Nenávidím môjho muža

12. sep 2021

Neviem, či sa tu niektorá takto verejne prizná a rešpektujem to, keďže ja som tu anonymne. Len ma zaujímalo, či sú tu žienky, ktoré toho svojho kretena trpia kvoli deťom. Naše deti ho milujú, venuje sa im, stara sa o nás.
Ešte pred mesiacom sme mali pravidelný sex, vzdy som svoj hnev prekonala a sexom sme riešili každú hádku. (V tom nám to klape) no teraz sa už nedokážem k nemu ani pritúliť.
Je to jeden odporný bezcharakterný egoistický narcistický psychopatický idiot. To, že sa občas ku mne choval ako idiot, to viem. Začínam vnímať to, ako ponižuje a uráža hlavne svojich podriadených . Našu upratovačku (pani na dôchodku) šikanuje. Robotníkov, ktorý nám prerábali byt pre prenájom, to isté. Ja som najprv nechápala, prečo mi zdravia cez zuby, až potom mi to došlo. Myslia si, že som taká istá. Ženy, jeho peniaze totálne znetvorili. Nebol taký. Tiež začínal ako zamestnanec, cestoval autobusmi. Zrazu zacítil moc, a on sa zbláznil. Je mi z neho zle.

autor
12. sep 2021

Ja by som najradšej odišla. Ale čo deti? Majú tu svoje izby, bazén, ihrisko, svoj štandard. Mám ich teraz natlačiť do nejakého bytu? Mám dopustiť, aby ostal s nimi sám každý druhý víkend, keď je schopný chápať do 12tej, a je mu jedno či budú niečo jesť?
(Áno, ako otec je skvelý, venuje sa im, ale starostlivosť 9 deti je moja práca)

autor
12. sep 2021

O deti...nie 9 😅
Našťastie len 3

autor
12. sep 2021

Minule som si vypočula, ako zjapal na svojho zamestnanca. Normálne sa za neho hanbím. Ako nepríčetný!!! Myslela som, že toto si dovolí len ku mne, ale je mi z neho zle ako sa správa ku všetkým naokolo.

ivik4
12. sep 2021

No chcela som Ti napisat ze je xy zien ktore toleruju egoistu a blbecka len skrz deti a cakaju kym trochu podrastu aby to mali potom s nim lahsie ,no potom som si precitala ze ci ich mas natlacit do nejakeho bytu. Ako keby byt bola daka mala mastal . Viesco dobre pises, tak za ten Vas standart to teda trp 🤷‍♀️

srferreira
12. sep 2021

Podla toho co pises aj ty si si zvykla na peniaze. A bazen, dom a ihrisko ti je prednejsie ako byt stastna. Skor ide o teba ako o deti, tie sa prisposobia.

autor
12. sep 2021

@ivik4 je umenie , kolke sa tu dokážete chytiť 2 slov.
Ja sama som vyrastala v byte. Ja by som sa uspokojila aj v 1i. Ide o deti, ktoré sa tu narodili a tu vyrastali. Zrazu si majú zvykať na 1 spoločnú izbu. Nejde o môj standard ale o deti!!!!!

zero_hero
12. sep 2021

Zabudol voľ že teľaťom bol… syndróm slovenského podnikateľa🤷‍♀️ (samozrejme česť výnimkám, aby som niekoho neurazila náhodou). Skúsila si sa s ním porozprávať o tom ako sa zmenil a ako sa správa? V prípade ak je to podľa neho normálne, asi mu niet pomoci a nepomôže nič. Ak ma nejaku sebareflexiu a zamysli sa nad tým a prizná si, že by sa mohlo správať inak, ešte to nemusí byt úplne stratené… môjmu tiež vďaka práci narástlo ego a teda nerobilo to medzi nami žiadnu dobrotu, ked to už prekročili hranicu mojej trpezlivosti a začala som mu trochu nastavovať zrkadlo v správnom nacasovani, uvedomil sa, našťastie.

ankare
12. sep 2021

Ako veľké máš deti? Ono... ak už aj ony vnímajú túto situáciu, myslím,že lepšie sa im bude žiť síce skromnejšie, no v pokojnom prostredí. častokrát pokoj, láska a rodinná pohoda sú viac než zlatá klietka. Držím palce!

ankare
12. sep 2021

A myslím, že peniaze nekazia charakter. Len ho odkryvaju. 🤷

autor
12. sep 2021

Ja som si na peniaze nemusela zvykať. Vzdy sme ich mali doma dosť, ale moji rodicia boli vždy slušní ku každému, pomáhali kde sa dalo. Nemali sme možno 6i barak, ale vždy sme mali, čo sme chceli. Nemusíte tu robiť vždy z každej dobre situovanej zeny zlatokopku a závidieť jej ešte aj nos medzi ocami ci debila v spalni

ivik4
12. sep 2021

Ja som sa nechytila 2 slov a ani nepisem o TVOJOM standarde, ale pisem celkovo o Vas. Deti sa prisposobia,navyse dom si zväcsa uzivaju len mensie, starsie uz maju kamosov a chodia skor niekam prec ale to je od veci. Co ine sme Ti mali napisat, ze viesco tvoje deti by stahovanie urcite neprezili a ostan na mieste a najlepsie nech deti vidia v otcovi vzor co kazdemu diriguje,tvoj odpor k nemu a hadky ? Pane boze mali by detsku izbu spolu, no to su mi fakt problemy. Napisala si tolko vykricnikov ako keby ste mali ist byvat pod most

janinah
12. sep 2021

V čom presne je skvelý otec? že im zabezpečil dom a bazén? ale keby s nimi ostal sám cez víkend,tak ho nenapadne im dať raňajky...Ako sa správa k tebe ?ako k slúžke alebo ako k manželke? Robotníci dorobia a odídu,ty ostávaš.Pani upratovačke ponúkni koláč ,daj jej kávu či zagratuluj na narodeniny. Deti jeho správanie vidia /ak sa podobne správa aj doma/ a budú opakovať,ty si tá,ktorá z nich musí vychovať správnych ľudí,či k tomu nutne musia mať bazén a každé svoju detskú izbu si zváž sama.

ivik4
12. sep 2021

Moja zlata k tej zavisti Ti napisem len tolko, ze najskor sa nabuduce spytaj k akym zenam patrime my co komentujeme a potom si otieraj papulu ok? Ja s mojim muzom mame penazi viac nez dost a stvrt modreho kona tiez, si zas nemysli ze ked napiseme nieco co Ti nieje prijemne tak sme chudiatka co ideme od vyplaty k vyplate a nemame na ucte velke sumy. Sa vidis kdesi v oblakoch sa mi tak zda

autor
12. sep 2021

@zero_hero
@ankare
Ďakujem
Ano skúšala. On ma na všetko argumenty. Niekedy má aj pravdu, ale všetko sa dá aj slušne. Nemá úctu k iným, starším. To je jedno či starší či mladší. Proste Nemá úctu. K robotníkom sa správa ako k h....hoc tak tvrdo makajú,...
Skúšala som, ale vždy som to schytala ešte aj ja. Vždy ho to vytočilo, keď som sa mu snažila dohovoriť. Nemá to zmysel. On seba v zrkadle nevidí a mne to pripadá tak, že on sa len snaží za každú cenu druhych ponížiť.
Detičky sú maličké. 2,5,7.

nika3136
12. sep 2021

Tvoje deti nepotrebuju bazen ani velky dom. Potrebuju dvoch milujucich rodicov, ktori su spolu dobrovolne a stastni. Nic ta pri nom nedrzi, iba peniaze...bohuzial, povedzme si to uprimne....Aky vzorec partrenskeho zivota im ukazujete? Moji rodicia boli spolu az do mojej dospelosti "iba kvoli nam". Vies na co to bolo dobre? Na pi**, najvacsi blud, aky si dospely vymysli len preto, aby nemusel vyjst zo svojej komfortnej zony a riesit neprijemnosti spojene s rozvodom

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. sep 2021

@janinah oni ho zbožňujú. A to im vôbec nekupuje dary. Berie nás na výlety, číta im knihy, učí ich hrať bedminton, bicyklovať, nosí ich na chrbte, vymýšľa im hry, kúpe ich, berie nás do cukrárne, do lesa, .... mohla by som pokračovať, ako sa im venuje. Všetko im okamžite opraví, keď sa niečo zlomí, len nech sú šťastné.
Ja mám ľudí rada, vážim si ich a mne je niekedy až trápne, že my sa kúpené v bazéne a záhradnici v tej horúčave kosia. Ponúknem im kávy, koláč, tetuške(upratovačke) pomáham, keď sa dá. Ale počas korony som naozaj nestíhala, je tu naozaj dosť čo pratať. No niektorí ľudia ma automaticky radia tam, kam muža. Doslova sa mi vyhýbajú, nechcú ani po.... pohár vody odo mňa. Chápem, keď ich ráno poslal do p.... (pán inteligent) , tak je jasne, že nebudú s jeho ženou popíjať kávičku. O čom by so mnou debatili? Nevedia, že mám na neho rovnaký názor ako oni

bosorka2302
12. sep 2021

tak sa skus emocne od neho odstrihnut a snazit sa byt stastna za takychto okolnosti, nech si on robi co chce, ber to ze ste spolubyvajuci

srferreira
12. sep 2021

A skusila si sa s nim porozpravat o tom jeho spravani? Ja mojho hned upozornim ked sa snazi byt “”Capo de Tutti”, a tak isto aj on mne povie ked sa mu nieco nepaci.

h2
12. sep 2021

V poslednej dobe ma na tomto fóre prekvapuje fakt, že vždy, keď sa tu nejaká žena sťažuje na svojho chlapa, tak okrem toho, že je to úplne nanič chlap, je to zároveň úplne fantastický milujúci tatinko, ktorý by detičkám zniesol modré z neba. Neviem prečo, ale nejako sa mi nechce tomu veriť.
No dobre, ale k téme: prečo by Tebe a deťom mal odsťahovaním nejako výrazne klesnúť štandard? Je dom výlučne v jeho vlastníctve? Deti majú nárok podieľať sa na životnom štandarde rodičov, takže ak muž veľa zarába, bude platiť aj vysoké výživné.
Ak si si Ty všimla, ako sa muž správa k iným ľuďom, určite to vidia aj deti. O tom, že vidia, ako sa správa k Tebe, ani nehovoriac. Naozaj chceš, aby dostali takýto príklad do života?

autor
12. sep 2021

No spadli by ste na rit, akí sme herci. Pred deťmi sme sa v živote nehadali. Dokonca mám pocit, že pred deťmi to ani nehráme. Obaja ich tak milujeme, že akosi prirodzene sme pred nimi fungujúca rodina. Pred deťmi riešime, kam na výlet, čo si zahráme, čo budeme jesť. . . Žiadne problémy. Všetko si vydiskutujeme-vykričíme večer. Alebo sa nebavime vôbec. Ja idem spať s najmladším a hotovo. Aj to mi nerobí dobre. Pripadá mi to ako žiť dvojitý život. Cez deň sme všetci šťastní a večer je miestnosť plná hnevu, vzduch by sa dal krájať. Väčšinou to končilo sexom. Veď jeeeziš aká som sexi keď sa zlostim, no nie??? Veď čo riešim, ...
Ale mne sa skutočne začal svojím správaním hnusiť. Začínam ho vnímať ako netvora.

jana_eyre_2
12. sep 2021

Poznám presne taký prípad, kde peniaze a pocit moci pokazili charakter človeka ktorý bol dovtedy úplne fajn človek.. našťastie nejde o môjho muža, to by som nepredychala.. neviem čo poradiť, jedine uprimny, dlhý a opakujúci sa rozhovor? Taky ste už viedli?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. sep 2021

@jana_eyre_2 vzdala som snahu ten rozhovor zopakovať, keď to skončilo pri tom, že som rovnako primitívna a hlúpa ako celá slovač
Aký sme sprostý národ. Že sa zastávam žebrákov... veď tak im treba hávedi.......

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. sep 2021

@evamarek77 týranej ženy? To zas nie.
Aj keď som sa už s tým nazorom stretla

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. sep 2021

@evamarek77 toto mu hovorím vždy!

autor
12. sep 2021

@jana_eyre_2 ja by som brala aj ten 3i byt, spolu s mužom, keby mi niekto vrátili toho muža, ktorého som si brala. Ako toto dokážu urobiť peniaze s človekom? Prečo? Hodnoty uplne mimo. Načo mi ma hovoriť, že ma miluje, keď mi kúpil nove auto? Citujem : ved stalo toľko, že najbližších 10r to nemusí hovoriť....