne, alebo mu to bez sexy prádla "nefunguje"? Väčšina mužov je dosť vizuálnych - vzrušuje ich pohľad na... (doplň si čokoľvek). Ver, že muži majú oveľa horšie úchylky (fetiše), ako len sexy spodné prádlo. Ak nie si ale ochotná si ho obliecť na seba aspoň raz za čas, aby si ho uspokojila, neviem, či vaše manželstvo dlho vydrží resp. či to nebude vyhľadávať niekde inde. Nechcem Ťa strašiť, Ty si musíš poznať svojho manžela...
Nedalo by sa to vyriešiť, že "niečo za niečo"? Ty si vezmeš na seba to spodné prádlo a on Ti na oplátku kúpi/urobí niečo čo Ty veľmi chceš, ale on to odmieta/je mu proti srsti...?

erifuk
autor
25. dec 2022

@betulinka1 ale ja som nechcela nič 🙂 ako sme sa dohodli. A ak ms kupovať uz teda niečo,tak hádam je milión iných možnosti ako TO CO NECHCEM🙈😀

eeffka
25. dec 2022

@erifuk ja som dostala od muza pred 2r pekac 🤣 ktory chcel on a este ani do rury nevosiel. Vtedy som mu jasne oznamila ze este raz mi kupi daku kktinu tak mu ja kupim knihu( necita) .

tatisna
25. dec 2022

@erifuk tak daj tomu šancu,možno ťa presne v tom chce vidieť...možno ho rajcuje aj to ako sa hanbis...oblec si to a možno sa v posteli tak rozohní že si už len toto budeš obliekať. Za pokus to stoji nie?

erifuk
autor
25. dec 2022

@sovica dakujem za reakciu a zjavne aj pochopenie ( konečne niekto 😀 ) jemu to je jedno, to chcel asi na spestrenie, keď to nemám funguje mu to výborné so mnou aj tak 😉 A viem mu to spestriť aj bez toho aby som bola navlecena v čomsi v com si prídem ako údené v sieťke. Príťažlivosť je o tom,čo vyžarujem a jeho hlavne " bere" že ho chcem...no v tomto by som sa chcela zavret do skrine maximálne ✌️😄 ale tu nešlo ani o konkrétnu vec,tu išlo o nepocuvanie a toho ,ze nemyslel na mňa ale na seba. Áno kúpil ak podprdu,lebo som povedala ze ju potrebujem, ale zároveň som zdôraznila, aby ho nenapadlo mi ju kupovať,lebo sama mam problém s tým. A v podstate aj spôsob akým mi to daroval( včera bol posr
..ty večer kvôli nemu....) a týmto to iba doťukol....

enya00
25. dec 2022

@erifuk s tebou musí byt strašná nuda v posteli….áno dala by som si ho,aj keď len pre jeho potešenie,pretože on robí veľa veci pre moje potešenie…očividne sa mu páčiš taká aká si,tak nechápem prečo sa trochu nevieš uvoľniť a robíš tu drámu z nejakého prádlo,asi si so sebou až veľmi nespokojna