icon

Nemilujem svojho manžela

konstanze19
11. sep 2011

Zdravim modre koniky. Mam taky problem alebo lepsie povedane dilemu. Nemilujem svojho manzela. Sme spolu 5 rokov, mame dve male deti, mladsie nema este ani rok. Vzdy som si myslela, ze prave my budeme ti, ktorym laska vydrzi az do smrti. Ale realita je ina. Manzel je stale v praci, ja ho za to nenavidim, lebo ma nechava na vsetko samu. Este aj vikendy je prec. Stara sa o seba, len ked ide do prace, ked boli sviatky tak si ani neumyl zuby. Hnusi sa mi, jeho blizkost neznesiem. Ja mu to stale hovorim, aby sa viac o seba staral, ale vydrzi mu to najviac 1 den. Asi som vymenovala dost stupidne dovody, preco ho uz nemam rada, ale je to tak. Teraz bol tyzden prec a uvedomila som si, ze by sme to zvladli aj bez neho. Mozno lepsie. Casto sa mi sniva, ze niekoho stretnem a zamilujem sa. Chybaju mi tieto city a pocity, ked niekoho mate radi. Pytam sa, bolo toto vsetko? Mam stravit cely zivot tym, ze budem s otcom mojich deti bez lasky, len s pocitom zodpovednosti?

sisaha
11. sep 2011

@maggie2 tak ja by som smradocha vedla seba tiez nezniesla, ale chlapi su rozni. Moja kamoska sa so svojim frajerom prave kvoli hygiene rozisla..ale nepovedala mu to, ze je to kvoli tomu...neviem preco, ale hanbila.., resp. bolo jej to trapne, ze musi chlapovi povedat, ze jej smrdi..

rienok
11. sep 2011

@maggie2 dovolím si nesúhlasiť... nadmerným umývaním sa poškodzuje prirodzený ochranný filter pokožky a tá ma potom väčšiu tendenciu k rôznym ochoreniam resp. zvýšenému masteniu ... to isté platí o vlasoch a dokonca aj intímna hygiena, príliš často a hlavne s nesprávnymi prípravkami narobí viac škody ako úžitku.
Umývanie zubov je trochu iná káva, ale tak ako písala @sisaha aj mne môj zubár povedal že ak sa inak nedá tak 1x za deň poriadne ale áno základ je 2x do dňa....

zeleny_cajik
11. sep 2011

Hm, no zamyslela by som sa nad tým, prečo sa o seba nestará, lebo chlap, ktorý svoju ženu miluje, chce sa jej páčiť a chce si s ňou občas šuchnúť inak ako tak, že žena "podrží", urobí viac, ako si len raz za čas umyje zuby. Netvrdím, že je to chyba manželky, ale niekde chyba je a asi by som ju hľadala inde, ako v tom, že manžel je "len" prasiatko... lebo kvôli práci očividne do kúpľne trafí.

simi251
11. sep 2011

@zeleny_cajik Suhlasim s Tebou. ale treba naozaj zvyraznit, ze to nie je chyba manzelky. Jednoducho asi tam uz laska a zamilovanost nebude ani z jednej strany??? 😝

zeleny_cajik
11. sep 2011

@simi251 asi tak...

maggie2
11. sep 2011

@rienok kto ako kam, pomôžme mu tam, nikto Ti Tvoj názor neberie, ale poznám takých ľudí čo majú tento názor, bohužiaľ i v širšej rodine (a rodinu si človek nevyberie), a je to tragédia. Ale napokon si poviem, prečo by som sa mala hanbiť za to, že moje dieťa je úprimné a povie pravdu, keď mu vybehne z úst, fuj XY Ty smrdíš. Dieťa si inštinktívne utiera na tvári pobozkanie od upoteného a smradľavého príbuzného, mám snáď karhať dieťa aby sa pretvarovalo a trpelo to? Len preto že XY prehlasuje niečo o ochrannom filtri a úžitku umývania sa raz za 4 dni? Prečo ho musíme teda stretnúť vždy v ten posledný deň pred umytím sa? Ja Ti poviem ako vyzerá taká intímna hygiena po neumytí sa za jeden deň, belavé smradľavé nánosy, skombinované so zapotenou šťankovou arómou lepivšou sa všade na koži a chĺpkoch...apropo špeciálne pod mužskou predkožkou sa toto zvykne usadzovať a obsahuje to i karcinogény. Nehovorím že si majú umývať tieto partie Savom či Ajaxom, patričné prípravky na to sú, ubezpečujem Ťa, že po vyprázdnení si ani najsam toaletným papierom nedáš do poriadku patričné partie tak, aby si mohla mať pocit čistoty. Samozrejme, koho to odmala neučili, umývať sa po potrebe, ten svoj špinavý válov ani neregistruje.

maggie2
11. sep 2011

@zeleny_cajik možno to robí ten chlap naschvál. Naschvál sa neumýva aby ho manželka neťahala do postele. A keď je to naozaj tak, že do práce chodí čistý, tak asi si uspokojuje aj nepracovné potreby tam - v práci.

rienok
11. sep 2011

@maggie2 jasne , že len Tvoj názor je správny 😀 , nepoznáš, nesúď ... ja som nikdy nepovedala, že zanedbávam hygienu (keďže mám každý deň tréning a po ňom sprchu asi by to ani nešlo 😎
ale podľa Tvojich príspevkov evidentne trpíš nejakou psychickou poruchou... napríklad „Myzofóbia, teda chorobný strach z nečistoty a špiny, je väčšinou súčasťou obsedantno-kompulzívnej poruchy, ktorá býva združená s ďalšími ťažkosťami,“ nerozmýšľala si nad terapiou?

zeleny_cajik
11. sep 2011

@maggie2 no, možné to je, ale takto otvorene som to nechcela napísať 😅

fidka79
Odpoveď bola odstránená
maggie2
11. sep 2011

@rienok veď ja som nepísala o Tebe, ja som písala o jednom našom vzdialenejšom príbuznom, môžeš si byť istá, že nijakou takouto psychickou poruchou netrpím, ušetri si invektívy-pardón, "dobre" mienené rady, a zamysli sa radšej nad svojou vzťahovačnosťou...ok?

....o tom akí sú chlapi Slováci špinaví štebocú aj vrabce na streche a to už dosť dlho. Prečo asi Slovenky tak húfne letia na Talianov, Arabov, Turkov a podobných cudzincov? Pretože oni voňajú a umývajú sa! To sú iba sprosté ohováračky že "farební" smrdia. Mnohí z týchto národov to majú zakotvené i v kultúre, aj ten najposlednejší Turek bývajúci na zapadnutých lazoch ide na latrínu s fľaškou vody. Kdeže tam obsedantno-kompulzívne poruchy, opýtaj sa ktoréhokoľvek cudzinca podnikajúceho na Slovensku ako charakterizuje Slovákov mužov: povie, že v prvom rade sa o seba nestarajú a nevedia čo je to EDT.

daniela1974
11. sep 2011

@maggie2 sorrry dost sa bavim na tejto debate ale cistotnostou Arabov a Turkov si zabila uz uplne. 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

rienok
11. sep 2011

@maggie2 ok teda, tak nie som vzťahovačná ... hlavné meradlo čistoty je používanie bidetu, pochopila som správne? Slovenky húfne letia za vidinou peňazí a nie za vôňou a bidetom (česť výnimkám, ktoré sa aj zamilovali a bolo to o láske). No mne osobne iné etniká smrdia ...nielen muži ale aj ženy, takže to nebude len o hygiene 😉

fidka79
Odpoveď bola odstránená
radlinka
11. sep 2011

@konstanze19 pohlad na vec je strasne subjektivny. Neda sa hodnotit zivot dvoch ludi, lebo ich dokonale nepozname a tazko sa nachadzaju odpovede na otazky v diskusii. Je to vas zivot, o dvoch ludoch rozlicnych charakterov, tak by bolo mudre sadnut si nad danu vec - ' vas problem ' a vysvetlit si o com je zivot, co ti osobne vadi, prekaza, co by si rada zmenila a ako. Proste jednaj priamo a otvorene zoci-voci. Ak to nefunguje prostrednictvom komunikacie, tak si zbal veci, a skus zit zivot sama s 2 detmi a zabezpecit ich a zaroven im nahradit do urcitej miery aj otca.Ak to zvladnes, mas ZELENU. 😉
Otazne je, ci vydrzis sama a najdes partnera, ktoreho hladas a ktory ta bude milovat a poskytne ti vsetko to, co ti u manzela chybalo. Nepoznam vas vek, ani vas osobne, neviem preco ste isli do zvazku, tak to nemozem hodnotit. Kazdy ma svoje chyby a kazdy robi urcite chyby, alebo nespravne kroky v zivote. Ak sa to neda vyriesit komunikaciou, skuste zit oddelene a uvidis, ci je to prave to, co hladas, alebo sa ti ulavi na dusi. Dnes je velmi moderne zit na 'volnej nohe', tak kazdy kona podla svojho usudenia.
Len pozor, aby sa 'zivotna karta' neobratila a nechcela si nahodou urobit krok spat a vratit sa...mozno by ta uz TEN, ktoreho si opustila nikdy neprijal spat. 😖 Kazda minca ma dve strany, tak treba konat z rozumu.

Poloz si otazku v com je hlavny kamen urazu... je to naozaj laska ? hygiena ? manzel alebo nieco ine .... ak si odpovies, najdes riesenie preco ano a preco nie, tak konaj 😒 100 ludi, 100 chuti, kazdy ti napise iny nazor, musis sa zariadit podla seba a vlastneho uvazenia, nikto ti nemoze povedat na fore co robit a ako riesit zivot, je to na vas oboch.

Poznam pripady, ktore zdrhli z manzelstva, kvoli blbostiam a inemu partnerovi, vzdy si mysleli ze ten pan 'dotycny' bude lepsi, milsi, krajsi, nafukanejsi a stedrejsi ako ich manzel. Neskor sa vratili so slzami v ociach a prostili o odpustenie a prijatie spat do rodiny. A neboli to matky s malymi detmi, ale s dospelymi. Ked sa nabazili toho co hladali pochopili, ze ich nikto nepotrebuje, tak bol dobry aj manzel s chybami. 🙄 🙄

maggie2
11. sep 2011

@daniela1974 Ja som osobne intímne nikdy nebola s Turkom ani s Arabom, ale môžem o ich čistotnosti tvrdiť na základe hodnoverných vyjadrení môjho okolia (rodina, známi, priatelia), a samozrejme aj z vlastných neintímnych kontaktov a pozorovaní (nežijem na SK). Ak Ty chceš hodnotiť čistotnosť Arabov a Turkov v paušále tak tu prosím prehlás s koľkými sa denno denne stretávaš, resp. či vôbec máš o týchto ľuďoch šajnu, alebo máš len predsudky?

miika
11. sep 2011

@konstanze19 A nie je mozne ze nie je v praci, ale ma "znamost"? vacsinou su chlapi stale v praci z dvoch dovodov:
- vztah k zene je na bode mrazu, stale sa s nou len hada, deti ho otravuju, vadi mu plac a hurhaj deti, tak si chodi oddychnut do prace a travi v nej viac casu ako je normalne a rodine sa uplne odcudzi. Niektori muzi sa ani netaja, ze su schvalne dlho v praci, aby odisli ked deti este spia a vratili sa ked deti a zena uz spia...
- muz ma milenku, preto je stale prec - nulovy sex s aktualnou partnerkou, ziadna starostlivost o seba (ale to mi moc nehraje, moj byvaly, ked ma podvadzal sa o seba velmi dobre zacal starat, ale ja som mu bola ukradnuta, podla toho mi docvaklo ze ma podvadza a tak to aj bolo)

daniela1974
11. sep 2011

@maggie2 gradujes moja, celkom zabavne 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 .

maggie2
11. sep 2011

@rienok faktom je, že možno 80 percent Slovákov ani nevie z ktorej strany si treba na bidet sadnúť. Ďalej diskutovať je zbytočné.

maggie2
11. sep 2011

@daniela1974 môžeš sa smiať akurát tak sebe, nie som Tvoja.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
maggie2
11. sep 2011

@fidka79 choď Ty len pekne ďalej makať, zaslúžiš si to.

daniela1974
11. sep 2011

@maggie2 😀

maggie2
11. sep 2011

@daniela1974 každému to, čo si zaslúži. Veď vidím, že máš na to nos.

rienok
11. sep 2011

@daniela1974, @fidka79 nemá to význam.... @maggie2 žije v zahraničí , čo je v dnešnej dobe naozaj výmimočné a teda má aj patent na rozum a jedine ona má pravdu 😎
frustrácia, závisť, nenávisť a pocit nadradenosti je strašná kombinácia :-P

fidka79
Odpoveď bola odstránená
daniela1974
11. sep 2011

sorry baby - tak ja idem spat k tomu mojmu humusakovi so spinavou ritou bez bidetu a zajtra zakupim nejaky ten mokry uteracik na rektalnu hygienu 😎 😎 😎 😎

fidka79
Odpoveď bola odstránená
rienok
11. sep 2011

dobru noc 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená