icon

Nemanželská dcéra

13. apr 2023

Žijem už 16 rokov v šťastnom manželstve, mame spolu 3 krásne deti, ale napriek tomu som urobila obrovskú chybu vo vzťahu. Pred pár rokmi som sa zaplietla s manzelovym kolegom a práve s nim sa mi narodila tretia dcéra. Manžel nič netuší hoci dcéra už má 6 rokov, no mňa stále trápi, že sa to raz nejak dozvie. Krvnú skupinu ma rovnakú ako manžel, lebo aj ten druhy muz ma tu istú a ešte svokra stale tvrdí, že sa mala podoba na nebohého svokra. Viem na 100% že nie je jeho, lebo s mužom som sa milovala bez ochrany až po tom, čo mi vyšiel pozitívny test. Jeho kolega vie, že je to jeho dcéra, posielam mu jej fotky, on mi prispieva na jej výchovu no ani jeden sme nikdy nechceli povedať pravdu. Ani neviem, prečo to tu píšem, lebo žiadna rada asi nepomôže.

daniela1911
13. apr 2023

Autorka, ak sa teraz v tom budeš vŕtať a rozoberať to v hlave, je to začiatok konca.
Hraj už hru do konca. Akurát sa vykašli na to posielanie fotiek a žiadne peniaze. Toto je podľa mňa dôkaz o tom, že tam šlo o niečo viac ako o nejaký sex “s následkami”.
Aj tak ti už neostáva nič iné. Možno by naozaj pomohlo ak by bio otec založil vlastnú rodinu. Takto mi to príde, že on ťa miluje a dúfa, keď nikoho nemal odvtedy. Dokedy ste mali vzťah? Aj po narodení dcéry?

maxalla
13. apr 2023

@ahhola to nemyslis vazne, taku blbost

ahhola
13. apr 2023

@belllinka belllinka

Dnes o 14:35
Podľa prieskumov 5 -10 % detí, nie je biologickými deťmi svojich otcov. Niektoré štatistiky vraj uvádzajú až 30 %, takže je to evidentne úplne bežné 🙂

To môže byť povedacka niekde po rok 2000, aj keď 10% je prestrelene, 1% možno...
V tejto dobe si to ženy už tak ľahko nelajsnu, keď DNA si podozieravy chlap dá spraviť z detského vlasu, ci zubnej kefky🙋‍♀️

A potom je rozdiel, keď si nemanželské decko zadovážiť stará dievka, nič po chlapovi nechce a takto v klame v manzelstve▪️

ahhola
13. apr 2023

@maxalla a co?
V ČR zavolala ženská na políciu, ze ju znásilnil vlastný chlap. Došli 3 polisi a zastrelil ich chlap, ci ta ženská, už nepamätám. Dejú sa veci. Aj ten je vinný, tak nech niečo spraví pre povesť ženy.musel vyprášit vydaťu? Keď ona bola nadržaná, mal mat on rozum.

autor
Autor odpoveď zmazal
puklica13
13. apr 2023

Mna by fakt zaujimalo, preco si mala potrebu to povedat kolegovi...sice slubil, ale raz moze zmenut nazor ...mne sa tato pravda uz tolkokrat potvrdila

autor
Autor odpoveď zmazal
klarolinne
13. apr 2023

Milá autorka, ja si skrátka myslím, že ty sama nevieš čo chceš a kolegu si nechávaš ako poistku "keby náhodou" celá kauza praskne, aby si neostala sama. Lenže na dvoch stoličkách sa nedá sedieť a jedného dňa spadneš z oboch. Jednému sa otvoria oči a druhého to prestane baviť. Jediné čo dúfam, že to tvoje dieťa zasiahne čo najmenej.

autor
Autor odpoveď zmazal
bruno1
13. apr 2023

@ahhola Pred 5 rokmi robili genóm obyvateľstva EU .Ten sa robí z RNA ,ktorí sa dedí po mužskej línii z otca na syna.V zorky sa posielali anonymne poštou,najlepšie ak tam boli vzorky ,Dedo -syn -vnuk,samozrejme v priamej lýnii.Po spracovaní a vyhodnotení vzoriek ,laboratória hlásili cca 18až30 %vzoriek je nepoužitelných.Kompetentný sa pýtali ,prečo to tak je ,či samotný odber nebol náročný.Odpoveď bola jasná a stručná ,vzorky sú vporiadku ,len otcovia nie su biologický.

miadi
13. apr 2023

A to je nejaka blbost ze ty si si ista ze dieta je kolegove . Ved tvoj muz nemoze byt taky idiot ze ste mesiac nemali sex a bum tretie dieta. Bud je toto cele vymyslene alebo si nemozes byt ista ze dieta nie je tvojho muza bez DNA testu Ved to by potom aj on vedel ze dieta nie je jeho. Nie je 19storocie ze by chlap nevedel vyratat kolko casu od splodenia .. a Nebolo to prve teho on vie ako sa deti robia.

gladys_07
13. apr 2023

Ja poznam taky pribeh o „kukucke“, chlap vychovaval 3 roky dieta kym neprasklo, ze nie je jeho. Rozviedli sa, zena sa vydala za otca dietata, mali este 2 deti (najmladsie je moja kamoska). Ale manzelstvo nevydrzalo.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
miadi
13. apr 2023

Poznam babu ktora mala 10dni medzi sexom s ex a novym .. a to dieta bolo toho exa. Preco sa tak branis tomu testu? Ved kolega ti kludne da material na test a budes to mat na 100% stale je tam sanca ze je to tvojho muza. Mozno mala ale je. Je mozne ze sa trapis zbytocne. Ale ok ked si si ista Tak fajn nechces to riesit .

mk22
13. apr 2023

Chudák muž, ako ta miluje, verí.. Ani vo sne by ho nenapadlo co jeho žena tají..

autor
Autor odpoveď zmazal
bruno1
13. apr 2023

Nemá ponatia?To je ako s tou reklamou na kofolu"Keď ju miluješ ,neriešiš."

miadi
13. apr 2023

Ja poznam tiez kukucie mlada. Cela dedina vedela kto je otec . Iba manzel nevedel . Tiez to bolo tretie dieta. Asi sa to nikdy nedozvedel alebo sa len tvaril ze nevie alebo mu to bolo jedno. Bol to taky jednoduchsi alkoholik a ked sa opil tak vykrikoval na dvore na svoju matku -bola jeho suseda .. ze je kurv@ Neviem preco . Sused mojej starej mami. ( jeho matka bola z druhej strany suseda) Problem je tvoje svedomie. Ozvalo sa.

autor
Autor odpoveď zmazal
beataxxx
13. apr 2023

No nezávidím Ti túto situáciu…..myslím si, že by si to nemala písať na MK, môže si Ta niekto vydedukovat…..mám kamosku, čo ma dieta s mužovým synom z predchádzajúceho manželstva a tiež trnie, aby to neprasklo, aj keď tam by bolo porovnanie DNA asi priaznivejšie....vieme to len asi piati ľudia, ja by som ju nikdy nepodrazila, za ostatných náručím, ale verím, že tiež nie…. Dúfam, že Tvoje kamošky o tom nevedia,no držím palce, hlavne kvôli tým 3 detom

trinityf
13. apr 2023

No tak sa stalo a čo. Kolko je takych v nasom okruhu a ani o tom nevieme. Ja som sa tiez ako dospela dozvedela o nasich znamych ze ich prostredne decko nie je manzelske. A nikdy by som to nepovedala. Ty s tym sice budes musiet zit do konca zivota, ale hlavne ze je mala zdrava a ze ju vychovavaju milujuci ludia. Ja ta teda vobec nesudim. Vela sil.

katuskamala1
13. apr 2023

Je mi strasne luto tvojho manzela,ak by sa to raz dozvedel..neviem si predstavit horsiu ranu ako ked mu vlastne vezmes dieta ... lebo si myslel ze je jeho ale nie je a je jeho kamarata fuuu.. neklames,?akofakt?ja uverim hocico ale toto uz je nejako moc.. tvojim trestom je svedomie, manzel sa to snad nedozvie nikdy,dcera je rovnako oklamana ako jej otec..a milenec fuu. Myslim,ze raz prehovori ,najma ked nebude mat vlastne dieta. A akoze preco si brala od neho peniaze??ved dieta zivil nahradny otec... Toto ti milenec moze pekne raz vyhodit na oci..

tamitamitami
13. apr 2023

Je to strašné morálne dno, nevedela by som sama so sebou fungovať.....veľmi ľutujem tvojho muža a aj tvoju dcéru. Ono sa to raz prevalí....čím neskôr to bude tým horšie to bude.
Neverím že nebude chcieť byť na jej svadbe, stužkovej hlavne keď je to jeho jediné dieťa....aj ako píšu vyššie stačí jeden obyčajný test, teraz je to v kurze.

Ale čo robiť po 6 rokoch? Už asi teda naozaj nič. Len treba byť pripravený na moment kedy to praskne.

jana_eyre_2
13. apr 2023

Keď si to chcela tajit, prečo si to že dieťa je jeho povedala kolegovi?

januelik
13. apr 2023

Dievča zlaté nechcela by som byť v tvojej koži. Zaspávať s takýmto pocitom, ktorý ťa zožiera každý deň musí byť hrozné. Čo ti poradiť, jedine dúfať, že sa to neprevalí.

silvike
13. apr 2023

Prave v kazdodennom kolotoci sa clovek nema cas zaoberat podstatnymi vecami v zivote. Vsetko dolezite prehlusi praca, nakupy, zabava, nahanacky, vybavovacky....ale zrazu...clovek ostane na PN...a ma sancu dostat sa na hlbinu, dostat sa k podstatnejsim veciam v zivote a mozno poriesit niektore veci, ktore sa v nom ozyvaju....ale, nie, clovek to zasa vsetko v sebe potlaci, presvedci sa, ze mu len "prepina" z PNky a v duchu sa ponahla do roboty s nadejou... "ze zas mi bude dobre"...take zbabele...inak je napisane ze "pravda Vas vyslobodi"...ja neviem...byt na mieste manzela a tej dcerky by som fakt nechcela. Si predstavte ze vas tak klame a vodi za nos najblizsi clovek. Hruuuza des tato falos a pretvarka...celeee roky...ciste divadlo....a len zaoberanie sa sebou (..."ze zas mi bude dobre"), len aby som nepocula tie vycitky svedomia zvnutra. Rychlo zasa niecim prehlusit. Aby ste na to vy sama raz nedoplatila nejakymi psych. problemami. S takymi vaznymi tajomstvami sa velmi tazko zije. Ved preto tu aj zeny tak pomyselne krutia hlavou ako to davate. Lebo to je aj na kona vela. Myslite ze preco ma clovek predsa len vacsinou tendenciu zbavit sa takeho tajomstva...? Lebo je pre psychiku velmi tazke zit s tymi vycitkami ( ktore sa snazite tak vsemozne potlacat a nejako si rozumovo a logicky ospravedlnovat to ze vsetkych dookola klamete) a moze sa to skaredo podpisat na zdravi cloveka. Ach jaaaj....klamstvo na klamstvo...charakter jak vysity :/

bruno1
13. apr 2023

Nič nepraskne a žiadna Karma nefunguje a ani božie mlyny.To sú len také barličky pre ukrivdených .Radim Uzel by Vám dal jednu osvedčenú radu,Zatloukat zatloukat a ještě jednou zatlokat.Ak by to povedal otec dieťaťa manželovy,tak musíte tvrdiť ,že je do Vás už dľho zamilovaný a chce sa len podlo pomstiť za neopätovanú lásku z vašej strany.A ktomu Vášmu svedomiu Vám poviem ako muž a aj manžel ,že to by bolo to úplne posledné ,čo by som chcel vo svojom živote vedieť.Naložili ste si sama a to poriadne ,tak si to sama aj neste .Želám Vám a to úprimne ,veľa šťastia a zdravia pre celú rodinku .Karmi sa nebojte ,veď to by tu bola hotová epidémia rozvodov🖖

momoqui
13. apr 2023

Nechcem nikoho sudit ale to ze si zacala pracovat tam kde tvoj muz aj milenec mi pripada ako totalna provokacia … neverim ze milencovi je to prijemne

mimi3008
13. apr 2023

Ja uz len cakam, ze autorka napise, ze to bol len oneskoreny prvoaprilovy zartik..