icon

Nefunguje to

kinlly7
14. apr 2022

Ahojte, som s priateľom 8.rok. Obaja sme rozvedení a mame spolu 3r.dcerku.inak mame kadzy ešte dieťa z predchádzajúceho manželstva. Bývame spolu 5rokov. Nie sme zobraty. Ani po toľkých rokoch nemôžem povedať, ze by som s priateľom išla na kraj sveta. Bohužiaľ. Je to dvojitá osobnosť. Keď sa nám narodila mala, bolo to fajn. Mala som zdravotné problémy pol rok po pôrode, takže intímne to bolo nič moc. Avšak stále na mňa naliehal a už to prerástlo v nechuť. Priateľ robí celé dni, už to je takto dlho, on je proste stále v práci. Nato som si už zvykla, že sme sami. On príde unavený, nervózny jak pes večer o 21h a ešte chce sex a toto je furt, nato vždy hádka... Ja už mám toho plné zuby. Už sa to dostalo aj tak ze mi nedá pokoj, furt nadáva a rozčuľuje sa, že sa musím zamknúť do izby, lebo by mi nedal pokoj. Kričí ešte za dverami, decká spia. Už má posl do pi.... Alebo ze mam držať p... Nenávidím ho už, neviem co robit. On na druhý deň akože v pohode.. .ale ja som není splachovacia...A to nehovorím ako sa chová k môjmu synovi, vôbec sa nevidia a aj tu chvíľku co je doma, stále pinda,ze čo robí to a to, proste blbosti fut rieši... Chodí po dome, kuká... Zbiera omrvinky. Mam toho plné zuby. Už s nim nechcem nikam chodiť, všade kde ideme sa pohadame a to je kolotoč už mi imalne rok. Neviem co robiť, najradšej by som sa zbalila a išla k našim aj s deckami. deckami. Vôbec nemá šajnu ako je to celý deň byt s deckami a robiť klasika veci. To by on nedal. Niekedy som mu jeho prácu nevycitala, lebo to beriem....

Strana
z2
kinlly7
autor
15. apr 2022

@zuzana212722 aj keď nemám chuť, ktorá sa na základe toho všetkého pokazila? Koli nemu? To je dobre? A on co pre mňa urobí? Mam vyskúšané u neho aj to, že ak máme sex tak na druhý deň sa aj tak môžme povadiť...."ak majú prázdne gule" 😄 a co oni sú mozog sveta? A ženy si nezaslúžia nič? Ani milé správanie aspoň, keď už?

zuzana212722
15. apr 2022

@kinlly7 co ja viem tvoj vzťah.. Každý ti povie len odid je to hrozný chlap ale pri tom z jeho strany to môže byť úplne inak my nevieme ako sa k nemu naozaj správaš aj on sa môže cítiť rovnako ako ty.. Všetci si myslia alebo aspoň ženy ze chlapi nepotrebujú lásku nemajú cit no nieje to tak.. No inak pomerne nikto ze zachráň si vzťah.. Jednoduchšie je odísť a neriešiť však je to tvoj život kľudne sa trap s deťmi sama ale bo sa aspoň posnaz to obnoviť..
Keď nechceš tak nechceš stále si svoj život budeš žiť len ty.. Ale to ze ty si sním raz za čas zasexujes ešte neznamená ze bude na druhý deň milí k tebe to ide trosku ťažšie po kríze dávať dokopy vzťah a aj keď sa ti nechce usmej sa a povedz mu kľudne nech nerieši blbosti ze sa snažíš aby to fungovalo.. A ešte jed na hodíš úsmev neverím ze bude pokračovať v hádke ja ti za seba hovorím tiež sme prešli jednou strasnou krízou jasom si myslela ze ho neznášam a už chcem len vypadnúť ale niekto mi presne takto ako ja tebe teraz písal a ja som to skúsila.. Musíte obaja chcieť a pomerne rýchlo zistíš ci ešte niečo cítiš k nemu.. Ci je ľahšie si hovoriť ako nemáš chuť a ako on pre teba nič neurobí a co ty robíš? Len pre neho.. Však sa zamysli nad tým.. Medzi vami viazne komunikácia aj intimita skratka všetko.. Však rozísť sa môžete vždy..

ckocka
15. apr 2022

Nepotrebuješ nikoho odobrenie či je váš vzťah ešte OK. Ak sa v ňom permanentne necítíš dobre tak jednoducho nie je.

janinah
15. apr 2022

Akosi sa upinas na to.ze o mesiac pôjdeš do práce.Čo čakáš.ze sa zmení? Celkom nič.len budeš z práce ešte viac unavená.lebo z práce prídeš domov a tam všetko bude čakať len na teba.On doma nebude a nič neurobí.tak ako to bolo aj doteraz.Dieťa nevyberie zo škôlky.nenakupi....
Toto je skončený vzťah.to by ste museli obaja riadne zamakať aj s pomocou odborníkov.aby ste niečo zachránili.A myslím.ze práve ten mesiac času by si mala využiť na presťahovanie a zmenu.Naťahujes svoje trápenie a nikam to nevedie.

kinlly7
autor
15. apr 2022

@janinah neupinam, to som len poznamenala, lebo sa ma to hore niekto pýtal.

kinlly7
autor
15. apr 2022

@zuzana212722 je to ťažko... Keď on začína hádku, usmiat sa? .... Povacsine prestanem rozprávať s ním, lebo je to zbytočné.... Chodí za mnou a iba mi nakladá...nezaberie ani nech to nechá tak, alebo stop a podobne, idem do inej izby a občas sa musím zamknúť, lebo by mi nedal pokoj a vyvádza.

kinlly7
autor
15. apr 2022

@zuzana212722 sexom sa nič nevyrieši...vždy keď sa začneme baviť, tak sa proste pohadame....

zuzana212722
15. apr 2022

@kinlly7 nechceš to skúsiť.. Tak odíd.. Potom to zbytočne naťahujes si mladá sympaticka.. Raz niekoho stretneš

rebekamarcusko
15. apr 2022

Pre mna by uplne stacilo,ak by nebol dobry na mojho syna. Ak by v nom stale videl len chyby. To je pre mna absolutne neprijatelne a uz len kvoli tomuto by som ho do riti poslala

0kristina0
15. apr 2022

@kinlly7 preco si s nim prestala spavat? Mozno toto bol dovod preco sa z neho stal nervozny hnup, ze nemal sex. Chlap s plnymi gulami je neznesitelny. Mozno keby mate pravidelny sex aj jeho nalada by sa zlepsili a znova by ste dokazali spolu normalne fungovat.

kinlly7
autor
15. apr 2022

@0kristina0 on je nervózny zo všetkého, má toho veľa v robote.... Vadia mu ľudia ich prístupy, na všetko nadáva, na politiku... Nato ako kto co povie.... Keď sa mu nedarí, keď ma toho moc, keď sa mj niečo pokazí. On je ten typ človeka, ktorý je neomylný, perfekcionista... Pokiaľ nespraví niečo on, tak to proste nieje dobre. Nebol taký.

0kristina0
15. apr 2022

@kinlly7 neodpovedala si mi na otazku

kinlly7
autor
15. apr 2022

@0kristina0 lebo na mňa vždy tlačil.... Aj keď sme boli povadeny, tak to chcel.... Co sa s koňom zrazil, nech rozmýšľa.... Preto, lebo sa nevie chovať a mam pocit ze som len kus.... Jemu asi stačí iba byt 20h v robote a potom sex....so mnou ako s priateľkou kedy bude tráviť čas, normálne, nie sex.... S deťmi kedy?

pieksamaki
15. apr 2022

@kinlly7
Skor si prehodnotte ci peniaze...alebo vztah.. je ine pracovat na splatky ak nema uz clovek z coho...je ine..ak pracujes.. lebo chces viac a viac a zlost si vybijas na najblizsich.....
Neviem...to je len taky moj dotaz ...

0kristina0
15. apr 2022

@kinlly7 tak ked si ho zakazdym odmietala tak asi musel na teba tlacit, ci by sa ti viac pacilo keby si tu pisala prispevok ako ta podvadza? Na jednej strane pises ako si si zvykla byt s detmi sama a nevycitas mu to, ze s vami viac nie je ako je a teraz ti to uz zrazu vadi. Sama pises ze pol roka po porode ste nemali sex kvoli tvojim zdr. problemom a tam sa to cele zacalo. Muz nemal uspokojenie zacal byt nervozny, vestko mu vadi. Ty si nemala chut, sama na dve deti, unavena. Tu je pricina vasich nezhod. Nedostatok sexu a odcudzenie. Komunikacia, komunikacia a este raz komunikacia. A ked to neviete zajdite do partnerskej poradne. Toto nie je nic co by sa nedalo zvladnut.

marseillefan
15. apr 2022

Ja si inak vždy v týchto prípadoch spomeniem na jeden vtip ako sa muž sťažuje, že jeho žena, čo je na materskej, z neho stále ťahá peniaze. Hovorí kamarátovi. Predpredvčerom si pýtala 50 eur, predvčerom tiež 50, včera už dokonca 60 a dnes 70 EUR!!! A kamarát sa čuduje.. "a to ako zvládaš, veď toľko peňazí ani nezarobíš?" A on odpovedá: "Čo ako zvládam? Veď ja jej nikdy nič nedám".
So sexom to je podobné... čuduješ sa, že je tvoj chlap stále nadržaný a stále nervózny, že nemáte sex? Spomeň si na tú ženu, čo stále pýta od muža peniaze...

kinlly7
autor
15. apr 2022

@pieksamaki ja si kde co vybijam? 🤷‍♀️

letfenixa
15. apr 2022

@marseillefan neverím, že to takto porovnávas 😦

marseillefan
15. apr 2022

@letfenixa a ako by som mal porovnávať? nedáš niekomu najesť a čuduješ sa, že je stále hladný...

letfenixa
15. apr 2022

@marseillefan áno, ja viem, ty s manželkou máte rychlovky aj pri vesani pradla, ale nie všetkým ženám to stačí.

marseillefan
15. apr 2022

@letfenixa Prečo si myslíš, že máme len rýchlovky? Ak máme čas, chuť a priestor, tak si ju poriadne povykrúcam. Pre poriadneho chlapa je najlepší sex vtedy, keď je žena v extáze a na to určite rýchlovka nestačí.

kinlly7
autor
15. apr 2022

@marseillefan aha a správať sa k tebe môže ako k handre 🤦‍♀️

rybicka74
15. apr 2022

@marseillefan toto máš pravdu! S mojím manželom som kvôli tomu pred rozvodom dva roky nespala,tak sa mi strašne hnusil! Aj teraz po rokoch sa mi z neho dvíha žalúdok, keď ho stretnem. A čo sa sexu týka - môj terajší priateľ ma opravil 🤣. Správa sa ku mne úžasne,tak mu doprajem sexu, koľko len chce😉 .A autorka by to mala vyriešiť čo najskôr, však tou situáciou trpia hlavne deti 👍

pieksamaki
15. apr 2022

@kinlly7 ja som to nemyslela v zlom....ale manzel na tebe....ak sa na teba zlosti a nechape ta...je to asi preto ze mate zanedbany vztah....nikto nie je dokonaly...a krizy ma kazdy...len som chcela tym povedat...ze on ma mozno prioritu peniaze zarobit...a uzivit rodinu....nie venovat vam cas..prepac ak som to napisala nevhodne....

Strana
z2