Nedostatok sexu vo vzťahu
Zdravím,
s priatelkou sme už rok a pol avšak čo sa tyka sexualnej stranky našeho vztahu, je to dosť oničom. Jej v podstate sex ani netreba a ked si ho už u nej dako "vyprosím" tak to je ako keby som spal s drevom a dava mi vedome, alebo možno nevedome najavo že to je pre ňu ako práca alebo za trest... To je asi to najhoršie ked vidim že pri danom akte jej ide len o to aby sa to čim skôr skočilo a mala zasa pokoj.
Na začiatku tento problem vobec nebol, všetko bolo fajn ale časom sa to u nej vytracalo, neviem či som ju omrzel alebo čo...
Chodim cvičit 5-6x do tyždna, vo fitku je vela peknych dievčat a behaju mi hlavou rozne myšlienky, všetko to pramení ztoho čo nemam doma. Avšak podviesť ju nechcem len ma čim dalej tym viac tlačí do rohu a skutočne neviem ako dlho to vydržím hlavne ked sa mi ponukaju možnosti okolo... Mam dosť obavu že to bude tak cely život, ak je problem už teraz ked sme mladý tak to bude vo vyššom veku ešte horšie a cely život prežijem v celibate? Sam neviem čo si mam o tom myslieť.
Prosil by som o radu čo si o tom myslite, či ste mali/mate podobny problem a či a ako sa vam ho podarilo vyriešiť.
Dakujem
@renepok91, pozri ja sa vôbec nechcem hádať a už vôbec nemám komplexy 😀. Poviem ti to takto, človek je občas neúprimný ku všelikomu, ale ak chce byť spokojný a šťastný, mal by byť aspoň k sebe úprimný. Partnerka ti proste nastavuje zrkadlo. Na párový tanec musia byť dvaja. Vravíš, že jej to netoleruješ. Ale toleruješ, lebo chceš. Keby si skutočne chcel to ukončiť, tak to ukončíš, bez ohľadu na to, ako ťa odprosuje, otravuje.... Je to len vec trpezlivosti. Ale čosi ťa na tom láka. Vravíš, že čakáš, kedy sa v nej prejavia jej dobré stránky. Takéto konštatovanie v sebe zahŕňa určitú nadradenosť voči partnerovi - ja som ten dobrý (lepší) a čakám, kedy partner príde na moju úroveň. Možno podvedome ti trocha vyhovuje, že máš pocit, že partnerka je tá horšia.
Skús byť k sebe úprimný, ozaj úprimný, vtedy ľahko prídeš na to, čo máš urobiť 🙂.
Vravíš o sebe, že si "blb", že jej to toleruješ. To je určité zjednodušenie, aby si nemusel rozmýšľať, PREČO jej to toleruješ. Blbosťou to nie je 🙂.
@obsadenemeno myslíš?že to je takto ? že trpí tou úchylkou divnou, že, že musí byť týraná, jedine vtedy je šťastná ? fúha, sado maso ptom:(ach jaj...
no tak rene môže vyskúšať aj to :DDD aby jej rozbil hubu,uvidí potom, však už nemá čo stratiť .DDDDDD
Podla mna druheho ani nemusi mat, tu som videla uz aj taky nazor ze sex je povinnost a kebyze nemusi tak to ani nerobi 😅 wtf to nechapem, ale zas ja som tiez prestala mat chut na chlapa svojho po case ale to za to ze to s nim stalo za hovno, s terajsim sa to neda porovnat 😁👍🏼 takze bud si na hovno ty alebo je v lese. V najhorsom pripade ma niekoho ineho ale to by si asi spozoroval aj ine veci.
No neviem, ona by bola najradšej keby len rychlo na nu skočim hotovo. Ja ked chcem skušat niečo viac tak je silno proti a že nema naladu atd dookola ta ista rozpravka... Tak myslim že v tomto chyba nie je. Dokonca som jej kupil aj dake tabletky, niečo ako žensku viagru. Myslim že lovegra či ako sa to volalo. Ale nulovy učinok... Možno je ozaj frigidna, to by som sa asi musel spytat jej byvaleho keby nesedel v base :D
@marietuska mozno nie az take extremy, ale podla coho, co on pise, tak za nim dolieza, ked citi, ze ho straca....mozno je ten taky trpitelsky a tryzniaci typ..... 😈
ked ju byvaly mastil, tak ho milovala....
@renepok91 frigidna je podla vsetkeho s tebou.... ono je to totiz uplne ine s kazdym chlapom.... sorry, ja nevidim ziadnu buducnost pre vas..... jedine co este moze zabrat, ked zisti, ze sa okolo teba tocia ine, to ju este moze na kratky cas nastartovat..... ale ked ju raz nerajcujes, tak tak ju nerajcujes, aj keby si neviem co robil.
Ked budete mat nahodou spolu deti bude to este horsie. Bude Ta totalne odmietat a iba sa budes neskutocne trapit.Utekaj prec z takehoto vztahu kym nemate vaznejsie vazby (deti, hypo).
@obsadenemeno suhlasim - ona nemusi byt sama o sebe frigidna. Ono mozno len ide o to s kym ma spat. Keby mozno mala s inym chlapom, tak by takato pasivna nebola. Ja si spominam na jednu znamu ktora prezivala nieco podobne. Pri jednom chlapovi mala problem sa s nim vobec vyspat lebo ju nevzrusoval a pri druhom? Jak keby sa odtrhla 🙂
precitaj si vsetko, co si tu popisal o svojej priatelke a vasom vztahu-nevztahu a uvidis, ze to nema zmysel natahovat.
@renepok91 prečo to zbytočne naťahuješ? Nemáte nič spoločné, žiadne záujmy, ste úplne odlišné osobnosti, niesi s ňou šťastný, neváži si ťa, skôr si myslím že nieje zlý len ten sexuálny život, ale celé spolužitie, teda aspoň podľa toho čo píšeš. Milióny ďalších žien behá po svete a polovica z nich by si určite priala vedľa seba človeka ako si ty. Buď sa naučíte spolu komunikovať a riešiť problémy vo vzťahu a ďalej ho budete spolu rozvíjať alebo to ukonči.
Presne toto som mala na mysli
Tak tak. Ja to nechapem ved ja prve casy zamilovanosti sa na mna len pozrel...a viac netrebalo. Uz sme spolu 15 rokov a doteraz ma to neomrzelo. Tak potom co cakat od takej zeny ktora ani zo zaciatku nema zaujem. Rozobera sa to to na x stran a odpoved je uplne jednoducha toto sa nezmeni. Zenska ma bud problem alebo proste nepritahuje ju on. Stava sa. Treba ist dalej a nezabijat cas.
A prečo by mala s tebou spat a stracat čas, keď si môže vyložit nohy,vypiť kávu/čaj a pozrieť telku/čítať knihu alebo milion zaujimavejsich aktivit? Mňa by na takú ch*ujovinu nenalakal ani pan boris,nieto obyčajný bežný priemer. (ok, pán boris možno,ale len za predpokladu plodnych dní)
😀😀😀
Nič v zlom ale niekedy mam pocit že sem píšu afektované 15tky a nie dospelé mamičky...
@renepok91 a preco sa ti to zda? Lebo nepiseme nejaky "zazracny" navod, ako do tej tvojej vliat tuzbu po neskonalom sexe s tebou........ bohuzial, taky navod neexistuje. A ak sa vy dvaja o tom neviete normalne porozpravat a ona s tebou spi len vtedy, ked nieco chce/potrebuje, tak to skor znaci o tvojej nezrelosti. Lebo tebou mava ako na prveho maja.
Tak potom si s nou bud a cakaj na zazrak, ak nevies byt uprimny sam k sebe a priznat si, ze ju proste nerajcujes alebo si uplne drevo v posteli. 😅
Nie preto ale pre niektore komentare afektovanych primitivnych hlupaní napriklad ako si ty. Prejav maš ako pubertačka a nie dospela žena a už vobec nie ako matka...Smeješ sa ako pripečená ešte... A pre tvoju infromaciu drevo nie som. Nikdy som s inou tento problem nemal...
Rad by som už tuto temu uzavrel. Za rady ktore ste tu pisali som vdačny, aj ked si par individuii mohlo odpustit dementné poznámky...
Pekný večer
@renepok91 jooooj, chlapce, nemal si, lebo vacsina dievcatiek ti to predsa nepovie...... sa zobud..... predsa ti nebudu hovorit, ze nevies co a ako, ked mas taketo krehucke ego, ze dokonca aj na anonymnom fore sa urazas a kopes a spulis ustocka........ pravdou je, ze my zeny to malokedy chlapom povieme. Je nam ich proste luto......
Ale zase nevravim, ze si to s tebou ziadna neuzila, neboj..... urcite sa nejaka nasla v tom zastupe, co vraj za sebou mas........ len vravim, ze tejto tu nesmakujes. Alebo proste nevies, ako ju vyrajcovat. A to nemusi byt nevyhnutne tvoja chyba. Len jej proste na tebe a vasom vztahu nezalezi dost na to, aby ti to povedala, alebo hladala sposob, ako to napravit.
Alebo len rada manipuluje a ty podla toho, co si pisal v tejto aj v tej druhej teme, sa nechavas manipulovat rad.
No co, tvoj zivot, tvoje rozhodnutia, tvoj sex. Tak ju nechaj, nech ti skace po hlave a ty si hon po veceroch sam, ked nevies byt uprimny sam k sebe a priznat, ze ten vas vztah je na prd.
No zeny,citala som to tu aj rano ale nechala som to tak,ale uz mi to neda. Velmi by som si chcela vypocut aj nazor tej baby. Uz len tie jeho reci,ako nikdy s tym a nim ina nemala problem,chodi do posilky a tam je vela peknych bab a mohol by ju podviest s nimi atd atd. Ako sa.na.neho ine pozeraju 🙂 A to je vsetko? Ze chodi do posilky,to ho robi "peknym" clovekom? Mozno si mysli aky je geroj a sexualny mačo,ale pritom mozno vobec nevie ako na svoju partnerku. Venuje sa jej a ak hej kolko? 2min. a prejde sa na neho? Alebo len caka,ze ona bude ta vasniva a on preto nic neurobi? Ja neverim tomu,ze nejaka zena je ako solny stlp,pokial chlap vie ako na nu,pokial ju chlap vzrusuje,pokial chlap vie,kde sa ma dotknut,kde chytit,co kedy povedat,ked vie,kde su tie "slabiny" toho druheho ktore vzdy zaberu,takze nevidela by som len v nej chybu. Vsak aj vy ste tu vsetky pubertiacky a on je majster sveta. Takze zlatko,mozno ma tvoja draha problem s ostychavostou a hanbi sa rozpravat o intimnych veciach,alebo ma problem s tym,ze jej nevyhovujes,bud si prilis spomaleny alebo prilis hrr,alebo ju nevies uspokojit,nevenujes sa jej atd atd atd. Ked je teda pre teba taka nevyhovujuca,tak to s nou ukonci a neohovaraj ju na forach. Howk
*nevedia
@jeennyv doporucovala by som precitat si diskusiu..... vela veci co nebolo v uvodnom prispevku vyslo na svetlo sveta pocas diskusie..... a vyznieva to uplne inak ako uvodny prispevok 😵
Boze este si aj narcisticky da fotku svojej vysportovanej hrude 😨 😂
@obsadenemeno precitala som si par prispevkov a stacilo mi ono ja mam na taketo temy svoj nazor a beriem ich s rezervou sex a jeho naplnenie je velmi rekativne cize co niekomu staci inemu je malo
@renepom91 este k tomu, ze by si sa musel spytat jej byvaleho, toho co sedi v base ci je frigidna....... to seriozne pises, chlape? Lebo tam by ta pravdepodobne cakalo prekvapko ako hrom, lebo som si na 99,99% ista, ze s byvalym to bol nezabudnutelny sex, aj ked mal len 55kg aj s topankami....lebo vo vahe, ci svaloch to veru nie je, moj peknucky. Vies? Joj aha, nevies...... ono treba aj mozgovy sval pocvicit, nie len bicepsy.......
A to sa tazko prekusuje, ze ju ten byvaly vedel rozvasnit tak, ze si ho pravdepodobne predstavuje stale, ked zavrie oci a "mysli na vlast"......
Sorry, nechcela som byt hnusna, ale nedalo mi. Trosku zrazit hrebienok si potreboval. Aj ked pocitam, ze sa zas odujes ako maly chlapec a zacnes urazat, lebo nemas argumenty a kdesi v kutiku duse tusis, ze mame pravdu. Ale prave priznat si pravdu je chlapske, nie nafukovat svaly na selficku, vies?
Boze - to kde sa kotia taketo cuda ???? 😂😝
Ja som tuto diskusiu otvorila zo zvedavosti, lebo som sa stavila sama so sebou, ze to pise chlap 🙂
Je pre mna zaujimave, ake temy tu chlapi zakladaju. Nemusi to byt pripad autora tejto temy, no vacsinou mam pocit, ze sa sem pride muz postazovat, ako co on vsetko robi pre tu svoju rodinu a manzelku a ako je nedoceneny. A my ubohe zienky, co by sme za takeho chlapa dali, sa ideme roztrhat od toho, aby sme mu pofukali bobenko, div ze sa nehadzeme do narucia, aby sme mu nedali najavo, ze si ho ta hnusoba hnusna nezasluzi.
Ake su vlastne ocakavania muza, co sa pride postazovat na zensky portal na svoju zensku? Este som tu snad nevidela muza, co by sa stazoval, ze nevie uzivit svoju rodinu, kde sa da zohnat praca popri robote? Alebo baby poradte, nasa mala sa niek
...omylom odoslane skor (ano aj to svedci o tom, ze som zakomplexovana preafektovana pubertiacka)
...nasa mala sa niekolkokrat za noc budi, manzelka je hrozne unavena, ako to s malou vyriesit a podobne?
😉

polož si otázku čo k nej cítiš a potom sa rozhodni ďalej...