Nemanželská dcéra
Žijem už 16 rokov v šťastnom manželstve, mame spolu 3 krásne deti, ale napriek tomu som urobila obrovskú chybu vo vzťahu. Pred pár rokmi som sa zaplietla s manzelovym kolegom a práve s nim sa mi narodila tretia dcéra. Manžel nič netuší hoci dcéra už má 6 rokov, no mňa stále trápi, že sa to raz nejak dozvie. Krvnú skupinu ma rovnakú ako manžel, lebo aj ten druhy muz ma tu istú a ešte svokra stale tvrdí, že sa mala podoba na nebohého svokra. Viem na 100% že nie je jeho, lebo s mužom som sa milovala bez ochrany až po tom, čo mi vyšiel pozitívny test. Jeho kolega vie, že je to jeho dcéra, posielam mu jej fotky, on mi prispieva na jej výchovu no ani jeden sme nikdy nechceli povedať pravdu. Ani neviem, prečo to tu píšem, lebo žiadna rada asi nepomôže.
To ako z.filmu toto, kokos.
@evamarek77 však pozmen údaje 🙂
No to máš istotu, že kamoš to raz tej dcére povie, že je jeho. Ak sa z toho chceš este vyvliect, vráť mu všetky peniaze co ti poslal s tým, že si zistila, že dcéra je manželova. A viac by som sa s ním nestretavala ani neudrziavala žiadny kontakt.
Neviem načo si mu to povedala, mala si od začiatku tvrdiť, že dieta je manželove a neprimat žiadne peniaze. Proste dieťa nie je jeho a hotovo. Urobila si chybu a raz sa to dozvie. Alebo si mala ísť na potrat, keď máš istotu, že to nie je manželove.
Ahoj. Ja by som ako prvú vec spravila to, že by som odišla z tej prace. Potom by som šla za psychológom, nech mi pomôže s tým ako to povedať manželovi. Toľko ľudí je neverných, toľko detí nemanzelskych.. Ja niekedy si aj pomyslím, keď vidím niektorych rodičov a ich deti, že ups, toto možno ani nebude ich.. Zďaleka nie ste jediní. Všetci robíme chyby. Vôbec neuvažujes nad možnosťou že tvoj muž by napriek všetkému ostal s tebou. Alebo aj neostal. Ale aj na to má právo. Rozhodnúť sa na základe toho čo sa stalo ako ďalej.. Takto robíš bláznov z vás všetkých. A ci to niekedy vyjde najavo? Nuž, už teraz sa začínajú robiť biometrické pasy, vývoj ide rýchlo dopredu.. ktovie, čo bude ďalej.
prepac az teraz citam tvoj koment na strane 4. ako to bolo ze tvoj muz nebol 2m doma a potom dosiel ked si uz mala teho test. Mala som busy den a ta cast mi unikla. Bolo by fajn keby si si to cele vymyslela.Lebo je to strasna story. Urcite nie si jedina Takato zena ..ale velku hlupost si urobila ze si to povedala tomu milencovi. A snaz sa nebyt na PN ked ti to trvalo 6r sa nad tym zamysliet. Fakt pre teba lepsie na to ani nemysliet.Ty si trochu taka flexibilna moc.. bez chrbtovej kosti..ked je zle obdobie s muzom tak je ok mat milenca a ked ti muz viac vyhovuje "polepsi sa" tak ti zas viac vyhovuje mu povedat ze nie si v 6tt ale v 4tt a ze ma dalsie dieta. Vyberas si co je naj pre teba. Nemyslis na deti. Ten chlap musel nieco pre teba znamenat,ked si mu povedala ze dieta je jeho. Jemu si mala pocit ze treba povedat pravdu. K nemu si mala daku empatiu-nech vie ze ma dieta..na muza si kaslala nech si mysli ze dieta je jeho. Lebo si nechcela riskovat...ze by ta opustil koli nevere a dietatu co nie je jeho hoci ma s tebou 2deti...Kto vie ake mas teraz ozdobie
?mozno nie idealne a tak mas chut muzovi povedat pravdu keby ta kolega chcel?Si naozaj stastna ? Je to manzelstvo take ako si opisala ci len to je taka tvoja predstava? Je toto zivot ktory chces ? Alebo si sa len bala ze ostanes sama s 3 detmi ? Nieco nie je ako by malo byt ..inak by ta to zrazu netrapilo len preto ze si doma a mas cas.Odpoved najdes v sebe.Len sa musis pytat sama seba co vlastne chces.
@zanka777 nie len ona ale aj on. ,,Čisté,, charaktery. Je to manželov kamarát. To teda fakt. Pomohol mu nech sa chudák kamarát nenarobí na dieťati, tak ho spravil za neho. Je mi zle z takýchto ľudí. Ano, sme ľudia, robíme chyby ale ďalej sa tváriť ako šťastná rodinka a rodinný kamarát. No fuj,
Cele zle ... raz to urcite praskne, neverim ze nie. A cim neskor, tym horsie pre teba. Poslednu sancu si mala ked si si spravila ten tehotensky test.
Raz to praskne a cele sa ti to vypomstí, lepšie ak sa k tomu priznáš ty ako keby sa to ma dozvediet sám alebo od niekoho iného.
autorka - ak je toto pravda, tak tá pravda raz víde najavo, tým si môžeš byť istá a to vtedy, keď to budeš najmenej čakať. Chudák chlap a ešte horšie na tom bude dieťa. Priprav sa, že ťa možno znenávidí celá rodina . Už teraz by som si hľadala dobrého psychologa, nech ti z toho neprepne
autorka - nie nemala, ale stalo sa. A on, aj ke´d je slobodný, tiež má rozum a mohol sa tiež rozhodnúť. Či si ho donútila? Asi nie, že? Už len to, že si žena jeho kamaráta, mala mu blikať kontrolka. Slobodný -n eslobodný, tu sa ukázal aj jeho charakter.
autorka - nielen od neho, zavesila si to, aj keď anonymne na net. Nemáš niekoho z rodiny kto tu je? Ak niečo nechcem, aby sa prezradilo, nedávam to ani na fora, aj keď anonymne. Človek nikdy nevie ......
Život človeku niekedy pripraví riadne prekvapenia
autorka - no tak potom by nikto nemusel na to prísť, že by si to mohla byť ty. Ale aj tak z vlastných odpozorovaných skúseností viem, že každé klamstvo raz víde najavo.
No podľa mňa tu nenájdeš nikoho s podobným osudom. Toto totiž vôbec nie je bežná situácia. Skôr ťažký prúser.
Si si ista, ze ani ziadna kolegyna z prace tu nie je? Kedze pracujete vsetci 3 v jednej firme, moze im to byt povedome...
@podmostom manzel si pravdu samozrejme zasluzi, ale tu uz nejde len o nich dvoch, teda troch.. tu ide v prvom rade o dieta.
Ak sa to raz prevali, bude to to dieta, kto bude trpiet najviac , kto bude mat dozivotnu traumu. Cize teraz uz musi ist "spravna vec" stranou. Kvoli dietatu.
Autorka - to by som povedala aj ex milencovi. Ze toto tajomstvo si musite vziat do hrobu, kvoli dcere. Prevalenie takehoto tajomstva ju znici..
Ja som dnes nad tebou rozmýšľala, ake to musí byť, žiť s takým tajomstvom.. Vedieť, že to môže prasknúť a ak áno, že tým ublížis svojim najbližším.
To by ma ťažilo, hlodalo.. Ako sa budú pozerať, ako si mohla denno denne tváriť sa ze všetci sme šťastná rodina.
Predpokladám ze tie 2mesiace co bol muž na služobke, ty si si užívala s nim.. Vy ste mali vzťah..
Tiež, on.. Chudák, že chodil obrabat kamošovu ženu.. No a ty vydatá maminka..
To je teraz pase, skôr by ma zažíva zralo to, čo sa udeje, keď to praskne.. Ak hráš spokojnu ženu, obdivujem ta.. Mne by to čítali na čele, že ma niečo zere, trápi.. Musíš byť proste dobra, vedieť sa pretvarovať.. A na co on ku vám chodí vôbec?

@evamarek77 nápis ten príbeh aj nam