icon

Nechuť do ničoho

barbara088
14. okt 2014

Ahojte.prosim vas mate a vy take stavy ako ja mavam dlhodobejsie obdobie.ze sa mi nic nechce a ani ma nic nebavi.rano vstanem uz som unavena.nechce sa mi varit a upratovat.lezu mi na nervy vsetci co su kompletne doma lubim nadovsetko.ja uz neviem ci aom len unavena alebo mam nejake depky?

Strana
z2
nutrimas
14. okt 2014

@barbara088 -Chlorella ma zo zelenych potravin najlepsiu detoxikacnu schopnost, idealna je jej kombinacia s jacmenom, ktr. ma vysoky obsah Bvit. a doda potrebnu energiu.

svadobcania
14. okt 2014

Narobite si 500 detí a potom vám z toho šibe.

hadassah
15. okt 2014

@svadobcania - šibať môže aj z jedného dieťaťa, tu nejde o počet detí. Úplne sprostý názor tu vyššie 😝

panidia
15. okt 2014

@svadobcania Ja som vedela prečo chcem iba jedno dieta 🙂 , som až moc v pohode 😀 ,ostatní si ma doberajú na čom fičím že som taká spokojná a štastná 😀

sunshineka
15. okt 2014

to je jesenou.ja som tiez hotova.mam zlu naladu,nic ma nebavi,vsetko ma rozculuje.najradsej by som sa niekam zahrabala.uz rano sa zobudzam unavena a cely den som taka nijaka.pridem z prace a donutim sa navarit a trochu upratat a to je tak vsetko

henamichal
15. okt 2014

@barbara088 si na materskej? si nezamestnaná? Ak si na materskej, chápem. Je to psychicky náročné.

barbara088
autor
15. okt 2014

ja som na materskej od 18rokov

barbara088
autor
15. okt 2014

@svadobcania tak to je snad moja vec...kolko mam deti...ja som deti chcela

samanta82
16. okt 2014

zrejme už tú spomínaný syndrom vyhorenia.Pomohla by psychyatrička vhodnými liekmi-zlepšujúce náladu.Mám skúsenost 😉

samanta82
16. okt 2014

@svadobcania vy sa starajte o seba.Ak nemienite pomoct tak neubližujte!!! Je každého vec kolko má deti. Mnohým to drbe aj z jedného-nije to váš prípad??? S pozdavom Ivana 😠

simca06022011
16. okt 2014

NO nemam ani 20 deti, ani nic.. a toto mam uz pomaly dva mesiace... sumive tablety som si nasla proti unavovemu syndromu, cize uz nevyzivujem cely den, ale teda najradsej by som zalahla... a spala.. cely den... a ani nie.. no nikto nevie co by som rada robila, ale na nervy mi ide uz vsetko. Jedine co na to pomaha je praca, ked sa chytim do niecoho a musim to urobit v kancelarii.. doma nepomaha nic.

sendy182
16. okt 2014

@barbara088 ahoj nečítam celú diskusiu.... 😉 daj si vyšetriť krvný obraz....môže to byť aj štítna žľaza.....anémia...a pod....

svadobcania
16. okt 2014

@hadassah no a čo...aj možno pre teba sprosty nazor je nazor 🙂.
@barbara008 chcela, chcela... aj ja by som chcela motorove lietadlo ale nemam. a keby som si ho aj kupila, tak by som nemala na jeho prevadzku. presne ludia, co nieco chcu tak to maju a nerozmyslaju do predu ani na buducnost... a teraz mas do nicoho nechut. a preco? lebo si od 18 na materskej, nevies co je to robota, pracovný kolektív, motáš sa iba okolo rodiny... tak ti z toho šibe. a niekde vnutri to aj lutujes...

hadassah
16. okt 2014

@svadobcania no comment tieto tvoje príspevky 😀 😀 😀 😀 , ešte ich máš len 4 odkedy si sa pred pár dňami zaregistrovala. Všetky čo tu máme deti a vieme, čo znamená vyčerpanosť zo starostlivosti o ne vidíme, že ty kypíš frustráciu, že nemáš aspoň jedno jediné.

svadobcania
16. okt 2014

@hadassah hlavne že ty si registrovaná odjakživa

barbara088
autor
16. okt 2014

@svadobcania urcite nelutujem ze mam deti.je to dar.a viem aj co je praca chodila som do zamestnania medzi prvym synom a dcerkou.inak okolo 3deti je dost roboty.vies prosim ta nepis mi radsej nic lebo ma len rozculujes

svadobcania
18. okt 2014

@barbara088 tak prepáč no ☹

barbara088
autor
19. okt 2014

@svadobcania ja sa nehnevam

samanta82
Odpoveď bola odstránená
natalym
20. okt 2014

@barbara088 Ja sa tiež tak cítim a to nemám malé deti. Furt robota, domácnosť a dokolečka dokola. Zatiaľ som nenašla a to recept. Najviac funguje hľadať si vlastné záujmy, len sama so sebou, nájsť si čas a venovať sa im. Máš to blbé, malé deti, furt doma, normálka. 🙂

barbara088
autor
20. okt 2014

vsak toto 🙂

svadobcania
20. okt 2014

@samanta82 asi si si dnes zabudla zobrať tie lieky na náladu 🙂 že?

samanta82
21. okt 2014

@svadobcania nie už ich nepotrebujem.Ale ty by si mala 😉 😉 😉

Strana
z2