Nenávidím nevlastné dieťa
Cauki, mam taky problem s priatelom zijeme spolu uz 2 roky ma ceru so vztahu predtym 3 rocnu a syna 2 rocneho, pocas tehotenstva sa dal dokopi so mnou ked bola jeho zena tehotna. bohuzial zena sa prestala one starat a ceru ma v starostlivosti uz pol roka a syna 2 mesiace. malu mam rada je to strasne mile dievcatko sikovne slusne. ale ten maly to je cisti satan neda sa na nho ani len pozret on vkuse vresti stale je zaveseni na priatelovi teraz mal kvoli nemu dovolenku. ked nieco chce hned mu to ide kupit iba abi neplakal je to s nim strasne. chapem ze mu chiba mama ja som toho maleho za ten mesiac ale tak znenavidela skusali sme po dobrom neslo to skusali sme po zlom ani tak to neslo naozaj na neho nic neplati. v obchode ked mu nieco nekupim zacne hned revat. ja studujem este stale tak bi som s nim rada bola doma a starala sa o neho pokial nepojde do skolky ale to sa neda. ukracuje ma o cas s priatelom viem davala som sa s nim dokopi a vedela som ze ma 2 deti aj ho lubim len uz som zufala ako si najst k tomu satanovi cestu. muz je z neho zufali a ja to iste neviem co s nim robila za tie 4 mesiace jeho zena kym on cera bola u nas. ja som neni slovenka preto sa ospravedlnujem za pravopis a gramatiku moj otec je vietnamec a nevidela som ho od narodenia tiez som vyrastala bez otca a viem ho pochopit ale preco je ten mali taki zly.
Idem sa vyjadriť teraz tak všetky do mňa!!!!!! emoticon
Tie ktoré si ma zastali a chápu ma veľmi pekne vám ďakujem, asi ste si niečo podobné zažili alebo poznáte podobné prípady.
A vy SUPERMATKY veľmi dobre to tu niektorá z vás nazvala ani nemáte ponatia o tom čo prežívam a jaké je to byť zo silami na dne. alebo viete ale nepriznáte si to ani bohovi. Tvárite sa navonok ako svätice pritom opak je pravdou. Svoje deti milujete nesmiernou láskou. Tak vám gratulujem a prajem vám veľa šťastia do života aby ste sa do takejto situácie nikdy nedostali!!!! emoticon
Na sociálku to určite nie je, keďže malého aj malú nám pridelil súd a chodí k nám sociálna pracovníčka každý mesiac. Takže máte smolu neprajníčky a áno máte pravdu nemám k malému taký vzťah lebo som ho nevynosila je mi ho lúto aj malej. Mám ich rada sú aj pekné chvíle ale za posledné dva týždne vela toho stvára a to bude mať 1 júna 3 roky. Takže rozum už musí mať, on si chce vydobiť našu pozornosť ale on ju má.
Ja sa snažím ako najviac viem, s priatelom sa nehádame iba málokedy aj to nie kvôli deťom ja som ich prijala a vedela som o jeho situácií aj ked sa daval so mnou dokopy nebolo mi všetko jedno dlho som váhala vedela som čo môže nastať ale povedala som si že on je človek ktorý má dobré srdce a raz môžme tvorit peknú štastnú rodinu zato že si prejdeme teraz peklom tak potom to môže byť super. Maly potrebuje iba čas a bola som aj nahnevaná na neho. A tie čo mi tu píšu že ma dovýchovy hovno tak asi ste pekne j.ble ked to tak musím napísať, kedže som s ním 24 hodin denne ked sa v noci strhne zo spánku a začne revať tak ja k nemu vstávam aj to ked k nám prišiel ani nechcel spávať poriadne teraz už spí pekne. a v auguste sa ideme brať a malého si chcem osvojiť aj malú.
AJ ja som sa na SUPERMATKACH pobavila, dakujem za divadlo aké ste dokonalé stvorenia a aké máte užasne deti nie každý má to šťastie mať pokojné dieťa...
A opakujem ja som si sem prišla po radu ale žiadnu som nedostala iba vela osočovania nechcela som tu rozpytvavat môj život ani rozputat debatu o gramatike a neviem čom všetkom ale vy ste jednoducho hystericke ženské podaktore a viete len odsudzovať čisté sliepky nechce sa mi vás označovať lebo vás je tu viac ako tých normálnych a ked sa vám to nepáčilo mali ste šúchať nohami.
Podaktoré by ste sa mali spamatat keby je takých bab jak som ja viacej, vzdala som sa zabav a slobody ale nestažujem sa na to lebo dobuducna mi zzostane iba RODINA a nie prechlastane noci s priatelmi.
Maturitu úspešne zvladnem budúci týžden a tie čo to zaujíma tak áno musela som ísť od 18 pracovať kedže sme nemali peniaze, robila som v bare 2 roky až tento rok som si dala individualny lebo som chcela mať inú prácu ani nie lepšie platenú ale takú ktorá ma bude baviť. Dúfam že som nikde nespravila chybu emoticon
Prosim ta, chod sa uz radsej ucit na tu maturitu. Nikoho to nezaujima
@mircalla a ty by si sa už mohla zdržať svojich komentárov nemyslíš? Ty sa chováš jak keby ideš maturovať... Chod sa radšej venovať svojim nadovšetko milovaným detičkám 🙂 🙂 Aby neboli na minutu same a niečo sa im nestalo.
Ja som to tu pisala pre baby ktore to zaujima a nie pre teba a ostatne čo to tu chcu komentovať. Asi máš vela volneho času lebo čo som si všimla do vela diskusii pcháš nos 🙂
@lupenica ked si nechcela pocut nas nazor,nemusela si sem vypisovat...Tvoj nadpis je ze nenavidim nevlastne dieta...Tak sa zamysli ty nad sebou...Moznovked vynosis a porodis dieta pochopis...
@lupenica prejem ti veľa síl (viem, si predstaviť, čo zažívaš), ak si tu nová tak asi nevieš, že akýkoľvek príspevok, otázka, pomoc o radu sa zvrhnú na osočovanie, kritizovanie od superžien a supermatiek. treba to ignorovať a prečítať s nadhľadom
@petkovadanuska23 Nie nechcela som počuť názor, ani aby ste ma posudzovali opísala som situáciu aká je a chcela som počuť iba rady či sa tu s tým niekto nestretol a ako toho malého ukludniť.
To tela som akože nevidela však svedčí to o tvojej inteligencii... Aj vás všetkých
Ak sa ti nepáči jednoducho prečitaj a nekomentuj a ked vieš tak porad to je také tažké myslím že nie. 😀
@rebeka7501 áno už som pochopila že tu ked si človek ide po radu a opíše nejaké slovo zle tak sa púšťajú do čoho nemusia. Všimnú si iba to čo chcú a hrajúú sa na to čo nie sú. Ešte som nevidela ženu čo by občas na dieťa nezvýšila hlas alebo niečo v tomto období. Dakujem 😉
@mircalla NEVYJADRUJEM SA K TEBE ŠKODA SLOV UŽ TO TU NEKOMENTUJ JE TO TRAPNE SA DO NIEKOHO NAVAŽAŤ ROBIS TO SKORO VSADE ASI NEMAS CO NA ROBOTE.
@misel0806 AKO TI? Nie náhodou TY s tvrdým Y? a idete sa tu do mňa navážať? nie niektoré sa tu tak predstavujú preto ten titul.
@mircalla mám tu aj normálny nick ale to som chodila iba do jednej skupiny ale tam mi baby poradiť nevedeli tu som si to občas iba prečítala nevedela som že sa dostanem do situácie že sa tu budem potrebovať vypísať aj ja a zhodou okolností čo som čítala tak aj do teba útočili v niektorej téme že chodíš s von bez muža a detí, tak by si mohla vedieť aké to je ked tu do teba útočia a aspon trochu to pochopiť, nakolko nikde nemôžem ísť lebo som stále s malým a nie je to moje dieťa preto ten hnev a to mám 20 a vzdať sa ich nevzdám lebo raz to bude dobré verím tomu, akúrat som sa potrebovala vypísať to je všetko. A muž s nimi nebude maximalne nedelu mam pre seba lebo inak pracuje. Ja som to takto chcela len som mylslea že tu najdem pochopenie trošku. Zato že som to písala v zlosti a použila nespravne slova nezobrala si si podstatu vieš.
Skoda reci tu..... A zbytocna strata casu.... Ked dospejes a budes mat rozumne nazory budes vediet co to o detoch o zivote potom sa zastav na koni po radu..... To ze ti clovek povie pravdu sa do teba nenavaza... Mas detinske reci a vobec nemas myslenie dospeleho cloveka...
@lupenica
velmi sa ti cudujem, ze si kazis zivot v tomto veku kedy ta caka vysoka skola, mozes cestovat, mat cas pre priatelov, rodinu a ty si zavazis na krk rozvedeneho chlapa s dvoma detmi... Takto by som veru v 20 tkeh nechela zit. A opakom toho nie su prechlastane noci, ale napr. sustredenie sa na studium, vylety s praitelmi, turistiky.... a nie na krku cudzie deti... ale tvoj zivot, tvoja volba.
@petra3312
o deti sa maju starat rodicia, nie je to uloha otcovej frajerky. chcel deti, nech sa stara. Ako v 20tych takto skoncit...no nechcela by som. A este nech sa da nim nabuchat a bude... 😉
@sardinka335 podla mna si to ona predstavovala idealisticky, on opusti svoju manzelku, ktoru nevera dostala k chlastu - pre jeho milenku "silna zbran" a vsetko bude krasne..a teraz padla na hubu...
@lupenica ale nepovedz? chodim von bez deti? vazne? neprekrucaj tu totalne nejaku diskusiu z tohto tyzdna, ktoru si si teraz narychlo nasla a ani poriadne necitala. to, co ty nazyvas utocenim, ja nazyvam vymenou nazorov a argumentaciu. argumentujem, nepisem zenam, ze su jxxxxxe sliepky ako ty, ak sa mi nepaci ich nazor ako ty. najprv si precitaj tu diskusiu ako taku, aby si mala predstavu, o co tam slo
@lupenica otázka:
k tým supermatkám......to je akože kto? všetky, čo ťa odsúdili za to, že 2ročné dieťa nazývaš satanom, ktorého treba dať do ústavu? alebo tie, čo ti radili, že dieťa treba ľúbiť?
žiadna matka nie je super matka - žiadnu takú nepoznám, neexistuje!
ALE - myslím, že každá jedna normálna matka, bude súdiť a odsudzovať ženu, čo 2ročné dieťa nazýva tak kruto, a pre jeho minulé zážitky a s tým spojené správanie ho chce po chvílonke snaženia šupnúť do ústavu, veď tam prídu na to, čo mu je.
- fakt si skús svoje prvé príspevky aspoň raz po sebe prečítať - možno pochopíš, prečo sa v niektorých ozval materinský pud a začali to chúďa malé pred tebou brániť, chrániť.
@katarinamarkova kazdy kto sudi, bude sudeny...len tolko.....nik nejde v slapajach tej druhe, nepozna cestu tej druhej...sudit podla par slov je najlahsie.....pochopit, ci odpustit je prilis narocne a nedokaze to kazdy......kedysi by som reagovala rovnako ako drviva vacsina zien v tejto diskusii, az zivot a vyssi princip ma naucil, ze toto mi nepatri a nemozem.......kazdy mame svoju cestu a nevieme, ci sa raz nezachovame podobne, ci este horsie ako napr. zakladatelka....(a zo skusenosti viem, ze min. polka zien, co tu sudi, bud uz sudena bola/je/ bude...len inym sposobom....).....
netvrdim, ze suhlasim s jej ci hociktorym inym postojom/nazorom..... to je kazdeho konanie, kt. ja neovplyvnim.....a vy tiez nie, dokonca mozno ani ona to nemoze ovplyvnit.......hoci by chcela....to ej na dlhu debatu.......
zakladatelke zelam aj napriek vsetkej negativite, s kt. sa stretla v zivote, ci tu....vela sil......ver, ze ty nie si jeidna s problemom(ma ich kazda, len ty si vystupila.....a dostala si odozvu).......nikdy nemozes lubit cudzie dieta tak, ako by si lubila svoje...to je energia, kt. funguje, a nejde dalej, dokonca ani mnohe zeny, nedoakzu lubit tie vlastne , lebo nemaju tu pravu lasku od svojej mamy atd. ...a tu mnohe mozno nevidia, ze sa aj snazis, len to nejde...... (lebo oni take nepoznaju....to je tazke pochopit, dokaze to len clovek na vyssej vnut. urovni...)......neviem tvoj pribeh, nevidim uplne tvoju skutocnost.....nesudim ta.....odporucam odist z tejto debaty, ci stranky a hladat podstatu v sebe, ked najdes svoje chyby, odstranis ich, chyby inych ta uz trapit nebudu......a ani tato diskusia a ani nic.....si mlada, mozes dokazat este ovela viac nez zeny, kt. ti tu miesto rady, dokazali akurat nadat.... je to na tebe......(mas viac moznosti, byt stastna, ale aj si kludne mozes pos....zivot...)....prajem ti vela stastia, tak ako kazdej jednej tu (lebo teda vsetky ho potrebuju...)! 🙂
@lupenica
@sorciera24 aj adoptovane deti su nadmieru lubene, niekedy mozno ako vlastne, takze tiez by som sa neopovazila nikdy tvrdit, ze NIKDY nebude lubit cudzie dieta ako svoje.....NIKDY nehovor NIKDY 😉
@maciatkolulu nechapes...su lubene, aj snazit sa o to moze...ale genetika nepusti....na tej podvedomej urovni, to proste nejde....aj ked na vedomej sa mozes aj rozkrajat od lasky.... 🙂
@sorciera24 mam adoptovane dietatko a je nase-nie ,,ako,,nase ale nase nikdy nehovor nikdy;)
@sorciera24 laska sa rodi v srdci a matka je ta co vychovava a urobi prve aj posledne
@krristin ako pisem, nerozumies uplne, ja viem, co chces povedat.......ale vase dieta ti to neskor ukaze......pochopis neskor....je uzasne, ze ho vychovavate s laskou (ako - vase)...ale energiu, kt. potrebuje mu ty nedas....(lebo ju nemas v genoch).....pochopis neskor 😉 vela stastia...
@sorciera24 prepac, mas adoptovane dietatko? Ak nie, tak by som sa neopovazlila vyjadrovat sa k tejto teme, presne ako hovori
@krristin nikdy nohovor nikdy
Ona ma uplne idealnu cestu kt omu, ze moze to dieta milovat ako vlastne, ak miluje partnera, je malinke, je zdrave, ako prepac, nevidim jeden dovod na to, aby po par mesiacoch pisala, ze ho nenavidi a este ju podporovat v tom, ze ho NIKDY nebude moct milovat ako vlastne, ale mohla by, minimalne sa o to pokusit, vek na to ma, nozky roztiahnut vie, tak si myslim, ze pokusit sa byt matkou tiez moze vyskusat....
@maciatkolulu tiez ma to zaujima