icon

Nenávidíte svoju matku?

19. júl 2025

Nenávidím tú ženu, rokmi som pochopila aký extrémne zlý človek to je a ako dokáže podkopávať nohy vlastným deťom, urážať ich, podceňovať, ohovárať po ulici a tá neskutočna zákernosť a faloš, pred všetkými ľuďmi najlepším človekom na svete kvôli čomu som ja tá zlá. Všetci ju ľutujú a ona z toho žije. Nenávidím ju z celého srdca a nepíšem to z amoku. Ja mam v sebe dlhoročnú nenávisť, beriem kvôli nej lieky, stal sa zo mňa chorý človek. Kedysi som mala rada život ale od strednej školy som si uvedomila že ona ma ťahá dole. Nemám sa komu zdôveriť lebo všetci sa vždy postavia ma stranu rodiča. Psychiater ma sotva počúva, len predpíše tonu liekov, som z nich unavená a nenávidím svoj život. Povedzte prosím že nie som jediná

Strana
z2
galadriel90
4. aug 2025
@amima

@galadriel90 aký máte teraz vztah? Mam to podobne

@amima niesme vobec v kontakte.. Voláme si len na sviatky, resp. takmer vôbec, ona sa nezaujíma o mňa ani o vnuca, a ja ju nechcem otravovať so svojím životom, pretože v detstve mi okrem iného toxického, bolo viac krat povedané, ze uz len čaká kedy (deti) vypadneme, ze kedy bude mať konecne pokoj, a veľke dno prerazila, ked sa vyjadrila (jasne ze v hneve ale aj tak, to by v hneve nik nemal takto povedať, just nie mama.. ), ze - o štence sa mi starať nebude. Tak som jej to splnila, nestará sa. Nemusí.. Dúfam ze môj muž bude dlho žiť v zdraví, a ze sa nikdy neocitnem v situácii, kedy by som potrebovala jej pomoc.. 😕

amima
5. aug 2025
@galadriel90

@amima niesme vobec v kontakte.. Voláme si len na sviatky, resp. takmer vôbec, ona sa nezaujíma o mňa ani o vnuca, a ja ju nechcem otravovať so svojím životom, pretože v detstve mi okrem iného toxického, bolo viac krat povedané, ze uz len čaká kedy (deti) vypadneme, ze kedy bude mať konecne pokoj, a veľke dno prerazila, ked sa vyjadrila (jasne ze v hneve ale aj tak, to by v hneve nik nemal takto povedať, just nie mama.. ), ze - o štence sa mi starať nebude. Tak som jej to splnila, nestará sa. Nemusí.. Dúfam ze môj muž bude dlho žiť v zdraví, a ze sa nikdy neocitnem v situácii, kedy by som potrebovala jej pomoc.. 😕

otalia
1. dec 2025

@anonym_autor Nie, nie si. Presne preto som tu na konika prišla, aby som si to aj ja overila, dakujem za tému. A presne sa stotožňujem s tým, že si až želám, aby tu už nebola...lenže, ja už som staršia než ty a mama potrebuje moju pomoc. No čo ako sa sanžím, chodím s ňou po lekároch, nákupy jej nosím, nikdy nepočujem dobré slovo...Negatívna je celý život. Kým sme sa nemuseli stretávať často, tak som to ustála. Ale teraz sa viac bojím o seba, nie o ňu. Kvôli nej mám už tlaky, tepy, búši mi srdce. Stačí mi len vedieť, že tam idem, a je mi zle...
Budem uvažovať nad nejakým psychológom, to mi ani nenapadlo. Ďakujem vám všetkým čo ste tu.

Strana
z2