icon

Nedostala som kvety k narodeninám a ani k MDŽ. Partner vraj nemá čas

10. mar 2021

Ach nedostala som kvety ani k narodeninám ani k MDŽ.. vraj nemal čas:( a ja keď vidim fotky ako ženy dostali kvety, tak ma to strasne boli

ariannazara
11. mar 2021

Kúp si sama 🤷‍♀️😁

simca06022011
11. mar 2021

Kúp si sama 😁 ja to tak robím hocikedy... 😁

leuchtturm
11. mar 2021

a teraz ti mame akoze kupit kvety ci ako? Zakladom je neporovnavat sa s ostatnymi zenami. Co ty vies? Tie, co sa na internete prezentuju ako stastne zienky, casto len klamu svoje okolie. Ak vsetko ostatne s chlapom funguje, tak mu tie kvetiny mozes odpustit.

klip0
11. mar 2021

Ja neviem, ale aj ked chlapovi na takom nezalezi a nepripisuje tomu vahu, tak ked vie, ze to jeho zenu potesi, to je taky problem kupit malu kyticku v tescu za 2,49 ked si ide kupit jest? Stravi v tom tescu o cca 10 sekund viac.
Ale pride mi to ze este nieco je asi v neporiadku v takom vztahu.

mon29
11. mar 2021

Zeny, to fakt? prekvapuje ma, ze jej pisete ze nech si kupi sama a ze na tom nezalezi.. , ok nezalezi, ale potesi a mozno ona je taka, ze pre nu to je prejav lasky. Ja som tiez taka, a nasla som si muza, ktory to tiez neriesil. Naucila som ho a teda nezabuda. Na MDZ nie len mne ale aj nasej dcerke doniesol kvet..Ak ti to vadi, porozpravaj sa s nim, povedz mu to, rieste to, aby si nebola stale smutna pri takychto okamihoch..

ivkazba
11. mar 2021

Som prekvapená, koľké tu píšete, že na tom nezáleží. To ozaj nezáleží na tom, vedieť čo má rád človek s ktorým žijem a urobiť mu občas radosť? Za mňa je to skôr smutné.

dada0902
11. mar 2021

Nebuď náročná mne je jedno ci mi muž kúpi alebo nie radšej som keď nedostávam nič sú dôležitejšie veci na čo míňať peniaze

fino
11. mar 2021

Na deň mužov a deň otcov a podobne či on dostane...

zuvelyn
11. mar 2021

A ty si co dala priateľov na deň mužov? 🤔

macekovam
11. mar 2021

Tak si ich kúp.. Dones domov.. A povedz ze si dostala od kolegu.. Pripadne nevieš od koho... 😊A sleduuuj

number19
11. mar 2021

MDZ ma velmi nezaujima.
Narodeniny by sa ma dotkli. Kvety minimalne. Na darceku sa da vopred dohodnut, nie je problem na nieco poukazat, zazelat si, kupit/objednat spolu, aby to neboli vyhodene peniaze a zbytocne sklamanie.
Meniny tiez velmi neprezivam.
Den matiek by stal aspon za jeden kvietok ako prejav ucty k tomu ze zena vychovava cloveka (ak teda vychovava, ci ho porodila, ci nie).
Den otcov je dost novinka..tak ale ak chceme byt rovnopravni...
Den muzov asi neexistuje vsak? 😉
Valentin ma tiez velmi neberie. Prilis business, neosobne, naordinovane.
Fotky na soc sietach su BS.

h2
11. mar 2021

@ivkazba To ale píšeme, že NÁM na tom nezáleží. Ak autorke áno, treba si to vykomunikovať s mužom.

kleopatra114
11. mar 2021

Ja kvety a darceky -prekvapenia tiež už nedostávam zopár rokov . Okolo 25-ky sa aj manžel snažil a kupoval drahé kytice , načo som ho vždy zdzubala, či nemá kde davat peniaze . Odvtedy mi radšej nič nekupuje , ale veľa krát donesie kyticu tulipánov , ked je v lidli alebo v tescu - len tak . A jasne , ako pôrodné som zakaždým dostala peniaze na účet-“vypýtala “ som si - hrozne neromanticke , ale nie som veľmi sperkovy typ a mám radšej , keď si sama kúpim , čo mi treba a kedy treba

millky
11. mar 2021

Nechápem prečo toľké lipnú na darčeky. Jasné, je milé ak niečo dostanem k sviatku, ktorý je všade propagovaný, ale je ešte milšie ak príde uťahaný muž z práce večer domov a dá mi pusu a usmeje sa na mňa. Vzťah nie je o darčekoch, veď si radosť spravíte hocikedy nie len keď to kalendár prikazuje, no nie? A pokiaľ si radosť nerobíte vôbec, tak ste len spolubývajúci a tudy cesta nevede.

ninusa221
11. mar 2021

Narodky kukam sprava a prislo mi 80€ vravim to co v poznámke všetko najlepšie 😂. Valentin vola z roboty idem domov mam coronu ( pekny darcek) a na MDŽ si spomenul až na druhy den zo slovami jaj ved včera bolo MDŽ😂 on je uplny romantik😀

s_a
11. mar 2021

A vy ženy čo ste také zhrozene, že si nespomenul na dáky vymyslený sviatok, vy dávate svojim mužom niečo na deň mužov? 😀 Môj ani nevedel, že dáke MDŽ je, ale dokazuje mi lásku každý deň maličkosťami, ako keď ráno o 6 vstáva a berie si malého do obývačky, aby som si ešte pospala, keď vstavem tak mi urobí kávičku, nachysta raňajky, upratuje doma, navarí, večer uspava malého on,.... 🤷‍♀️ Je to pre mňa dôležitejšie, ako či si spomenie na MDŽ....

evkamotka
11. mar 2021

Podla mna ide autorke o ten dovod. Proste na narodky milovanej osobe nedat ani coko/kvet/drobnost so slovami nemam cas? V preklade neunuval som sa lebo mi na tom nezalezi, aby som ta potešil

zuvelyn
11. mar 2021

@number19 medzinárodný deň mužov samozrejme existuje a "oslavuje" sa 19. Novembra. ;) A dam ruku do ohna ze 99% tu diskutujúcich o nom nemá ani sajnu ale ide sa nervovi zrúti ked muž nedonesie kvet na MDŽ 🙂

mon29
11. mar 2021

Ja nechapem, vas by to nepotesilo? Ja sa pytam naozaj, zasnem ze vam staci usmev po praci🤷‍♀️samozrejme ze muz by mal byt v prvom rade partner a milovat ma cely rok kazdy rok, ale ved obcas kvet aj ked iba na mdz potesi,ci nie?

h2
11. mar 2021

@mon29 Veď nikto nepíše, že ho kvet nepoteší (i keď ja osobne nemám rada rezané kvety). Ale že nijako neprežívame, keď ten kvet nedonesie. Ja zase nechápem, že niekto je schopný a ochotný kvôli tomu robiť mužovi výčitky, prípade, ako som tu v inej podobnej téme videla, mať kvôli tomu tichú domácnosť.

chuandavid
11. mar 2021

Ženy prosím vás nebuďte také necitlivé, téma je o kvetoch ale čo ak je za tým viac. Každá žena chce byť milovaná, a hlavne také čo ich manželia nemajú čas ani na svoje manželky lebo musia sa vyspať alebo neviem čo, lebo vidia len prácu. Nepohladia, pekného slová nepovedia a žena nevie či ju muž ešte miluje, a vtedy je pekný prejav lásky keď muž daruje kvety svojej žene zo srdca lebo to je hlavné aj keď máličko ale hlavne že je to od ❤️čka. A zase to že budem viditeľná s krásnou velkou kyticou na fb je mi nanič keďže láska není nikde.

teleskop
11. mar 2021

tvoj muz je velky K...T ...je mi ta luto

clodika22
11. mar 2021

To je taká chabá výhovorka. Vieš kvietky sa dajú aj objednať s donáškou, nemusí chodiť nikam. Jooj je mi ťa ľúto, lebo viem, že nás žienky také proste poteší

stevvvka
11. mar 2021

Ale ved tu nejde o kvety! Jasne, ze si ich môže kúpiť sama.. Ale tu ide o to, že ona chce, aby jej on chcel dať kvety, aby ju chcel potešiť, aby jej chcel vyjadriť, že mu na nej záleží...

Pre nás ženy je dôležité, aby nás partner poznal a vedel, čo nám urobí radosť.. Je smutné, že "nemá čas", lebo kto niečo chce, čas si spravi.. Nasrať na kvety, obrazne povedané.

Autorke:treba mu len dat najavo, že ti na tom záležalo a uvidíš podľa reakcie.. Ci si neuvedomil, alebo ci mu to je fuk a bude tvoju potrebu zlahcivat a trepať, že na tom nezáleží..

viera27
11. mar 2021

Tak MDZ,Valentin mi nehovoria nic. A to aj moj drahy vie. Ked sa snazil vyplizit po kvety,tak som ho velmi rychlo stopla. Na druhej strane keby mi odignoroval narodeniny,spravila by som skandal 🤣. Ide aj o to,ako to mate nastavene,ja dostavam kvety a darceky hocikedy,vo vztahu som stastna,takze mi nic nechyba a co druhi postuju a fotia ma nezaujima. Takze ci tam nahodou nebude iny problem. Pokial necitis lasku a zaujem v normalnom zivote,nielen na kadejake vyznacene dni v kalendari,tak je zle.

h2
11. mar 2021

@teleskop No Ty si už len dáma, hodná kvetinových darov s týmto vyjadrovaním. Možno je to skvelý chlap, autorka ho určite miluje a Ty jej napíšeš toto? 🤦🏻‍♀️
Žienky, ktoré autorku ľutujete a o jej mužovi si nič pekné nemyslíte, povedala by som, že hlavný problém je v tom, že prinesenie kvetov považujete za dôkaz lásky. A potom na základe toho, ich neprinesenie za dôkaz nelásky. Muži toto ale berú úplne inak. Kvety považujú za zbytočnosť a vyhodené peniaze. Dovolím si tvrdiť, že väčšina mužov nenosí žene kvety preto, že jej chce urobiť radosť, ale preto, že sa to patrí, že ona to očakáva a ako doslovne povedal jeden môj kamarát, že mu nestojí za to ten cirkus, čo by nastal, keby tie kvety nekúpil. Veľmi vás prosím, nerobte z normálnych racionálnych mužov, ktorí nie sú dosť romantickí, ani uvedomelí, aby robili niečo, čo im je proti srsti, nejakých ľahostajných necitlivých blbcov. Škodíte tým len sami sebe.
A zmýšľanie "ja chcem, aby on chcel" je dopredu odsúdené na sklamanie.

mimka1989
11. mar 2021

@macekovam haha aj tak to sa dá.😄 Tebe vadí že nedostávaš kvety darčeky? S chlapom sa musíš vedieť hrať drahá. Môj manžel je zasa pozorný ešte aj moje mame kúpil a odniesol a to som mu volala ze aspoň čokoládu jej kúp.. A on že čokoládu? Už som kúpil kvety 🥰Ja som sebestačna žena. Zarobím si a kúpim si čo chcem... Ale niekedy si treba vedieť aj za pýtať:Láska? Chcelo by to nový kabátik... On len kukne a odpovie ty zlatokopka! 😄A už sa rehoceme a on krúti hlavou.. A mám ho! Na budúce keď budeš mať národ. meninky atď. a vieš že ti nič nekúpi,kúp si pekné kvety ešte krajší darček urob oslavu pekne si s ním štrgni daj mu pusu a je to.Keď má trocha hanbi a citu druhy krat si čas nájde.😉

cokololadka
11. mar 2021

Tak môj manžel mi tiež nedoniesol kvety . Ale na našu dcéru nezabudol , na Valentína jej doniesol ružu v kochlíku , a na MDŽ dostala semená letničiek nech si zasadí a počká kým vyrastú 😉

scila
11. mar 2021

@h2 si to skvele vystihla 👍
Ja som s mužom 13 rokov, máme skvelý vzťah, jediné, čo nášmu vzťahu chýbajú sú kvety a dary, ktoré on považuje za zbytočnosť 🤷. Doma ho tak vychovali, a ja to nepotrebujem meniť, keď chcem, si kúpim.
Podla toho čo si tu človek prečítal, mám doma blbého ignoranta. A pritom fungujeme spolu s láskou už roky, zatiaľ čo sa okolo nás rozpadávajú vzťahy, v ktorých muži nosili kvety ku každému sviatku. Podaktorí aj viacerým naraz, ako sa časom ukázalo...

fantaghiro21
11. mar 2021

A teraz chceš tie kvety, lebo ty chceš, a nie ze by ti ich mal on kúpiť s tým, že si ťa (ne) váži, ebo ich chceš, aby si splnila nejaký štandard na IG ci Facebooku?

Ja som dostala... Až moc. Ale to preto, že sme mali veľmi náročné obdobie,hádky, nové bývanie, sťahovanie, odzrkadlilo sa to aj na nás a hlupostiach, ktoré porobil.....
Tak sa to snaží vyzehlit..... Nie som z toho nadšená, že ma zasypal jednorazovo... Ale kúpil praktické veci do záhrady, ktorú milujem... ale vážim si, že chce zachrániť to, čo posral... Ale všetko sa uvidí časom, či tie "trávy" mali aj naozajstný úmysel a nie si splnenie povinností....
Sme spolu manželia 6 rokov a chodili sme 2,5 roka...
Takže sa veľakrát stalo, že narodeniny, sviatky, dokonca výročie... Proste zabudol...
Valentín, MDŽ,Deň matiek... Proste nikdy sme nejak neslavili a ja som znenávidela tieto sviatky... Práve pre také, ako si ty(prepáč)
Nepríde ti to trosku egoisticke sa porovnávat?
Niektoré ženy sa nechajú moc ovplyvnovat...
Potom sa ale treba spýtať, že či miluješ jeho,alebo miluješ len ten pocit, aby ti skladali lajky na instagrame?
Možno ma tvoj partner iné kvality, ktoré nevieš oceniť.... ..

A práve kvôli takým,....