icon

Nedostatok sexu vo vzťahu

renepok91
25. nov 2016

Zdravím,

s priatelkou sme už rok a pol avšak čo sa tyka sexualnej stranky našeho vztahu, je to dosť oničom. Jej v podstate sex ani netreba a ked si ho už u nej dako "vyprosím" tak to je ako keby som spal s drevom a dava mi vedome, alebo možno nevedome najavo že to je pre ňu ako práca alebo za trest... To je asi to najhoršie ked vidim že pri danom akte jej ide len o to aby sa to čim skôr skočilo a mala zasa pokoj.

Na začiatku tento problem vobec nebol, všetko bolo fajn ale časom sa to u nej vytracalo, neviem či som ju omrzel alebo čo...

Chodim cvičit 5-6x do tyždna, vo fitku je vela peknych dievčat a behaju mi hlavou rozne myšlienky, všetko to pramení ztoho čo nemam doma. Avšak podviesť ju nechcem len ma čim dalej tym viac tlačí do rohu a skutočne neviem ako dlho to vydržím hlavne ked sa mi ponukaju možnosti okolo... Mam dosť obavu že to bude tak cely život, ak je problem už teraz ked sme mladý tak to bude vo vyššom veku ešte horšie a cely život prežijem v celibate? Sam neviem čo si mam o tom myslieť.

Prosil by som o radu čo si o tom myslite, či ste mali/mate podobny problem a či a ako sa vam ho podarilo vyriešiť.

Dakujem

bodka70
25. nov 2016

@renepok91 - jasné, každý "normálny" by ju už dávno odkopol a ty si čo? Matka Tereza? Každý si k tebe len toľko dovolí, koľko to ty pripustíš. To je taký egoizmus naruby z tvojej strany. To, aká je ona, je jej problém. To že ty sa tiež potrebuješ prezentovať v určitom svetle, zase tvoj.

lenka1993
25. nov 2016

Osobne sibtiez myslim ze to bude horsie a horsie. My sme z muzom spolu cca 7 rokov. Prechadzame velmi tazkym obdobnym (mal milenku), ale az sa hanbim ze to napisem nikdy sme spolu neprestali spavat. Proste si voniame pritahujeme sa a aj ked bolo najhorsie stale sme mali sex. Takze ak tvrdis ze nemate nejake velke problemi a nespavate spolu naco to potom tahat? Nikdy sa to nezlepsi.

renepok91
autor
25. nov 2016

Pozri neviem o čo tebe ide a čo maš za komplex. Ja jej to netolerujem. X krat som ju nechal, vsade zablokoval a zmenil telefonne cislo avsak ona je citovy vydierac. Tyzden je klud a potom zacne s fake profilov vypisovat ze ma lubi a co bude bezo mna robit. Aka je hlupa ze nech jej prepacim ze sa tak ku mne chovala... A toto klidne trva napriklad mesiac, ja ju bloknem a ona na druhy den zasa z ineho fb napise pripadne trpnem v robote kym mi zasa povedia ze ma caka pred branou...Tam zacne tie svoje citove sceny na mna. Ano som blb ze sa znova namotam. Staci??

Ak sa potrebujes hadat tak mozme temu kludne ukoncit. Pekny den...

puklica13
25. nov 2016

Zbytocne sa rozculujes...riesenie je len v tvojich rukach...ak ti nevyhpvuje,rozid sa,skor nez na teba vytiahne tehotenstvo a budes sa trapit cely zivot...
Oznamit rozchpd a ignorovat...

mamina_25
25. nov 2016

@renepok91 si nevieš poradiť s mladou????schmatnem za pacesy,posadim za stôl,a sedela by tam dovtedy,kym by mi nepovedala,preco sa správa ako sa správa...a by som jej dala ultimátum,pokial chce byť s tebou,tak bude normálna...inak dovi dopo...

sirinka
25. nov 2016

@renepok91 vies co, este dnes, este dnes by som to ukoncila, nech uz mas na vianoce pokoj...

leeenka26
25. nov 2016

Ona je podla mna presne ten typ zeny, ktora potrebuje aby mala doma chlapa co treskne do stola pripadne tresne aj jej a rada asi dolieza a doprosuje sa jej. Pretoze vzdy ked zisti ze jej prihara, tak zacne prosikat aby si ju neopustal. Divne cele. Doteraz nejak nechapem naco a preco si s nou vobec...

leeenka26
25. nov 2016

Doprosuje sa mu pardon za preklep

puklica13
25. nov 2016

@luzzia ... 😀..fakt, toto sa tu uz riesilo...aj som zvedava

puklica13
25. nov 2016

@luzzia ...ale chapes? Chalan teraz riesi ze malo sexu 😀 no nemam slov niekefy 😀

luzzia
25. nov 2016

@puklica13 ona podla mna nieje v poriadku a on tiez nie, ked si to necha.

alyn
25. nov 2016

hodim len moj nazor: neznies ako chlap co vie dostatocne zaujat. Zena chce sex po prve vtedy ked je na to od prirody stavana ale vzdy je potrebne aby tam bol aj obdiv voci muzovi(vacsinou urcita dominancia, mudrost). a laska sa musi pestovat- muzi casto zabudaju na romanticke potreby - rozmyslas co by ju potesilo? pozyvas ju na veceru von? zavolal si ju na drink? pochvalil si ju ako sa Ti paci v tom a tom, resp. vobec si jej povedal, ze sa Ti paci? pripadne navrhol si wellness vikend a k tomu si s nou dobre pokecal? Viete sa dobre porozpravat, chapete sa? Zena potrebuje na sex atmosku (vacsina zien))). ak si myslis ze ju nepritahujes atd tak sa jej na rovinu spytaj, predpokladam, ze sa to uz stalo - co Ti povedala?

na forach s jednoduchym popisom problemu - mame malo sexu - nedosiahnes takmer nic. Musis sa venovat jej a pytat sa jej.

dilino
25. nov 2016

ukonči to načo ti ju aby si sa zbytočne trápil ber tak že ani dieťa s tebou nebude mať a spi s tebou iba kôli donuteniu no to je nič v posteli musi byť obom dobré ked jednemu nie nemá vyznam to ťahať dalej lebo bude sa to len zhoršovať to mi ver a nakoniec aj tak dôjde k rozchodu čim skôr tým lepšie a však ak ukončite vzťah tak definitivne bez návratu a prosiku že ono sa to zlepši nie never nezlepši ked raz odijdeš zo vzťahu viac sa ak nej nevracaj.

alaguema
25. nov 2016

@renepok91prekvapuje ma, že po tom všetkom, čo si tu o svojej priateľke napísal, ťa najviac trápi nedostatok sexu. Podľa opísaného (ak je to pravda), je to manipulátor a citový vydierač. To "najlepšie" z vlastností vhodných do vzťahu. Sex za odmenu je len jedna z pikošiek takýchto ľudí. Chýba už len nečakané tehotenstvo a si v pasci. Po pôrode tieto ženy obvykle stratia o sex záujem úplne.

luci1983
25. nov 2016

@renepok91 po precitani len tvojich prispevkov co a ako neviem preco stale dufas ze sa daco zmeni, neviem nepises kolko mate rokov a podob. Ak ste fungovali normalne a takto sa to zmenilo nejaky problem tam bude. Skus sa s nou otvorene porozpravat ci jej daco vo vasom sexe vadi mas daco zmenit a pod alebo je to len jej nechut, ak sa maju 2 radi vzdy je daka cesta, ale z toho co pises narovinu .... kamarat muzov caka uz asi 5 rokov, su spolu dlhsie ako my s muzom, len sa to zhorsuje nic nelepsi, mlady 32 r chalan a sex za 5r mozno 8x, a sam vie ze takto fungovat nechce.necakaj ze sa to zlepsi bud sa dopatraj priciny alebo to nechaj tak

redlola
25. nov 2016

@renepok91 kámo, daj jej prečítať môj článok: https://www.modrykonik.sk/blog/redlola/article/ako-budovat-stastne-manzelstvo-alebo-len-wufxvm/
Možno je to jedna z tých dám, čo radšej rieši problemy sveta a nevidí čo ma pri sebe...
A možno si iba príliš na seba upriameny (sry poznám veľa takých typkov čo takto veľmi cvičia), zaujímas sa najmä o seba a tak ju sex a tebou proste nebaví. To už viete asi iba vy sami. Tu ti nikto objektívne neposudi čo máte za problém🙂 držím palce nech vám vzťah vyjde do obojstrannej spokojnosti

redlola
25. nov 2016

@luci1983 úprimne ľutujem muzovho kamaráta co si vrzol 8x, slovom OSEMKRÁT!!!, za päť rokov...

luci1983
25. nov 2016

@redlola moja lutuju ho vsetci navokol😂😂😂 a pritom v pohode fajn chalanisko, uz som mu narovinu dohovarala a povedal ze vie ze mam pravdu😁Ale nema srdce to dako riesit noo tak trpi dalej zatial bo vraj draha aspon super vari👍

leeenka26
25. nov 2016

Kriste pane to na to neexistuje komentar.

leeenka26
25. nov 2016

A splodili z tych 8 x aspon dieta?

kiwi3
25. nov 2016

aj mna zaujalo, ze ta citovo vydiera, ze nemate v podstate nic spolocne, ze si celkovo nespokojny, co sa teda vobec necudujem, ked je to vsetko tak, ako pises, a pritom hlavny dovod pre zalozenie temy je nedostatok sexu. 🙂 nie som za rychle a lahke rozhodnutia (vlastne u teba to bude mozno tazsie, ako zostat v tom vztahu), ale rychlo z toho utekaj. nic lepsie ma nenapada. je to dospely clovek a nikto normalny, nech je to akokolkvek bolestive, nebude nasilu presviedcat ineho dospeleho cloveka, aby s nim bol nasilu. to uz o nej vela hovori. nech sa nauci prevziat za seba zodpovednost. tak v skratke. ak bude chytat hysteriu, tak ignoruj, to proste nie je zdravy vztah, v ktorom sa da normalne fungovat. vela stastia

kiwi3
25. nov 2016

vlastne by sa ta tema kludne mohla volat "nedostatok vztahu v sexe"

miluna777
25. nov 2016

Tak sú rôzne problémy, ani ja som nemala chuť na sex, keď sa mi muž vôbec nevenoval a prišiel si len po "to" a pak zase odtiahol späť k počítaču. Bolo to veľmi ponižujúce, nemôže byť problém to, že okrem postele od nej vlastne ani nič nechceš? To nerýpem, len sa pýtam, lebo sama som podobnú nechuť k sexu zažívala. Teprve až keď bol chlap ochotný so mnou tráviť čas aj nesexuálnym spôsobom, nemal stále narážky, neplácal ma po zadku ako koňa a podobné sa to dalo do poriadku. Už je to dávno.
Inak, ak v tom nie je problém na jej strane (nejaká takáto frustrácia, stres), tak choďte od seba, keď vieš, že bys len okukoval baby vo fitku a dúfal, že si raz vrzneš s niečim iným ako s ofučanou mučeníčkou.

obsadenemeno
25. nov 2016

@renepok91 no ona sa rada doprosuje a ty sa rad nechas doprosovat....... ved ak vam to vyhovuje, tak je vsetko v naj poraaaadecku, nie???
Vrzni si s kockami z posilky a dalej spolu zijte, lebo pomaly ukazujes aj ine stranky vasho vztahu a vyzera to, ze ste sa nasli, no......

marietuska
25. nov 2016

inak,ako to dopadlo s jej tehotenstvom?🙂 ženy tu vypátrali nejakú diskusiu,ony sú na to ako machri :D tak čo sa stalo?máte dieťa, či čo ?🙂 či potratila?🙂

pozri sa- úprimne, ty mi neznieš moc chlap, ako citlivý, čo by aj položil život za svoju partnerku, vidieť strašne, že k nej už pomaly nič necítiš, a ked máš myšlienky, že ju chceš poddrbať, tak to už vôbec nie je láska,to je o ničom, hlavne ju nepodvádzaj, z toho sú iba samé choroby bud chlap a jednoznačne si stoj za svojím. Keď mala radšej feťáka čo ju mlátil,tak asi ho ľúbila skutočne,ale teba rozhodne neľúbi, to mi je jasné z tvojho opisu,a ešte ,ked s ním vyvolávala, keď s tebou už chodila, to nebude dievča pre teba, ty potrebuješ dačo iné, a aj ona potrebuje iného chlapa, vôbec si nepasujete, a inak koľko máte rokov ?lebo niektoré tvoje komenty znejú akoby si ty mal sotva 18 a ona 15,podľa správania...ako nič v zlom,ale pôsobí to tak..
vieš možno ona očakáva trošku iného chlapa, asi ju nepriťahuješ, asi ju priťahoval viac ten feťák,a možno sa jej viac ľúbil tvárou, postavou ktovie, možno s nou vedel lepšie sexovať, možno si vášnivý príliš a ona má radšej trošku nehy, možností je XYZ

jan6
25. nov 2016

taky ma hneď napadlo, či nemá niekde niekoho na sex. Ale byť vami, tak si s ňou sadnem a porozprávam sa s ňou narovinu. ak to pochopí povie svoj názor a ak nie bude mlčať a vzťah rovnako skončí pretože jej podvediete.

luci1983
25. nov 2016

@leeenka26 nie teraz ked sme mu s muzom vraveli ze budeme mat babatko veeeelmi sa tesil a ze by aj on uz rad, vies ja som taka uprimna papula som mu narovinu povedala ci nevidi ze sa nikam v tom vztahu nehybe ... a to on ma 32 a ona 37, nemyslim ze sa im to este zmeni, ju osobne nepoznam noo moze byt aj baba fajn ale neposuvat sa nikam tolko rokov je ubijajuce a moj muz vravel ze uz teraz je v poslednom case velmi nervny co on niky nebyval vraj, som muzovi povedala reku sa mu cudujes😂Ty si nervny po 3-4 dnoch bez😂 Mna proste len mrzi ze s mojim muzom su ozaj dobri kamarati a sere ho ze on neni vo vztahu spokojny...no ale chalanisko si to musi usporiadat sam ako tento zakladatel temy😊

obsadenemeno
25. nov 2016

@marietuska to bude skor naopakk s tym jej byvalym.... ona ho asi lubila preto, ze ho nemohla manipulovat a sem tam jej zrovnal cifernik....su take typy, co ich normalni muzi proste nevzrusuju....keby jej rene sem tam zrovnal fasadu, hned by s nim spala ako najata...... ved to vidno z jej spravania, ked ju necha, tak sa cela trasie, aby ju vzal na milost...... no proste dievca luuuubi trosku sado-masa.... 😉