Nedostatok sexu vo vzťahu
Zdravím,
s priatelkou sme už rok a pol avšak čo sa tyka sexualnej stranky našeho vztahu, je to dosť oničom. Jej v podstate sex ani netreba a ked si ho už u nej dako "vyprosím" tak to je ako keby som spal s drevom a dava mi vedome, alebo možno nevedome najavo že to je pre ňu ako práca alebo za trest... To je asi to najhoršie ked vidim že pri danom akte jej ide len o to aby sa to čim skôr skočilo a mala zasa pokoj.
Na začiatku tento problem vobec nebol, všetko bolo fajn ale časom sa to u nej vytracalo, neviem či som ju omrzel alebo čo...
Chodim cvičit 5-6x do tyždna, vo fitku je vela peknych dievčat a behaju mi hlavou rozne myšlienky, všetko to pramení ztoho čo nemam doma. Avšak podviesť ju nechcem len ma čim dalej tym viac tlačí do rohu a skutočne neviem ako dlho to vydržím hlavne ked sa mi ponukaju možnosti okolo... Mam dosť obavu že to bude tak cely život, ak je problem už teraz ked sme mladý tak to bude vo vyššom veku ešte horšie a cely život prežijem v celibate? Sam neviem čo si mam o tom myslieť.
Prosil by som o radu čo si o tom myslite, či ste mali/mate podobny problem a či a ako sa vam ho podarilo vyriešiť.
Dakujem
A inak v partnerstve ti vyhovuje? Spoločné záujmy, zážitky? Nepoteším ťa, ale časom to bude len horšie. Vieš si predstaviť žiť roky takto?
Inak si prihlaseny po zenskym profilom 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@renepok91 z vlastnej skusenosti ti mozem napisat, ze mna neskutocne tlmilo po sexualnej stranke , ze som uzivala antikoncepciu. chute ziadne, a pritom je tabletka vlastne najpohodlnejsi a najspolahlivejsi sposob, ale ked to zabija chut na sex, tak je to o nicom. mozno v tom bude u tvojej partnerky problem??
odkedy neuziva HAK,moj manzel sa doknca stazuje, ze ma mladu zenu 😀 😀 😀 😀
No ja som tiez zena a tiez nemam vzdy chut na sex ale keby to ma byt stale tak je nejaky problem za tym. Mozno ma ineho mozno ste si nie az taki vzacni. Mozno zisti ci jej vobec chybas. Ak ta dlhsie neuvidí
@mysicka36 spoločne zaujmy prakticky nie. Chodime spolu do kina a tak ale tam to konči. Cvičit sme spolu boli asi 3x, inak ju to tam vraj nebaví a chodi sama na aerobik... Celkovo by som mohol povedať že si ma necení, je to taky egoist... Ja len čakam že sa to zlepši, ak nie tak sa to asi bohužial bude musiet skončit. Už to tak bolo 2x ale vždy doliezla stym že sa zmeni a bla bla...
No su tu vacsinou zeny, tak ale precitaj si ine debaty o "tom" a uvidis, ze aj opacne take problemy su... ze chlap nechce🙂)) A vies co ti poviem? Nepomoze nic.. proste ak raz jeden nechce, ak nechce, neviem si predstavit ako ho donutit aby to dotycneho bavilo... a bude to len horsie, ludia si musia aj po tejto stranke "sadnut". Jedno je ak je to "docasne" a ma to nejaky dovod (choroba, stres...) ale ak to tak bolo vzdy a nemeni sa to, ine to nebude.. cize nechala by som ju bez, ak si nespomenie mesiac-dva ze nemala sex a nechybas jej.. a ak po tebe pokukuje nejaka kocka s tvojim apetitom, vymenila by som ... :D
A teraz ma ukamenujte :D ale je to tak... :DDDD
Bohuzial ak to nebolo od zaciatku takto, tak to bude uz len horsie a horsie... My sme mali taky problem ale moj priatel bol ten co to nechcel.... Aj napriek kopu spolocnych zaujmov, pokial nieje dobry sex tak sa to skor ci neskor aj tak podda a vztah skonci... Vy dokonca nemate ani spolocne zaujmy, ani dobry, skor ziadny, sex.... Ako sa hovori, co chlap nema doma, hlada inde... Nejak som nepostrehla co ta drzi v tom vztahu? Nemate nic spolocne, ani dobry sex, a asi vela casu spolu netravite .... Radsej to ukonci skor ako ju podvedies alebo to bude este horsie ako to je...
@simca06022011 ono ani tak strasne zle nie je že neni často ale hlavne to že mu chyba vášen a že to je strašne "suché"...
Ja mam skor pocit že jej nezaleži na mne s nevie sa ani maličko prekonať. Ale napriklad ked chcela aby som jej kupil psa tak zrazu bol sex kazdy den len aby ma "presvedčila" ... Proste ked nad tym tak rozmyšlam tak mi tečú nervy aky to je egoista. Ja som musel koli nej vela veci zmenit a vo vela veciach sa zaprieť avšak ona nie je schopna uroviť nič ak to pre nu nie je dalo vyhodne.
@simca06022011 Uplne suhlasim 🙂
Vztaj je o budovani a istym sposobom o prisposobeni sa. Nie len presadzovat si svoje. Moj chalan ten je zas vasnivy rybar, v zivote som predtym na ryby nechodila. Teda nie je to moja zaluba. Ale teraz viem s nim zajst uz len z lasky k nemu. Jednoducho treba sa rozpravat vela a narovinu ci pre nu nieco znamenas.
No popravde počas 1,5 roka 2x skoro rozchod a niesi ani nejako spokojný, tak je čas na zmenu. Nemáte voči sebe žiadne záväzky. Až už budú deti, tak je neskoro nariekať.
simca to nadomnou velmi dobre popísala. Ludia si aj v tomto musia sadnúť.
@renepok91 No ved to, ty stale dufam, ze konecne svoje slovo dodrzi ale stale to aj tak je o tom istom.... Ano, ked zisti ze nastal problem, dokaze naslubovat hory doly, ale akonahle uvidi ze si sa ukludnil a nechal to tak, bude zase robit to co predtym, ocividne vie ako na teba... Prezila som si to, radsej to skonci.. Sam pises ze mozes mat aj ine.. A ak to v jednom vztahu nefunguje, tak proste ti ludia spolu byt nemaju... Skus s inou a mozno ta druha bude ta, s ktorou to bude uplne ine, vztah aky ma naozaj byt a potom mozno zbadas ako ma fungovat vztah a ze ta terajsia vlastne len vyuziva...
Ono je celkovo problem asi v tom že tam chyba vášen. Ani bozkavať sa nechce skoro. Celkovo to je o ničom. Vidim že sa to bude musiet skončit bohužial...
Bude to iba horšie žiaľ nesadli ste si
hmm z vlastnej skúsenosti ti poviem...priťahuješ ju ? totiž ak nie je asexuálna, čo teda nie je,kedže ste spolu normálne spávali vášnivo pred časom tak proste stratila o teba záujem,ako o chlapa, už ju nepriťahuješ, možno jej napríklad vadí,že veľmi cvičíš, nie si prehnane vymakaný ?lebo my ženy,(teda čo poznám a ja )nie sme väčšinou nadšené z veľkých svalovcov.a 6krát posilka je naozaj dosť.
proste nepriťahuješ ju, alebo nevieš dobre, čo chce ona, to znamená, že ona možno chce predohru hodinovú nežnú kadečo, romantiku a ty ak to nevieš a chceš isť rovno na vec,tak ju to úplne odrádza,alebo možno jej počas sexu blížiš,alebo ma ptom z neho nejaké problémy zdravotné, alebo rozmýšľa nad iným partnerm,že ťa nechá, iné v tom nehľadaj, iba to čo som napísala 🙂 prešla som si tým istým. iný dôvod neexistuje
Zda sa, ze si riesenie na svoj problem nasiel. Takze smelo do toho a nenechaj sa od nej uz dalsikrat uprosit. Drzim palce 🙂
@marietuska a toto čo si popísala je v podstate tiež dôvod na to aby pohladal v iných vodách. Proste je na svete strašné množstvo ludí a je si z čoho vyberať. Tak podotýkam kým niesu záväzky nieje dôvod ostávať vo vzťahu, ktorý ťa nenapĺňa. Lebo je kopec vecí čo robí ľudí šťastných a sex je jedna z tých. A mňa ako osobnosť by určite urážalo, keby som cítila, že partner "TO" so mnou pretrpí, lebo chce psa či nové topánky 😀
Može byt aj to že ju nepritahujem. Tiež som nad tym premyšlal ze nie som jej typ. Lenže ona je hlupa, jej byvali frajer bol 55 kilovy fetak ktory ju tlkol a s ktorym bola skoro 2 roky a viem ze bola prenho ochotna urobit viac nez pre mna...
Necitim vobec že som doma cenený naopak ked som niekde inde v ženskej spoločnosti tak vidim ako sa na mna pozeraju, zaujimaji sa... Je tam strasne pokusenie ju podviest hlavne ked vidim ze sa o mna ona sama nezajima. Dokonca si je mnou istá aj ked cvicim so zenskymi a sama mi hovori ze ona vie ze ju nikdy nepodvediem, ze ja taky nie som a vidi to na mne, avsak ja mam ine myslienky...
Nedostatok vášne sa nijak nedá zmeniť...proste sú ľudia čo sa po tejto stránke neprejavujú... Ja sa doma môžem aj na kolomaz rozliat :D keď ti raZ s niekým nejde tak na čo sa hrať.. buď budeš bezctej vášne a sex z povinnosti a zvyknes si alebo sa zariadis inak
Nemate spolocne zaluby, nemate vasen a z tvojich viet citim, ze ju uz ani nemas nejako velmi rad. Podla mna bude najlepsie pre teba aj pre nu, ked sa rozidete. Predpokladam, ze ste vo veku, ked je kazdy den strateny v neperspektivnom vztahu dnom velmi drahym. My zeny mame obmedzeny cas, ked je pre nas vhodne mat deti. Ak si s nou len zo zvyku, lutosti, ublizujes jej, lebo kazdy den znizuje jej prespektivu, ze najde niekoho, kto s nou tu rodinu zalozi.
Kazdy vztah ma nejake lepidlo, ktore ho drzi pohromade. Su zdrave a silne lepidla: vasen, porozumenie v posteli, hlboke priatelstvo a ludske porozumenie, spolocne zaluby, priatelia.
Su menej zdrave zdrave lepidla, ktore ale obcas funguju: deti, majetok.
A su zle lepidla, ktore obvykle nefunguju: lutost, citove vydieranie, "z nudze cnost" tj. (nik iny ma nechce, neviem byt sam, radsej vzlom vztahu ako ziadnom).
Rola sexu sa zvykne precenovat a odchadzat zo vztahu, kde je neha, hlboka laska a deti, len kvoli rozdielnemu sexualnemu apetitu nepokladam za mudre. Ale to nie je vas pripad, vsak?
Najprv sa s nou rozid, potom zacni obhanat kocky v posilke. Nie naopak, prosim...
Tvoj úvodný príspevok som si prečítala celý, potom tie komentáre od báb moc nie ale ďalšie som si prečítala že nemáte spoločné záujmy? Tak prečo si s ňou? Ako dlho ste už spolu? Myslím že sex je pre mužov veľmi dôležitý a už keď to teraz neklape, tak čím ďalej tým to bude len a len horšie
Keď tak čítam... myslím, že presne vieš čo máš urobiť. Treba len trošku odvahy a menej pohodlnosti a všetko naberie iný smer, a tebe sa bude ľahšie dýchať. Vieš ako sa vraví - hoď si mincou , nie preto lebo ona dá odpoveď, ale preto aby si v momente ako vyhodíš mincu zistil v ktorú odpoveď dúfaš ... veľa šťastia 😉
Nejako nadejne to nevidim, ale pre zachovanie svojej moralky sa s nou rozid a potom si vo fitku hladaj ine baby. Nie je fer ako sa k tebe sprava, ale tiez nie je fer, ked spolu chodite a ty by si ju napriklad podviedol (aj ked ti k tomu dava dovody). Proste sa rozidte a vtedy to tak ries. Budes mat kludnejsie svedomie 😉 (teda dufam 😀 )
súhlasím s babami, najprv sa s ňou rozíď a potom si hľadaj inú, nepodvádzaj
mne osobne sa nepáči , keď niekto vyťahuje na partnera veci, aký je, ako ty: že je egoistická, hlúpa, chladná.... ja neviem, to vyzerá tak, ako by si chcel počuť, že aká je ona chudera a ty si super, že načo si s ňou. Nepoviem, keby ste mali spolu deti, boli zobratí.... Ale takto? To vyzerá, že si s prepáčením "se...ieš do huby", Ty si si ju vybral a ty s ňou si. Ak ti nevyhovuje, čo ti bráni sa s ňou rozísť ?
Už na začiatku po 3 tyždnoch sme sa rozišli ked som zistil že si telefonuje so svojim byvalim (ten fetak co ju tlkol). Hned som ju nechal a potom ma 2 tyzdne prosila nonstop aby som ju neopustal, dokonca prisla za mnou do prace x krat... Nakoniec ma zlomila a vratil som sa. Avsak znova tam boli podozrenia ze si píše so svojim byvalim avsak potom toho debila zavreli do chladku tak to prestalo. Je to na dlho ak by som sa mal rozpisovat o tom ale je toho viac co narobila. Normalny chalan by ju uz kopol do zadku, len ja sa vzdy na cloveka citovo naviazem a nedokazem "vyhodit" zo zivota hlavne ked sa mi aspon na tych 5 minut líška a hovori pekné veci. Ona to vie a tuto taktiku silno zneuziva. Ale ja velmi dobre viem že to musim skončit, len som to asi potreboval počut aj od druhych...
tak ja na to kuknem z inej strany, hoci si tiež myslím, že zdravý, kvalitný a primerane častý sex k životu patrí... tu zakladateľ poukazuje, že to pokulháva aj v iných aspektoch... a zoberme si, že by to brali kresťansky a sex po svadbe a ona potom takýto postoj k nemu... však je to na mašlu.. myslím, že mladá je dosť prešpekulovaná a dokáže aj nemožné, ked niečo chce ona alebo jej o niečo ide, však povedzme si, ktorá nerobila na toho svojho oči korúra zo Shreka, keď niečo od neho chcela 😀 myslím, že tento vzťah nejakú víziu do budúcnosti nemá
Na začiatku bola uplne iná. Diametralne odlišná. Nosila mi kazdy den obed. Bol som velmi rad ze som na ňu natrafil. Avšak potom to začalo postupne, problemi okolo jej byvaleho, potom sa zacala chovat egoisticky, zlá na mna nonstop... Ano trpel som to, trpim to lebo stale dufam v zmenu. Ze v nej prevladne ta jej lepsia stranka...

@renepok91 a ona nema druheho?? ☺☺ ale nie skus sa s nou na rovinu porozpravat ze co by potrebovala mozno ju nieco v nutri mrzi a nedokaze sa odreagovat alebo wellnes flasa vinka darcek vyskusaj nieco bud dlhe zimne vecere mozno ju to chyti ☺☺ inak ja osobne ked som chudla skm nemala cas na sex nechudne nahodou? ☺