icon

Problémy vo vzťahu: Ako riešiť nevhodné správanie partnera?

Dnes o 04:42

Ahojte . Sme zobratý už nejaké tie XX roky . Máme aj deti jedno dospelé .. máme proste všetko. Ide o to že muž po mne doma len vrči , začal sa chovať ako úplny magor
.žiadne mile objatia,iba chce vyfajčiť otrca mi stále . A ja čo ? Nikam má nevezme ide radšej stakymi štangastmi na pivo.
Za maličkosti má drbe. Jasné že pred druhými je ako medik ale ku mne nie.
Došlo to do takého že ma to ničí. Proste ma nemá rád aj jeho rodina. Cítim sa že za moju láskavosť dostávam len naložene
Čo mam robiť ?.hej starať sa o seba cvicit to je jedna z bežných rád. No ale nechcem si nájsť zas iného proste nemam chuť na nejakého chlapa už vôbec nie
.

anonym_167e16
Dnes o 04:48

Normálne ho poslať do riti a nech mi vyfajčia kamosi pri pive
Inej rady niet 🤣

anonym_71423b
Dnes o 04:51

No veď tak sa chová, ako mu dovolíš.

anonym_870f8f
Dnes o 05:09

@anonym_autor fuj, ze otrca mi stale🤢

anonym_d6db1f
Dnes o 05:11

A preco mu teda fajcis, ked sa k tebe tak sprava? Ty nemas ziadnu sebauctu?

anonym_107cfd
Dnes o 05:17

Aj by som mu z bimbas odhryzla,...tu si nevieš dupnúť a zastáť samu seba?

anonym_f1bf58
Dnes o 05:35

Mas nejake vyhody z jeho existencie? Ak chlap odebilnieva vekom, je to kezvratny proces … len sa ho zbavit. V 60-70 bude uz len absolutny …. Ako je na tebe

anonym_df6818
Dnes o 06:07

@anonym_autor kde je problém rozviesť sa?

anonym_f1038a
Dnes o 06:23

@anonym_autor chova sa tak ako mu povoliš, co mas robit ? Vie ze nu vadi jeho spravanie ? Spraval sa tak vzdy ? Rozvod je tiez riesenie

anonym_cab9c8
Dnes o 06:41

@anonym_autor prázdniny, troll...

anonym_3496f5
Dnes o 06:57

prečo to píšeš na sociálne sieta a nepovieš to jemu?! základ v manželstve je komunikácia ak zlyháva vyzera to takto...

patrike
Dnes o 07:04
@anonym_d6db1f

A preco mu teda fajcis, ked sa k tebe tak sprava? Ty nemas ziadnu sebauctu?

@anonym_d6db1f V podstate nepriamo za peniaze.

anonym_7fd2a5
Dnes o 07:22

Už maš vek a mala by si dospieť k tomu.že robiš len to čo sama chceš.Mam znamu,muž ju stale nahaňal s tou jednou požiadavkou....60tnici.Šla robiť opatrovatelku do Rakuska,jej je sveta žiť .má sa tam velmi dobre a on nech si doma žije ako vie.

anonym_154865
Dnes o 07:23

@anonym_autor nastuduj si co je narcizmus, to ti pomoze pochopit ako si sa ocitla v takomto vztahu a kto je manzel. Potom sa rozhodnes ako s tou informaciou nalozis.

terezia74
Dnes o 07:35

@anonym_autor chlap si k tebe dovolí presne toľko, koľko mu dovolíš ty sama, u mňa by si takéto prasa ani neškrtlo

mirka414
Dnes o 07:37

@anonym_autor odísť ..deti sú veľké začni žiť ,tvoj slovník je žiaľ bohu už tiež ako z krčmy ,ale vôbec sa ti nečudujem ,keďže s tebou zachádza ako s handrou ,
vyfajčít takého chlapa by som sa asi 🤢.

anonym_ad3339
Dnes o 08:01

@anonym_autor tak naco mu ho fajcis?

minenkaa
Dnes o 08:05

Vsak do ignoruj a keď ti otrci, mu riadnu po nom drbni a prestane

rozculena
Dnes o 09:32

grcám

anonym_d43836
Dnes o 10:22

@anonym_autor ja si toto už dlhšie všímam, že sa o dosť zhoršilo správanie mužov k manželkám, partnerkam...sú hrubi, urážajú, degraduju, stále len lebo si pi_a. Šak chápem, že niektoré sú aj pi.., ale toto pomaly každý druhý muž manželke grobiani, uraza...aby sa takto muži správali k ženám, to je už čo..

0silvia0
Dnes o 10:24
@anonym_d43836

@anonym_autor ja si toto už dlhšie všímam, že sa o dosť zhoršilo správanie mužov k manželkám, partnerkam...sú hrubi, urážajú, degraduju, stále len lebo si pi_a. Šak chápem, že niektoré sú aj pi.., ale toto pomaly každý druhý muž manželke grobiani, uraza...aby sa takto muži správali k ženám, to je už čo..

@anonym_d43836 a kde si to vsimas? V realnom zivote ci tu v diskusiach? Lebo sem napise skor clovek v problemoch ako clovek, ktory chce zdielat pekny vztah.
Ja toto co popisujes v mojom okoli vobec nevnimam, ziadne zhorsenie spravania sa muzov voci zenam.

marci9
Dnes o 12:12

A ty čo si nesvojprávna, či čo? Zhučala by som ho tak, že by sa posral. Nech ide otŕčať svojho smradľavého vtáka svojej materi úchylák jeden. Kopni ho do riti a máš pokoj. Načo ti je také hovädo?

anonym_8185e4
Dnes o 17:14
@patrike

@anonym_d6db1f V podstate nepriamo za peniaze.

@patrike na to si ako prišiel, že pani nepracuje?

katkati
Dnes o 18:14

Tak on sa má pri tebe dobre, len mu sveta žiť. Má zakaždým fajku, keď otrčí, pivo, kamošov a ženu, ktorá nepozná svoju hodnotu, iba jeho.