icon

Nehovor, že ti dávam peniaze navyše

2. okt 2022

Ahojte baby. Mala som debatu s priateľom, ktorá ma nie že zaskočila, ale celkom ma donútila sa zamyslieť. Žijeme spolu rok, platíme všetko tak aby sme boli spokojní obaja. Jeho rodičia majú rozvratene manželstvo, otec lakomec ktorý zhrabne celú maminu výplatu, občas sa jej niečo podarí uliať bokom. Dopraje si wellness, kozmetiku, nové handry atď, ale to je jedno. Dnes na mňa vybalil niečo, čo ma zaskočilo. Vraj nemám hovoriť, že mi občas dá peniaze "na seba* akože kozmetička, kaderníčka, niekedy oblečenie a tak. Že mame by to bolo ľúto, že ona nedostáva od otca nič, od syna takmer nič , otcovi by sa pretočili panenky že rozhadzuje na frajerku a začali by pýtať peniaze, keďže oni nikdy nemajú ani fuka navyše. Nikdy by mi nenapadlo, že by som mohla spôsobiť dusno týmto. Príklad : prispieva ti xy na domácnosť? A moja odpoveď: áno všetko máme vyriešené k spokojnosti oboch. A všimla som si, že máš nové vlasy? A moja odpoveď No veď xy ma poslal ku kaderníčke, že si mám urobiť radosť . Alebo máš nové čižmy , koľko stáli? Neviem, to som dostala od xy lebo už som žiadne nemala poriadne. Chápete, ako to myslím, však? Nie vychvalovanie, ani nič, zarobíme takmer rovnako ale proste mi niekedy dá 50€ že na seba (ja mu tiež doprajem , nenechávam sa vydrziavat) Myslíte, že je to ok? Mňa to v prvom momente celkom zarazilo, že by mi to nikdy nenapadlo tajiť alebo čo , samozrejme urobím ako si praje ale nemôžem si pomôcť, musím nad tým rozmýšľať

Strana
z3
evelyn246246
3. okt 2022

...cele cudne ..ine je keby ti proste kupi darcek.. ale, ze ti da peniaze a dopraje ? ako by som to opisala..hm.. ako nejakemu psikovi co ho panko pochvali , ze bol poslusny a dostane za odmenu pamlsok ...ale tvoja vec ..

oli18
3. okt 2022

@zuzana212722 je rozdiel oznámiť a vypýtať. Úplne v prvom príspevku si písala, že si od muža vypýtaš. Ja som len reagovala na to, čo si napísala. Teraz to už prekrúcaš.😀 Mne je jedno, ako to máš, ale nepotieraj odpovede iných žien.

zuzana212722
3. okt 2022

@oli18 ty sa staraj o to čo máš..ja niesom povinná sa spovedať nejakým ženám na MK čo som kde napísala a ako to nejaká oli pochopila to je tvoj problém..ja som sa teba nič nepýtala ja ti nemusím nič vysvetľovať ak si nešťastná zo svojho života mne to je u prdele tak si chod písať niekomu koho zaujíma čo píšeš ..

oli18
3. okt 2022

@zuzana212722 Odpoveď hodná dámy s IQ hojdacieho koníka 🙉

zuzana212722
3. okt 2022

@oli18 ty budeš určite jedna z tých jednoduchších ľudí..ja s tebou nemám o čom..ži si svoj život na MK a daj mi pokoj..

anita6666
3. okt 2022

A za tých 50€ si akože co "doprajes"? Tolko stojí možno gombík na mojom kabáte.

nicegirl369
19. okt 2022

Ciže vy musíte pred jeho rodičmi skrývať, že ti kúpil na narodeniny alebo Vianoce darček? To je snáď vtip. Mali by sa hanbiť za to, že ho takto vychovávali. Na tvojom mieste by som to absolútne neskrývala. Je veľmi trápne musieť si skladať pred ich návštevou hodinky. Skúste sa nad tým spolu zamyslieť. Že to jeho mama nechala dôjsť až sem, je bohužiaľ smutné, ale je to jej problém. Ty nie len že nie si povinná žiť podľa chorých predstáv jeho otca, ale už vôbec nie si povinná sa v tomto smere pretvarovať. K žiadostiam o pôžičku zo strany rodičov, lebo ti kúpil hodinky sa prepáč, ale nebudem vyjadrovať. To mi už ozaj pripadá, že by snáď nebol svojprávny, ak by skočil na túto hru.

Strana
z3