Nenávidím nevlastné dieťa
Cauki, mam taky problem s priatelom zijeme spolu uz 2 roky ma ceru so vztahu predtym 3 rocnu a syna 2 rocneho, pocas tehotenstva sa dal dokopi so mnou ked bola jeho zena tehotna. bohuzial zena sa prestala one starat a ceru ma v starostlivosti uz pol roka a syna 2 mesiace. malu mam rada je to strasne mile dievcatko sikovne slusne. ale ten maly to je cisti satan neda sa na nho ani len pozret on vkuse vresti stale je zaveseni na priatelovi teraz mal kvoli nemu dovolenku. ked nieco chce hned mu to ide kupit iba abi neplakal je to s nim strasne. chapem ze mu chiba mama ja som toho maleho za ten mesiac ale tak znenavidela skusali sme po dobrom neslo to skusali sme po zlom ani tak to neslo naozaj na neho nic neplati. v obchode ked mu nieco nekupim zacne hned revat. ja studujem este stale tak bi som s nim rada bola doma a starala sa o neho pokial nepojde do skolky ale to sa neda. ukracuje ma o cas s priatelom viem davala som sa s nim dokopi a vedela som ze ma 2 deti aj ho lubim len uz som zufala ako si najst k tomu satanovi cestu. muz je z neho zufali a ja to iste neviem co s nim robila za tie 4 mesiace jeho zena kym on cera bola u nas. ja som neni slovenka preto sa ospravedlnujem za pravopis a gramatiku moj otec je vietnamec a nevidela som ho od narodenia tiez som vyrastala bez otca a viem ho pochopit ale preco je ten mali taki zly.
@adsumus nie nebudem respektovat po ip..prepac a je to moj sukromny nazor..a ano precitaj si par stran som jej davala konkretne rady na konkretny problem....a nie respektovat pisatelku nebudem..a ani po skusenostiach s tebou...nepaci sa mi ze osobne antipatie prenasas s temy do temy..ok nemas ma rada ja to respektujem mne si konkretne lahostajna..cely tento duet medzi nami neriesi nic..je to ako ked maly psik steka na velkeho...ako sa asi tvari ten velky?zamysli sa...presne tak sa spravas ako maly havo co steka a steka...a o tom prenasani smirovani s tem do tem...no coment...pekny vecer
@dusika11 zasa klameš, ja žiadne antipatie k tebe necítim, jedine, čo mi na tebe vadí, že tu opakovane klameš o maminke a poštvávaš tak iných proti nej, spolu s kamoškami, ktorých si si tu zavolala z inej diskusie. už ti to napísali viacerí, vrátane maminky a nerešpektuješ, neviem prečo. sťažovala si sa dokonca adminom na nu a zverejnuješ a riešiš obsah sukromnej pošty, miesto aby si to riešila s adminmi. aj mne sa vyhrážaš, že ma vyhodia a opakovane mi píšeš, že mám byť dobrá, je mi z toho zle, čo si dovoluješ k iným užívatelom.
Jeeeezisi zeny....ta to ste jej bohovsky poradili.
@adsumus Máš pravdu, nechajme to.
Ešte prepáč, dovysvetľujem - ja som s tým objatím myslela len v chvílke nadurdenia, nie celkovú absenciu. Bolo to len filozofovanie, na nič som nenarážala. V mojom detstve také výchovné metódy objatím pravdepodobne tiež neboli bežné, naozaj neviem, pamätám si len starší vek, to som i po zadku dostala.
Pekný víkend
@adsumus sukromna posta nesluzi na nadavky..ja som nikomu neslubila ze to co mi dakto vypisuje nezverejnim..dotycny sa musi chovat tak aby aj po zverejneni sa nehanbillltakze asi tolko k tvojmu lamentovaniu..este som to nezverejnila..a ano povedala som to adminom..je dolezite aby sme mali po vselijakych kauzach z mk troska prehlad aj o takychto kauzach..slusnost sa musi dodrziavat..
@adsumus co sa tyka ze som si tu zavolala kasmoky..zjavne netusis o com pises som v jednej skupine ok ved ju smirujes..nikoho som nezavolal len som poukazala na tuto diskusiu..to akoze chces tvrdit zeby som dospele zeny tu dotiahla za vlasy??asi to dakoho zaujalo...bozinku dievca..znaska tvojich prispevkov je dost bez ladu a skladu..
dalej si prever jednu informaciu..v skupine nie sme kamaratky na zivot a smrt..ani netusis kolko krat sme sa posekali v inych temach..ale ...nenadavali sme si cez ip a dalej ..neprenasali sme antipatie do inych tem...mozno to pomohlo nadviazat stalu diskusiu...coi je u teba problem...prenasa veci z inych diskusii..mstis sa za to co bolo..sleidis po inych temach.ctrl c a v pouzivas ..je mi luto ak takto fungujes ..ale je to fakt tvoje videnie sveta a problemov nie mojho,.,.,podla mna pisatelka postupuje zle..a necitlivo k dietatu..takze tak...
inac akoze ty nepises inde??nikto ma neupozornoval a pisatelka vyletela po mne az po tvojom..informovani alebo ako to mam slusne nazvat pekyn den
@dusika11 čo veta to klamstvo. diskusie si čítam zo zvedavosti ako všetci, antipatie neprenášam, lebo žiadne nemám, ctrl nepoužívam, autorka diskusie tu niekolkokrát napísala, že sa o dieťa stara a rieši jeho problémy, žiadne necitlivé zaobchádzanie nepopísala, neviem, kde si to nabrala, kto na teba kedy vyletel netuším ,ani o akom informovaní píšeš, daj sa dokopy trochu,ak ti môžem poradiť, pretože niečo s tebou asi nie je celkom v poriadku, prinajmenšom ak veríš tomu, čo píšeš, pretože to su nepravdivé veci. ☹
@adsumus mimocvhodom par stran do zadu si ctl respektive kopirovanie pouzila...prekopirovala si link kde si pisem s ostatnymi dalej si prekopirovala daky citat..takze ktop klame??podla mna bud si nepametas co pises a robis..alebo si nechecs pametat ..a ti uz klamstvo je..takze dievca ano..kopirovala si...ak sa chces bavit na urovni daj vediet ale..toto klabosenie s tebou ma zatial nepresvedcilo o opaku ..iba ze je pravda co si myslim..vzdy zo zasady stojis na strane tych zlych a mas potrebu ich ospravedlnovat..to je daky postih slniecok..
@dusika11 ale ja nepoužívam ctrl v c, ako si nato prišla, to su všetko tvoje vymysly, ty nevieš o človeku nič, ale názor máš hotový za pol sekundy a potom sa ho držíš, aj ked ti je niekolkonásobne vysvetlene, že sa mýliš a ja reagovať na teba budem, ale iba vtedy ak budeš o mne verejne klamať alebo o iných ludoch, verejne a opakovane.
@adsumus dam ti jeden navod..kto prezil na titanicu??ten kto laviroval zvazoval alebo si urobil rychly usudok a jednal???s tym usudkom mas pravdu..mam rychke usudky a drzim sa ich..zatial sa mi vzdy vyplatili ..
ak este budes lavirovat ..tak si spomen na titanic.boli bohati a zdravi len nemali dost rychly usudok na pochopenie suvislosti.. 😝

@adsumus ok tak sa tym riad..a venuj sa niecomu zmysluplnejsiemu ako zadrapkam 😎