Nedostala som kvety k narodeninám a ani k MDŽ. Partner vraj nemá čas

10. mar 2021

Ach nedostala som kvety ani k narodeninám ani k MDŽ.. vraj nemal čas:( a ja keď vidim fotky ako ženy dostali kvety, tak ma to strasne boli

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. mar 2021

@beata_k ja nechcem aby mi niekto závidel.. ale dúfala som, že mi donesie aj keby pri ceste odtrhol vetvičku ..

stary_ujco
10. mar 2021

A daj sem potom link, prídeme ti to olajkovat. Len tak, nech máš radosť.

dskjhfdlkdjhl
10. mar 2021

vztah sa nemeria poctom kytic.

domkamackova
10. mar 2021

Povedz mu o tom a uvidis ci sa nieco zmeni v buducnosti.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ewka9
10. mar 2021

Nebuď smutná, je to síce pekné gesto dostať kyticu, ale koľké z tých, ktoré sa pochválili dostali kvety iba ten jeden deň a zvyšok roka možno majú doma "peklo"... Na iných veciach záleží.. správanie počas celého roka je oveľa viac ako priniesť kvet na MDŽ😉

iffushka
10. mar 2021

Keď to čítam, hneď mám pred očami jednu dvojicu z môjho okolia.....ona tehotná neplánovane. Jej partner je chlap s ktorým ona podvádzala svojho bývalého, s ktorým chodila päť rokov. Nakoniec je teda tehotná s týmto tak sa na Instagrame a na FB strašne milujú a idú sa brať lebo to sa musí sme na dedine.
No proste láska na sociálnych sieťach a v realy sa hádajú a robí mu bordel neskutočny ťa baba lebo evidentne nie je spokojná s kým skončila.
A teraz bol Valentín a MDŽ a veľká kytica a láska ako hrom.
Nič si z toho nerob sociálne siete nezobrazujú realitu.

pribinak
10. mar 2021

Hm, bolo by mi smutno, ak by mi na narodky či MDŽ fakt nedal vôbec nič

Jasne vzťah sa nemera počtom kytíc či čokolád, ale nekúpiť ani len drobnosť a vyhovoriť sa že nemá čas je fakt smutne

kittykat22
10. mar 2021

A povedala si mu 3x predtym ako bolo MDZ, ze ide byt MDZ a ze si zelas kvety, cokoladu alebo darcek? Valna vacsina muzov je uplne marna a ked nieco od nich chces, tak im to musis povedat, idealne 3x zopakovat. A aby si predisla fiasku, najlepsie je presne konkretizovat ako by mali vypadat kvety 😀 Kym budes cakat ze sa ze to tvojmu fesimu jedneho dna dojde - tak zostarnes (bez tych kvetov, cokolady a darcekov). Po par rokoch to pojde same.

heh_adusssa
10. mar 2021

Nebuď smutná .... Môj je rovnaký..... A to som mu koľko krát pripomenula že je MDŽ alebo Valentín ... Vie dobre že to uznávam vie dobre že ma to poteší...ale kdeže. Viete čo často sa stalo že mi kúpil len čokoládu ale to už dajme tomu o 4 dní neskôr ... A len pre to aby som kľudná a spokojná .... Lebo som bola nešťastná sklamaná atď..
Vieš niektorý chlapi myslía len na seba ...
Ja si niekedy prídem pri môjmu úplne zbytočná.
Keď je doma ani si ma nevšimla jediné keď je v robote a keď mi volá vtedy namna je aspoň milí ...

tykat
10. mar 2021

Kup si nabuduce kyticku tulipanov 🌷🌷🌷 a tvar sa tajomne 🙂
...tiez chvilu trvalo kym som muza naucila ze tu kyticku na MDZ proste chcem 😀 ...on je inak uplny poklad len v tomto bol taky ze "...socialisticky sviatok..." ale mne sa to proste paci, dostat jarnu kyticku (narodky mam v zime, meniny v jeseni). Tak mi ju kazdy rok uz teda viac ako 25r. nosi (a dcere tiez) a uci to aj nasho syna ze nam s dcerou spolu zagratuluju. Niekedy fakt staci len poriadne povedat co ocakavas, nesmutit, neoduvat sa... a chlap s radostou urobi ked vidi ze to zenu potesi.

nikpa
10. mar 2021

Nemal čas niečo kupit, ok. Ale ani ti nezablahozelal? Akože spomenúť si na milovanú osobu na sviatok sa dá aj inak ako darčekom. Ja mam narodeniny na štátny sviatok, muž sa raz zabudol a nechcelo sa mu behat kade tade po pumpach zháňať niečo nasilu, keďže normalne obchody boli zavreté tak mi ráno pripravil raňajky do postele, pre mna to bolo veľmi mile ako sa vynašiel a žiadny darček mi nechýbal. Ale naozaj ide o to ci si aspon spomenul lebo ak nie a povedal len ze nemal čas tak to by ma sklamal.

elizabet173
10. mar 2021

@kittykat22 ja by som nemala radost z takej kytice, ktoru by som si musela vypytat.

elizabet173
10. mar 2021

Ako dlho ste spolu? Vzdy odignoruje tvoj sviatok? Nemal cas nie je ospravedlnenie, ze bude MDZ vedel a poslat kyticu kurierom je chvila. Skor by som brala, keby povedal, ze zabudol a priniesol na druhy den aspon cokoladu. Ty si mu predpokladam na narodeniny, meniny, Vianoce darcek kupila. Zijete spolu? Ako to mate zariadene ohladom financii? Ak nie, pozval ta niekedy na vylet, do kina, na veceru ( ked sa este dalo?)

tncka
10. mar 2021

Smutne ze si nenasiel cas doniest kvietok pre zenu kt.lubi. Asi by som aj ja zmenila spravanie,nie z trucu,ale preto ze to zaboli🙈

kittykat22
10. mar 2021

@elizabet173 neva, ja mam radost za teba aj za mna 😀

gloria31
10. mar 2021

Ani ja som Nedostala kvety na MDŽ, a to mame dieťa a sme spolu 4r. Keď sa narodilo dieťa žiadne bolestné som nedostala ani kvety, minulý rok som mohla prvý krát oslavovať deň matiek ani vtedy som od neho nedostala kvety, lebo on údajne nič neoslavuje

scila
10. mar 2021

Ále čo, urob to ako ja - vezmi si jeho kartu a kúp si podla svojho gusta. Môj chlap tiež na také veci nemá čas. Ale keby mal vzťah ku kvetom, tak by si našiel.
Ale pre neho kvety nič neznamenajú, tak nevie pochopiť, že pre mňa áno. Aj tak si najlepšie vyberiem sama 🙂

janinah
10. mar 2021

Moja mamka každý rok dostala od ocka snežienky,máme v záhrade.Tento rok ich dostala prvýkrát od vnučky a ocko ich dostal na hrob- z jeho milovanej záhrady😢
Verím,že si sklamaná,lebo život je o láska a kvet hoc aký biedny k tomu jednoducho patrí.Mňa čakala ruža na stole vo vázičke,len tak,bez slov.Kúp si kvety sama,urob si radosť .A ak máš syna,tak ho to nauč,že čo je dôležité.

basska_b
11. mar 2021

Mne tiež nič nekúpil a je mi to jedno. Ale tvoj jazyk lásky sú asi darčeky. Môj napriklad absolútne nie. Keď mi niekto dá darček, tak necítim nejakú že super radosť, takže to bude tým. Ono vieš, neznamená to, že ta nemá rád. Proste ti to vyjadruje inak. Iným jazykom lásky

littlebubble
11. mar 2021

To sú problémy.
Mňa poteší keď mi manžel len tak v bežný deň kúpi niečo malé, nejaké srdiečko alebo niečo o čom vie, že mi to urobí radosť.
Tieto akože sviatky sú strašne otrepané.
Lásku mi prejavuje inak než darom.Čo tam po kytici keď by sa chlap choval 365 dní ako idiot.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
de_zi
11. mar 2021

Ani môj nemá väčšinou čas, nie je to však výhovorka. Naozaj uteká každý deň z roboty do roboty alebo niečo vybavuje... Kvety sme kúpili spolu na nákupe (v kvetináči, na kytice má zákaz 😅) tak sa vytešujem z toho. Aj keď mám rada prekvapenia, zvykla som si a mám radosť, keď mi čas od času prinesie aspoň malú čokoládku z pumpy, len tak. 🙂

moonlight1210
11. mar 2021

Pre vela chlapov tie kvety vela neznamenaju, tak zabudnu. Alebo su radi, ze nimi narychlo, spolocensky prijatelne a vhodne, zaplácnu bezradnost, co dat (darcek byva potom dalsi level mucenia, co manzelke vybrat 🙂 ).

Druha strana je, ze ak pre teba vela znamenaju (ak naozaj milujes dostavat kytice), mal by to vediet. Aj tvoje oblubene kvety poznat.
Potom je to od neho naozaj bezohladne a niecom to voci tebe svedci.
Mas pravo byt nahnevana a citi sa sklamana.

Ale ak ty nie si az tak na kytice (okrem toho, ze je to zvykom a je to mile) a tvoj muz je typ, co prejavuje starost o teba a rodinu inym sposobom, vsimaj si tieto prejavy.

Ja som na valentina dostala burger z mcd.
Pre tu srandu.
Kedze vzhladom na koronu sa teraz len tak na vylet niekam nevyberieme. Ale zase trielil po dialnici tak, aby ho doviezol este teply (skoro sa aj podarilo 🙂 ).
Ked niekomu poviem, ze som na valentina dostala burger, tak ma polutuju. Lebo to nebolo srdiecko, kvet a iny typicky darcek.
Pritom staci si muza poznat a vies, ze to je dar na urovni kytice ruzi. Z jeho pohladu.

dusankomoj
11. mar 2021

Kašli na to🤣 Ja si už roky kupujem sama a najčastejšie črepníkové. Iba oznámim,že to bolo k tomu a tomu sviatku. Aj teraz k MDŽ som kúpila krásny ciklamén aj sebe aj mamine a všetci sú spokojný.Alebo si na drzovku pýtaj peniaze a povedz,že ty čas máš a kupiš si čo sa ti páči.A tie gýčové fotky nerieš😉 nevieme aká je pravda.

h2
11. mar 2021

Ahoj, poteším Ťa: 2 dni pred MDŽ mám narodeniny a ani na jeden z týchto sviatkov som nedostala NIČ. Môj muž vždy kupuje drahé darčeky, ktorými sa nie vždy trafí do vkusu (lepšie povedané, netrafí sa nikdy). Vyvrcholilo to na jeseň, keď mi na meniny (!!!) kúpil zbytočnosť, ktorú som nikdy nechcela a nikdy nepoužijem za vyše 200€ (zabudol v balíku faktúru). Napriek tomu, že som si dopredu hovorila, že sa premôžem a dám najavo radosť, nech by kúpil hociakú blbosť, som to nezvládla, takže oslava menín skončila obojstranným sklamaním. Teraz pred narodeninami som ho vyslovene prosila, aby mi nekúpil nič. Takže mi fakt nič nekúpil a čakal, že budem sklamaná, ale to som vôbec nebola. Zablahoželal mi bez darčeka a ja som sa mu veľmi pekne poďakovala, že konečne vzal moje želanie do úvahy a zariadil sa podľa toho.
Neočakávaj dary a nebudeš sklamaná. A hlavne: nesleduj sociálne siete, čo tam kto vyfotí. Býva to veľmi vzdialené od reality. 😉

lusyyy36
11. mar 2021

Ani ja som nedostala. Myslím,ze moj muz si ani nespomenul,ze je nejake mdz. A teda vôbec ma to netrapi😃

laila22
11. mar 2021

Veď nemaj čas ani ty na jeho narodeniny, meniny.. Podaj ruku a ostatné odignoruj vrátane oslavy..

h2
11. mar 2021

A ešte som zabudla: aj na Valentína som dostala to isté: NIČ! 😁