Nejasná komunikácia s chlapom
Ahojte, mám trošičku dilemu, ku ktorej neviem celkom zaujať postoj a síce ide o to,že nerozumiem komunikácii a chlapom, nerozumiem jeho náznakom a celé mi to príde veľmi zvláštne...pokračovanie v ďalšom príspevku
boji sa ti vyjadrit, lebo by o teba prisiel uplne.. takto s tebou moze byt (aspon pocas suloze).. je to pre neho lepsie ako drot do oka, teraz.. kym mu nedojde, ze zabija cas.. dufam, ze to bude este dnes..
Také stretká len o sexe môžu organizovať len čudáci,nechcem priamo napísať,že úbožiaci.Ty si ho pre niečo nechala,ale na sex ti je dobrý....kým nenájdeš niekoho iného.Chalan ti varí a ty ho využívaš. Želám mu čím skôr stretnúť ozajstnú lásku a teba poslať do teremtete.
Rok nenajst nikoho obstojneho na sex? A este zena, mlada, ktora si moze vyberat. V tom bude nieco viac.

Jasné, len hovorím, že vy čisto milenci nebudete nikdy, ste bývalí ktorí spolu po roku zase spávajú a to podľa mňa nieje šťastná voľba..Ty podrypneš niečo o láske medzi rečou a zo srandy a potom rozmýšľaš nad jeho odpoveďou, že čo znamenala. Z toho mi teda vyplýva že síce vravíš že ti je dobre samej a s ním dobudúcna ako s frajerom už nerátaš, no klameš trochu samu seba a hlavne nemáš urovnaný milenecký vzťah ktorý chceš mať... Keď mám niekoho iba na sex a sem tam trávenie času, tak ho mám ,ale netaram o láske a pod - nikdy - ani zo srandy (ani druha strana by nemala) a už vôbec by som neriešila a neskumala čo chcel medzi rečou či odpoveďou povedať. Veď baviť sa dá snáď o všetkom, ale fakt rozprávať o budúcnosti, vzťahu či láske do mileneckeho vzťahu nepatrí 🤷🏽♀️ A ako človek ťa zaujímať môže samozrejme, ale riešiš ho vac, ako si priznaš. To je taky môj nepodstatný ale nestranný názor.