icon

Neocenené manželstvo

lilinkal
15. jan 2018

Baby citite sa niektore v manzelstve....ako to nazvat....neocenene??? Dava vam manzel najavo ze ste len matka na materskej ktoru musi zivit? Ci to len moj...??? Alebo len ja prehanam???

Vonku ideme len raz do mesiaca...(len aby som nehundrala) inak zvysok mesiaca je pravidelne na pive na futbale a ja len ako tutka co caka doma s detmi...ma klasicku kancelarsku robotu no domov pride neskutocne unaveny a v sekunde spi na gauci ale v den ked ma futbal alebo opijanie s kamaratmi vtedy unaveny nieje...Klasicka pomoc ako odlozit svoj spinavy tanier do umyvacky alebo hodit svoje spinave pradlo do kosa uz ani nemozem komentovat lebo sa automaticky nastve...robim aj muzske prace a opravy v dome lebo ked ho o nieco poprosim tak tolko mi slubuje ze to zrobi no po mesiaci to vzdavam a urobim to sama...Uz viem ze ked je trochu viac mily tak chce vecer sex no ja vzdy odkvecnem a potom mam z toho len tichu domacnost aj niekolko dni....

Strana
z3
mo_skyvader
30. jan 2018

99% chlapov je takých... treba ich len prevychovať 🙂 alebo sa o to aspoň pokúsiť :D ten môj tiež neni žiadna výhra (dúfam, že si to neprečíta:D) príde z roboty na chvíľu vezme malého a potom si ide sadnúť/lahnúť lebo je unavený.. nebodaj si po ňom dovolím niečo chcieť keď zrovna odpočíva.. buď mu to musím povedať 20x a potom to ide nahnevaný spraviť alebo to vzdám a spravím to sama s krpcom na rukách.. niekedy mám tiež pocit, že som na to sama 🙂
A to nehovoriac o tom, že medzi tým všetkým ešte treba spraviť mužíkovi papanie a kávičku a nehať ho oddychovať lebo v práci bol náročný deň ;)

Strana
z3