Nechuť do ničoho
Ahojte.prosim vas mate a vy take stavy ako ja mavam dlhodobejsie obdobie.ze sa mi nic nechce a ani ma nic nebavi.rano vstanem uz som unavena.nechce sa mi varit a upratovat.lezu mi na nervy vsetci co su kompletne doma lubim nadovsetko.ja uz neviem ci aom len unavena alebo mam nejake depky?
Narobite si 500 detí a potom vám z toho šibe.
@svadobcania - šibať môže aj z jedného dieťaťa, tu nejde o počet detí. Úplne sprostý názor tu vyššie 😝
@svadobcania Ja som vedela prečo chcem iba jedno dieta 🙂 , som až moc v pohode 😀 ,ostatní si ma doberajú na čom fičím že som taká spokojná a štastná 😀
to je jesenou.ja som tiez hotova.mam zlu naladu,nic ma nebavi,vsetko ma rozculuje.najradsej by som sa niekam zahrabala.uz rano sa zobudzam unavena a cely den som taka nijaka.pridem z prace a donutim sa navarit a trochu upratat a to je tak vsetko
@barbara088 si na materskej? si nezamestnaná? Ak si na materskej, chápem. Je to psychicky náročné.
ja som na materskej od 18rokov
@svadobcania tak to je snad moja vec...kolko mam deti...ja som deti chcela
zrejme už tú spomínaný syndrom vyhorenia.Pomohla by psychyatrička vhodnými liekmi-zlepšujúce náladu.Mám skúsenost 😉
@svadobcania vy sa starajte o seba.Ak nemienite pomoct tak neubližujte!!! Je každého vec kolko má deti. Mnohým to drbe aj z jedného-nije to váš prípad??? S pozdavom Ivana 😠
NO nemam ani 20 deti, ani nic.. a toto mam uz pomaly dva mesiace... sumive tablety som si nasla proti unavovemu syndromu, cize uz nevyzivujem cely den, ale teda najradsej by som zalahla... a spala.. cely den... a ani nie.. no nikto nevie co by som rada robila, ale na nervy mi ide uz vsetko. Jedine co na to pomaha je praca, ked sa chytim do niecoho a musim to urobit v kancelarii.. doma nepomaha nic.
@barbara088 ahoj nečítam celú diskusiu.... 😉 daj si vyšetriť krvný obraz....môže to byť aj štítna žľaza.....anémia...a pod....
@hadassah no a čo...aj možno pre teba sprosty nazor je nazor 🙂.
@barbara008 chcela, chcela... aj ja by som chcela motorove lietadlo ale nemam. a keby som si ho aj kupila, tak by som nemala na jeho prevadzku. presne ludia, co nieco chcu tak to maju a nerozmyslaju do predu ani na buducnost... a teraz mas do nicoho nechut. a preco? lebo si od 18 na materskej, nevies co je to robota, pracovný kolektív, motáš sa iba okolo rodiny... tak ti z toho šibe. a niekde vnutri to aj lutujes...
@svadobcania no comment tieto tvoje príspevky 😀 😀 😀 😀 , ešte ich máš len 4 odkedy si sa pred pár dňami zaregistrovala. Všetky čo tu máme deti a vieme, čo znamená vyčerpanosť zo starostlivosti o ne vidíme, že ty kypíš frustráciu, že nemáš aspoň jedno jediné.
@hadassah hlavne že ty si registrovaná odjakživa
@svadobcania urcite nelutujem ze mam deti.je to dar.a viem aj co je praca chodila som do zamestnania medzi prvym synom a dcerkou.inak okolo 3deti je dost roboty.vies prosim ta nepis mi radsej nic lebo ma len rozculujes
@barbara088 tak prepáč no ☹
@svadobcania ja sa nehnevam
@barbara088 Ja sa tiež tak cítim a to nemám malé deti. Furt robota, domácnosť a dokolečka dokola. Zatiaľ som nenašla a to recept. Najviac funguje hľadať si vlastné záujmy, len sama so sebou, nájsť si čas a venovať sa im. Máš to blbé, malé deti, furt doma, normálka. 🙂
vsak toto 🙂
@samanta82 asi si si dnes zabudla zobrať tie lieky na náladu 🙂 že?
@svadobcania nie už ich nepotrebujem.Ale ty by si mala 😉 😉 😉

@barbara088 -Chlorella ma zo zelenych potravin najlepsiu detoxikacnu schopnost, idealna je jej kombinacia s jacmenom, ktr. ma vysoky obsah Bvit. a doda potrebnu energiu.