icon

Nemanželská dcéra

13. apr 2023

Žijem už 16 rokov v šťastnom manželstve, mame spolu 3 krásne deti, ale napriek tomu som urobila obrovskú chybu vo vzťahu. Pred pár rokmi som sa zaplietla s manzelovym kolegom a práve s nim sa mi narodila tretia dcéra. Manžel nič netuší hoci dcéra už má 6 rokov, no mňa stále trápi, že sa to raz nejak dozvie. Krvnú skupinu ma rovnakú ako manžel, lebo aj ten druhy muz ma tu istú a ešte svokra stale tvrdí, že sa mala podoba na nebohého svokra. Viem na 100% že nie je jeho, lebo s mužom som sa milovala bez ochrany až po tom, čo mi vyšiel pozitívny test. Jeho kolega vie, že je to jeho dcéra, posielam mu jej fotky, on mi prispieva na jej výchovu no ani jeden sme nikdy nechceli povedať pravdu. Ani neviem, prečo to tu píšem, lebo žiadna rada asi nepomôže.

Strana
z7
autor
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
14. apr 2023

@mimi3008 presne tak, nikdy nevieš kto kde je. Ani moje kámošky nevedia že tu mám registráciu a ani ja o nich netuším či sú tu alebo nie. Nebavíme sa o tom.

kvetinka75
14. apr 2023

autorka - tak to si môže rozmyslieť. Bude starší, možno sám, potom zistí, že to bola chyba tajiť to. Nikdy nevieš ako sa človek zmení, kedy a na čo zmení názor. Ľudia sa menia. Čo tvrdí dnes, nemusí byť pravda o 10 rokov.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
14. apr 2023

autorka - len aby sa aj tie deti nedali raz dokopy, že ako si dobre rozumejú, netušiac, že sú súrodenci.

Strana
z7