icon

Nenávidím nevlastné dieťa

lupenica
26. máj 2016

Cauki, mam taky problem s priatelom zijeme spolu uz 2 roky ma ceru so vztahu predtym 3 rocnu a syna 2 rocneho, pocas tehotenstva sa dal dokopi so mnou ked bola jeho zena tehotna. bohuzial zena sa prestala one starat a ceru ma v starostlivosti uz pol roka a syna 2 mesiace. malu mam rada je to strasne mile dievcatko sikovne slusne. ale ten maly to je cisti satan neda sa na nho ani len pozret on vkuse vresti stale je zaveseni na priatelovi teraz mal kvoli nemu dovolenku. ked nieco chce hned mu to ide kupit iba abi neplakal je to s nim strasne. chapem ze mu chiba mama ja som toho maleho za ten mesiac ale tak znenavidela skusali sme po dobrom neslo to skusali sme po zlom ani tak to neslo naozaj na neho nic neplati. v obchode ked mu nieco nekupim zacne hned revat. ja studujem este stale tak bi som s nim rada bola doma a starala sa o neho pokial nepojde do skolky ale to sa neda. ukracuje ma o cas s priatelom viem davala som sa s nim dokopi a vedela som ze ma 2 deti aj ho lubim len uz som zufala ako si najst k tomu satanovi cestu. muz je z neho zufali a ja to iste neviem co s nim robila za tie 4 mesiace jeho zena kym on cera bola u nas. ja som neni slovenka preto sa ospravedlnujem za pravopis a gramatiku moj otec je vietnamec a nevidela som ho od narodenia tiez som vyrastala bez otca a viem ho pochopit ale preco je ten mali taki zly.

miyya
Odpoveď bola odstránená
meripochaba
2. jún 2016

@luciade co bi ste na to povedali ze ja som nigdi nemala rodicov matka mi umrela ked som sa narodila a tu som ano aj ja som niekedi tak mala zato viem pochopit deti a vsetke len sa im treba venovat a mat ich radi nejak prejavit tu lasku pocit abi dieta to vedelo percitit ja som to nigdy nevedela citi tu lasky mam surodencov ale oni este boli skolo poviny a nic nevedeli esto ze ma ukradli mojej rodine povedali ze moja matka umrela pri porode ale ze aj ja a co mam uz robit som dospela a viem co chiba dietatu ta laska cit a vselico mozne co ja som nigdi nemla hodili ma do deckeho domova a tam sa neprejavuje laska len to ze nas ucili sa spravat a to ze co nas bavilo sme mohli robit len to a ked sme potrebovali sladkost tak ras za rok sme to len mali no a tu som ..na tot co bi sa povedalo viem co je bes lasky zit aj ja som bola dieta aj vsetci .. ale jaa svojim detom stale prejavujem lasku aj ked niekedi si nezasluzia ..len treba mat trpezlivost na deti a lubit ich to nezalezi ze je nevlastne niektore mamicky si osvoja deti s deckych domovov a maju ich radi ..skusit trab sa spitat co ho bavi to dieta napriklad este jedno mam skolo povinne dieta ma 13 rokov a jeho bavi fodbal a pocitac a ja mu stale vihoviem treba sa snazit aj ked su nervi viem kazdy mame ine nervi na nejake veci ale na dieta?joj je to naozaj taske sama sebe viem co je to bes lasky ako bi bolo dobre kebi ze ma teras poboska moja mama co nigdi ma nevedela poboskat ..a stale mi chiba aj ked som dospela ..treba vediet pochopit deti a lubit ich aj ked su nervi ..

lucia20
2. jún 2016

@miyya keby sa dalo, tak ti tu dam tisic palcov hore.....

luciade
Autor odpoveď zmazal
meripochaba
2. jún 2016
viera
2. jún 2016

@renata5 To si pekne napisala,suhlas.

meripochaba
2. jún 2016
luciade
Autor odpoveď zmazal
dusika11
2. jún 2016

@lupenica postu som preposlala adminom..uz to maju na stole..oni potom zablokuju vescinou pisatelky nielen nick ale aj ip pocitaca..tak sa spravaj slusne..neda sa takto sa neovladat..ato ze potrebujes psychologa som si vsimla..

maciatkolulu
2. jún 2016

@adsumus kvoli jednemu ou ov neovladam gramatiku, vies, ze si absolutne smiesna 😀 😀 😀 normalne sa na tebe zacinam fakt zabavat, je to take zlate vidiet ako sa chces silou mocou hadat a hadat a hadat, ale teda nenasla si si spravneho sparring partnera 😀 , tak sa kludne hadaj dalej, ale najdi si ineho a mimochodom dotycna nie je "mamina" tych deti... A ked mas este nieco, tak si to nechaj pre seba, alebo to ries so svojimi "kaaaamoskami", vsimni si davam uvodzovky, aby si chapala a ked mas s niecim problem, daj do googlu. Ale inak som rada, ked niekoho zaujmem a cita do podrobna moje prispevky. Pa a prijemny den

maciatkolulu
2. jún 2016

@dusika11 prosim ta, prekopiruj a svacni to sem, co ti dotycna, spravna a slusna mamina napisala, naozaj ma to zaujima. dakujem

katarinam85
2. jún 2016

@lupenica písala si že malinký je kľudný keď idete na ryby...skúste kúpiť nejaké malé akvárko s pár rybičkami...popripade, nech si vyberie rybku aká sa mu páči 😉

bmuller
2. jún 2016

akoze zeny, ten chlapcek ma tazky zivot sam osebe - matka asi alkoholicka, otec sa nechal zviest inou a teraz je v novej rodine. ale skratka TAK TO JE a inak to uz nebude, nech by ste autorka priali karmy od vymyslu sveta, a ci ta zenska bude ovladat gramatiku na 100 alebo 10%, veci nezmeni!!
tato baba by mu chcela zapezpecit nejake normalne podmienky, aby spolu vsetci normalne vychadzali. tak ak jej viete poradit V ZAUJME CHLAPCEKA, dajte nejake normalne rady, co sa pripadne osvedcilo vam.
(je uplne mimo tuto riesit na 10 strankach uplne debiliny... ano, jej pribeh asi nie je z tych chvalyhodnych, ano, vyjadrila sa v uvode dost nelichotivo, ale zjavne bola s nervami v koncoch bez skusenosti s ukludnovanim narocneho dietata. no ale prepacte, ktora ste bez viny a ovladate sk gramatiku dokonale, tie mozete hadzat kamenmi 😝 do duse ste jej snad uz prehovorili, takze dalsie narazky na pravopis a karmu uz zneju verklikovo.

jabadaba
2. jún 2016

@bmuller rady uz dostala, odo mna aj konkretny kontakt na dobru psychologicku pre deti. Ale rada zacat od nej samej je asi ta najcennejsia. Pretoze ak nezmeni vnimanie toho dietata, moze behat po iks psychologoch, nedosiahne nic, len skazi dalsi maly zivot. Ma na com popracovat. To dieta nemoze byt hromozvodom jej nalad. Ono si zasluzi pochopenie, autorka usmernenie.

liv1
2. jún 2016

@dusika11 teba by mali zablokovat radsej. Ako si tomu chlapcovi pomohla? Tymi sprostymi recami na autorku? To mu skutocne velmi pomoze.
@maciatkolulu a ty si tu budes do kedy honit na nej ego? Ty sa ako snazis pomoct tomu drobcovi? Tym ze ju neprestavas urazat? Co tak sa zamysliet nad sebou a radsej si uvedomit ze ak dame dobre rady jej moze to pomoct aj malemu? Ale to by si musela mat v hlave asi nieco viac. Alebo mozno v srdci...

maciatkolulu
2. jún 2016

@liv1 som zver 😀 😀 bez stipku sucitu k ubohej zene a chlapciatku, prepanaja, ze vas tato realna tema bavi,inak tvoj komnet sa nesie v znameni vysokej inteligencie 😀 pekny den

bmuller
2. jún 2016

@jabadaba ale ano, ved kazda prispievajuca vie, v akom duchu sa niesli jej prispevky 🤐 ...tak aspon tym konstruktivnym palec hore 😉

adsumus
2. jún 2016

@eva8 prosím ťa pekne, ake objatie som nepocítila, ja som bola maznáčik všetkých naokolo, ty sa už tiež dievča spamätaj, absolutne tu zavádzaš ohladom iných ludí, lebo nechápeš, čo píšu, prekrucaš a robíš sa mudra a dobra, ja som písala, že by som nezniesla násilne objatia ked som bola nahnevaná, od nikoho a doteraz by som nezniesla. To neznamená, že ma nikto neobjímal, preboha. a ešte vyvádzaš akesi divoke zavery o mojej povahe z tých nezmyslov, čo si povymyšľaš. neskutočné, nikdy by som neverila, že niekto môže takto písať.

adsumus
2. jún 2016

@dusika11 psychologa potrebuješ ty, pretože provokuješ ine užívatelky tým, že o nich píšeš klamstvá a následne, ked stratia nervy ich nahlasuješ adminom. tiež hlásim administrácii.

dusika11
2. jún 2016

@adsumus ok ak strati nervy..na fore co robi.doma??ja len hovorim svoj nazor..ako dakujem ti za tvoju pozornost..zjavne som niecim vynimocna

dusika11
2. jún 2016

@liv1 ja som nikde sproste reci na pisatelku nemala pomoc pre chlapca je jedina ak ho vratia matke..pisatelka vzhladom na emocnu labilitu nie je schopna sa o neho starat,..blokuje sa vtedy...ked sa nadava uraza..za nazor nie..

dusika11
2. jún 2016

@maciatkolulu poslala som ti to sama si urob nazor na nastenku taketo vyjadrovanie nepatri...ved to je ..primitivizmus...v zivote by som sa neznizila takto pisat..a teraz si predstav ze to dieta je doma same s takou osobou

adsumus
2. jún 2016

@dusika11 pravidlá su jasne napísane, nezosmiešnovať, neurážať a ked píšeš o človeku klamstva tak ho aj zosmiešnuješ aj urážaš. a navyše mu ubližuješ. vedome.

dusika11
2. jún 2016

@adsumus etse jedno ak niekto da taketo na net musi pocitat aj s opacnym nazorom..to ze niekto so mnou nesuhlasi nie je provokovanie...nerozlisujes pojmy netusis a nevies vysvetlit co je klamstvo..co je pojem provokacia....provokacia..je vedome konanie...ja vedome nekonam a nedosahujem urcity ciel..len pisem svoj nazor..to ze sa snim nestotoznujes..ti nedava pravo urazat ponizovat utocit...skus to pochopit a konecne sa to naucit..aj sa slusne spravat nie len ku mne ale aj k inym...dakujem

dusika11
Odpoveď bola odstránená
adsumus
2. jún 2016

@dusika11 to nie je opačný názor,čo tu prezentuješ, ty tu o nej klameš, manipuluješ tak aj iných proti nej, pritom sa máš vyjadrovať k problému ako ma nevlastna matka pristupovať k dieťaťu matky alkoholičky, ktorá sa ho sama vzdala a ktoré má trojhodinové záchvaty plaču a už prestan konečne riešiť aka si super a ona zlá, je to na posudení adminov, pekný den.

adsumus
2. jún 2016

@dusika11 ona žiadne manželstvo nerozbila, ale bola to práve bio matka dieťaťa, ktorá začala podvádzať biootca a piť a trápiť deti.

dusika11
2. jún 2016

@adsumus ja nikde neriesm aka som super..to riesis ty.. 😉 posun..ked chces byt vyhodena..ty to mas dost na male..
isteze nic nemam na praci len manipulovat...ok tak sa vyjadruj k veci .bud tak dobra dakujem

dusika11
2. jún 2016

@adsumus to tvrdi ona..

adsumus
2. jún 2016

@dusika11 ja o nič neprídem, ked ma vyhodia. naopak. 😀