icon

Nenávidím nevlastné dieťa

lupenica
26. máj 2016

Cauki, mam taky problem s priatelom zijeme spolu uz 2 roky ma ceru so vztahu predtym 3 rocnu a syna 2 rocneho, pocas tehotenstva sa dal dokopi so mnou ked bola jeho zena tehotna. bohuzial zena sa prestala one starat a ceru ma v starostlivosti uz pol roka a syna 2 mesiace. malu mam rada je to strasne mile dievcatko sikovne slusne. ale ten maly to je cisti satan neda sa na nho ani len pozret on vkuse vresti stale je zaveseni na priatelovi teraz mal kvoli nemu dovolenku. ked nieco chce hned mu to ide kupit iba abi neplakal je to s nim strasne. chapem ze mu chiba mama ja som toho maleho za ten mesiac ale tak znenavidela skusali sme po dobrom neslo to skusali sme po zlom ani tak to neslo naozaj na neho nic neplati. v obchode ked mu nieco nekupim zacne hned revat. ja studujem este stale tak bi som s nim rada bola doma a starala sa o neho pokial nepojde do skolky ale to sa neda. ukracuje ma o cas s priatelom viem davala som sa s nim dokopi a vedela som ze ma 2 deti aj ho lubim len uz som zufala ako si najst k tomu satanovi cestu. muz je z neho zufali a ja to iste neviem co s nim robila za tie 4 mesiace jeho zena kym on cera bola u nas. ja som neni slovenka preto sa ospravedlnujem za pravopis a gramatiku moj otec je vietnamec a nevidela som ho od narodenia tiez som vyrastala bez otca a viem ho pochopit ale preco je ten mali taki zly.

jabadaba
Odpoveď bola odstránená
jabadaba
Odpoveď bola odstránená
dusika11
29. máj 2016

@jabadaba zdielam tvoje pohorsenie..nemam slov..a potom ze rozpravky o macochach su prezitok..tak a dostaneme sa k striedavej vychove ktoru tak vehementne obhajuju rozvedeni chlapi...mozno viaceri by si toto mali precitat..ake pocity k detom zdeila ich milenka..

lupenica
autor
29. máj 2016

@jabadaba čo sa poinformuješ, niektoré tu písali že to je vymyslené, tak sa informuj možno budeš raz potrebovať. Staraj sa láskavo o seba a svoj súkromný zivot asi si dosť nevysporiadaný človek, písala som to v hneve, ešte niečo chceš k tomu napísať, dieťa netýrame a snažíme sa mu dať lásku, a hlavne ja ale za 2 mesiace to nejde, boli to 2 hrozné týždňe ešte niečo?

dusika11
29. máj 2016

@stardust malda je vycerpana..isteze vsetci ju polutujme..treba sa zamysliet co na to ten malicky chlapcek dietatko batola..komu sa vyzaluje???pojde na face??alebo zalozi si konto??mam maldu macochu uz nevladzem???ved to batola vola o pomoc..ano tym ze place tak sa sprava....nie nebudem ju lutovat...

dusika11
29. máj 2016

@lupenica mam dvojcata...nespala som tri roky..nikdy som nepovedala na dieta ze je satan..prepac toto hnev nie je...ako sa ma batola branit voci tvojmu hnevu?? ze ta hanba nefacka

lupenica
autor
29. máj 2016

@dusika áno chápem ale sú to tvoje vlastné deti si s nimi zžití odkedy si ich mala v bruchu všetko si si s nimi prežila, ja som nevedela čo ma čaká. Ale naozaj to bol hnev a dosť velký verím tomu že možno časom to bude lepšie ale neposuzuj ma pokial si také nič nezažila.

jabadaba
29. máj 2016

@lupenica neospravedlnuje Ta nic, ani hnev, rozumies? Nevysporiadany zivot vedies Ty! Dva mesiace je dieta tvojou sucastou a uz mas nervy? A co cakas? Ze sa Ti bude hadzat okolo krku a sadne si na povel ako cviceny pes? Ma dva roky ty hus sprosta obmedzena! To je to najzranitelnejsie obdobie pre dieta! Pories si najprv svoju psychiku, nie je normalne pocitovat nenavist.

jabadaba
29. máj 2016

@dusika11 jo, macochy su uplne realne. To je cisty hnus.

lulula1990
29. máj 2016

@lupenica. Moja zlatá ty radsej pekne dostuduj, si este velmi mlada a nezrela aby si vedela pochopit spravanie maleho dietata, to by si najskor musela mat vlastne deti. A ked ich uz raz budes mat, davaj si pozor aby neprisla nejaka ,,mlada standa" a rozbila ti rodinu...tvoj priatel je nezodpovedne hovado a ty naivna, mlada zabka 😉

jabadaba
Odpoveď bola odstránená
dusika11
29. máj 2016

@lupenica musim ta posudzovat som matka..zena to male sa nema ako branit..asi si mala skreslene predstavy..ja chapem mas devetnast ked si predstavim aka som bola..nie toto nie ze si mala nemala v bruchu to je o veku..
ty nie si pripravena byt akoukolvek matkou..ani svojich..deti..ty si chcela toho muza jeho majteok moc co ja viem co vsetko...dam ti dobru radu..odid od nich daj im sancu mat zenu ktora ich bude lubit..mozes vazne tom,u dietatu ublizit..neovladas sa..dalej dieta ..je ako kopirak ak citi tvoj zapor bude tak reagovat..ak som podrazdena podrazdene su deti muz potom..dokonca aj psi.a ani andulka nepipne..toto si nesmies mysliet ani vyslovit..odid od nich a hned..nemas pravo takto mysliet rozpravat..nie si pripravena byt matkou..

simuska910
29. máj 2016

@lupenica je to 3-rocne dieta a ty dospela zena.... ked vidis ze to nejde jednou cestou tak skusaj ine. ja chapem ze to nie je lahke urcite, ale to ze ho budes nenavidiet nikomu nepomoze. A navyse ten maly to bude z teba citit a tym padom si k nemu zahatas cestu uz uplne a definitivne. a najviac bude trpiet tvoj priatel pretoze miluje aj teba aj jeho a vzdy bude medzi vami ako medzi dvoma kamenmi. Snazte sa nejako spolocnou cestou aj s priatelom si k malemu najst cestu lebo ja si myslim ze toto je len jeho reakcia na to ze mu chyba mama a neciti z teba ze by si ju chcela nahradit ( tym nechcem povedat ze to robis umyselne). Viem co hovorim.... tiez som bola v pozicii nenavideneho dietata. kym si ju otec nezobral bola ako med po svadbe uplna otocka a snazi sa dodnes najst na mne akukolvek mini chybu len aby ma mohla pred otcom ociernit a to mam 24 rokov uz. :D

dusika11
29. máj 2016

@jabadaba pre toto som zaaaaaasaaaaaadne proti striedavej vychove nech my ukamenuju vsetci chlapi...ale nikto ziadna zenska..sa nepostara o moje deti tak ako ja...ich matka...presne toto ma desi..pri striedavke..bezprannne decka ked je chlap v robote a jeho srajda sa vrsi na detoch....toto by si mali precitat vsetci sudcovia a ini mudrlanti

dusika11
29. máj 2016

@simuska910 uf...

jabadaba
29. máj 2016

@dusika11 suhlas!

lupenica
autor
29. máj 2016

@jabadaba Ty si aj mudra dokonca jak si ma pekne opisala pritom ma ani nepoznáš. Keby som neni empaticka tak s ním nie som na ulici by ste ani nespoznali že nie sme kompletná rodina. Asi ti niekto velmi ublížil alebo si niečo zlé prežila keď takto píšeš. Si až moc empatická trošku uber a bude to lepšie. Nemusíš sa tak vcitovať do kože dieťaťa lebo nijak týrané nie je radšej si všímaj deti čo majú rodičov čo pijú, sú týrané, nemajú ani tepltú vodu to chod riešiť na sociálku!!!!! a nie toto. Zbytočne strácaš čas týmto písaním, lebo mi to nič nedalo... Ja som chcela radu a nie posudzovanie a odsudzovanie aká som.

simuska910
29. máj 2016

@dusika11 nieco zle som napisala? 🙂 ja len som chcela prihodit trosku vlastnej skusenosti

jabadaba
29. máj 2016

@lupenica este raz si precitaj svoj uvodny prispevok, ten hovori za vsetko! Nie, draha moja, mne v zivote neublizil nikto, preto mi empatia voci inym nechyba. Nemala som ako emocne otupiet. Popracuj na sebe, si nezrela na vztah, na rodinu, na deti. Smola, mozes sa plesnut aj na brucho. Vek na to este mas, podla prejavov.

lupenica
autor
29. máj 2016

@simuska910 ale ja sa nesnažím nájsť v nom chybu ale malú jeho sestru máme pol roka a lepšie dievčatko som ešte nevidela, a aj ten malý oni prišli z rozrušeného prostredia, ale naschvály im robiť nebudem to radšej odídem a bude pokoj. Keby nechcem s nimi byť.

jabadaba
29. máj 2016

@simuska910 dusika to myslela tak, ze uf, nad tym co si pisala, ze si bola nenavidene dieta. Aj mne je to luto. Nechcela by som to zazit. 😒

dusika11
29. máj 2016

@simuska910 tazko sa to cita nie to prezije..az mi zle prislo

lupenica
autor
29. máj 2016

@dusika11 ty ozaj nie si normálna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto má to dieťa mať!!!!!!!!!!!!§ my nemáme striedavú starostlivosť, ich vlastná matka pije, nemá o nich záujem asi aj zabudla že má deti. Komplexy tu nevyriešiš asi ťa muž nechal tak kvôli nejakej ženskej, alebo si zažila neveru ked takto reaguješ, lebo každý človek je iný, každá situácia je iná.... zato že ty si dokonalá a potrebuješ byť pri detoch 24 hodín denne aby sa im náhodou niečo nestalo zato ja nemôžem. ži si svoj život a neodsudzuj ludí raz sa ti to vráti alebo už vrátilo.

jabadaba
Odpoveď bola odstránená
dusika11
29. máj 2016

@lupenica pozri ja som mala tiez devetnast a poviem ti..ako slusne..hm..no..bola by som uplen nanic matka..to ti nepoze ani tehotenstvo...vies co am pripravilo na to vsetko??ja viem ukamenuju ma...ale steniatko..sama som vychovavala opustene stena..nemohla som odist kedy som chcela ..v noci som vstavala prezivala zubky..prve choroby..nemohla som ist na dovolenku frajera som vtedy co by sa staral nemala..tak som podpisala reverz z nemocnice kvoli psovi..ja viem..pes je pes atd.-.ale cosi vo mne dozrelo..ty nie si vyzreta..nie to dieta nie je satan..je bezbranne..opustene matkou..nechapajuce nema mozno rezim pritulenie..jedine co ma je tvoja nenavist..za to ze sa musis starat mozno za to chuda ze sa podoba na jeho zenu...a ti ju pripomina..mozno dievactko ti pripomina otca tvojho milenca....mozno mozno..jedno je iste kazde dieta je ine...a chlaoci su zvlast podrazdenejsi.....a..chyba je len v tebe..lebo si dospela...

stardust
29. máj 2016

@jabadaba ficis na niecom? Pokial si pamatam, matka dietata je alkoholicka, take deti maju problemy so spravanim. Cistou laskou ako laik dieta nenapravis. Ked rodic nevie ako dalej, vyhlada si odbornu pomoc. A ze je vela ludi na konci s nervami...no malo percent ludi ich ma ocelove. Ty asi tiez nie, ked si riesis svoje psychicke problemy kopanim hlava nehlava do druhych na internete. Nastav si zrkadlo 😉
Nikto ju nenuti byt s muzom a spolupodielat sa na vychove pre nu cudzich deti. Nie vzdy je vsetko idealne. Namiesto agresivnych prejavov by si jej mohla aspon poradit. Ale to asi tazko, lebo ti chybaju skusenosti.

simuska910
29. máj 2016

@dusika11
@jabadaba Babule hovori sa ze clovek si zvykne na vsetko a ono je to aj pravda. Boli sice casy kedy ma to strasne trapilo a ked som aj nieco povedala tak cela rodina do mna hustila ze mam prestat ze tym ocina len trapim a mali pravdu lebo som videla ze jeho to strasne mrzi ale nemoze s tym v podstate nic urobit tak som to prestala hovorit a potom som to prestala riesit uplne celkom. A teraz s odstupom casu si to vsimaju uz aj ostatni aka je a pomaly sa mi ospravedlnuju ze to nevideli skor. Ako ja netvrdim ze ma ta zena nejako mega tyrala psychicky ale proste vzdy som bola ta zla mohla som pomahat kolko som chcela nikdy to nebolo dostatocne a kazde rano som pocuvala kym som "spala" ako do otca v kuchyni husti o mne kadejake veci ( tak pol roka dozadu to bolo ze vyhadzujem peniaze za roztrhane rifle.... peniaze ktore si sama zarobim. :D). Ale moj vztah s nim to nezmenilo a ani nikdy nezmeni. lubim ho strasne a som mu vdacna za takmer vsetko co mam a co som dosiahla a viem ze ho to trapilo a aj trapi.... a viete baby vidiet ho nestatneho z casti aj kvoli vam je skaredy pohlad. tak si radsej zvyknete. koniec koncov mohlo to byt aj horsie... mohla ma aj bit napr a nerobila to ;)

jabadaba
29. máj 2016

@stardust povedala by som, ze ficis na niecom Ty aj s autorkou tejto temy.

dusika11
29. máj 2016

@lupenica komplexy??mojenko dusinka zlata...aky ma muz nechal ??si ty na drogach ??halooo budicek ty tu nadavas batolatu do satana...halooo..nie ja..

jabadaba
29. máj 2016

@simuska910 to je pekne, ze Ti to nepokazilo vztah k otcovi. A smutne, ze si to vobec musela zazit. Tak prajem vela stastia, nech Ti uz v zivote svieti len slniecko. 🙂 😉