Nemám žiadnu kamarátku
😒 Hľadám kamarátku totiž nemám žiadnu teda myslím takú s ktorou by som sa mohla hoci kedy a o hocičom porozprávať ís 😒 ť von na kávu ktorá má vylučuje pochopí pomôže a tak isto ja jej. Doma stále to isté robota rodina a doma sedieť. Chcem kamošku ozajstnú a na blízku. Viem že ju nenájdem a preto všetko zlé v sebe musím dusiť je to hrozné.
hlásim sa do klubu bez kamošiek...tie najpevnejšie priateľstvá bohužial vznikajú už v mladosti,ale ked človek dospeje,niekam sa presťahuje do nového prostredia,tak si ťažko nájsť priateľku,ktorej by človek fakt dôveroval.Kamošiek môže mať človek zopár,ale fakt nejakú bútľavú vŕbu,ktorá bude na rovnakej vlnovej dĺžke,to je už problém.
Ja som sa pred 10 r.prestahovala do Bulharska,a do dnesneho dna som tu nenasla skutocned priatelky.Mozno tak manzelovho brata zena.Snou sme v peknom vztahu.Teraz sa jej babatko narodilo,zial aj ona byva 30 km odomna.Moji rodica a dve starsie sestry na slovensku.Veru ine je mat kamaratky z detstva a ine je v dospelosti budovat priatelstvo.A ja som tip co bohuzial nedopusti kohokolvek k sebe.Proste uz neverim ludom.A tu ked vidim tie rozne fuchtle matky co sa len vyvysuju ktora urobila dietatu krajsiu oslavu na narodeniny v kaviarni a atd.Mam tu jednu kamosku,pozname sa od zaciatku od kedy som sem dosla.Pred rokom sa jej narodila malinka.Samozrejme ked mala moja mala narodeniny jej malinkaa este bola v tatovych slipoch,no a nemalka som ju ako pozvat na oslavu ktoru robime dcerke v kruhu rodiny.A vcera som sa dozvedeka ze ona pozvala vsetky svoje kaamosky(podotykam lebo aj oni ju pred tym ked aj ich deti mali oslavy)nok a mna s malou nie.Viete ani by sme nesli lebo moja 5 r.dcerka aj ja mame spoliky,ale tak mohka aspon vies co tak nechcete prist?Podla mna preto lebo ona a tie mamy s ktirymi chodi von si robia velku oslavu v kaviarni a pozyvaju jedna druhu nevadi ze doma nemaju na chleba podaktore ale hlavne nech sa ukazu,ja zial na to nemam tak robim malinkej doma,a preto takto ani nechodim do kaviarni na oslkavy,tie peniaze minute na pomoeznu oslavu radcej venujem malinkej a volaco jej kupim..len ma to trosku zabolelo od tej kamaratky.Takze vidite tazko sa hladaju skutoxne priatelstva ;((( mne je z toho hrozne smutno a veru dnes som si aj poplakala.
@miriam11 To s tymi kolegynami som si zazila aj ja. Este kym som bola tehu, ohromny zaujem...ale akonahle som porodila, akoby utalo. Za dva roky neboli schopne sa kolegyne dohodnut a prist ma pozriet s babom (byvaju 5 km odo mna 🙄 ). Co k tomu dodat - zide z oci, zide z mysle...aspon vidis, ze nie si v tom sama. 😉 A tiez som si myslela, ze su viac ako len kolegyne...aspon si clovek utriedi vztahy, kym sedi doma na materskej...ja uz som dospela do stadia, ze nic neocakavam. A teda neviem, ze ci je to dobre alebo zle? 😅
A mas pravdu aj v tom, ze toto je fakt o nicom doba, co sa budovania vztahov tyka. Kazdy sa niekde ponahla, stale nema na nic a nikoho cas...az zrazu bude mat 60 a co potom? Bude sediet pri FB a likeovat prispevky a fotky FB "kamaratov"? Dnes mam pocit, ze namiesto stretnutia si ludia nechaju spravu na FB alebo napisu smsku a je to vybavene. Este ani to nie - sa mi stalo, ze mi jedna znama neodpisala na smku, pre mna velmi dolezitu...a jej reakcia - "dostavam vela smsiek, nemam cas na vsetky odpovedat"...som nevedela, ci snivam alebo bdiem...srandovna je tato doba. 😀
Odkiaľ si presne?viem o čom píšeš,prešla som si tým obdobím,ale vďaka svojej práci som spoznala kopec fakt super ľudí,čo pomôžu,keď to človek najviac potrebuje.Ak nie si zďaleka možme dať kafe.
@ninda25 ahoj som z okresu HC a ty??
ja som sa presťahovala k priateľovi,do iného štátu,nepoznám tu absolutne nikoho,kto by zdieľal podobné názory na život ako ja...niekedy mi z toho príde veľmi smutno,neviem ani vycestovať za kamarátkami domov,pretože na to nemám financie....ale ak si kreatívna osoba,tak môžeš začať niečo vyrábať (napriklad)....to bol len tip,chcem tým vyjadriť,že veľmi dobre viem ako sa cítiš
Ja okres Pn.momentalne som uz rok na materskej.ozaj kolko mas rokov?
@bejbinka s tymi kolegynami to sa stalo aj mne, ked som menila pracu. Bohuzial dobre priatelstva su podla mna z detstva, teraz je to vsade velmi povrchne a kazdy chce byt za pekneho a mileho oblubeneho, ale v skutocnosti je to len falos 😒 a co sa tyka fb, tak tam mam len par blizsich ludi medzi priatelmi, ved naco by mi bolo 300 priatelov kt.ani pomaly nepoznam, toto som akosi dodnes nepochopila.
Este chcem dodat ze vsetky moje ozaj dobre kamosky su tiez v zahranici, niektore aj dost daleko (kanada) takze na sr chodia mozno 1x za 10 rokov,cize tiez mam pocit ze tu dobru kamosku na pokec pomaly nemam. A o povrchne kamaratstva nemam zaujem, ale teraz uz na to ani nie je velmi cas ked clovek vacsinou fici okolo deti a v robote.
@rainee Ani z detstva kamaratky mne napriklad neostali. Ja som sice skysla tam, kde som sa narodila, ale vsetky moje kamaratky sa vydali a odstahovali sa daleko, niektore az do Ciech. A to je potom uz take nijake, chyba osobny kontakt. Bohuzial, tam kde byvam, skapal pes...tu kamaratky uz isto nenajdem a vlastne ani nehladam 😠 Teraz to uz beriem tak, ze mam okruh znamych, nie kamaratky. Ale kedze ja som ten typ cloveka, ze ked ma niekto sklame, tak sa s tym clovekom prestanem intenzivnejsie kontaktovat, tak sa to preriedilo samo...hold asi sa nehodim do tejto doby...ako si aj Ty trefne poznamenala, povrchnej. Ja beriem kamaratstvo vazne, ale zistila som, ze ini ludia az tak nie. Co uz s tym narobim. 😖 Dufam, ze ked moje dievcata vyrastu, tak aspon s nimi budem dobra kamaratka. 🙂
@bejbinka na kamaratstvo musia byt 2ja, ak niekto dava viac a iny menej, uz to nie je ono. Vidis niekde na dedine alebo mestecku sa mozno nemas kde zoznamit, u nas je zas vacsia anonymita a tazsie sa zoznamis. tu mam plno mamiciek v okoli, ale bud ich osobne nepoznam, alebo to nie je moja vlnova dlzka alebo je to skor kto z koho a pocuvat reci kto ma talentovanejsie dieta, lepsie handry atd.fakt nemam zaujem.
@rainee No vidis, tak ani v meste a ani na dedine...to uz je na mašľu toto 😀 Ja tiez nie som ten typ, ze aj ked čírou nahodou zbadam nejaku mamu s kociarom, hned sa na nu vrhnem a pustim sa do reci len preto, ze som teraz na materskej osamelejsia a chyba mi socialny kontakt. A to si presne vystihla...ked sa nevkladaju do kamaratstva obidvaja rovnako, tak to proste skor ci neskor krachne. Len ja uz mam take skusenosti, ze ludia si uz dnes nechcu akoby nikoho pustit k telu, kazdy si dava pozor co povie a ked sa napriklad bavime o detoch, tak nedajboh priznat, ze ich dietko sa este v noci budieva, nevie chodit na nocnik atd...proste kazda ma perfektne dieta. Ludia sa nevedia uvolnit a niekomu doverovat...ale taka je asi tato doba a treba sa to naucit akceptovat. 🙄
@bejbinka presne, navonok su vsetci dokonali, realita je uplne inde 😉 ja si tiez nerada pustam ludi uplne pod kozu, ale tiez nemam problem si nezavazne vseobecne pokecat ak na to pride. na druhej strane, co sa ludia nedozvedia, to si domyslia, aj ked uplne mimo 😀 tiez musim povedat ze najlepsia kamoska je momentalne moj manzel 🙂
@butterfly333 Ahoj mám to podobne, ,,kamarátky" , vieš čo doma sa unás niekedy premelie tolko ludí ale aj tak nemám žiadnu kamarátku s korou by som mohla pokecať o veciach a o problémoch pri ktorých by ma podržala,nevyklebetila hneď za rohom niekomu inému takú nemám a chápem ťa ,niekedy je skrátka toho vela a potrebuje sa človek vyrozprávať.Ulaviť svojej duši.Vypadnúť z každodených poviností.
No ale také priatelstvo sa ťažko získavá a hlavne dôvera.Už rok aj pol bývam v inej dedine ale stále som si nenašla takzvanú spriaznenú dušu.Mala som jednu ale ver že to dosť zabolí ak ťa sklame.Preto už nehladám mám mamu a tá je moja butlavá vrba a môj muž i keď niekedy by som ho ,,zahrdúsila" 😀 .Ale život ide ďalej a keby si niekedy chcela iba tak pokecať daj vedet popíšeme.Hlavu hore 😉
@bejbinka presne ako ja keď to nemám s kým riešiť tak jedine manžel.
@lila185 to áno niekedy človek potrebuje niekoho mimo rodinu kto ho vypočuje pochopí pomôže. No ja mám jednu kamošku no veľmi ďaleko je tak len si píšem keďže sa vydala a je veľmi ďaleko. No niekoho pri sebe kto je na blízku. Dúfam že takú niekedy nájdem ktorej pomôžem ja vypočujem a zas opačné. Lebo bez priateľov to nieje ono. Aspoň občas sa stretnú a pokecat.
@butterfly333 držím palce 😉
@butterfly333 kukuk zajtra drzim tebe aj muzikovi pasticky 😉
@katkabg Ajoj nezabudla si? Si zlatá ďakujem. No teraz ide muž na nočnú do práce no ráno ho hneď beriem k doktorovi tak som zvedavá čo mu povie. Len nechce aby som išla aj ja dovnútra. Tak budem len v čakárni a dúfam že mi povie pravdu čo mu lekár povie.
@butterfly333 jaasne ze nezabudla 🙂 am to v hlave ze v pondelok buterflly dotiahnemuzika k doktorovi 😉 teda dufajme 🙂 vies ono je to ako spozickou.Nesplacas tak ti chodia upomienky.Neodpovedas na ne ttak sa ozve exekutor,no a penale rastu tiez aproste aj ked sa robis ze ic sa nedeje ono sa to deje a dlzna suma rastie a rastie.A takto je to aj s chorobou.Vie ze nieco mu je ale nejde k doktorovy a dufa ze to same prejde.Zial neprejde a treba ist dokym sa pomoct da.Uvidis vsetko bude dobre a ty nam tu coskoro napises ze manzel dobre dopadol 😉
@katkabg ďakujem moja určite sa ozvem.
Tak sa pridávam aj ja. Ja nemám poriadnu kamošku dlhé roky nejak vždy som si viac rozumela s chalanmi a proste ako sme dospeli tak sme sa rozdelili a zostala som sama. Potom prišiel môj mm a odvtedy mám za kamoša jeho🙂 No a keď si chcem dušu vyliať tak mám segru alebo sesternicu. Môj problém je asi v tom, že z kočkami si nesadnem nemám rada sedenie na kávičke a ohováranie tej a tej. A keď odídem tak hneď začnú hovorit o mne. Poriadne nemám kamošku čo ma mrzí, ale neviem či by som vedela niekomu cudziemu až tak veriť..
@peter252525 A ty si kto? Pan zaregistrovany od septembra a bez fotky. Ty nevies ako moze tento tvoj inak bezvyznamny príspevok dotycnej ublizit. Rozmyslaj nabudúce.....

@mary1911 žiaľ v rodine nieje nikto taký.