icon

Nenávidím nevlastné dieťa

lupenica
26. máj 2016

Cauki, mam taky problem s priatelom zijeme spolu uz 2 roky ma ceru so vztahu predtym 3 rocnu a syna 2 rocneho, pocas tehotenstva sa dal dokopi so mnou ked bola jeho zena tehotna. bohuzial zena sa prestala one starat a ceru ma v starostlivosti uz pol roka a syna 2 mesiace. malu mam rada je to strasne mile dievcatko sikovne slusne. ale ten maly to je cisti satan neda sa na nho ani len pozret on vkuse vresti stale je zaveseni na priatelovi teraz mal kvoli nemu dovolenku. ked nieco chce hned mu to ide kupit iba abi neplakal je to s nim strasne. chapem ze mu chiba mama ja som toho maleho za ten mesiac ale tak znenavidela skusali sme po dobrom neslo to skusali sme po zlom ani tak to neslo naozaj na neho nic neplati. v obchode ked mu nieco nekupim zacne hned revat. ja studujem este stale tak bi som s nim rada bola doma a starala sa o neho pokial nepojde do skolky ale to sa neda. ukracuje ma o cas s priatelom viem davala som sa s nim dokopi a vedela som ze ma 2 deti aj ho lubim len uz som zufala ako si najst k tomu satanovi cestu. muz je z neho zufali a ja to iste neviem co s nim robila za tie 4 mesiace jeho zena kym on cera bola u nas. ja som neni slovenka preto sa ospravedlnujem za pravopis a gramatiku moj otec je vietnamec a nevidela som ho od narodenia tiez som vyrastala bez otca a viem ho pochopit ale preco je ten mali taki zly.

mima4
28. máj 2016

@sorciera24 OK, chapem, nie kazdy tieto veci zvlada, ale treba sa na to realne pozriet, zhodnotit, a radsej odist skor zo vztahu, z tej ich rodiny, ako ublizovat tym detom.

sorciera24
28. máj 2016

@maciatkolulu ano, ved pisem, moze sa o to pokusit ho lubit, aspon na vedomej urovni (ako to mnohi tu robia), ale ked to raz nejde, tak to nejde, nemozes to pochopit, elbo tvoje ego a vedomie ti to nedovoli....za to ty dovod nevidis, neznamena, ze neexistuje....nechapete to, lebo ste to zaital nezazili...aspon nie v tejto suvislosti.....ja to beriem a chapem vas.....dospejete k tomu ....raz..... (a niekto aj nikdy)
svoje som povedala, kto chce, pochopi......ale to by musel skutocne otvorit srdce a dusu (mnohe to tu sice prezentujete, ale nie je to pravda...keby bola, dokazete aj ju ak uz nie s laskou, tak aspon s "pochopeni" ci respektom prijat, nemusite suhlasit...inak su to len kecy...o tej vasej laske nezistnej k ludom...).....
pekny den vam prajem a opustam diskusiu....posielam vela lasky, ale ozajstnej! (nie na obrazovke, aka sa tu prezentuje....)

sorciera24
28. máj 2016

@mima4 to uz je jej vec...ona sa musi rozhodnut....

maciatkolulu
28. máj 2016

@sorciera24 ako az teraz somsi poriadne precitala tvoj pripevok... preco by im to malo to dieta ukazat neskor????? Ja poznam svojich vrstovnikov,kt.boli adoptovani a su to super milujuce dospele deti, ktore svojich rodicov miluju a vazia si ich, naopak poznam pripady, kde su vlastne deti riadne kurvx voci svojim rodicom, ako to mozes takto pausalizovat, preco by nemala mat adoptivna matka tu spravnu energiu, krupica. Akoze sorry, ale toto tvrdenie je az trapne. Genetika nie je vssetko. To akoze ked uz tu spominane pripady vymenenych deti v porodnici to boli nejake vynimky, ze sa cudyzich deti nevzdali, ale nechali si ich, pretoze ich milovali a vychovavali, tam ta genetika uz nebola???? Ach jaj.

maciatkolulu
28. máj 2016

@sorciera24 strasne pekne sa snazis pisat a odkial vies, ze som nieco take nezazila? 😀 naozaj mile, pretoze ja mam zmiesanu rodinu, takze svinsky dobre viem co to obnasa..... posielam aj ja vela lasky

sorciera24
28. máj 2016

@maciatkolulu ale bola, plati to pre vsetkych....a ked sa to ukaze, ten clovek to pochopi....este raz,...nechpaes, elbo ti to aztial tvoje ego nedovoli.....toto nie je pre vedomu uroven.....na tej to nikdy nepochopis!.....a funguje to lebo tak funguje kazdy rodinny sytem.....proste je to tak.....deti, rodicia, prarodicia, generacie...atd....

mircalla
28. máj 2016

@sorciera24 nemam skusenost s adopciou, ale mam obe deti z darcovskych vajicok zo zdravotnych dovodov. mala som diskusie s par ludmi na tuto temu, mnohi by sa na to nedali, ini to odsudzuju. cize deti som porodila, ale geneticky moje nie su. nikdy som ani na sekundmi nad nimi neuvazovala inak, za to, ze nemaju moje geny. prave naopak - milujem ich asi este viac, ze k nim bola taka tazka cesta

maciatkolulu
28. máj 2016

@sorciera24 akoze naozaj sila, mne to moje ego nedovoli? 😉 no dobre tato debata nema zmysel. Asi si nepochopila co som ja napisala, lebo hovoris dokola len to svoje. Ze nemas NIKDY hovorit NIKDY, toto si pochopila, alebo to asi tiez nikdy mozno nepochopis. To znamena, ze by si sa nemala opovazit napisat zene,kt.po dvoch mesiacoch nenavidi svoje nevlastne batola, ze ho NIKDY nebude milovat ako vlstne, pretoze ak nieco velmi chces, tak to ide, ale podpora to urcite nie je, ze ho teda nebude nikdy milovat, akurat to v tejt jednoduchej dusi vyvola pocit, ze je to ok, ze ho nenavidi, uz sa chapeme? 😉

krristin
28. máj 2016

@sorciera24 mne staci ze mne hovori mama;) a za mnou ide ked obije koleno:D pekny den🙂)

sorciera24
28. máj 2016

@mircalla a? to je v poriadku, ale princip je rovnaky....ja to neodsudzujem ,a le po tom, co viem.......tak.....
uz sme mimo temu.....ja som poukazovala halvne to, ze ju netreba sudit......to je vsetko......vam sa tiez sudenie nepaci....ona je este malda, nevieme uplne kade ist...ale mnohe starsie to mozno tiez nevedia....a co?.....nebudem teraz na ne davat......napatri mi to...to je vsetko...... (ak chcete vediet viac o rodinnych sytemoch....staci si otovirt psychologicke knizky, ktorekolvek......to je vsetko...nemam tolko casu)...takze pekny den....

mima4
28. máj 2016

@mircalla cize to mas ako adoptovane deti?

mircalla
28. máj 2016

@sorciera24 asi ti nerozumiem, co chces povedat, to s tym egom aj toto posledne....ale nevadi, vsak nemusim vsetko chapat
nie je to podla mna take sofistikovane, ako si myslis, a hlavne asi to pozna len ten, co zazil - knizky su fajn, ale ...

mircalla
28. máj 2016

@mima4 nie, deti som porodila ja, ale nie su z mojich vajicok, ale vajicok darkyne - ako som napisala - zo zdravotnych dovodov

maciatkolulu
28. máj 2016

@mircalla tiez ma zaujalo to ego 😀 ale teda nevadi, tiez som asi trochu blba a nemusim vediet vsetko, mozno raz pochopim, mozno nie 😒 😉

maciatkolulu
28. máj 2016

@sorciera24 inak podla psychologickych knih by som mala byt tazky fajciar a lahky alkoholik a vies co, v zivote som cigaretu ani do ust nedala a dva pohare vina ma rovno poslu do postele 😉 , takze knihy su fajn, ale niekedy nemaju uuuuplnu pravdu, alebo sa mylim a zase som nieco kvoli tomu mojmu posramotenemu egu nepochopila?

sorciera24
28. máj 2016

@maciatkolulu
@mircalla ego je vase vedomie, este amte podvedomie a nevedomie......(zakaldy psychologie, nic viac)...to, co sa deje na vedomej urovni nie je vzdy to spravne 😉 a ano, ego je to, co robis vedome....aj teraz........
a ano, suhlas, vzdy tvrdim...treba zazit.....pisem hlavne to, co som zazila....🙂 ale uz utekam do prirody (kludne psite IP, lebo sme mimo temy...)

kika050
28. máj 2016

Ako nehnevaj sa čítala so len začiatok a sama tam píšeš že si vyrastala bez otca a ty ho chceš dať do ústavu!! Chudák chlapček nové prostredie, nevidí mamu a ty sa čuduješ že vyvádza?? Nemá poriadne zázemie nevie čo sa to deje ty budeš mať hádam 20rokov možno menej radšej nechaj chlapa z deťmi nech sa o nej postará a nevtĺkaj mu do hlavy že malý je satan!! Hrozné hrozne!!!

jankamarek135
28. máj 2016

@lupenica no neviem ..a čo studujes?? Slovenčinu😂😂😂😂

jankamarek135
Odpoveď bola odstránená
pes123456
Odpoveď bola odstránená
calais
28. máj 2016

No zlatá moja, to si trebalo dopredu premysliet.... že ten super chlap 😁má deti. Úplne chápem že vlastné deti má človek radšej ako vyzenene alebo pod. Ale sa aspoň snažím tým deťom nenicit život, keď už som sa dobrovolne na niečo také dala. Inak ja osobne by som nikdy nechcela chlapa ktorý najprv nabucha ženu a o pár mesiacov keď je tehotná obtrtkava už druhú, lebo tá prvá je pijanka,sialena nerozumie mu a podobné prívlastky, ktoré nezodpivedni chlapi zvyknú kecat. Sa čudujem že im nato ešte stále niekto sadne. A takisto by som nebola nadšená sa zrazu starať o dve cudzie deti, tak ako 90% ostatných žien.

petra3312
28. máj 2016

@mima4 ved ja si to tiez neviem predstavit v jej veku...aj ked jasne, ze maju deti aj mladsie mamicky a zvladnu to este lepsie ako tie starsie. Ale toto nie su jej deti a ona to urcite takto nechcela...

Este k tomu vztahu s otcom dietata - ja som pisala "za predpokladu, ze vsetky fakty sedia tak, ako ich opisala zakladatelka". Nikde nepisala, ze by matka deti zacala pit kvoli muzovej nevere. No ale ak to tak bolo, tak ju naozaj dobehol osud.

dusika11
28. máj 2016

strasne..ja len pevne verim ze tema je vymyslena..ake nie pevne verim ze sa zakladatelka rozide s dotycnym chrapunom..a ze chlapcek bude mat troska v zivote stastie...nazvat malicke dieta satanom davat ho do ustavu...a podla mna to je len moj pocit urcite je viac bity ako syty ma naplna obavami..ze sa stretavam s pripadom tyrane dieta a macocha...uf cele zle..

krristin
28. máj 2016

@maciatkolulu to si sa asi pomylila s oznacenim🙂 ci?

krristin
28. máj 2016

Inak tato tema ako i ine mozu byt fake...studentka napr co robi pracu...psychicky narusena osoba atd...

krristin
28. máj 2016

Venujte sa rodine a detom ze sa zatazujete

katarinamarkova
28. máj 2016

@sorciera24 mne zas vyssi princip hovori, že tých najmenších a najbezbrannejších treba chránit, pomáhat im, lúbiť ich.....
mne vyssi princip hovori, že 2rocné dieťa, čo sa vie ako tak samo najesť, aj to len v prípade, že mu to jedlo niekto zabezpečí a podá, že toto 2ročné dieťa, ktoré si ešte len pomalinky začína uvedomvať, že je vlastne človekom v nejakom tom svete, že nazývať takúto čistú dušičku satanom je jednoducho nevhodné, neslušné, neľudské.

k tým adoptovaným detičkám čo čítam nižšie.
energiu, ktorú im často davajú bio rodičia je zlá, hnusná, negatívna, ničiaca......veľká vďaka cudzím ľudom, čo im dajú kusisko svojej pozitívnej energie a lásky, tých cudzích, čo oni aj často napriek tomu, že poznajú tých bio rodičov, nazývajú tými PRAVýMI rodičmi
@maciatkolulu

katarinamarkova
28. máj 2016

@sorciera24 otázka:
zažila si ty niekedy tú skutočnú nezištnú lásku?
:( mrzí ma že neveríš, že človek môže nezištne ľúbiť aj cudzie dieťa........prečo si to myslíš? prečo si myslíš, že láska k druhému dieťaťu je nutne podmienená rozumom???

maciatkolulu
28. máj 2016

@katarinamarkova naozaj si to pekne napisala....

katarinamarkova
28. máj 2016

@sorciera24 k základom psychológie, každý dobrý psychológ ti povie, že každý jedinec je individuum a nikto vlastne do tabuliek presne nespadá.
k základom psychológie, to že práve konáš vedome, neznamená, že to konanie nebolo pred sekundou nakopnuté podvedomím.