icon

Nemanželská dcéra

13. apr 2023

Žijem už 16 rokov v šťastnom manželstve, mame spolu 3 krásne deti, ale napriek tomu som urobila obrovskú chybu vo vzťahu. Pred pár rokmi som sa zaplietla s manzelovym kolegom a práve s nim sa mi narodila tretia dcéra. Manžel nič netuší hoci dcéra už má 6 rokov, no mňa stále trápi, že sa to raz nejak dozvie. Krvnú skupinu ma rovnakú ako manžel, lebo aj ten druhy muz ma tu istú a ešte svokra stale tvrdí, že sa mala podoba na nebohého svokra. Viem na 100% že nie je jeho, lebo s mužom som sa milovala bez ochrany až po tom, čo mi vyšiel pozitívny test. Jeho kolega vie, že je to jeho dcéra, posielam mu jej fotky, on mi prispieva na jej výchovu no ani jeden sme nikdy nechceli povedať pravdu. Ani neviem, prečo to tu píšem, lebo žiadna rada asi nepomôže.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
tosomja
13. apr 2023

Lenže moje deti otca poznajú a aj žijú s ním. 😉 A aj môj ex vie, že s kým ich mám 😋
Porovnavaš neporovnateľne 👌

katica06
13. apr 2023

Ak to raz praskne, tvoja malá si to odnesie tak či tak, na možno aj oveľa horšie...
Napadá ma jedna pani tu od nás , bola vydatá chceli deti roky sa nedarilo, pani povedala mužovi že pôjde do kúpeľov na liečenie neplodnosti, a čuduj sa svete 9 mes. po porodila dcéru, po čase že chceli syna, pani šla do kúpeľov a o 9 mes mali syna. To už ľudia klebetili, len muž nič netušil. To čase pani zatúžila po ďalšom dieťati, oznámila mužovi, že ide do kúpeľov a keď znovu otehotnela so synom tak na ňu každý ukazoval prstom, tu už aj jej mužovi zaplo. Odišiel a rozviedli sa. Či pani chcela mať deti do páru neviem ale po ďalšom pobyte v kúpeľoch porodila štvrté dieťa. Bola vydatá dokopy tri krát, dožila sa 89 rokov.

miadi
13. apr 2023

Pises ze si si ista ze bio otec to nepovie.. zaroven ze sa trapis ze sa to raz prevali. Takze istotu nemas .. co uz Musis stym zit.

autor
Autor odpoveď zmazal
adka176
13. apr 2023

Milé 🤔 nepokaz to tým, že to niekomu povieš.... určite nad tým po toľkých rokoch ani neuvažuj, ak samozrejme nechceš nič meniť na svojom živote

mamula20
Odpoveď bola odstránená
vava_1994
13. apr 2023

A to ste preco nepouzili ochranu preboha🤦‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
13. apr 2023

@autorka tak toto je bomba 👌 napis román pre evitu😁

mk22
13. apr 2023

Ty si vbc nemala hovoriť kolegovi ze to dieťa je jeho.
Načo?
Dnes by si neriešila co ak sa to prevali..inac to musíš žiť v strese denno-denne, že ti niečo sľúbil?? To ti dáva istotu, že nikdy to nikomu nepovie? Stačí zle obdobie, prepadne ho smútok, že nikoho nemá iba dcéru ktorá o ňom nevie, no cele zle..
A ako sa pozeráš na muža, dcéru keď sa hrajú.. Mne by bolo zle z toho, ako im obom klamem, ubližujem.
A teda sulozit s milencom bez ochrany??

autor
Autor odpoveď zmazal
mk22
13. apr 2023

Pre mne je to niečo, čo si neviem ani predstaviť.. Možno vo filme, ale žiť taky život?
Bolo by mi zle zo seba.. Lebo keď to praskne vyjde na povrch Kolke roky si všetkých klamala..

autor
Autor odpoveď zmazal
mk22
13. apr 2023

Keby nepovieš nič kolegovi, s tým hroznxm tajomstvom by si žila iba ty.
Ale oznámiť mu to, znášať jeho návštevy, tváriť sa, hrať a pretvarovať Véd to si musela podávať herecké výkony.
Zit akoby dva životy..a prepáč ešte brat peniaze?
Mala si byť ticho a dusiť sa v tom sama.. Takto môžeš žiť v strachu strese, čo ak.. Lebo kolega nech ti sľúbil prisahal.. Môže mu prepnúť a bude sa dožadovať svojej dcéry.. Muž odpáli na Mars ze roky žil v tom ze jeho najmladšie srdiečko je dcéra dobrého kamoša.. No scenár na dobrý film..

autor
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
13. apr 2023

Nemozes si byt ista ani len vlastnym mlcanim.

Tak ako sa chces spoliehat na milenca?

autor
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
13. apr 2023

@autorka inak fakt nechápem, naco si to tomu kolegovi vesala na nos 🤦‍♀️
No proste ste jedna "pekna" rodinka. Len dúfaj že po rokoch kamos nezatuzi si pustiť ústa na spacir ako sa vravi. Keď bude mať stužkovú napr.alebo ju bude chcieť viesť k oltáru... pokial nebude mat uz ine deti, neverím, ze nebude chcieť figurovať v jej živote. Jej deti budú aj jeho vnúčatá... no podľa mňa to raz praskne a ty si to fakt obseres ešte. A poriadne

mk22
13. apr 2023

Tak to znie pre mňa, pre nás, čo to čítame.. Ze to je vymyslene.. Ty, čo s tým žiješ.. Tebe to možno príde ôk, nie až tak poburujuce ako pre mňa.
Keď sa spolu hrajú, vbc na to nemyslíš, že sú si v podstate cudzí.. Mne pri pohľade na nich, by bolo zle, ako svojim. Najbližším klamem.. A ublížim..ak to praskne, to nevysvetlis..aj dospelé deti budú krútiť hlavou, čo si to urobila

lucmirka124
13. apr 2023

Kamaratka z detstva, ma mladsieho brata, Ako deti sme sa poznali cely zivot, cinzaky pri sebe. Naozaj az ked sme boli velki mozno 20+ mi povedala, ze jej brat je jej nevlastny,nikdy som nic netusila ( ona mala mamu fajn ale z chlapov salela, a ozaj vzdelana zena ma 3 VS) ,chlapec sa to dozvedel ked sa rodicia rozviedli, uz sme boli velki, v tom obdobi mi to aj kamoska povedala.pre kamarata je otec s kt bol cely zivot, vztahy sa utriasli,uz maju kazdi svoje rodiny, tuna to jej muz vedel od zaciatku vraj, vysporaduval sa s tym po svojom. Casom mi teda nejake veci zapadli do seba. Uz by som to nevytahovala. Skoda ze to vie ten kolega.. takto je to casovana bomba. Tuna to tomuto chalanovi trvalo kym odpustil rodicom.a to vie aj kto je jeho biologicky otec, a ma aj 3 nevlastnych bratov. muz vzdy dufal ze ona sa zmeni, a vzdy jej odpustil, veril ze sa to napravi, ale i tak ked ostali deti dospele odisla od muza za inym. Vy sa este aj stale vsetci vidate🤦‍♀️ tomu kolegovi si to nikdy vraviet nemala .
Neviem ale tuna to velmi dlho rozdychaval kamarat, odisiel na par rokov prec od vsetkeho

autor
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
13. apr 2023

Nemas na vyber. Ak je toto cele pravda, uz to musis len strpiet. Raz to praskne. Neda sa inak.

Dcere sa nieco stane, kolega urobi bordel v nemocnici, ze to on je jej otec a ma pravo vediet, co s nou je.
Starsie zarabajuce dieta dostane skvely napad si urobit ako rodina dna test a zistit, na kolko mate vsetci co zdedene po predkoch.
Kolega zacne citit potrebu vam hovorit do vychovy, ked bude dievca v puberte, lebo uz vie, ake lahke je niekoho namotat a vo vire vasne oplodnit, az to bude vyzerat, ze to on tajne slinta za stavnatou nastkou. Tak budete musiet s pravdou von.

Ale comu nerozumiem: naco to pises sem. Preco sa nazdavas, ze si bezpecne anonymna.
Preco ta jazyk svrbi? Preco nevies mlcat? Preco mas potrebu sa zrazu podelit?

autor
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
13. apr 2023

@autorka v podstate tvojho muza je mi nesmierne ľúto, lebo ty z neho parohaca robíš furt. Stretávas sa v pohode dalej so svojím milencom, hráte sa na kamarátov a on predstiera ze sa o malú zaujíma len ako o kamarátovu dcéru. Ale v skutočnosti ho zaujíma ako sa ma jeho vlastna dcéra... ked si taky charakter, co si sa mužovi nepriznala hneď, hm? Ja toto zistiť po "rokoch" tak by si padala preč len by sa tak za tebou prasilo, a kamarát uz by nebol viac kamarátom. Inak nenadarmo sa vravi, kamarát taky rad, ze? V tvojom prípade to platí 100%👌

river_song
13. apr 2023

Urcite to casom praskne.. keby si to vedela len ty, tak to este vies utajiť. Ale ak to vie aj ten bio otec, tak je to len otazka času.. Ťažko povedať čo robiť, tvojmu muzovi to zlomí srdce, či mu to povieš ty, alebo sa to dozvie inou cestou, skôr či neskôr... Na tvojom mieste mu to poviem sama.. máš šancu mu to vysvetliť z tvojej strany, tvoj pohlad, tvoju vtedajsiu situáciu..

ahhola
13. apr 2023

Tak to bude Veľký tresk💥💥💥až sa to prevali.

ahhola
13. apr 2023

Napadá mi riešenie. Zbabele, podrazacke, chrapunske, ale iné nieje. Chlapovi povedz, keď to praskne, ze si bola znasilnena a netušila si, s kym decko máš. Bio by vtedy mal byť niekde v bezpečí, aspoň GB. 💤