Nemám žiadne fotografie z detstva
Dobré ráno. Spolužiaci sme sa dohodli že si spravíme nástenku ako išiel čas
A tu narážam ako jediná na problém. Nemám žiadnu fotografiu ako dieťa ani jednu jedinu a niektori spolužiaci si priniesli po 3-4 kusy.
Volam mame či niečo nemám a že nie. Dve fotografie ma moja najstaršia sestra a zvyšok už nemáme ani jednu. Sme 5 súrodenci
Že ona nás nefotila nikdy vraj načo.
Mam len niečo zo školy ale tam som už väčšia. Som z toho veľmi smutná pretože ako jediná nebudem mať čo dať na nástenku a vysvetľovať v škole že naozaj nemám .....
@biba_18 😞 my sme nikdy ani oslavu nemali
Viem,ze to nebude ono,ale co takto dat vygenerovat fotku AI ,ze akoby si vyzerala ako dieta a ponat to s humorom.inak sa s tym uz zial nic neda spravit :( niekto z rodiny nahodou nema z nejakych oslav,alebo daj take zo skolky a skoly..
Zo svadby má mama asi 250 fotiek a tiež má fotografie ako dieťa okolo 1 roka a aj ako 4 ročná s bábikou a mne povedala prečo my nemáme fotografie že vtedy sa tak nefotilo
@lienka9 s tým Al ako? Vôbec s tým neviem pracovať, vieš ma naviesť?
Neviem presne,manzel s tym robi a zada poziadavku a mu to vzdy vypluje nejaky pekny obrazok.skus stiahnut chatgpt,on ten tusim pouziva..
Spolužiaci mi hovorili že som musela byť veľmi pekné dieťa a naozaj by som sa rada videla
@lienka9 kde to stiahnem na google play?
inac ako som si to precitala ma napadlo ze aj ja mam velmi malo fotiek...mama nebola technicky zdatna - fotak sme doma nemali a moj otec bol vacsinou pracovne mimo (sprievodca cestovneho ruchu) takze nas nemal kto fotit...mam mozno z par oslav, viac som sa zacala fotit az ked som chodila s partiou na akcie (cca v 16-17tke)
@stvura máš aspoň pár ja nemám ani jednu
Koľko máš rokov? My sme tiež nemali fotoaparat, ale ešte v 70.-80. rokoch môj starý ocko objednával každý rok fotografa. Vždy sa fotila celá rodina. Stará mama upiekla tortu (každý rok rovnakú) a všetci sme sa odfotili. Celá 10 clenna rodina. Od 90.rokov sme mali vlastný foťák. Príde mi celkom zaujímavé mať fotky ako spomienku na detstvo.
Bolo vas vela deti a nebol na take cas. My sme boli 3 sestry, najstarsia mala najviac fotiek a najmladsia minimum. A to boli davne casy. Ty si este mlada a to sa fotilo bezne, moje deti uz dospele, maju plne albumy fotiek. Ale pri tolkych detoch rodicia riesili ine veci asi.
@dahra mám 30 a najstaršia sestra 40
PS spolužiaci sú niektorí starší odomňa a fotky majú
Ja mám 37 a fotiek mám niekoľko desiatok ( mimo školy ) . V Tom čase mával vždy aspoň niekto z rodiny foťák na film a dávalo sa vyvolávať .nebolo to vôbec drahe ,lebo v 90 tých rokoch som dostala svoj prvý fotoaparát a fotila sa celá rodina . Ani nik z rodiny nemá ? Oslavy ,svadby ? Ja mám doma aj fotky sesternic napríklad mked boli u nás v čase prázdnin . Prípadne aj v škôlkach sa už fotilo bezne aj na akciách aj na konci roku
Aj ja mam s dectva minimum (skoro nič) fotky Hold vtedy to tak bolo, Nie všetci mali foťák
To je naozaj zvlastne, ja mam nad 50 a fotiek z detstva niekolko albumov... ciernobiele, neskôr farebne. mam aj albumy s fotkami mojej mamy a par fotiek mojich starych rodicov. Z ich detstva iba jednu, to je pravda, ale to bol zaciatok 20. storocia! No z ich mladosti a rannej dospelosti urcite kazdy rok aspon jednu a to boli skor chudobni. Mam pocit, ze tvojej rodine na fotkach asi vobec nezalezalo. Bolo by mi to luto, no uz s tym nic nenarobis...aspon mas par foto zo skoly.
@zafir01 ja som nechodila do škôlky,ja som išla hneď až do prvej triedy
Konšpirácia, ale si si istá, že nie si adoptovaná? Lebo aby si nemala z detstva fakt ani jednu? A ostatní súrodenci áno, hoci tiež minimum. A čo je na tom technický zdatné vtedy stlačiť jeden gombík a ísť dať vyvolať film
tiež nemám fotky z detstva, iba jednu, keď som mala 6 mesiacov. potom až 6 rokov a asi 12 rokov. nič viac. vtedy sa nefotilo tak ako teraz. ani foťák nebol v každej rodine
@petracandle ani súrodenci nemajú nič
Len najstaršia sestra má dve fotky
My sme s manželom 60+ a máme dosť fotografií z detstva (no, každý rok nejakú). Ja najmä narodeniny a Vianoce, on aj dovolenky. Naše dcéry (pred 40 rokmi) sme fotili sami, dokonca sme doma aj vyvolávali ČB fotky. Takže to asi nesúvisí s dobou, ale s rodinnými zvykmi a prioritami. Pritom sme s manželom z odlišných prostredí, ale toto sme mali podobné.
Daj fotku súrodenca, bábätka nikto nerozozná. Nerieš, kamarátke sa to tiež stalo, tretia v poradí, na fotenie nebol čas.
@autorka aha, tak potom som to zle pochopila. Tak máš len veľmi divnú matku. Riešením je práca AI
@petracandle Prečo hneď divná? Iná doba, iné zvyky, iné priority.
Tvoja rodina zrejme nemala peniaze na foťák a ani čas také "hlúposti" riešiť. Ja mám síce fotiek dosť ale viem, že foťák bol vtedy drahý. Pri piatich deťoch mala iné priority. Však daj fotky zo školy, tam ste sa museli fotiť každý rok.
Ani ja som nemala ziadnu fotku z detstva a ked sme mali priniest fotku na video zo stuzkovej, tak som dala fotku mojej sesternice ☹
Mame kopu fotiek niekoľko fotoalbumov aj môj brat, ktorý ma 32 rokov a aj ja (26). Dokonca mame aj kopu videí este ma kazetach, nie úplne ako malí, ale mala som možno 2 roky. Pravda ale že ten fotak aj kameru mali starí rodičia a ti si robili veľa spomienok z vnúčat
Viete mi prosím niekto pomôcť s tým Al?
Ani ja nemam fotky z detstva.Prvu mam az z jasliciek. Islo to postupne, najstarsi najviac, najmladsi ziadnu.
Mozno preto moje deti maju milion fotiek teraz a obrovske fotoalbumi.
Zvlastne, podobas na na rodicov? Checkni si rodny list za mna a tieto veci. Ze ako prisli k detom. V 80tych rokoch sa uz fotilo. Nie casto, ale vacsinou nejaka navsteva fotila deti min spolu. Ja mam take fotos v kociku, postielke s dalsim dietatom.

no tak bohužiaľ pre mamu to nebolo dôležité, s tým sa už nedá nič☹