Nehoda u budúcich svokrovcov. Ako reagovať na ich správanie?
Veľmi vás prosím, venujte mi chvíľu a pomôžte mi svojím názorom. Som z tejto situácie smutná. S frajerom som pár dní trávila u budúcich svokrovcov a stal sa mi príšerný trapas. Prisnil sa mi sen, že som na WC a skončilo to nehodou. Doteraz sa mi to nikdy nestalo. Alkohol pijem zriedka, vždy s mierou, u nich som pila len nealko, preto mohli pochopiť, že to bola naozaj nehoda. Ich reakcia ma riadne zaskočila. Boli doslova nepríjemní, neustále mi opakovali, že (citujem) „Pošťať sa na návšteve je strašná hanba.“. Situáciu hrotili aj napriek tomu, že som sa im ospravedlnila a videli, že sa za to nesmierne hanbím a trápi ma to. Chvíľami som mala pocit, že si to užívajú. Bola som z toho smutná, bola som viac-menej ticho, nechcela som sa hádať. Matrac som vyčistila, ako to len šlo, ale aj tak sme sa dohodli, že im kúpim nový. Nemám s tým problém, výrazne ma to nezabolí, no ich správanie ma bolí doteraz. Pravdou je, že skoro nový matrac som im pocikala naozaj veľmi, ale dalo sa to vyriešiť aj slušne. Takú snahu však nemali, naopak, vyslovene do mňa rýpali. Dá sa nejak inak vnímať svokrina požiadavka, nech si v noci nechám zapnuté zvonenie, lebo mi bude volať, aby som sa nezabudla zobudiť a ísť sa vycikať? Priateľ, s ktorým sa už vážne bavíme o svadbe, sa ma ani jediným slovom nezastal, len sa ma potom opýtal, „Čo si čakala? Mali sa tešiť, že si im prečúrala matrac?“. Aby toho nebolo málo, kade-tade to o mne šíria, už to vie frajerova sesternica a dosť silno pochybujem, že si to nechá pre seba. Podľa vás, je takáto reakcia budúcich svokrovcov a frajera s ktorým sa chceme onedlho brať, normálna? Podotýkam, do tohto incidentu sa ku mne správali vždy milo a veľmi slušne. Napriek tomu, začínam sa báť, čím ma ešte prekvapia. Budem úprimná, napadlo mi, či zo svadby nateraz nevycúvať. Zľakla som sa. Frajer ich najnovšie ospravedlňuje tým, že predo mnou trpia pocitom menejcennosti, keďže som oveľa vzdelanejšia. Vraj vie, že ten pocit ich zožiera a týmto si ho, dosť nešťastne, kompenzovali. Nedala som im na to ani najmenší dôvod, vážila som si ich a stále som sa k ním správala úctivo a slušne. Tiež si myslíte, že to bol dôvod ich hnusných reakcií? Ospravedlňuje ich to? Nebolo by vám ľúto, keby po obyčajnej, ľudskej nehode, sa váš partner ani len nepokúsil zastaviť svojich rodičov, ktorí sa do vás, viac ako dva dni, navážali a zneužívali túto citlivú záležitosť? Aj vy si myslíte, že za ich reakciu môžem iba ja, keďže ja som sa pomočila, a že je úplne prirodzené, že návštevou premočený matrac, natoľko vytočí aj najchápavejšieho a najmilšieho hostiteľa, že sa to nedá vyriešiť slušne a bez negatívnych emócii? Keby sa u vás návšteva pomočila do postele, veľmi by vám premočila matrac, ale nikdy predtým sa jej to nestalo a preto jej nemohlo napadnúť, že by sa jej zišiel chránič matraca, ako by ste sa zachovali? Ďakujem!
@natalia987654321 coze, on este prvy na teba zaloval? ani nepockal kym to povies ty... no to je teda sprostak. co sa nevedel dockat?
@negymama Nie, nežaloval, chcel mi pomôcť, no ako to bolo naozaj, neviem.
@negymama Nie, nežaloval, chcel mi pomôcť, no ako to bolo naozaj, neviem.
@natalia987654321 a cim ti chcel pomoct? ze to povie miesto teba?
Inak teraz sa mi vybavilo, bolo to uz velmi davno, vyse 20 rokov dozadu, ako sme este snubenci prespavali u svokrovcov, a ja som nieco vyliala, teraz neviem ci na paplon , ci na koberec. a moj chlap to vzal na seba. Svokra ho sice trochu zdrbala, no ale synacik mohol, to je ok.
ak je to neakym zazrakom pravda a naozaj sa to stalo .. nabuduce ked tam bude a znova zacnu im v klude anglicana povedz- uz som sa vam xy x ospravedlnila, kupila som novy madrc nic viac zial spravit neviem .. no vase spravanie a vytahovanie temy a zhadzovanie ma ohovaranim po okoli a predomnou je daleko horsie ako to co sa stalo mne .. bola by som rada ak by sa dalo urobit za tym hrubu ciaru a ak to nepojde je mi luto ale chlapa co si ma nevie zastat si vziat za muza nemozem .. takyto zivot si naozaj nepredstavuje
@anonym_9888b0 Zdravotne som v poriadku, nikdy sa mi to nestalo. No myslím, že nie som jediná, komu sa to stalo náhodou. Mám smolu, že sa mi to stalo na najhoršom mieste.
@natalia987654321 Si príčetná?
Kuk toto...
Z rodinného alba (TV film)🙆🤣🏠
Drama
Režie: Václav Křístek
Hudba: František Svačina
Hrají: Zlata Adamovská, Tatiana Dyková, Richard Krajčo, Matěj Hádek, Vladislav Beneš, Jan Vondráček, Ondřej Novotný, Jan Cimický, Heda Čechová-Bayer, Pavel Novotný, Jana Krausová, Gabriela Wilhelmová (více)
(další profese)
Obsahy(1)
Televizní scénář Bohumily Zelenkové se skládá ze dvou povídek, které spojuje jedno téma: rodiče a děti. První pod názvem Rituál vypráví příběh hořké lásky, který je postaven na konfrontaci čtnáctileté Jany se světem svých rodičů a jejích vrstevníků... Druhá povídka Hledání představuje o pár let starší dívku, která po několika nezdařených známostech propadne představě, že zdrojem a původcem jejich nezdarů jsou matky dotyčných mužů. Obě povídky váže i podobné tragikomické vidění světa. (oficiální
@natalia987654321 Tak ten ocikany si zober, nech im tam nezavadzia. A verim, ze si kupila taky isty matrac ako mali, a nie nejaky lacny smejd.
@anonym_12992a a ako ty vies, ze oni nemali lacny smejd❓ kde ona zozenie tie obstarozne 3 stvorce, ako byvali na valandach? Ludia zo starymi kramami najviac na nich lipnu... A si neskutocne zlomyselna truba!
@natalia987654321 tak to by bola moja posledná návšteva tam a aj posledný kontakt s nimi. Čo sa týka frajera, tak neviem, ako do budúcna by to bolo, lebo keby bola svadba a deti, tak čo? By si ich trpela, ignorovala? Ty by si ich nevidela, ale muž by tam išiel s tvojimi deťmi na návštevu? A oni by rozprávali, ako " tvoja mama pošťala náš matrac" ? Hm, čudné, no. Keď tvojho frajera vychovávala taká " ženská", tak neviem, aby to bude " husband material", asi nie veľmi kvalitný.😏
Utekaj, hrozný chlap, hrozná rodina. Nič strašné sa nestalo, stávajú sa ďaleko horšie veci. On sa ťa mal ako správny chlap zastať, upratať rodičov a povedať im že takto sa správať nebudú. Jeho rodičia čistý hnus, viac by som tam neprišla. Ospravedlnila si sa, kúpila nový matrac, viac si spraviť nemohla. Trápne by malo byť im za ich správanie.... Normálny človek by to neriešil, bol rád za nápravu škody a vec vybavená.
@anonym_12992a Oni si ho vybrali, ja som ho len platila.
@natalia987654321 a ešte sú aj bezcitní, aj ten tvoj mamánek.Neber si ho a kopačky mu daj ty!
@natalia987654321 akože nechápem týmto reakciám tu. Stalo sa to aj mne a dokonca to má reálny odborný názov, neviem čo je na tom neuveriteľné. Stali sa mi to dvakrát za život, raz asi pred 20 rokmi, snívalo sa mi, že som na wc a ešte som si pomyslela, či naozaj som w vycikala som sa do postele, druhýkrát tento recept k na jar, zase sa mi snívalo, že som na wc ešte som si pomyslela, že či naozaj som či sa mi to nesníva a zobudila som sa na to , že už cikam.
Každopádne tu málokto pochopil o čo ti ide. Ja by som v tomto momente ukončila vzťah, jednak si ťa vôbec nezastal qcto chudáci to už povedali celej rodine takže sa to povlecie s tebou celý život.
@martul ako, že nechápeš tieto reakcie, veď všetci autorku podržali.
@martul Nikomu to neprajem, ale po tej nehode rada počujem, že nie som sama. Prečo to o mne šíria, tomu naozaj nerozumiem. Ja by som to nedokázala. Ďakujem.
@natalia987654321 lebo sú to klebetní kreténi .
Ak ťa nechá on, budú ešte aj na koni.
Tak sa poponahlaj!
Utekaj, hrozný chlap, hrozná rodina. Nič strašné sa nestalo, stávajú sa ďaleko horšie veci. On sa ťa mal ako správny chlap zastať, upratať rodičov a povedať im že takto sa správať nebudú. Jeho rodičia čistý hnus, viac by som tam neprišla. Ospravedlnila si sa, kúpila nový matrac, viac si spraviť nemohla. Trápne by malo byť im za ich správanie.... Normálny človek by to neriešil, bol rád za nápravu škody a vec vybavená.
@anonym_db00d5 no... tym novym matracom priznala "vinu" a je v rodine zapisana... sestranica bude asi tiez ich krv, mohla im povedat - stari neblaznite, vy ste tu kocenu hentak znemoznili, vy v predpostiavacom a ktovie akom horsom obdobi, ale ta dostala dobru historku a s radostou ju pusti dakej, pretoze ona sa predsa nepostiava. ..
Ty si mohla ten matrac otocit, prevliect, chlap si obycajne howno vsimne...
2. ten cvok mohol povedat, ze on tam spal,ked orisla FBI vysetrovat🙆😅
3. mohli ste odzipsovat potah a vziat do pracovne... - "darcek za noclah"...
Ty si si zvolila sypat si popol na hlavu a tvoj trtko este skocil pre kybel popola susedom...
Inak jed ti bude ozaj bkbo, ousti si Trainspotting🤣

@natalia987654321 mozno to po case budes brat aj z lepsej stranky. Nieze by si clovek prial takto spoznat pravu tvar buducich svokrovcov a snubenca... ale dobre je to vtom, ze sa to stalo vcas, pred svadbou a detmi.
@negymama Snažím sa to takto vnímať, ale tak či tak. ono to mrzí.