icon

Nenávidím svoje dieťa a manžela

iskierka
4. nov 2012

Viem, že ma tu mnohé odsudite, ale nenávidim svoje decko a svojho manzela, zato, ze to dieta chcel ☹ Chcem ich opustit, ale nedokazem to, chcem zas zit ten svoj volny zivot bez deti, uzivat si a nie sa starat 24 hodin o zle dieta ktore len pri vsetkom reve, neznasam sa rano zobudit s pocitom , ze zas ma caka ten hnusny stereotyp okolo decka ☹

Strana
z5
nalla
Odpoveď bola odstránená
nalla
Odpoveď bola odstránená
zeleny_cajik
5. nov 2012

@billam ta tema je vysostne intimna a kto tam nepatrí nech dakuje bohu, nech tam nesmiruje a neberie si ju do ust. Nie je to tema pre unavene matky ako terapia na tazke dni v domacnosti ci prostriedok k spytovaniu si svedomia. A uz vobec nie ako "terapia" pre cloveka s dusevnou chorobou.

nalla
Odpoveď bola odstránená
erikaflenderov
5. nov 2012

@iskierka tak si si ho mala nechať zobrať keď si ho nechcela!! V živote by som sa toto neopovážila povedať o svojich deťoch a manželovi, svoju rodinu milujem a každé dieťa sem tam neposlúcha, ľutujem tvoje dieťaťko že má takúto matku 😠

piacere
5. nov 2012

Nerozumiem ženám, ktoré po prečítaní príspevku okamžite hádžu virtuálny kameň... ktoré nedokážu čítať medzi riadkami... ktoré nemajú ani štipku empatie a pochopenia pre druhého človeka, ktorý sa evidentne nachádza to totálnom dne materského života... Len tak ďalej, ste herečky!

jasmika
5. nov 2012

@billam nepíšeš tu pekne... táto ženička potrebuje pomoc... Len ti chcem toľko napísať.. S týmto by som sa ani nezahrávala, že mne sa to nemôže nikdy stať... Poznám osobne jednu ženu, mala jedno dieťa..všetkko v poriadku, manžela milujúceho, dieťatko ľúbila..mali pekný život.. narodilo sa im druhé... a dostala túto popôrodnú depresiu... To druhé dieťatko proste začalla odmietať, nechcela ho ani na ruky vziať.. neznášala ho... ani pozerať sa naň nechcela... 😖 Bola však našťastie zodpovedná a vedela že je to problém..choroba ... a tak sa dala liečiť... Keby si videla jak teraz s tým chlapčekom keď ju vidím v kostole, Má ho rada, ľúbi ho ako každá iná matka svoje dieťa...pekne sa stará o obe detičky a zas sú pekná rodinka... takže skús neodsudzovať.. Táto @iskierka cíti, že je to problém, a že nieje to v poriadku ked má takéto stavy.. preto sa chcela poradiť... Netreba odsudzovať... človek nikdy nevie a nepozná dopodrobna toho druhého..zvlášť tu na mk, tu len prečítame jeden status... či si môžeš pozrieť fotoblog...ale z toho človeka nepoznáš... Dúfam, že sa tu ženičky nebudete hádať.... však sme všetci ľudia a každý má nejaký ten život... treba si pomáhať..a nie urážať jedna druhú... 😀

jasmika
5. nov 2012

@erikaflenderov tebe tiež skopírujem to čo som napísala billam.. ak ti to nevadí 😉 nepíšeš tu pekne... táto ženička potrebuje pomoc... Len ti chcem toľko napísať.. S týmto by som sa ani nezahrávala, že mne sa to nemôže nikdy stať... Poznám osobne jednu ženu, mala jedno dieťa..všetkko v poriadku, manžela milujúceho, dieťatko ľúbila..mali pekný život.. narodilo sa im druhé... a dostala túto popôrodnú depresiu... To druhé dieťatko proste začalla odmietať, nechcela ho ani na ruky vziať.. neznášala ho... ani pozerať sa naň nechcela... Bola však našťastie zodpovedná a vedela že je to problém..choroba ... a tak sa dala liečiť... Keby si videla jak teraz s tým chlapčekom keď ju vidím v kostole, Má ho rada, ľúbi ho ako každá iná matka svoje dieťa...pekne sa stará o obe detičky a zas sú pekná rodinka... takže skús neodsudzovať.. Táto @iskierka cíti, že je to problém, a že nieje to v poriadku ked má takéto stavy.. preto sa chcela poradiť... Netreba odsudzovať... človek nikdy nevie a nepozná dopodrobna toho druhého..zvlášť tu na mk, tu len prečítame jeden status... či si môžeš pozrieť fotoblog...ale z toho človeka nepoznáš... Dúfam, že sa tu ženičky nebudete hádať.... však sme všetci ľudia a každý má nejaký ten život... treba si pomáhať..a nie urážať jedna druhú...

billam
5. nov 2012

@jasmika na 100% viem, že nikdy nenapisem, nepoviem a nepomyslim na to, že nenavidim svoje dieta!....a dalsie mat nebudem, takze ten prípad, co si napisala sa mi nestane.

nalla
5. nov 2012

@billam ale raz sa to mmôže stať tvojej dcére, alebo vnučke, ty šéfka !

a naozaj so 100% istotou to vylúčiť nevieš, psychické choroby postihujú aj netehotné, nevieš čo na teba číha

fakt, ako môže byť niekto tak primitívny, že nerozumie čo je to choroba

jasmika
5. nov 2012

@billam tak ti prajem všetko dobré.. hádať sa s tebou ja nebudem... prajem ti aby si nikdy v živote nedostala žiadnu psychickú chorobu... 😉

billam
5. nov 2012

@jasmika ja sa s tebou nehadam, len ti pisem, že milujem svoje deti a nikdy ich nebudem nenavidiet....btw.ak má niekto preukazatelnu diagnozu - psychicku poruchu, čím moze ohroziť svoje dieta - dieta mu moze byt odobrate.

martinjasen
5. nov 2012

Mamicka, ktora zalozila tuto temu ma poziadala, aby som ju uzamkol. Kedze mi vysvetlila svoje dovody, ktore vam mozem tlmocit. Temu uzamykam.

Citujem @iskierka
Na cloveka pridu sem tam chvile ked je sam nema mu kto pomoct a je mu smutno a tak to bolo vcera u mna. Prislo mi luto, bola som z celeho dna unavena a v amoku ak sa to tak da nazvat som napisala aj to, co by clovek za inych okolnosti nikdy nepovedal. Kazdy ma raz svetly a raz tmavy den . Dakujem mamickam ktore mi prostrednictvom IP napisali mile slova, a same si presli tiez raz horsim a lepsim dnom.

Strana
z5