Problémy vo vzťahu: Ako riešiť nevhodné správanie partnera?
Ahojte . Sme zobratý už nejaké tie XX roky . Máme aj deti jedno dospelé .. máme proste všetko. Ide o to že muž po mne doma len vrči , začal sa chovať ako úplny magor
.žiadne mile objatia,iba chce vyfajčiť otrca mi stále . A ja čo ? Nikam má nevezme ide radšej stakymi štangastmi na pivo.
Za maličkosti má drbe. Jasné že pred druhými je ako medik ale ku mne nie.
Došlo to do takého že ma to ničí. Proste ma nemá rád aj jeho rodina. Cítim sa že za moju láskavosť dostávam len naložene
Čo mam robiť ?.hej starať sa o seba cvicit to je jedna z bežných rád. No ale nechcem si nájsť zas iného proste nemam chuť na nejakého chlapa už vôbec nie
.
No veď tak sa chová, ako mu dovolíš.
@anonym_autor fuj, ze otrca mi stale🤢
A preco mu teda fajcis, ked sa k tebe tak sprava? Ty nemas ziadnu sebauctu?
Aj by som mu z bimbas odhryzla,...tu si nevieš dupnúť a zastáť samu seba?
Mas nejake vyhody z jeho existencie? Ak chlap odebilnieva vekom, je to kezvratny proces … len sa ho zbavit. V 60-70 bude uz len absolutny …. Ako je na tebe
@anonym_autor kde je problém rozviesť sa?
@anonym_autor chova sa tak ako mu povoliš, co mas robit ? Vie ze nu vadi jeho spravanie ? Spraval sa tak vzdy ? Rozvod je tiez riesenie
@anonym_autor prázdniny, troll...
prečo to píšeš na sociálne sieta a nepovieš to jemu?! základ v manželstve je komunikácia ak zlyháva vyzera to takto...
A preco mu teda fajcis, ked sa k tebe tak sprava? Ty nemas ziadnu sebauctu?
@anonym_d6db1f V podstate nepriamo za peniaze.
Už maš vek a mala by si dospieť k tomu.že robiš len to čo sama chceš.Mam znamu,muž ju stale nahaňal s tou jednou požiadavkou....60tnici.Šla robiť opatrovatelku do Rakuska,jej je sveta žiť .má sa tam velmi dobre a on nech si doma žije ako vie.
@anonym_autor nastuduj si co je narcizmus, to ti pomoze pochopit ako si sa ocitla v takomto vztahu a kto je manzel. Potom sa rozhodnes ako s tou informaciou nalozis.
@anonym_autor chlap si k tebe dovolí presne toľko, koľko mu dovolíš ty sama, u mňa by si takéto prasa ani neškrtlo
@anonym_autor odísť ..deti sú veľké začni žiť ,tvoj slovník je žiaľ bohu už tiež ako z krčmy ,ale vôbec sa ti nečudujem ,keďže s tebou zachádza ako s handrou ,
vyfajčít takého chlapa by som sa asi 🤢.
@anonym_autor tak naco mu ho fajcis?
@anonym_autor ja si toto už dlhšie všímam, že sa o dosť zhoršilo správanie mužov k manželkám, partnerkam...sú hrubi, urážajú, degraduju, stále len lebo si pi_a. Šak chápem, že niektoré sú aj pi.., ale toto pomaly každý druhý muž manželke grobiani, uraza...aby sa takto muži správali k ženám, to je už čo..
@anonym_autor ja si toto už dlhšie všímam, že sa o dosť zhoršilo správanie mužov k manželkám, partnerkam...sú hrubi, urážajú, degraduju, stále len lebo si pi_a. Šak chápem, že niektoré sú aj pi.., ale toto pomaly každý druhý muž manželke grobiani, uraza...aby sa takto muži správali k ženám, to je už čo..
@anonym_d43836 a kde si to vsimas? V realnom zivote ci tu v diskusiach? Lebo sem napise skor clovek v problemoch ako clovek, ktory chce zdielat pekny vztah.
Ja toto co popisujes v mojom okoli vobec nevnimam, ziadne zhorsenie spravania sa muzov voci zenam.
A ty čo si nesvojprávna, či čo? Zhučala by som ho tak, že by sa posral. Nech ide otŕčať svojho smradľavého vtáka svojej materi úchylák jeden. Kopni ho do riti a máš pokoj. Načo ti je také hovädo?
@anonym_d6db1f V podstate nepriamo za peniaze.
@patrike na to si ako prišiel, že pani nepracuje?
Tak on sa má pri tebe dobre, len mu sveta žiť. Má zakaždým fajku, keď otrčí, pivo, kamošov a ženu, ktorá nepozná svoju hodnotu, iba jeho.

Normálne ho poslať do riti a nech mi vyfajčia kamosi pri pive
Inej rady niet 🤣