Nechuť na sex s vlastným manželom
Ahojte..môj problem spociva v tom že sa neviem nejako nastartovat aby som zacala spavat s vlastnym muzom...zacalo to vsetko po porode...vtedy som myslela že je to len chvilkova záležitosť no bohužiaľ som po porode už rok a pol a z chvilkovej záležitosti sa stala neskutočne dlhá doba..nedokazem urobit ten prvý krok a môj mm sa vôbec ale vobec iniciativy nechyta..ten to vzdal hneď na zaciatku...ked som povedala že musime s tým nieco robit tak jeho odpoved vždy bola že ja s tým musím niečo robit...a bolo vybavene..on mi vždy pri téme sex povie že on záujem má a tým to zhaslo..no ja ten záujem vobec z jeho strany nevidim a ani nepocitujem..:(
Teda ja som odmietla mojmu chlapovi sex iba raz, ked som mala brusnu chripku a krutilo mi celym bruchom 😀
Inak sa drzim hesla pionierov: " vzdy pripravena" 😀
Sex netreba podcenovat, ani kuchynske umenie nie, to je pravda, vsetko so vsetkym suvisi a obidve tieto zalezitosti su svojim sposobom umenie. Ako potesit seba aj toho druheho. A kolko ludi,tolko chuti,cize co obom vyhovuje,tak je to ok.
Ako pisu vyssie, Ty musis zacat. Mozno sa na prvy krat budes musiet premahat, mozno aj na dalsi krat, ale ta chut skor ci neskor urcite pride.

Ja si myslím, že len keď uvidí tvoj manžel iniciatívu, začne aj on. Možno stačí hodiť nejakú sexi nočnú košieľku a nevinne sa ho spýtať, či Ti ešte sedí. Dlho na Tebe asi nebude 🙂